Találatok a következő kifejezésre: Kérhetek sötét esküvőre (1 db)

Kérhetek sötét sminket esküvőre?

Állítólag nagyon szép szemem van és szeretném minél jobban kihangsúlyozni. mindenhol azt olvastam, esküv?re szolíd smink kell, én viszont vagy sötét barnára vagy feketére szeretném festetni a szemhéjamat vagy esetleg úgy, hogy a szemzúgnál fehér és kifelé haladva egyre sötétül. Beszéltem a sminkessel aki kéket képzelt el, én viszont azt nem tudom elképzelni magamon és sztem nem is állna jól, mert zöld a szemem és sötét a hajam. Hallgassak rá vagy inkább kérjek olyan sminket amilyet én szeretnék?

Legjobb válasz: Legjobb, ha kipróbálod elõtte, melyik hogy áll! Ha lehet, akkor ruhával, kiegészítõkkel együtt, hogy az összhatást is figyelembe tudd venni.

Legjobb, ha kipróbálod elõtte, melyik hogy áll! Ha lehet, akkor ruhával, kiegészítõkkel együtt, hogy az összhatást is figyelembe tudd venni.
Szerintem inkább hallgass a sminkesre, egyrészt neki nagyobb tapasztalata van ebben, és valószínûleg jól néznél ki úgy, ahogy kisminkel; másrészt nem a kedvenc heavy metal zenekarod koncertjére mentek, hanem esküvõre, ahol tényleg furán hatna egy sötét smink. (Különösen rémesen néz ki akkor, ha te vagy a boldog menyasszony, bár ez nem derül ki a kérdésbõl.)
Második válaszolónak: nekem fekete esküvõi ruhám lesz egy hónap múlva, zeneként pedig a kedvenc metálzenekaraink fognak szólni. Erre mit lépsz? Kedves kérdezõ: tényleg nem írtad le, vendégként mész-e vagy te magad vagy a menyasszony... Íratlan szabály ugyanis, hogy senki nem lehet szebb és feltûnõbb jelenség a menyasszonynál, így ha vendégként mész, mindenképp lebeszélnélek az erõs, sötét sminkrõl. Ha azonban a te nagy napod lesz, szerintem ne törõdj a népekkel: ez a te esküvõd, és senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy szeretnél kinézni (viszont a hófehér ruhához egy fekete smink elég furcsa hatást kelt).
Szerintem a sötéttel hangsúlyozott, füstös szemek gyönyörûek és igézõek!! Próbáld ki hogy áll, nézd meg a sminkes által ajánlott sminket is, és válaszd ki, hogy melyik tetszik jobban. De ne hagyd magad lebeszélni, ez a te napod :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:-) én leszek a menyasszony, és lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, nem a tök erõs feketére gondoltam, hanem ahogy utolsó válaszoló leírta:-) erre gondoltam én is:-)
Én ugyan nem láttalak még de zöld szemhez kék smink nem mindenkinek áll jól, viszont a sötét hajadhoz a szürkés-feketés füstös smink nagyon jól passzolna. Ugyan nem sminkes vagyok, hanem stylist. A szolid smink régen volt már divat, most már nem kötelezõ dolog, mint ahogy a fehér esküvõi ruha sem.
Szerintem is tegyél egy próbát! Próbálj ki magadon egy csomó színt a barátnõkkel, olcsóbb festékekkel, aztán ha megvan a döntés, akkor a lagzi-sminket bízd egy profira mert az olyan minõségû cuccokkal dolgozik, hogy le sem kopik, csak lemosni tudod! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!! A METÁL-LAGZISNAK: Jó merész! Bírom az ilyet.Galamb helyett meg denevért röptessetek!! Sok sikert és mégtöbb boldogságot!
Nekem full fekete, enyhén ezüstös sminkem volt. Mindenki megdícsérte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen térdig érő ruha állna jól egy kicsit ducibb koszorúslánynak?

160 centi magas vagyok és 63 kg.
Augusztus végi esküvőn leszek koszorúslány. Nekem kell ruhát választanom, a kikötés annyi volt, hogy egyszerű, nyárias max. térdig érő ruha legyen.
Mivel kicsit ducibb vagyok, így nem igazán tudok választani, hogy tulajdonképpen milyen állna jól nekem.
Még csak 1 hete nézelődök, de nem voltam még boltban körülnézni, szóval még nagyon kiinduló pontom sincs.
Van ötletetek?
(20 éves vagyok)

7

Menyasszonyi ruhát Romániában: Valaki vett-e mostanában Nagyváradon, és mennyibe került?

7

Miért nem érti meg édesanyám, hogy mi a párommal nem szeretnénk hülye játékokat az esküvőre?

18

Volt/lesz valakinek marcell hullámos esküvői frizurája?

Tudnátok képet mutatni róla?

1

Milyen zongoradarabot választanátok a bevonuláshoz?

5

Volt valakinek a lagzija a debreceni Postás Üdülőben?

Mi volt a véleményetek róla? Milyen a kiszolgálás, az ételek stb.? Ajánlanátok Debrecen vagy környéki szolgáltatókat,akikkel meg voltatok elégedve? Bármilyen véleményt szívesen fogadok. Kikkel voltatok megelégedve kikkel nem?

1

Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?

Unokanővéremnek októberben lesz az esküvője. De már most kitört a családi háború. Az unokatesóm és a leendő férje egy szusi étteremben ismerkedtek meg. Mivel nagy rajongói ennek az ételnek ez lesz a lakodalmi menü. Az én családom nagyon várja, de több nagynéni - úgy értem mindkét oldalon - meg más rokon már lázadozik. Hogy micsoda dolog ilyen "[email protected]" felszolgálni egy esküvőn. Mondják mindezt úgy, hogy soha életükben nem kóstolták. Miért ilyenek az emberek? Miért nem tudják felfogni, hogy azon a napon nem ők a főszereplők? Majd eszik húslevest mag rántott húst otthon :) Szerintetek?

61

Ti elhagynátok a vőlegényeket az esküvő előtt egy hétel ha már nem szeretnétek annyira?

20

Malacsütés az esküvőn?

Ti mit szólnátok egy látványos malac és csirkesütéshez, mint vendégek egy esküvőn?

14

Előnyös e a sellőszabás a kissé ducibb nőknek?

imádom ezt a fajtát, de van egy kis túlsúlyom, van időm fogyni olyan 5-6 kilót max, akkor 68-70 lennék 165-ös magassághoz. Nem tudom a boltban egyáltalán nézelődjek e ilyen típust, mert ha borzalmasan fog állni, akkor elmegy a kedvem az egésztől.. mik előnyösebbek egyáltalán /tudom változó mindenki számára/ ?

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!