Találatok a következő kifejezésre: Kérdeztem a fiúm (19 db)

Bevallottam neki hogy szeretem. Erre sajnálom nekem nem tetszel lehetünk azért barátok ezt kérdezte a fiú. Most mit tegyek hogy tetszem neki? most olyan rosszul vagyok

Legjobb válasz: Ha tényleg megszeretted, akkor szerintem semmi értelme a barátságot erõltetni, csak szenvednél.

Ha tényleg megszeretted, akkor szerintem semmi értelme a barátságot erõltetni, csak szenvednél.
Semmit!!! Egy fiú ha azt mondja, hogy NEM TETSZEL az azt jelenti h 1 hónap múlva sem fogsz. A nõknél soxor ez azt jelenti, hogy "teperj jobban te barom"
Nekünk fiúknak nagyon sokszor el kell a visszautasítást szenvednünk. Nektek lányoknak ritkábban. Fiúknak a belsõ is számít, lányoknak a külsõ fontosabb.
Ó, bevallottad... Majd megtetszik egy másik fiú, vele meg barátkozzatok...
Az elsõ nem tudom, melyik kérdésre válaszolt, merthogy nem erre, az biztos. XD A férfiak vizuálisabb alkatok, nekik talán picit jobban számít a külsõ. Valószínûleg ennek a fiúnak fontos, hogy tetsszen a lány, akivel jár és te sajnos nem tetszel neki. Ezen nehezen tudsz változtatni, nem vagy az esete és kész. Két dolgot tehetsz: belemész, hogy legyetek barátok, megpróbálod jól megismerni, a kedvében járni, hátha megváltozik rólad a véleménye a belsõ értékeid alapján. Vagy nem görcsölsz rajta, hagyod a francba. Én ez utóbbit ajánlom, mert biztos találsz olyat, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak. De ha mégis inkább az elõbbi lehetõség mellett döntesz, akkor se várj sokáig rá. Ha megkedvel jó, ha nem, akkor jön másik.
Olvasgatok itt gyk-n és úgy veszem észre, hogy a lányoknak jóval fontosabb a fiú kinézete mint fordítva. Ha nem tetszel neki akkor nincs mit tenni ez van.
Azt valld be magadnak, hogy a pasi mennyire macsó és nõcsábász. Ha az akkor felejtsd el. Ha viszont nem az és nincs barátnõje, stb. akkor örülj neki, hogy nem használt ki és fektetett meg. Próbáld meg a barátosdit vele, az elején picit kezdeményezhetsz de utána csak amennyit õ, legyen meg az egyensúly ne akaszkodj rá, viszont õ is szívesen foglalkozik veled akkor miért ne? Ezzel a barátosdival van esélyed arra (de ne éld bele magad elõre!), hogy ami elsõre nem volt meg szikra (pl. mert nem vagy egy kilátszó hasú bomba plázacica) ahelyett a szikra helyett késõbb kialakul benne érzelmileg vonzódás irántad...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.velem nagyon kedves ez a fiu és nagyon fontos neki a véleményem.azt mondta hogy nem akar megbántani de Å‘ nem tudja mit akar.nem az a csajozos tipus egyszer volt még csak barátnÅ‘je azt mondják neki nem való barátnÅ‘ mert még nagyon ovi szinten van nemrég ismertem meg szerintem várok egy kicsit és összebarátkozom vele.biztos hogy majd sikerülni fog csak neki idÅ‘ kell még.egyik osztálytársam azt mondta tuti tecem neki csak még Å‘ maga se tudja igazán.elég bunko és idiota de velem figyelmes és aranyos.kivétel ha haverok elÅ‘tt játsza az agyát.hát hátha sikerül^^:) ;)

Kérdezték töllem hogy mit kérek de egyszerüen semmi nem jutott eszembe. (lány vagyok) és a fiunak pedig az iskolába kéne mert lesz ajándékozás és nem tudom hogy mit lehet venni egy 12 éves fiunak?

2 kérdésem lenne.1. mit lehetne venni egy 12 éves lánynak karácsonyra? 2. mit lehetne venni egy 12 éves fiunak karácsonyra? többi alul

Legjobb válasz: Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Az a pletyka járja rólam, hogy össze akarok jönni egyik ismerősömmel, és ezt az a fiú is hallotta, aki nekem nagyon tetszik, és ez a fiú kérdezte az ismerősömet, hogy mi van velünk (vagyis hogy összejöttünk-e). Ez jelenthet többet?

Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!

