Találatok a következő kifejezésre: Késik, de hőm (57 db)

Késik, de a hőm nincs fent reggel, csak napközben, lehet baba?

Legjobb válasz: Szia én a második babámat várom,és az elején nem is volt fent a hõm csak mikkor kimaradt a menzeszem utánna 2 héttel volt fent.Most 32 hetes vagyok,de 16-ik héttõl normális a hõmérséklet.Szerintem várj egy hetet,és ha nem jön meg akkor csinálj tesztet,szerintem az kimutassa 100%.Amúgy mikkor kimaradt a menzeszem 2-3 napot én csináltam tesztet és negatív lett,de vártam még 4-5 napot aztán kimutatta.Ha van kérdésed irj privit nyugottan.Szorítok hogy babás legyél!!!!

Szia én a második babámat várom, és az elején nem is volt fent a hõm csak mikkor kimaradt a menzeszem utánna 2 héttel volt fent.Most 32 hetes vagyok, de 16-ik héttõl normális a hõmérséklet.Szerintem várj egy hetet, és ha nem jön meg akkor csinálj tesztet, szerintem az kimutassa 100%.Amúgy mikkor kimaradt a menzeszem 2-3 napot én csináltam tesztet és negatív lett, de vártam még 4-5 napot aztán kimutatta.Ha van kérdésed irj privit nyugottan.Szorítok hogy babás legyél!!!!
A kérdező hozzászólása: szia! irtam privit.Amugy ez 0 50.napom.tesztelni még nemmertem mert a multhonapban késett ennél többet cysta miatt.De akkor menzis görcseim is voltak 3 hétig de most nem.Meg akkor a hõm is fent volt mert cystával is fent van a hõ.De most nincs fent a hõm sem.ennyit nemszokott késni csak a multhonapban volt hogy ennyit késet. de volt már hogy 40.napon jött meg. van peteérésem csak ritkán.És azért gondolom hogy baba mert már régen nemvolt peteérésem és hátha most van.
A kérdező hozzászólása: bocsi: ez az 50.napom. 3 hete késik
Teszteltél? Ha nega, akkor is el kéne menned dokihoz, hátha csak a teszt nem mutatja ki, de uh akkor is!!! Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: nemteszteltem mert nemmerek.
A kérdező hozzászólása: csak annyit tudok hogy a hõm nincs fent . de azért gondolom hogy nemvagyok terhes a hõm miatt. De azért titokban reménykedem.
vannak egyéb tüneteid is?

Ma teszteltem reggel, mert tegnap óta késik, de nega lett. A hőm is 37. Most már biztos, hogy nem lehetek babás?

Fura érzés van az egész testemen. De nem szeretném magamat semmibe bele élni. Már tuti nem lehetek babás? Vagy még korai volt? Mikor teszteljek legközelebb?

Legjobb válasz: Pont egy elõzõ válaszomba írtam valakinek, hogy a hcg termelõdés nem mindannyiunknál egyforma, valakinek már a mensi elõtt is volt pzitív tesztje meg rosszullétek stb. Ne keseredj el tesztelj pár nap múlva. Ha addig se jön meg akkor fõleg. De késhet is ha nagyon görcsösen akarjuk. Nekem régen is mindig akkor késett amikor még nem akartam nagyon babát és necces volt a dolog. Ez fordítva is igaz lehet. De még semmi nincs veszve.

