Találatok a következő kifejezésre: Később fog vagy tényleg (2 db)

A szerelem diadalában Leonela tényleg szereti Juan Miguelt, vagy csak arra használja hogy bosszút álljon Osvaldón? És ha nem szereti, később fogja?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereti a fiát, vagy csak maximum nagyon kicsit... De csak a bosszúállás miatt használja fel.. Valószínûleg késõbb sem fogja nagyon megszeretni, de még kitudja, én nem fûzök ehhez sok reményt, általában nem szokták az ilyenek megszeretni a másikat a brazil sorozatokban

Valószínûleg nem szereti a fiát, vagy csak maximum nagyon kicsit... De csak a bosszúállás miatt használja fel.. Valószínûleg késõbb sem fogja nagyon megszeretni, de még kitudja, én nem fûzök ehhez sok reményt, általában nem szokták az ilyenek megszeretni a másikat a brazil sorozatokban
A kérdező hozzászólása: Pedog szegény Juan Miguel biztos meg fogja szeretni, hisz õ az igazi anyja.:( De Victoriát remélem nem felejti el és hamar rájön hogy Leonela gonosz!
Biztos rá fog jönni, és nem felejti el Victoriát vagy ha igen akkor úgyis vissza talál hozzá. Én nagyon szeretem a brazil sorozatokat, van benne egy csomó rossz dolog, de ha optimistán nézed a dolgokat: A végén úgyis minden happy lesz xD
A kérdező hozzászólása: Igen, ezeket a sorikat én is szeretem:) Igazából tegnap az jutott eszembe, hogy mi van, ha Leonela csak összebeszélt Guillermóval hogy mondják azt Juan Miguelnek hogy õ az igazi apja, és ezzel elszakítanák Osvaldótól:(
igazából ezek latin amerikai, azonbelül mexikói telenovellák :) )
ha szeretnétek én még tudok nektek ajánlani pár ilyen jó sorozatot :) ) én is imádom az ilyeneket XDD
A kérdező hozzászólása: Oké, írhatsz:) )))

Később fog jönni vagy tényleg egyik pillanatról a másikra változhat a helyzet?

E hét csütörtökre vagyok kiírva, de még a nyákdugó sem távozott, jóslófájásaim is ritkán vannak, bár a babám már lassul igazából semmi panaszom nincs.

Legjobb válasz: Igaz, én még csak jövõ szombatra vagyok kiírva, de hasonlóan nem érzek semmit. Se nyákdugó, se elõtej, jóslófájásaim azért vannak már régóta, de nem rendszerezõdnek és nem erõsödnek. Szerintem bármi történhet, a szülés minden jel nélkül is beindulhat, de lehet, túlhordod. Ezt sajna nem lehet megmondani elõre, minket is ez frusztrál, a bizonytalanság:-) De talán pont ez a szépsége:-)

Igaz, én még csak jövõ szombatra vagyok kiírva, de hasonlóan nem érzek semmit. Se nyákdugó, se elõtej, jóslófájásaim azért vannak már régóta, de nem rendszerezõdnek és nem erõsödnek. Szerintem bármi történhet, a szülés minden jel nélkül is beindulhat, de lehet, túlhordod. Ezt sajna nem lehet megmondani elõre, minket is ez frusztrál, a bizonytalanság:-) De talán pont ez a szépsége:-)
Én 42 hétre szültem meg a lányomat. A CTG (NST) sem mutatott semmi méhösszehúzódást, a méhszájam is zárva volt. Semmi jelét nem mutattam a szülésnek. A kórházban délután 3 orvos vizsgált meg, és megegyeztek, hogy reggel majd beindítják a szülést, mert ebbõl nem lesz magától semmi. Bele is nyugodtam, a férjem szépen hazament (nekem a túlhordás miatt bent kellett maradnom). Fél óra múlva elfolyt a magzatvizem és 2 óra múlva már a kezemben fogtam a lányomat. Természetes úton szültem meg 4350grammal. Mai napig nem tudom mi az a jóslófájás. A magzatvíz elfolyása után kb. 3/4 órával jelentkezett az elsõ fájás, amit átéltem és nem is volt sûrû. tehát az szülésnek nem biztos hogy vannak elõjelei, hacsak az ÓRIÁSI hasunkat nem vesszük figyelembe :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!