Legjobb válasz: xd már nem azért de:"Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!" akkorm ost mi a kérdés?xd ez nem kérdés volt hanem 1:önfényezés :D alas EGO a köbön :Dvagy egyszerüen nem vágod a. és a? közti külömbséget. de most komolyan ha egyszer szerinted tetszel neki és õ is neked akk ezen mi a kérdés? ha enyire egyértelmü SÕT magátol érthetõdõ hogy tetszel neki akkor fogd magad s intézd el hogy ne csak"elméletben" "járjatok" .

xd már nem azért de:"Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!" akkorm ost mi a kérdés?xd ez nem kérdés volt hanem 1:önfényezés :D alas EGO a köbön :Dvagy egyszerüen nem vágod a. és a? közti külömbséget. de most komolyan ha egyszer szerinted tetszel neki és õ is neked akk ezen mi a kérdés? ha enyire egyértelmü SÕT magátol érthetõdõ hogy tetszel neki akkor fogd magad s intézd el hogy ne csak"elméletben" "járjatok" .
Ja, sztem is. Merj kezdeményezni és kész!


Miért kérdezte ezt meg a fiú?

Fél éve beszélgetünk,és mivel nem nagyon reagált, megmondtam neki,hogy befejezem,mert nincs kész egy kapcsolatra,csak a könnyen kapható lányok kellenek neki.Erre megkérdezi,hogy ezt mondod fél év utáN????

Legjobb válasz: Egy pasi sokat tud várni egy újabb skalpig!

Egy pasi sokat tud várni egy újabb skalpig!
Most olyan szomorú vagyok emiatt, hogy még írni sem tudok... :(
20:39 Akkor mondd már meg neki te is, mert nem érti meg :)
2. vagyok. Én mondtam neked ezt... :S
Tényleg nem esik le? Fél évig csak beszélgettek, ergo nem volt más, tehát nyilván tõled nem csak 'azt' akarta. te mégis úgy koptatod le, hogy a könnyen kaphatókra gerjed? Így elõzmények és kiegészítések nélkül elég értelmetlen...
A kérdező hozzászólása: Miért lennék nehéz dió?
Fél éve beszélgetünk, és mivel nem nagyon reagált, megmondtam neki, hogy befejezem, mert nincs kész egy kapcsolatra, csak a könnyen kapható lányok kellenek neki. FÉL ÉVE BESZÉLGETTEK= fél évig várt Nem úgy tûnik, mint aki a könnyen kaphatókra gerjed... sõt. Te elég nehéz dió vagy.
Talán mert fél évig húztad az agyát? Az a csoda, h idáig nem unt bele.
A kérdező hozzászólása: Azt kérdeztem, miért mondja ezt?
Ezt nem mondod komolyan, hogy itt kérdezel rá arra, hogy én miért mondtam és mit?? :(
A kérdező hozzászólása: Mi van? A kérdésre válaszolj már, köszönöm szépen !
Na mi lett a történet vége?

Kérdeztem a szeretett fiúm tesóját, hogy miért nem vállal fel, mint barátnőjét. Azt válaszolta, hogy még nincs felkészülve rám, és a haverjai is cikizik, cukkolják őt. Mit jelent ez pontosan, hogy még nincs rám felkészülve?

Legjobb válasz: egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele

egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele
Most el lehet dönteni, hogy szeret, és felvállal, vagy nem szeret, és titokban tartja. Neki fontosabbak a haverjai, mint az akit állítólag szeret? Én megkérdezném tõle, és kiadnám az útját, ha nem akar felvállalni. Ne csak akkor legyek jó neki, mikor nem lát minket senki!!
2, 5x=10 x=4
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)
Ne mááár..ez 8. osztály? Amúgy szerintem a fiú 4 éves: 4+4=8 8+2=10 ennyi!

Egy fiúval leveleztem, és azt kérdezte, h XY tényleg egyre jobban tetszik-e. Én írtam, h igen. Kb fél óra múlva írta, h amikor kérdezte XY ott ült mellette. Az a baj, h nem is rá vagyok dühös, hanem XY-ra, pedig ő csak ott volt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez van, ne törõdj vele, törõdj bele. Megtörtént, nyugodj le mert azzal, hogy haragszol csak magadnak ártasz, persze ezt nem könnyû megszünteni ...

