Találatok a következő kifejezésre: Kérhetek sötét esküvőre (1 db)

Kérhetek sötét sminket esküvőre?

Állítólag nagyon szép szemem van és szeretném minél jobban kihangsúlyozni. mindenhol azt olvastam, esküv?re szolíd smink kell, én viszont vagy sötét barnára vagy feketére szeretném festetni a szemhéjamat vagy esetleg úgy, hogy a szemzúgnál fehér és kifelé haladva egyre sötétül. Beszéltem a sminkessel aki kéket képzelt el, én viszont azt nem tudom elképzelni magamon és sztem nem is állna jól, mert zöld a szemem és sötét a hajam. Hallgassak rá vagy inkább kérjek olyan sminket amilyet én szeretnék?

Legjobb válasz: Legjobb, ha kipróbálod elõtte, melyik hogy áll! Ha lehet, akkor ruhával, kiegészítõkkel együtt, hogy az összhatást is figyelembe tudd venni.

Legjobb, ha kipróbálod elõtte, melyik hogy áll! Ha lehet, akkor ruhával, kiegészítõkkel együtt, hogy az összhatást is figyelembe tudd venni.
Szerintem inkább hallgass a sminkesre, egyrészt neki nagyobb tapasztalata van ebben, és valószínûleg jól néznél ki úgy, ahogy kisminkel; másrészt nem a kedvenc heavy metal zenekarod koncertjére mentek, hanem esküvõre, ahol tényleg furán hatna egy sötét smink. (Különösen rémesen néz ki akkor, ha te vagy a boldog menyasszony, bár ez nem derül ki a kérdésbõl.)
Második válaszolónak: nekem fekete esküvõi ruhám lesz egy hónap múlva, zeneként pedig a kedvenc metálzenekaraink fognak szólni. Erre mit lépsz? Kedves kérdezõ: tényleg nem írtad le, vendégként mész-e vagy te magad vagy a menyasszony... Íratlan szabály ugyanis, hogy senki nem lehet szebb és feltûnõbb jelenség a menyasszonynál, így ha vendégként mész, mindenképp lebeszélnélek az erõs, sötét sminkrõl. Ha azonban a te nagy napod lesz, szerintem ne törõdj a népekkel: ez a te esküvõd, és senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy szeretnél kinézni (viszont a hófehér ruhához egy fekete smink elég furcsa hatást kelt).
Szerintem a sötéttel hangsúlyozott, füstös szemek gyönyörûek és igézõek!! Próbáld ki hogy áll, nézd meg a sminkes által ajánlott sminket is, és válaszd ki, hogy melyik tetszik jobban. De ne hagyd magad lebeszélni, ez a te napod :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:-) én leszek a menyasszony, és lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, nem a tök erõs feketére gondoltam, hanem ahogy utolsó válaszoló leírta:-) erre gondoltam én is:-)
Én ugyan nem láttalak még de zöld szemhez kék smink nem mindenkinek áll jól, viszont a sötét hajadhoz a szürkés-feketés füstös smink nagyon jól passzolna. Ugyan nem sminkes vagyok, hanem stylist. A szolid smink régen volt már divat, most már nem kötelezõ dolog, mint ahogy a fehér esküvõi ruha sem.
Szerintem is tegyél egy próbát! Próbálj ki magadon egy csomó színt a barátnõkkel, olcsóbb festékekkel, aztán ha megvan a döntés, akkor a lagzi-sminket bízd egy profira mert az olyan minõségû cuccokkal dolgozik, hogy le sem kopik, csak lemosni tudod! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!! A METÁL-LAGZISNAK: Jó merész! Bírom az ilyet.Galamb helyett meg denevért röptessetek!! Sok sikert és mégtöbb boldogságot!
Nekem full fekete, enyhén ezüstös sminkem volt. Mindenki megdícsérte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 esküvő? Egy Magyarországon a pároméknál, 2 hét múlva pedig az én hazámban. Vélemények?

A párom szülei és az enyémek között 1000 km van. Mi félúton lakunk a két várostól.
Jövőre tervezzük az esküvőt. Arra gondoltunk,hogy mivel mindkét család nagy és sok az idős/beteg, senkit sem akarnánk rákényszeriteni a hosszú útra, de szeretnénk,ha mindenki ott lenne velünk. A két esküvő jó ötletnek tűnik? Volt már,aki így oldotta meg? Mit javasoltok? Bármilyen ötletet szivesen meghallgatok!

2

A hagyomany szerint hol szoktak tartani a lakodalmat? A lany vagy a fiu szulohelyen?

12

Koszoruslány ruhát kinek illik fizetni?

12

Az esküvőmre vettem egy magassarkút. Hordjam előtte hogy tágítsam?

Anyukám és a párom is azt mondja hogy hordanom kéne az esküvő előtt hogy hozzá szokjon a lábam, és a lábamra formáljam úgy mond.. Itthon is hordjam és mászkáljak az utcán is benne. Szerintem nincs értelme, egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon. Ti hordtátok/hordanátok esküvő előtt a cipőtöket?

23

Hogy szerveznétek esküvőt egy olyan családban, ahol rengeteg ellentét van?

Nagy család, sok vita. Sokan már karácsonykor sem hajlandóak összejárni, de a párnak konkrét konfliktusa nincs senkivel.

10

10év és 3gyerek után kis polgármesteri hivatali esküvőnk lesz. Ciki a fehér menyasszonyi ruha nekem?

Nagyon szeretném...

21

Esküvőre tudtok ajánlani jó dekorcéget?

5

Esetleg tudtok ajánlani kreatív ültetőkártyát?

Ciklámen-almazöld-fehér lesz a dekorációnk. Valami ötletesre gondoltam... Szerintetek zöldalma és rárakva levél alakú ültetőkártya milyen?

4

Akiknek 2014 augusztusában lesz az esküvője, mikor kezditek el szervezni? Már elkezdtétek? Milyen dolgok vannak már meg?

Nekünk akkor lesz, az időpont megvan, zenekar lefoglalva, étterem és dekor szintén megvan.
Fotós és vőfély van még hátra. Úgy gondoltuk/gondoljuk, hogy ezek a dolgok a legfontosabbak, a többi ráér jövőre.

7

Miért szólják le az őszi téli esküvőt?

Novemberben lesz az esküvőnk és mindenki furcsán néz,hogy miért őszi,miért nem nyáron vagy tavasszal.Szerintem mindegy az évszak.Nem?Jó a tavaszi meg a nyári jobb a fényképek miatt,de ilyenkor is lehet szép képeket csinálni bárhol,meg ruhát is lehet szépet választani egy boleróval!Volt valakinek ilyenkor az esküvője?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!