Találatok a következő kifejezésre: Kértem az macskák (2 db)

Kértem az állatorvostól macskák részére fogamzásgátlót. Provera nevű gyógyszert kaptam, de a papírjára az van írva, hogy ez sárgatesthormon elégtelenség kezelésére való, és h nincs fog. gátló hatása. Akkor most jót kaptam vagy nem jót?

Szóval emberi kezelésre való készítmény. Jó ez akkor vagy nem?

Legjobb válasz: Szia!Sajnos én nem tudok neked segíteni, de ha szeretnéd megírom neked privibe a mi állatorvosunk nevét, és elérhetõségét. Õ egy nagyon normális és alapos állatorvos õ biztos tudna neked segíteni akár telefonon is. Ha van kedved, írj privátba választ.

Szia!Sajnos én nem tudok neked segíteni, de ha szeretnéd megírom neked privibe a mi állatorvosunk nevét, és elérhetõségét. Õ egy nagyon normális és alapos állatorvos õ biztos tudna neked segíteni akár telefonon is. Ha van kedved, írj privátba választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) De idõközben kiderítettem, hogy jót kaptam:) Ezt használjk macskák részére is.:)

Mit lehet tenni az ellen hogy a macskák ne járjanak át a szomszédból a mi kertünkbe?

Útálom, hogy állandóan idepiszkítanak...

Legjobb válasz: Hozzánk is átjárnak. Mi is vettünk, sprayt, leszorhato cuccokat, semmi hatás nem volt, ugyanugy idejárnak. Én is azt mondom, kutya a tuti megoldás :D

Hozzánk is átjárnak. Mi is vettünk, sprayt, leszorhato cuccokat, semmi hatás nem volt, ugyanugy idejárnak. Én is azt mondom, kutya a tuti megoldás :D
Állatos boltban lehetkapni kuty-macska elleni sprayt. Távol tarja õket.
Vegyél egy kutyát!
Budos, de hatasos: naftalin.
Mi is körbefújtuk a homokozót Macska-stop (azt hiszem ez volt a neve) spray-jel, a macska odament, megszagolta és ráfeküdt a lefújt részre. Egy barátomnak úgy sikerült leszoktatni a szomszéd macskát a szomszédoládról, hogy néhány napig lesben állt és amikor a macska megjelent, mindig leslagolta. Napi 4-5 hideg fürdõ elvette a kedvét a látogatásoktól, többet nem jött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!