Ez van, ne törõdj vele, törõdj bele. Megtörtént, nyugodj le mert azzal, hogy haragszol csak magadnak ártasz, persze ezt nem könnyû megszünteni ...
Szia, nekem 6 hoig azt mondta h fiú, aztán lány lett!
4D-re nem mentek el? Meg ha mész legközelebb akkor kérdez újból rá. Nekem 18 hetesen 95%-ra mondta, hogy fiú és az is lett.
Biztos, kuki egyértelmû, de persze volt már h tévedtek, nekem 18hetsen mondták h kisfiú, az is lett.
Ezt neked itt senki nem tudja megmondani. Ha elmúltál már 20 hetes akkor kisebb a valószínûsége, hogy tévedett a doki.Én soha nem kérdezgettem a dokit, hogy fiú vagy lány. Egyrészt annyira mindegy, másrészt úgy voltam vele ha biztosan látja megmondja.
A kérdező hozzászólása: Hát felénk kérdezni kell, mert nem mondanak semmit! Nekem is mind1, föleg hogy elsö baba, de ha már ilyen fejlett a technika akkor csak jobb tudni... :-)
nekem elõször azt mondták, hogy fiú, de a 27. héten kiderült, hogy lány. az is lett.
Nekem a 19.héten utalt rá az orvosom, hogy fiúcska, de utána minden alkalommal rákérdeztem. Az elsõ 4D-sen is látszott egyértelmûen, de a 32.héten szállnak le a kis heréi, akkor tudják 100%-ra mondani (ezt az orvosom mondta). Mindenesetre kérdezz rá mindig :-)
Nekem a doki a 19. héten azt mondta, mintha fiút látna, de ne biztos! Szóval várnunk kellett. Tegnap voltunk 4D-n (29. hét), ott egyértelmûen megmutatta a kukiját! :)

Mit szoltok ehez a randihoz? Ma találkoztunk egy fiúval na és kérdezte hogy én mit akarok tőle mondta hogy mondjak valamit és én mondtam hogy tetszik és én járnék vele! Kérdeztem hogy és te?

Õ meg azt felelte hogy nem mond most semmit mert holnap megy bulizni és ha iszik akkor lehet kivisz egy csajt és nem akarja hogy nekem sz*r legyen!

Legjobb válasz: elsõ vagyok: Jólvan akkor az indokok: Az a srác aki egy randin ilyeneket mond annak a lánynak akivel azt képzelik el , hogy majd összejönnek, az eleve 1. bunkó, 2. éretlen kis [email protected], 3. ezek olyan típusok akik el vannak nagyon szállva maguktól, hogy bármelyik csajt megkapja, max ha egyszer összejönnétek te is csak egy kép lennél a "megdugott lányok között" nevû falon! Itt késõbb is gondok lennének, azt hazudná a képedbe hogy megyek holnap estére dolgozni azt elmenne felszedne egy kis rübít és azt is a falra akasztaná, keress értelmesebb egyéniséget, ne ilyen nagyképû majmokat.

