Találatok a következő kifejezésre: Kéri a a frissítések (30 db)

Mennyibe kerül a telenornál egy operációs rendszer frissítése?

androidot kène :)

Legjobb válasz: Ezt otthon ingyen meg tudod csinálni - ha van hivatalos frissítés a telefonodra. Ha meg nincs, akkor is, csak úgy bonyolultabb.

Ezt otthon ingyen meg tudod csinálni - ha van hivatalos frissítés a telefonodra. Ha meg nincs, akkor is, csak úgy bonyolultabb.
2 hétbe, beviszed, hogy rossz, sokszor lefagy és újraindul. Csinálnak egy frissítést kb 2 hét alatt.
A kérdező hozzászólása: otthon nem t
A kérdező hozzászólása: tudom mert eleg macerás. mindenkeppen be kell vinnem. pènzben menyi lenne?
[link] Kérdezd meg tõlük!
Ezt hol írja ki? Telefon?
A kérdező hozzászólása: Számitógép, pontosabban laptop -nak a virusirtó, programkezelõje. (avast! a virusirtó)
Szerintem ez semmiség gondolom nem volt internetkapcsolat és nem tudta frissíteni a vírusirtót de amint lesz internet hozzáférése frissíteni fogja.
A kérdező hozzászólása: de pedig vólt mindig mostanában net, föleg mert nemrég azaz 3 nappal ezelött kaptam a gépet
szerintem nem kell aggódnod ez végett sõt örülj neki mostanában a frissítések mindig csak szarabbak..
A kérdező hozzászólása: :D Köszönöm!

Ha megveszem ezt a GPS-t akkor mennyibe kerül rá a térkép frissités?

http://www.edigital.hu/Navigacios_keszulek/TomTom_Start_20_n..

Legjobb válasz: Ha egyszer kifizeted, akkor a frissítések ingyen lesznek. (Én úgy tudom)

Ha egyszer kifizeted, akkor a frissítések ingyen lesznek. (Én úgy tudom)


Ha a Sony tulajdonába kerül a Sony Ericcson, akkor elképzelhető lenne, hogy kap új frissítést az X8?

Legjobb válasz: Ez semmiben nem befolyásolja a frissítéseket. Ugyanúgy nem fog kapni.

