Találatok a következő kifejezésre: Késett a 1 (89 db)

1napot kesett a menzim es meg akartam varni a 3ikat h biztosra menjek de ma megjott, butasag lenne holnap reggel tesztet csinalni? Nem is lehetek akkor terhes ha 1 napot kesett?

mar olyan regota probalkozunk,felek belegondolni h endom van:((((

Legjobb válasz: Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!

Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!
Sajnálom.
nagy valószinûséggel nem vagy terhes, de ha téged megnyugitat csináld meg a tesztet. Hogy jön ide az endó? vannak tüneteid? van okod tartani tõle?

Kell orvoshoz fordulnom, vagy ez normális most? Van egy petefészekcytsám, orvosi javaslatra fog. Gátlót szedek rá, talán az segít.1 hetet késett a mensim, most viszont már 14 napja tart. Rendben van ez, a probléma miatt? Vagy menjek vissza a dokihoz?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést... Most kezdted el szedni a fogamzásgátlót? Tehát ez az elsõ leveled és elõtte még a normál mensid késett? Mert fogamzásgátló szedés alatt csak megvonásos vérzés van, mensi nincs.

Nem értem a kérdést... Most kezdted el szedni a fogamzásgátlót? Tehát ez az elsõ leveled és elõtte még a normál mensid késett? Mert fogamzásgátló szedés alatt csak megvonásos vérzés van, mensi nincs.
A kérdező hozzászólása: igen, így van.Ez az elsõ levél amit szedek.Elõtte évekig nem szedtem.Amikor megjött akkor vettem be az elsõ tablettát, ahogyan kell.S azóta folyamatosan hol kevesebb hol több vérzésem van-immár 15. napja .
Ez teljesen normális, most szokja a szervezeted a hormont. Ha a második hónapban is vérezgetsz, akkor érdemes elmenni a dokihoz, mert akkor nem jó a tabi. De az elsõ hónapot a tabiszedõk nagyon nagy százaléka végigvérezgeti.
Igen, lehetsz.
Ezt most komolyan kérdezed, hogy ha nem védekeztek lehetsz-e terhes?
kedves kérdezõ! a kérdés így leírva egy 0, ha úgy kezdenéd mikor volt meg az utolsó vérzés, mennyi ideig tart a ciklus, mikor voltatok együtt, így lehet választ adni, a Te kérdésedre kb. válasz v fogalmazzak úgy 50 - 50 % amúgy tanulj, elõtted a gép és a net, keressél rá, gyorsabb N
Minek szexeltek ennyi ésszel? Megadtad magadnak a választ a kérdésben, gondolom tudod mi ellen nem védekeztetek.. az meg csak kilogikázod, hogy ha ez nem történt meg, akkor mi lehet belõle.
1. jele!!! orvos! ha még émejegsz is akkor nagyon orvos!!
1 éve menstruálsz... az azt jelenti h max 14 éves lehetsz..és nem védekezel.. hmm.. menj orvoshoz..
Dehogy, kizárt! A lányok attól szoktak teherbe esni, ha a pasijuk gumit húz a farkára!

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg. Egyébként nem szokott össze vissza járni. Mi lehet az oka. Utólagosan elmondanám, hogy 1 év alatt kb. 12 kg-ot is fogytam, és elég sok lelki problémám is van. Várom a válaszát. Szrné.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

1 hete voltam nőgyógyásznál, volt kérdésem hozzá, meg 1 napot késett a mensim, holott nekem mindíg ugyan azon a napon jött meg. Lehet a fogamzásgátlótól van?

2 hónapja váltottam fogamzásgátlót, de attól nem volt rendes a vérzésem inkább barnáztam. én kb decemberben abbahagytam a gyógyszer szedést és párommal is megegyeztünk hogy amig meg nem oldódik a gondom, mellőzzük az együttlétet. 1 hete megvizsgált és mondta a doki, hogy nincs peteérésem. irt föl egy gyógyszert amitől elvileg meg kellene jönnie 5 napig kellett szednem vasárnap telt le de még nem jött meg. tervezem hogy holnap visszamegyek a dokihoz, hogy más megoldás kell. szerintetek?

