Találatok a következő kifejezésre: Kérhetek sötét esküvőre (1 db)

Kérhetek sötét sminket esküvőre?

Állítólag nagyon szép szemem van és szeretném minél jobban kihangsúlyozni. mindenhol azt olvastam, esküv?re szolíd smink kell, én viszont vagy sötét barnára vagy feketére szeretném festetni a szemhéjamat vagy esetleg úgy, hogy a szemzúgnál fehér és kifelé haladva egyre sötétül. Beszéltem a sminkessel aki kéket képzelt el, én viszont azt nem tudom elképzelni magamon és sztem nem is állna jól, mert zöld a szemem és sötét a hajam. Hallgassak rá vagy inkább kérjek olyan sminket amilyet én szeretnék?

Legjobb válasz: Legjobb, ha kipróbálod elõtte, melyik hogy áll! Ha lehet, akkor ruhával, kiegészítõkkel együtt, hogy az összhatást is figyelembe tudd venni.

Legjobb, ha kipróbálod elõtte, melyik hogy áll! Ha lehet, akkor ruhával, kiegészítõkkel együtt, hogy az összhatást is figyelembe tudd venni.
Szerintem inkább hallgass a sminkesre, egyrészt neki nagyobb tapasztalata van ebben, és valószínûleg jól néznél ki úgy, ahogy kisminkel; másrészt nem a kedvenc heavy metal zenekarod koncertjére mentek, hanem esküvõre, ahol tényleg furán hatna egy sötét smink. (Különösen rémesen néz ki akkor, ha te vagy a boldog menyasszony, bár ez nem derül ki a kérdésbõl.)
Második válaszolónak: nekem fekete esküvõi ruhám lesz egy hónap múlva, zeneként pedig a kedvenc metálzenekaraink fognak szólni. Erre mit lépsz? Kedves kérdezõ: tényleg nem írtad le, vendégként mész-e vagy te magad vagy a menyasszony... Íratlan szabály ugyanis, hogy senki nem lehet szebb és feltûnõbb jelenség a menyasszonynál, így ha vendégként mész, mindenképp lebeszélnélek az erõs, sötét sminkrõl. Ha azonban a te nagy napod lesz, szerintem ne törõdj a népekkel: ez a te esküvõd, és senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy szeretnél kinézni (viszont a hófehér ruhához egy fekete smink elég furcsa hatást kelt).
Szerintem a sötéttel hangsúlyozott, füstös szemek gyönyörûek és igézõek!! Próbáld ki hogy áll, nézd meg a sminkes által ajánlott sminket is, és válaszd ki, hogy melyik tetszik jobban. De ne hagyd magad lebeszélni, ez a te napod :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:-) én leszek a menyasszony, és lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, nem a tök erõs feketére gondoltam, hanem ahogy utolsó válaszoló leírta:-) erre gondoltam én is:-)
Én ugyan nem láttalak még de zöld szemhez kék smink nem mindenkinek áll jól, viszont a sötét hajadhoz a szürkés-feketés füstös smink nagyon jól passzolna. Ugyan nem sminkes vagyok, hanem stylist. A szolid smink régen volt már divat, most már nem kötelezõ dolog, mint ahogy a fehér esküvõi ruha sem.
Szerintem is tegyél egy próbát! Próbálj ki magadon egy csomó színt a barátnõkkel, olcsóbb festékekkel, aztán ha megvan a döntés, akkor a lagzi-sminket bízd egy profira mert az olyan minõségû cuccokkal dolgozik, hogy le sem kopik, csak lemosni tudod! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!! A METÁL-LAGZISNAK: Jó merész! Bírom az ilyet.Galamb helyett meg denevért röptessetek!! Sok sikert és mégtöbb boldogságot!
Nekem full fekete, enyhén ezüstös sminkem volt. Mindenki megdícsérte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek jó ötlet ha az esküvői meghívó elejére a párommal közös képünk kerül?

5

Kinek szól a nagy nap: az ifjú házasoknak vagy a rokonoknak?

Komolyan érdekel, mit gondoltok erről. Az esküvő, a lagzi alapvetően kinek kellene, hogy jó emlék maradjon: az ifjú párnak vagy a vendégeknek? Magyarán kinek az ízlése, kinek a vágyai legyenek teljesítve aznap? Ha a párnak van valami különlegesebb ötlete, a násznép alkalmazkodjon, vagy a pár? Sok ilyen fórumban olvasom, hogy pl sokkal fontosabb, hogy a nagynéni szereti-e a húslevest, vagy a nagypapa milyen zenére táncolna, mint hogy milyen ízlésű maga a pár... Pl ha a pár utálja a pörköltet, vagy épp nem mulatós zenét akar, akkor is inkább bevállalja, mert azt kell... Meg inkább a rokonokat hívják meg akár távolról is, mint a saját barátaikat. Ti hogy döntöttetek, hogy fogtok dönteni?

27

Ha a meghívóra az "Ez a szerelem végtelen" című dal szövegéből egy részletet irnánk. Szerintetek nem lenne túl gagyi?

6

Ez a szám kivonuláskor? Mr2 akusztikot szeretnénk, de nem találok odavalót

http://www.youtube.com/watch?v=-ChQG6g3CEM&list=PLA5D1FF218E..

1

Szerintetek hova lehetne betenni?

Sziasztok!
Szeretnénk az esküvőnkre a metallica-nothing else matters című számát valahova. De hova? A bevonuláshoz inkább vagy a gratulációhoz? Több ötletünk nincs még zeneileg,ebben is segíthettek?! Köszönöm! :)

6

Van köztetek dombóvári aki segítene? Esküvőnket a Béke parkban szeretnénk tartani pavilonban ehhez kell valami engedély esetleg?

És mennyiért jönne el az anyakönyvvezető? Utána a lakodalmat az ipari ebédlőjében gondoltuk ha lehet egyáltalán mennyiért kb? Vagy valamelyik másik suliban.Ruha bérlés,díszítés,pavilon bérlés,székek stb. mindent helyben szeretnénk megoldani. Csak tájékozódás céljából írok ha lesz valakinek esküvője segítene mit érdemes keresni és hol. Köszike előre is!

1

Barátnő esküvőjére milyen értékben illik ajándékot venni és mit? Vagy pénzt kellenne adni borítékban?

6

Gyümölcstorta esküvői tortának?

Párom kedvence a gyümölcstorta, és ebből szeretne esküvőit is. Hallottatok vagy láttatok már ilyet? Nagyon fura?

8

Az összes esküvői torta ilyen extra mézes, cukormázas?

Egyszer egy ismerősöm esküvőjén ettem belőle és azt hittem, ott helyben kihányom, olyan undorító édes volt. Szeretem az édeset, de ez túl édes volt, majdnem szétmarta a nyelvem a sok cukor. Ugye nem ilyen pocsék az összes esküvői torta? Elég gáz lenne gyomorrontást kapni az esküvőmön.

18

Én kis esküvőt akarok, de a párom nagyot! Volt így valaki? Mi lett a vége? Kinek lett igaza, és miért lett így?

Bár még nem tartunk ott, de az elképzeléseink ezen a téren nem egyeznek.
Férfi létére nagy lagzit akar, náluk ez a szokás és mind a 2 bátyja így nősült.
Nálunk pedig nem hogy a nagy esküvő nem "divat" de maga az esküvő sem :D
Mégis szeretnék férjhez menni, de csak szűk családi esküvőt szeretnék.

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!