Ez semmiben nem befolyásolja a frissítéseket. Ugyanúgy nem fog kapni.
Szedd le hozzá a tört szerver indíttóját.
A kérdező hozzászólása: Tera-val elkezdtem ma játszani nem rossz igaz nem wow szint de megközelíti:)
A játékos populáció görbéket azért érdemes összehasonlítani. Az egyik meredeken felfele, a másik lefelé..
Ez nem igaz. A wow nem a content hiányosságai miatt lett kevésbé népszerû, hanem mert alapból öreg lett a wow. Az mmo játékosok piaca pedig nem bõvül már hanem beállt egy állandó számra. A régebbi játékosok elhagyják a játékot mert sokat játszottak vele és nem tud újdonságot adni (ezt semelyik másik mmo se tudja nyújtani egy idõ után) újak meg nem érkeznek már olyan számban mint pl 2008ban. Amúgy az Lk alatt lett a legnépszerûbb a wow, 12 millió aktív elõfizetõje volt, szóval erre baromi nagy elfogultság azt mondani, hogy nem azért volt ennyi játékosuk mert nem a legjobb játék volt. A kiváló konkurensek jelzõ is eléggé elfogult. Egyik mmo vetélytárs se tud megélni havidíjas játékként csak free to play ként. Ez az ingyen még elmegy, de néha fizetek ha vmi nagyon kell nem igazán pozitív egy játékra nézve. És még így is jóval kevesebb játékosuk van mint egy lassan 10 éves játéknak.
Nem legprobb überkockának kell lenni, Method 3-5 hét alatt ütögeti a HC-kat. Ök a kockák. Sima magyar HC-val is kiütöttük anno DS-t lazán. FL-ben is csak Ragnaros volt nehéz, az is csak HC-n. Legjobb countent volt. Kb mikor a Pandaria megjelent én csak röhögtam azon a gyér countenten. Aztán 5.2nél untam meg hogy ugyan azt a fost kapjuk félévvel késõbb is és ezért fizetünk.... De egyben igazad van, anno BC idõszak alatt retek jó volt a wow. SWP-BT epic insták voltak, ott kellett küzdeni... most meg már kötelezõvé teszik a reput is...pff
Azért egy DAoCra nem mondanám, hogy fos endgamet csinált (cirka 8-9 évig volt a legjobb pvp mmo), de igaz, hogy a wow contentje kiemelkedõ volt. Volt. Ez itt a kulcsszó. Nagyon jó játék volt, messze a legjobb kb Lich kingig. Azóta egyre intenzívebb lejtmenet. És ez a nagy baj, ha egy játék nem egyre jobb lesz, hanem egyre szarabb, ÉVEKIG, folyamatosan, akkor bizony érdemes más után nézni. Eljárt felette az idõ, jelentek meg új, kiváló konkurensek, amik közül a Rift pl kiemelkedõ a kaszt rendszerével, meg az ingyenességével.
Most komolyan a legprobb überkockák, napi 24 órát játszók eredményei alapján mondod, hogy gyenge a wow content? Nevetséges vagy :) A wowban pont, hogy a content a legerõsebb az összes MMO közül. Lehet fikázni, hogy így meg úgy lehetett volna jobbat csinálni, de mindegyik mmo ott bukott el a vetélytársa lenni, hogy fos endgame contentet csináltak.
Ki a szart érdekelnek a questek? WoW-ban is ugyan azok a sablon küldik vannak... Countent a lényeg, és abban egyetértek hogy countent nehézségi szintjében veri a wowot. Emlékszem eredetin DS-bejött novemberben, január elején már HC-ból csak az utolsó két boss maradt..
A kérdező hozzászólása: de valaki segítene az eredeti gondomban h miért akarja mindenáron frissíteni magát a wow h lehet kikapcsolni? mert így nem tudok belépni a carimba!
A rift egy sz*r.Ugyan az a játékélmény? Az összes quest arrol szól, hogy ölj meg 10 malacot kb.Nagyon ritka az olyan quest ami "egyedi".
A kérdező hozzászólása: igényesebb a játék:)
Hadd kérdezzem meg, miben jobb a wow?
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam toltam vele 1 órát kb nem nagy szám:) wow jobb sztem demindenki maga véleménye:D inkább küszkdök tovább a wowwal h elinduljon:)
Egyébként ebben egyetértek, én is most kezdtem el, eredeti wowal a tököm kivolt.
http://www.riftgame.com Jó mulatást :]
A kérdező hozzászólása: kipróbálhatom azt is:) tudsz adni linket melyik oldalon regizzek?
Áruld már el, miért jó wow tört szerverrel [email protected], mikor már ingyenesen játszható a Rift. Pont ugyanaz a játékélmény, jobb kaszt rendszerrel, ráadásul hivatalos, legális, patchekkel, kb 5 évvel fejlettebb grafikával, sokkal nagyobb élettel teli szerverekkel ..
A kérdező hozzászólása: azt hogy? meg mi az?
Én nem hiába játszottam tört wow-ot, mert az ami nekem kellett egy mmotól az Wotlk-ben volt meg.

Hogyan tudom visszacsinálni az ICS frissítést? Xperia pro-n valami borzalom az ICS, kérem valaki segítsen! Kérem vissza a régi stabil androidot.

Xperia pro-t ICS-re frissítettem. Azóta megszakadnak a hívások, nem futnak játékok, se szó se beszéd kilép az opera, és van hogy 8!!!!! másodpercet várok, hogy el?jöjjön a tárcsázó képerny?.

Legjobb válasz: Töröltetted az adataidat frissítésnél?

