Találatok a következő kifejezésre: Későn vettem a (137 db)

Ivartalanítás egyszerûbb.
az ivartalanítás után nem lesz ilyen probléma, és még a belsõ szerveit sem teszi tönkre, nem úgy, mint a hormongyógyszer
Egy nap alatt nem peneszedik be... Nem lesz baja
1 nap alatt nem penészedik be! Vagy nem penész volt, vagy már régebb óta nem volt rendesen elmosva.
Szerintem ettõl az egyetlen alkalomtól nem lesz semmi baja.
Sajnos én is nem rég szembesültem ezzel pedig rendszeresen elmosom és 2-3 forralom hetente és még is belülrõl ott volt a penész tommy tippee cumisüvegünk van és a belsõ szelep az össze illesztésnél volt be penészedve... szörnyû. Nálunk nem lett semmi baja tõle szerencsére

A kutyának vettünk tápot, de későn vettük észre, hogy penészes, és akkor már elkezdte enni. Nem lesz semmi baja attól, hogy evett belőle?

Legjobb válasz: Egyszeri alkalomtól valószínûleg nem, de amúgy a penész nem tesz jót a májnak, úgyhogy ne csináljatok rendszert belõle, tároljátok rendesen lezárva azt a tápot.

Egyszeri alkalomtól valószínûleg nem, de amúgy a penész nem tesz jót a májnak, úgyhogy ne csináljatok rendszert belõle, tároljátok rendesen lezárva azt a tápot.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, amúgy pedig vettünk másikat. Reméljük az már nem lesz penészes
Ha felmerülne, mindenféle gyomorgondra kutyáknál is lehet használni a Normaflore-t vagy a sima natúr joghurtot, kefírt.

Kiszakadt az óvszer és későn vettük észre, elmentünk esemény utáni tablettáért, be is vettem, 3 nap eltelt, de még nem jött meg. Viszont ismét szeretkeztünk a barátommal és ismét kiszakadt az óvszer. Mit tegyek?

De persze ismét későn vettünk észre, pedig ellenőriztük mielőtt elment. Szerintetek mit tegyek? Gyógyszerért nem mehetek el megint hiszen nem lehet ilyen sűrűn.Értelmes válaszokat szeretnék kapni, valaki segítsen.. :-( 17L

Legjobb válasz: Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.

Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.
jobb fajta óvszer kéne ha ilyen gyakran kiszakad
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, felnõtt ismerõsöm is ajánlottta, mert neki bevált.. Különben, ha kíváncsi vagy az ország egyik legjobb gimnáziumában ttanulok és igen, figyeltem biológia órán :-) csupán mások véleményét szerettem volna kikérni, a olyan hülye lennék, mint gondolod kapásból kipróbáltam volna, kételkedtem az ötletben épp ezért kértem ki mások véleményét. nincs kedvem veszekedni, amint tudod van ennél nagyobb gondom is -l
Felnõtt emberek citromlevet öntözgetnek magukba? Ne röhögtess már, ez maximum a te korosztályodban keringõ butaság! Úgy, mint a sima kimosás! Értelmes, felnõtt emberek ilyet nem hisznek el! És különben annyira érdekes, hogy ezen az oldalon minden buta tininek tûnõ csaj igazából a legjobb gimiben tanulok, színötös, meg ez, meg az..
*tanulnak
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kommentelõnek annyit, hogy nem, még véletlenül sem én voltam.. Sem gusztusom, sem kedvem nem lenne akkor szeretkezni, amikor épp megvan, mert rohadtul undorító, és igénytelen :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, sajnálom, hogy 17 évesen nem vagyok annyira felvilágosult az effajta ''hagyományos fogamzásgátló módszerek'' terén, amint mondtam csak egy kérdést tettem fel :-)
Ha szabad megkérdezni, melyik gimibe jársz?
A kérdező hozzászólása: Kossuth :D
Egy 1997es kiadású könyv szerint érdemes olyan óvszert venni, melynek szavatossági idejét feltüntették, továbbá azt is állítja, h amelyeken "Nonoxydol-9" felirat is látható, az olyan kémiai vegyülettel van bevonva, amely elpusztítja a hímivarsejteket, valamint a szexuális úton terjedõ betegségek kórokozóit. (Földi pokol... a drog - avagy Cháron a lelkek részére... , 1997es kiadás hátsó részében olvasható)
A 70%os MINDEN szavát adom!!
Illetve ha figyeltél volna biológia órán, vagy esetleg utána olvastál volna a tested mûködésének, a nemi szerveidnek, akkor körbe röhögnéd saját magad, meg a kimosásodat!
Nem vagyok civilizálatlan paraszt, de könyörgöm gondolkozz már el egy percre. CITROMLÉ??... Próbáld ki a bõrödön. Ki fogja marni! Akkor szerinted a hüvelyeddel mit csinálna? A civilizálatlan paraszt meg amúgy egy nõgyógyászati asszisztens, úgyhogy nyugodtan visszább vehetnél az arcodból, mivel még csak 17 éves vagy és a gumit sem vagytok képesek használni normálisan. Nincs 1 dolog se, ami miatt ekkora arcodnak kéne lennie!
Hasonló kérdés már volt. Elõször is mindenképp vegyél tesztet, vagy szerezz gyógyszert. Másodszor cseréljétek le a gumit. Jó márkát, jó méretet, friss szavatosságút. http://www.mysize-condoms.com/measuring/ Ezt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Masculant használtunk, amit alig egy hete vettem. Mégis milyen gyógyszert szerezzek? :( Az esemény utánit max évi 2-3 alkalommal lehet alkalmazni, mert rengeteg hormont tartalmaz..
Menjetek nõgyógyászhoz, de nem hinném, hogy sokat tudna tenni... Egyébként valamit nagyon sz.rul csináltok, ha kétszer kiszakad egymás után...
Térj át fogamzásgátlóra. Ha pedig nem akarsz, akkor durexet használjatok. Igaz drága, de szerintem jobb. Ezen kívül menj el mindenképpen nõgyógyászhoz, õ majd tanácsol valamit. Ne halogasd, ez fontos.
Semmit sem lehet tenni, imádkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: mit tud tenni a nõgyógyász? mit írna fel? :( esetleg valami tipp, amivel csökkenthetem az esélyét, hogy teherbe essek? mondjuk hallottam olyat, hogy azonnal megpróbálni kimosni a szervezetbõl, amit meg is tettem szappanos vízzel, vagy barátnõm a citromlevet javasolta, szerintetek?? egyébként a 4. kommentelõnek annyit, hogy ott rontottuk el, hogy nem dobtuk ki azt a csomag óvszert, amibõl egy kilyukadt...
Szia. Szerintem a tabletta miatt nem jött még meg. Az rendesen betesz a szervezetednek, mint ahogy Te is írtad, nem is lehet sokszor bevenni. Én nem gondolnám, hogy terhes vagy. A második baleset mikor volt? Ha a ciklusod közepén, kicsit nagyobb az esély, de akkor sem sok. Mivel már késik a menzeszed, csinálj egy tesztet, de tuti negatív lesz. :-) A gumit pedig dobjátok ki:-)
A kérdező hozzászólása: A 9. kommentelõnek üzenem, hogy értelmes válaszokat kértem, nem civilizálatlan parasztokét. A 8. kommentelõnek pedig, hogy az elsõ baleset épp akkor volt amikor elmúlt, szóval még jó 3 hét múlva kell megjönnie. Egy nõgyógyász neten azt mondta, hogy a tabletta hatása még benne van a szervezetemben 72 órán belül és kicsi esélyét látja.. :-o Köszönöm a kommentedet, sokat segítettél :-)
A masculan nálunk is kiszakadt 2-szer, úgyhogy nem vagy egyedül...:) viszont én szedek fogamzásgátlót is biztos ami biztos

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.

11. -én kellet volna megjönie a menszeszemnek de 9. én törtent egy balaset (kiszakadt a gumi) másnap délelött vettem be escapelle-t, meg mindig nem jött meg a menszeszem, szerintetek nem fog megjöni vagy csak késik? Hatot a bogyo?

Legjobb válasz: Ha az útmutató szerint vetted be az Escapelle-t, akkor nem igazán van mitõl félni. Egyébként is, 2 nappal menszesz elõtt már nem voltál termékeny, így lényegében nulla a teherbeesés valószínûsége. Az, hogy nem jött meg, betudható az Escapelle-nek, mivel "felrúgja" a hormonokat és akár 3-4 hónapig rendszertelenné válhat a vérzés.

Ha az útmutató szerint vetted be az Escapelle-t, akkor nem igazán van mitõl félni. Egyébként is, 2 nappal menszesz elõtt már nem voltál termékeny, így lényegében nulla a teherbeesés valószínûsége. Az, hogy nem jött meg, betudható az Escapelle-nek, mivel "felrúgja" a hormonokat és akár 3-4 hónapig rendszertelenné válhat a vérzés.
Szia Szerintem hatott nálam rá 6 napra jött meg ahogy be vettem és azotta semmi ez februárba történt.Mult héten orvosnál voltam és kaptam rá gyogyszert a hormonokra.4 negativ tesztem is volt de azért én is izgultam, hogy mivan.probálj nem rá gondolni, hogy most mi van szerintem nincs baba.

