Találatok a következő kifejezésre: Kérdéseket miért lehet (228 db)

Azt a kérdést miért lehet itt feltenni, hogy:"mi magyarok miért vagyunk ilyen rasszisták? "De azt miért nem hogy mi zsidók miért vagyunk ilyen rasszisták?

Ugyanis az els? kérdés egész régóta él míg a második 1 napot sem lehetett fent:)

Legjobb válasz: Ja-ja. Nem írok sokat úgyis törlik a kérdést. A múltkor is mire befejeztem volna a választ, már törölték is. H.ülyét kaptam.

Ja-ja. Nem írok sokat úgyis törlik a kérdést. A múltkor is mire befejeztem volna a választ, már törölték is. H.ülyét kaptam.
azért mert a szent zsidókra nem szólhatsz egy rossz szót sem mert õk isten kiválasztott népe mindenki más csak féreg a földön te is nyomrult gój rabszolga (remélem értitek az iróniát)
hát, tudod, mert Magyarországon vagyunk :) :(
A kollektív hit biztonságának féltse nem rasszizmus
naná, hogy... :) ):)

Úgymond egy gyerekpszichológiai kérdés: Miért lehet az, hogy a barátom öccse, aki 2éves (még nem beszélget) csak velem viselkedik igy? (lent)

-átöleli a lábszáram, hozzabújik a lábfejemhez, felül a lábszáramra és fogja a lábfejem, az autókkal is a lábfejemen játszik?

Legjobb válasz: Utolsó, olvasd már el rendesen a kérdését...senki mással nem csinálja, csak vele!

Utolsó, olvasd már el rendesen a kérdését...senki mással nem csinálja, csak vele!
Gondolkozz már! talán nem olyan nagy magas és csak a lábad éri el! két éves gyerek, nem lehet akkora mint te!
Lábfetisiszta lesz a gyerekbõl?
Nincsen esetleg a lábkörmöd kilakkozva? Mert az tetszhet neki. Vagy nincs valami "különlegessége" a lábadnak?
A kérdező hozzászólása: nincs soha kifestve. Egyszer szines zokni volt rajam gondoltam azért, de késõbb volt fekete is fehér is, mindegy milyen szinû...Köszi a választ!
Úgy érzi, hogy te szereted legjobban, és csak a lábadat éri el.
Rászokott a lábadra mikor színes zokni volt rajtad.Ennyi a jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat. Utolsónak: Nem szokhatott rá a szines zoknira, mert legelõször nem az volt rajtam mikor ezt csinálta... Elõbbinek: Szeret, de nem csak a lábam érheti el, mert sokat játszom vele, legugolok hozza lefekszem, bármi de õ a lábam szereti ölelni. Lehet nektek furcsa de én úgy gondolom van valami érdekes jelentõsge :) Köszi a válaszokat!
Szeret téged sokat vagy vele, sokat játszotok neki ez is csak egy játék.

Miért van az, hogy ezen az oldalon semmilyen kérdést nem lehet feltenni?

Felteszek egy kérdést. 10 válaszból 1 normális, a többi kötekedés, értelmetlen, üres beszéd, okoskodás. Nem tudják máshol kiélni magukat az emberek csak a GY.I.K.-on??

Legjobb válasz: Több oka is van - Mert a legtöbb kérdés kábé annyira értelmetlen - mert kamu kérdés - mert a kérdezõ bár feltesz egy kérdést, de nem tiszteli meg a lehetséges segítõszándékúakat azzal, hogy helyesen ír. - mert sokan érzelmileg annyira csekélyesek hogy itt élik ki az agresszív hajlamukat - mert sokan otthon hasonló viselkedést tapasztalnak (ordenáré beszéd, kötekedés, állandó veszekedés) és azt hiszik csak így lehet normálisan kommunikálni - mert sok tizenéves úgy gondolja hogy ez a helyes viselkedés - mert egyesek agyilag tényleg betegek.. Egy jó tanács: Ha komoly gondod van, esetleg komoly lelki krízisen esel éppen át, azt nem a gyakorin kell megkérdezni, megvitatni és nem itt kell segítséget várni. Vannak megfelelõ oldalak ahol a kérdésedet felteheted és tényleg segítenek. HA kell ügyvéd, jogész vagy orvos... A gyakori régen nem erre való.... (én például egyre ritkábban jövök ide, de akkor csak azért hogy nevessek 1-2 idétlen kérdésen, és néha igencsak briliáns válaszokon..amire azt szoktam mondani, hogy "na ennek sem kell a szomszédba menni a hülyeségért"