Pont egy elõzõ válaszomba írtam valakinek, hogy a hcg termelõdés nem mindannyiunknál egyforma, valakinek már a mensi elõtt is volt pzitív tesztje meg rosszullétek stb. Ne keseredj el tesztelj pár nap múlva. Ha addig se jön meg akkor fõleg. De késhet is ha nagyon görcsösen akarjuk. Nekem régen is mindig akkor késett amikor még nem akartam nagyon babát és necces volt a dolog. Ez fordítva is igaz lehet. De még semmi nincs veszve.
Korai volt még tesztelni, lehet, h nincs elég hcg a szervezetedben.Sajna most mást nem tehetsz, várni kell pár napot.A hõmérsékleted a mensi elõtt közvetlenül esik le.Drukkolok!
A hõd biztató, ha továbbra se jön meg 3-5 nap múlva tesztelj újból.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon rendesek vagytok. Imádom ezt az oldalt. Nem akarom görcsösen, tudom, ha most nem, akkor majd a következõ hónapban összejön. Csak ez a várakozás?
Szerintem is korán teszteltél! Próbáld meg néhány nap múlva! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: okés megpróbálom néhány nap múlva. Meg még az is lehet, hogy csak a hormonjaim játszanak velem. Köszi a bíztatást, és majd mgírom, hogy mi lett az eredmény!
Persze ne éld bele magad de szerintem is korai volt még a teszt.Nekem a 3.napon mutatta ki (Direct nevû teszt: DM)de teszttõl is függ.
szia , 18 hetes terhes vagyok, én mikor elõszõr teszteltem negatív volt, majd 1hét után ott volt a két csík :D sok sikert
A kérdező hozzászólása: én is azt gondolom, hogy várok egy hetet, azaz ha nem jön meg, akkor vasárnap tesztelek megint, addig meg csak reménykedem, de ez egy jó érzés.
Szerintem korán teszteltl.2-3 nap múlva tesztelj újra van akinek csak 2 hét múlva mutatja ki a nemvárthoz képest.
Remélem kismama vagy!
A kérdező hozzászólása: Én is!Én lennék a világon a legboldogabb ember!De tudom jól hogy itt sokan vannak így!már csak ez az oldal tartja bennem a lelket, vagyis nem az oldal hanem ti!
Sok nõnél van úgy, hogy a teszt nem mutat semmit.Barátnõmnek sem mutatta ki a mai napig sem pedig már 20 hetes, csak UH-on. Drukkolok neked!!!Írd meg mi volt az UH-on!!
Szerintem a hõd nem véletlenül van fent:) drukkolok

Megint késik, de sokszor van ilyen. Csak ritkán van peteérésem mert sokszor a 40. napon jön meg. Ez most nekem a 43. nap. Már régen volt peteérésem ezért gondolom hogy hátha most igen. Mert a hőm 37, 2. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez volt az én gondom is,de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam,hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!

Ez volt az én gondom is, de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam, hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!
De bizony ám, hogy Igen! Úgyhogy én a te helyedben rohannék egy tesztért!)))D Nagyon drukkolok neked!
meg fog jönni.sajnalom
Ez attól is függ, hogy alapjában véve milyen szokott lenni.Nekem az egész terh. alatt 36, 6 körül volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan 37szokott lenni maximum
Sztem most már tesztelhet és ha van baba már jeleznie kellene.
Persze, hogy lehetsz!Sõt! Teszt???
A kérdező hozzászólása: A peteérésem csak 23.napon volt, így a teszt még korai.Ma vagyok a 30. napon
Lehetsz terhes, szerintem tesztelj!
Szia. A hõdbõl itélve tutti lehetsz.Tesztelj nyugodtan.
szerintem már az is vagy.stella
Csak a kimaradt mensz után lehet eszt tudni ha 37, 3 a höm a hüvelyben??hogy terhes az ember...ez fontos nekem...
Most énis hasonloban vagyok, mint te voltál, 2napja nemjött meg a piroskám és semmi terheségre utalo jel..höm az tegnap 37, 5volt....

1 hete késik. a hőm fent van, eddig nemvoltakmenzis érzéseim, de ma elkezdődtek. Akkor megint nemsikerült?

Legjobb válasz: 50-50% csinalj tesztet, egy hetes kesesnel mar kimutatja,ha baba van, Sok szerencset!

50-50% csinalj tesztet, egy hetes kesesnel mar kimutatja, ha baba van, Sok szerencset!
Szia! Nálam is ugyan így történt. Késett, majd a hasam ugyan úgy elkezdett fájni, mintha menzeszem lenne, -fájt is 1 hétig- de nem kísérte vérzés. A hõmérsékletem pedig a fájdalom jelentkezésével egyszerre felment 37, 2-37, 5 közé. Kb két hétig volt hõemelkedésem. A doki azt mondta, h. ez is a terhesség egyik tünete. Tehát érezhetsz hasi görcsöket attól még, h. esetleg már sikerült!! CSinálj tesztet! Szerintem úgy jártál, mint én!! Sok szerencsét!
Tesztelj!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!