Nem szedtem fogamzásgátlót 1 hónapig, 1 napot késett a havim és elég gyenge volt, általában 3napig van meg, de most másfél nap volt kb. Lehetek terhes? Most elkezdtem szendi a gyógyszert, ez gáz? Totál összezavarodtam

-

Legjobb válasz: attól nem lehetsz terhes, hogy nem szeded a fogamzásgátlót. attól már igen, hogy védekezés nélkül voltál valakivel együtt.

attól nem lehetsz terhes, hogy nem szeded a fogamzásgátlót. attól már igen, hogy védekezés nélkül voltál valakivel együtt.

A barátnõmmel 3 hete voltunk együtt, 4 napja kellett volna, hogy megjöjjön, védekeztünk természetesen, máskor volt már hogy késett neki 1 hónapot is. Szerintetek lehet baj?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, ha védekeztetek, akkor valószínûleg csak késik. Szerintem várjatok pár napot és ha az alatt sem jön meg vegyetek egy terhességi tesztet.

Szia! Ne aggódj, ha védekeztetek, akkor valószínûleg csak késik. Szerintem várjatok pár napot és ha az alatt sem jön meg vegyetek egy terhességi tesztet.
Ha teherbeesett akkor már a teszt kimutatja. De szerintem ha nem rendszeres a ciklusa, akkor nem kell agódnotok, ha rendesen(!) védekeztetek. Én ennek ellenére csak a megnyugtatásomra vennék egy tesztet. Dm-ben 2 db-os 600 ft

Vetélés? ! Tobb mint 1 hete kesett a menzeszem igy vettem egy tesztet es pozitiv lett.

Picit halvanyabb volt a vonal mint az ellenorzo csik de vegulis pozitiv. Mar 3 napja barnas folyasom van illetve egy kis vercafat is urult. Olyan gorcseim vannak mintha meg akarna jonni. Elmentem dokihoz is o azt mondta meg nem lat semmit az UH-n mert lehet meg tul korai a terhesseg de varjak jovo hetig es csinaljak meg 1 tesztet. Egyik bnom mondta mindenkepp kell egeszsegugyi kaparas vetelesnel mert elfertozodhetek ha bennem marad vmi. De igy hogy nemis tudjak az vagyok e vagy sem, mi lesz? Irjon akinek volt hasonlo vagy van otlete . :S

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Itt nem orvosok vannak, hanem gyökér, beszólogatós gyerekek/fatalok/felnõttek. Tõlü(n)k nem fogsz érdemleges választ kapni, viszont ha visszamész az orvosodhoz, õ korrektül és szabatosan el fog mondani neked mindent. Sõt, még kérdezhetsz is tõle. Viszont javaslom, hogyha kapartatsz, akkor úgy csináltasd meg, hogy soha többet ne lehessen gyereked, mert nem szabad szaporítani az olyanokat, akiknek ilyen kevés az eszük!