Töröltetted az adataidat frissítésnél?
Nyomj neki elõször egy gyári visszaállítást...
A kérdező hozzászólása: Nem töröltettem az adataimat. Csak simán frissítettem. Van rá mód hogy visszakapjam a régi stabil telómat? Én már nem bízok az ics-ben. Szerintem vakítás, hogy nesze, ilyen lenne, de inkább vegyél újabb telót, mert a tiéden kicsit lassú. Szerintem marketing-fogás volt, hogy cseréljek telót. Tudták õk ezt nagyon jól, hogy belassítja a régi vasat. Légyszi segítsetek, hogy visszatehessem a régi androidot.
mindenképp el fognak veszni az adataid, tehát tedd újra az ICS-t, az adatok törlésével! Utána egy dolgot még be kerll állítani, és máris jobb. Tapasztalatból mondom. De ha nem javul meg, segítek visszatenni a 2.3.4-et..
A kérdező hozzászólása: Ok. Most kiveszem az sd kártyát, hogy a fotók megmaradjanak, aztán nyomok egy gyári visszaállítást.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam. Ez most sokkal gyorsabb, de nem tudom, milyen lesz egy hét múlva. És a kompatibilitási problémák még mindig megvannak, no persze ez tudvalevõ volt. Azért ha nem túl nagy gond, légyszi linkeld már be valahonnan, hogyan kell visszatenni a régit, vagy valahogyan írd már le, ha van idõd. Köszi:)
Egy fél óra, és elvileg kapni fogsz tõlem egy privátot. Ott leírom. :)
Vagyis elõször 1-2 infó/kérdés ment.

PCCHIPS M950-es alaplap BIOS frissítéséhez kérnék segítséget . Hol találom meg a szükséges fileokat hozzá? Pendrive ról nem ment a frissítés, szóval marad a floppy. Hogy formázzam meg a flopyt? Mire és hogy tegyem rá a cuccot hogy frissítsem?

Legjobb válasz: A gyártó oldalán esetleg? Mondjuk elsõre nekem a 3.3-as verziót dobta fel a lapból, magyarul van legalább 4 ilyen nevû lapjuk nem árt tisztázni melyik verziószámhoz kéne. A Flash utility használata meg tiszta horror, floppyról meg azért marha vicces, mert vagy 10 éve nem kapni megbízható floppy lemezt.

A gyártó oldalán esetleg? Mondjuk elsõre nekem a 3.3-as verziót dobta fel a lapból, magyarul van legalább 4 ilyen nevû lapjuk nem árt tisztázni melyik verziószámhoz kéne. A Flash utility használata meg tiszta horror, floppyról meg azért marha vicces, mert vagy 10 éve nem kapni megbízható floppy lemezt.

MSN-t hogyan töltsem le, hogy ne kérje a 2011-es frissítést?

Legjobb válasz: Sehogy! Már mindenféleképpen frissítened kell a 2011-es verzióra. Addig nem fog engedni. Jobban jársz ha már alapból azt telepíted. :/

Sehogy! Már mindenféleképpen frissítened kell a 2011-es verzióra. Addig nem fog engedni. Jobban jársz ha már alapból azt telepíted. :/

A NOD32 frissítéskor jelszót kér. Hogyan frissítsem?

(Eddig nem volt ilyen gond.)

Legjobb válasz: Lejárt a 30 napos próba verzió. Vagy újra telepíted és újabb 30 napig tudod használni vagy megveszed és kapsz hozzá kódot.

Lejárt a 30 napos próba verzió. Vagy újra telepíted és újabb 30 napig tudod használni vagy megveszed és kapsz hozzá kódot.
Szia Küldj egy e-mail címet küldök egy olyan nod32-t ami örök
nod321.com Válassz serialt =)))
Jogtisztán is lehet ingyenes nod 32 vírusirtód, egy számítógépes újságban minden hónapban adnak ki egy kódot amivel tudsz igényelni egy hónapos licencet, persze ehhez meg kell venned az újságot, vagy pedig egy ismerõsödtõl elkéred a kódját (ahogyan én is teszem :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!