elsõ vok: Drága! Te is érted, most már biztos, de szerintem elsõre is tudtad mikor ezt mondta max nem voltál biztos magadban, hoyg ez a pasi idióta, és hagynom kell a francba.
elsõ vagyok: Jólvan akkor az indokok: Az a srác aki egy randin ilyeneket mond annak a lánynak akivel azt képzelik el , hogy majd összejönnek, az eleve 1. bunkó, 2. éretlen kis [email protected], 3. ezek olyan típusok akik el vannak nagyon szállva maguktól, hogy bármelyik csajt megkapja, max ha egyszer összejönnétek te is csak egy kép lennél a "megdugott lányok között" nevû falon! Itt késõbb is gondok lennének, azt hazudná a képedbe hogy megyek holnap estére dolgozni azt elmenne felszedne egy kis rübít és azt is a falra akasztaná, keress értelmesebb egyéniséget, ne ilyen nagyképû majmokat.
Ezt a fiút rázd le, mert egy [email protected] :s
kivisz egy csajt Hova?A retre huppakkolni?Sztem felejtos...
Szerintem nem kell tovább gondolkodnod ezen, ne is lovald bele magad ebbe a dologban, egyszerûen keress mást, õt meg hagyd a francba, komolytalan, késõbb is csak gondok lesznek.
Szerintem felejsd el.
azért nem jött még veled össze, mert ha holnap van lehetõsége akkor meg akar valakit dugni úgyhogy felejtsd el.. ezek után mi a garancia hogyha nem vagy ott, akkor nem csinálja ezt. A srác megbízhatatlan és még nem kész egy komoly kapcsolatra.
Te észen vagy, egy ilyennel szóba se állj! Ha valakinek udvarol egy fiú, akkor udvaroljon, ne pedig össze vissza nõzzön. Istenem :S
Ejnye, milyen agresszívan elítéli mindenki a srácot! Elõször is, semmit nem tudunk az elõzményekrõl, hogy mit beszélgettek az elsõ randi elõtt... Most találkoztak-e elõször megismerkedés céljából? Én az utóbbi fényében fogok írni. (ha nem így van, akkor az egész irományom tekintsétek semmisnek) Szerintem ebben az egészben semmi extra nincs (feltételezem, hogy tizenéves fiatalok.) Õ megkérdezte, mit akar a lány, és õ is elmondta, hogy mi a szituáció. Vagyis még keresgél, egyelõre semmi komoly... ezzel elmondta, hogy nem taglózta le a lány annyira, hogy mindjárt kapcsolatot, "járást" akar vele, csak nyitott...nem gondoljátok, hogy arra gondolt, hogy ha igent mond a csajnak, aztán elmegy bulizni, abból patália lesz? Mert a csajok is ilyenek ám... Nem szemét a srác. Akkor lenne az, ha elkezdenének randizgatni, õ meg a háttérben még másokkal is randizgatna. Szerintem egyszerûen még nem annyira érett a fiú, hogy normálisan közölje, hogy õ még nem kötelezi el magát semmi mellett, még a randival sem (és kezelni sem tanulta meg még a nõket, hogy mit szabad mondani és mit nem.) De ezért még nem bunkó, hiszen õszinte volt... Kedves kérdezõ, te se vedd túl komolyan ezt a srácot, se a randit, ez nem volt egy szent esemény, nekem teljesen úgy jön le, hogy csak úgy találkoztatok elsõre. :) Egyébként ha már beszélgettetek elõtte, stb, akkor nem túl szép lépés tõle ez a kijelentés ebben a formában, de elítélendõ sem, hiszen nem tartoztok egymásnak még semmivel. Legalább tudod, hogyan állj hozzá.
És mibõl gondolja a "kedves", h így neked nem "sz*r"? Ha nem jöttök össze, és úgy kefél egy csajjal, nem ugyanolyan s*ggarc, mint ha összejöttök, és úgy megy el bulizni, és részegen becsajozni??? Felejtõs. Egy igazi férfi, de legalábbis jóravaló srác ilye nem mond. Sem potenciális jelöltnek, sem másnak. Ócska leépítõ duma, h "nem akarom, h neked szar legyen." Én is hallottam már ilyet, meg még ennél cifrábbat is. 2 gyöngyszem példának: "Sztem jegeljük ezt a témát, h -mi- mert én még csak ismerkedõ státuszban vagyok, mindenkivel, így veled is. Nem akarlak átverni. Késõbb még bármi kialakulhat." - hát mondanom se kell, h nem alakult ki. "Nem akarom, h elvegyük egymás elõl a lehetõséget, h találkozzunk vkivel, akit igazán megérdemlünk." - azért kedves a T/1.... ugye? :D Szóval gondolkozz el az egybehangzó válaszokon, és keress mást, vagy hagyd, h vki más megtaláljon! Okosan cselekedtél, mikor mondtad, h szted már nincs mirõl beszélni. Sztem, sztünk sem. csak ügyesen és erõsen! :) 24/L
tutkóra bunkókcsa a arác:P
A kérdező hozzászólása: Mint randi 1nek találkoztunk!De aznap este msnen meg azt mondta hogy járjunk, hivogat meg kérdezi hogy érzek valamit én meg mondom nem õ meg igen!!na azért fura!
ne dõlj be ez csapda:D lehet téged akar kivinni a rétre részegen:D
Répa vagyok!
te hülye vagy és elmész vele randizni? ez csak egy suttyó menõsködõ kis paraszt! aki ilyet mond hogy kivisz egy csajt és nem akarja hogy neked sz*r legyen?! kivisz és megdugja? és honnan tudjahogy egyáltalán megy vele csaj? kerüld el ezt a fafejet 60 km-es körzetben...te is csak arra kellesz neki hogy 'kivigyen'...-.-
Utálom az ilyen embereket (is).
Azért csajban több ilyen van, mint pasiban. Egyszerûen már a fa szom kivan.
felejsd el, te elmondtad az erzelmeid o meg le sem sza rja, se ggfej.
A kérdező hozzászólása: Értem!Mondjuk én is ezt mondtam neki hogy azért fura ez!!Mert akkor egy lánnyal se fog normálisan összejönni mert ha iszik be bas*, én elöször azt is gondoltam hogy biztos engem akar lerázni és mondtam is neki hogy jó leépités de elkezdi hogy ma még msnen megbeszéljük mondom miért még van mit megbeszélni elkezdi szerintem igen szerinted nem!háát
A kérdező hozzászólása: Indokoljátok már légyszi!!
Ez nem randi. Egyszerûen megmondtad neki hogy érzel iránta valamit, õ meg tesz rád magasról. Hagyd a bánatba, keress mást. üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!