Tegnap este együtt voltam a párommal és kiszakadt a gumi és későn vettük észre. És még csak most kezdtem el szedni a tablettát tegnap vettem be a 6. szemet! Kellene félnem? Tri-Regolt szedek

És még annyit hogy ha beveszem a tabit,azt mennyi id? alatt szívódik fel?Mert volt egy kis hasmenésem ami nem volt vészes de kb a tabi beszedése után 3-4órával volt...

Legjobb válasz: a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell ,azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!

a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell , azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy tegnap elõtt bevettem egy fájdalom csillapítót mert nagyon fájt a fejem!Ez gyengítette a fogámzásgátlót?válaszokat köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nemtudok elmenni mert3hós a kisfiam és nem tudom kire bízni a legközelebbi nõdoki pedig 40km-re van...már oda sem érnék rendelésre:S
Ha a mensid elsõ napján kezdted szedni, akkor onnantól már védve vagy. A hasmenés akkor hasmenés, ha napi nagyon sok alkalommal vizes f*sás van, egyszeri lágyabb széklet még nem hasmenés, tehát nem befolyásolja a felszívódást. Szerintem ne aggódj!
Szülést vagy vetélést követõen az orvos utasítása szerint, de legkorábban a második menstruáció jelentkezésének 1. napján ajánlott a drazsé szedését elkezdeni. Amennyiben orvosi okokból a fogamzásgátlás még korábbi megkezdése indokolt, akkor a drazsé szedését az elsõ menstruáció 1. napján kell elkezdeni, de az elsõ 2 héten még egyéb (nem hormonális) fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni.
ORVOS!
Jött és ment, mint Rosberg.
A kérdező hozzászólása: Rendes válaszokat kérnék..:)
Szia Hát attól függ, hogy hány éves vagy, mert ha 18 alatt lehetnek még kimaradások, mindig 2 tesztet kell csinálni, csinálj még egyet, ha az is negatív, és nem érzed a menstruáció jeleit, akkor nyugodtan menj dokihoz
az agyad lehet lyukas, 1 teszt nem teszt, legalább 3-at, a drága fajtából, vagy sokkal biztosabb ingyenes megoldás tb-alapon? doki
A kérdező hozzászólása: Azért nem vettem még egy tesztet mert biztos vagyok abban hogy nem vagyok terhes...nagyon vigyázott és az óvszer se volt lyukas.
Ezért kell vízzel feltölteni szex után, nem úgy van a lyuk, hogy ömlik belõle a mag, mint a kombájnból, hanem épp hogy alig...

Későn vettem ki a Nuvaringet, lehet belőle baj?

Most szedtem ki az első Nuvaringemet, de 3 hete szombat 23:00-kor tettem be és most a javasolt időhöz képest két órával később (vasárnap 1:00) vettem ki. Lehet ebből baj vagy 2 óra csúszás még nem okozhat gondot?

Legjobb válasz: betegtájékoztató?

betegtájékoztató?
4 hétig is véd a Nuvaring, szóval nem gond. Viszont szombat 23:00-kor tedd fel a következõt.
Semmi bajod nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Biztos valamelyik zöldségben volt. Semmi bajod nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam.
Nem lessz tõle semmi bajod, én is ettem már kukacot (véletlenül) máig sincs semmi bajom :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtató!
Én krumplival fõtt gilisztát ettem a menzán, de csak utólag tudatosult bennem. Azóta már nem csak véletlenül kerülnek rovarok a kajámba, kedvenceim a pirított kukacok. Egyébként nemhogy bajod nem lesz tõle, nagyon egészségesek. :D http://www.foodandwine.hu/2010/11/07/a-rovareves-entomophagi..
Igazából az ember húsevõ / zöldségevõ. Ebbe a kukac is beletartozik. Meglepõ módon a cukros, lisztes kaják nem tartoznak bele, ez látszik akkor is ha megvizsgáljuk: a kukac, ízeltlábú fogyasztók jóval egészségesebbek mint a magyar kenyér és tejevõk.
Nyugi, egyik majom osztálytársamnak, csak szólunk, ha kukac van a gyüminkben, és õ örömmel elfogyasztja.(Nem a gyümölcsöt, a kukacot)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!