Kedves Kérdezõ! Itt nem orvosok vannak, hanem gyökér, beszólogatós gyerekek/fatalok/felnõttek. Tõlü(n)k nem fogsz érdemleges választ kapni, viszont ha visszamész az orvosodhoz, õ korrektül és szabatosan el fog mondani neked mindent. Sõt, még kérdezhetsz is tõle. Viszont javaslom, hogyha kapartatsz, akkor úgy csináltasd meg, hogy soha többet ne lehessen gyereked, mert nem szabad szaporítani az olyanokat, akiknek ilyen kevés az eszük!
Pelenka.:)
A kérdező hozzászólása: kedves kommentelo a kerdest elobb olvasd el utana irogass ertelmes valaszokat....
A barnás folyás elõfordul a terhesség elsõ felében, tehát nem biztos hogy a vetélést jelzi.
A kérdező hozzászólása: az ilyen agyatlan embereket kene fejbe loni mint te is vagy... rosszindulatu, hanyinger, sz*r ember... ez az intelligencia szint mar eskuszom faj es nem ertem hogy letezhetnek ilyen bugyuta emberek... csodalkoznak h itt tart az orszag..csak igy tovabb!
Nem tudom miért kell ilyen parasztul és primitíven megnyilvánulni. Nem is értem, semmi olyat nem írt a kérdezõ, ami felháborodásra adna okot. Kérdezõ! Egyrészt kellett volna egy másik tesztet is csinálni( bár, a mostani tesztek nagyon érzékenyek, de érdemes azért napi elsõ vizeletbõl). Ha a második teszten is látszódik mind a 2 csík, akkor valószínûleg terhes vagy. Azért mondom, hogy egy teszt nem teszt, mert bár nem a Te szellemi képességeidet becsmérlem ezzel, de hallottam már olyan lányokról, akik gyûrõdést 2. csíknak néztek, illetve, olyanról is aki szétáztatta a jelzõt. Na de hagyjuk. A lényeg, hogy csinálnod kellett volna egy másikat is. Ha az a teszt tegyük fel negatív lett volna, akkor valószínûleg ez a barnázás a mensi elõjele lenne, vagy éppen maga a mensi, csak valaminek a következtében most ilyen gyenge formában jelenik meg. Ha a második teszt is pozitívat mutatott, akkor terhes vagy, a barnázás azonban nem egyenlõ a vetéléssel, valaki terhesség alatt menstruál is. A vércafat meg azért nem egy vetélés. Tudtommal vetélésnél elég erõs, fájdalmas vérzés jelentkezik és nem egy darab " vércafat" ürül. Amúgy voltál orvosnál, aki elmondta, hogy mit kell csinálnod. Ugyanazt, amit én mondok. Csinálj egy újabb tesztet.Ha pozitív, menj vissza az orvoshoz, vagy hívd fel és kérdezd meg tõle. Világosan elmondta.
4-es és 6-os vagyok. Imádom ezeket a szappanoperákat:DDDD Sztem terhes vagy. Fiút szeretnél inkább vagy lányt? Nekem volt már pozitív tesztem. Elmentem orvoshoz, megvizsgáltak és elláttak tanáccsal. Ezeket megfogadtam, és minden rendben volt utána;)
Kedves Kerdezo, eloszor is barnas folyas lehet az is, hogy terhes vagy, de a szervezeted meg emlekszik a menstruaciora. UH-ra kovetkezo heten menj ujra, akkora mar kell, hogy lassanak petezsakot.Ha elveteltel, attol meg tesztelhetsz ujra pozitivat, mert a HCG 1-2 het, mire kiurul a szervezetbol. Emelett a barnas folyas lehet mehen kivuli terhesseg jele is. Vetelesnel mindenkeppen megvizsgalnak. Amennyiben minden kiurult a szervezetbol, ugy nem kell az eu kaparas. En azt mondom, meg egyszer orvos, s akkor tobbet fogsz tudni. Minden jot kivanok Neked!

1 hetet késett a mensim, ez idő alatt pecsételő volt. De amikor megjött akkor meg nem volt annyi vérzésem mint máskor. Ez miért van? Babát akarunk.

Legjobb válasz: Csinálj tesztet,nekem is csak nagyon minimális vérzésem volt,és azt hittem késik,de kisfiam akkor már uton volt:)

Csinálj tesztet, nekem is csak nagyon minimális vérzésem volt, és azt hittem késik, de kisfiam akkor már uton volt:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam egyet de negatív lett.
Nekem legutóbb három nap pecsételõ volt a mensi, mert nem volt peteérésem és ovum elõtte. Elõször nem tudtam mire vélni, aztán rájöttem, hogy most ez volt a menzesz.
csinálj egy hét mulva is biztos ami tuti, ha az is negativ, akkor ennyi volt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!