Több oka is van - Mert a legtöbb kérdés kábé annyira értelmetlen - mert kamu kérdés - mert a kérdezõ bár feltesz egy kérdést, de nem tiszteli meg a lehetséges segítõszándékúakat azzal, hogy helyesen ír. - mert sokan érzelmileg annyira csekélyesek hogy itt élik ki az agresszív hajlamukat - mert sokan otthon hasonló viselkedést tapasztalnak (ordenáré beszéd, kötekedés, állandó veszekedés) és azt hiszik csak így lehet normálisan kommunikálni - mert sok tizenéves úgy gondolja hogy ez a helyes viselkedés - mert egyesek agyilag tényleg betegek.. Egy jó tanács: Ha komoly gondod van, esetleg komoly lelki krízisen esel éppen át, azt nem a gyakorin kell megkérdezni, megvitatni és nem itt kell segítséget várni. Vannak megfelelõ oldalak ahol a kérdésedet felteheted és tényleg segítenek. HA kell ügyvéd, jogész vagy orvos... A gyakori régen nem erre való.... (én például egyre ritkábban jövök ide, de akkor csak azért hogy nevessek 1-2 idétlen kérdésen, és néha igencsak briliáns válaszokon..amire azt szoktam mondani, hogy "na ennek sem kell a szomszédba menni a hülyeségért"
Egyetértek az utolsóval, még annyit hozzátennék, hogy rengeteg itt fent az unatkozó 14-15 éves gyerkõc, megspékelve az elõttem kommentelõ érveivel. Erre az oldalra részben ezért érkezik rengeteg ostoba válasz, mert tele van 14-15 éves kis unatkozó, tanulatlan, erköcsltelen gyerekekkel, akik sz/rt sem tudnak az életrõl és a világról. És egyre több ilyen van. :( Buták, mint a sz/r.
Egyetértek a kérdezövel.
Igen, a mennyiség nem egyenlõ a minõséggel. Figyeld mindig azt is, hogy a válaszadó mennyi %-ban ad hasznos tanácsokat és értékeld Te is (akár lefelé) a válaszokat. Így tudsz segíteni másoknak is, hogy a hasznos válaszokat ki tudják szûrni. Azért ne add fel, nagyon sok a kérdés és nagyon nehéz mindenre válaszolni :)
Pont ezt akartam kérdezni
De miért nincs??
Kajak nincs! Ugyanezt akartam kérdezni énis! :D
hopp, és itt sincs bejelentési lehetõség :)
akkor tûnik el ez a lehetõség egy kérdés alól, ha már látta moderátor. (szerintem)
Nekem úgy tûnik, hogy a bejelentett, de a moderátor által nem kifogásolt kérdéseknél van, hogy mások már ne jelentgessék.
A kérdező hozzászólása: igen, erre énis gondoltam, de ha én egyszer bejelentek valamit, akkor azt akár 1 perccel késõbb újra megtudom tenni, nem tûnik el a lehetõség. a másik pedig, hogy az ilyen kérdések általában több napig is ittvannak, amiket nem lehet bejelenteni, pedig általában még aznap elszoktak tûnni, ha valaki bejelenti.
Lehet, hogy már valaki jelezte, és nem akarják, hogy a nem tudom hány száz látogatója a honlapnak bejelentse a problémát. Ha egy valaki küld a moderátornak üzit, akkor úgyis megnézi, besorolja, stb, nem kell neki szerintem, hogy csomóan jelezgessék.
ez akkor van, ha már sokan jelentették, de a modik nem találták törölnivalónak.
A kérdező hozzászólása: tényleg? ez komoly.....? :O
A kérdező hozzászólása: tényleg nincs?:D
Semmi-semmi ok éreteeem.

A normális kérdésre miért nem lehet normálisan válaszolni?

ma feltettem egy kérdést itt gyakorin és a 4 válaszból egy volt csak normális a többi vagy beszólt vagy hülyeséget mondott.

Legjobb válasz: Mert ostobaság/érthetetlenség/nyilvánvaló provokáció/rossz a kérdés! Válaszom: Normális kérdésre lehet normálisan válaszolni.

Mert ostobaság/érthetetlenség/nyilvánvaló provokáció/rossz a kérdés! Válaszom: Normális kérdésre lehet normálisan válaszolni.
linkeld a kérdést, és megválaszolom ezt a kérdésed :)
A kérdező hozzászólása: köszi.mert példáúl tegnap megkérdeztem valami nem nagyon fontosat és viccesen válaszóltak rá és hát nekem is vicces volt de utána megkérdezte egy olyat ami nekem nagyon fontos és elkezdtek kötekedni...de jött normális válsz is
akkor mi a gondod? OMG
A kérdező hozzászólása: hát az hogy felidegesítenek és szerintem nem csak engem.
ez így van, én egyetértek veled, még ebbe a kérdésbe is bele kell kötni egyeseknek...pedig ez a honlap elvileg azért van h segítsünk egymásnak, és igen én is látom h néha orbitális hülyeségeket kérdeznek, de akk én nevetek egyet aztán hagyom, csak az a gond h itt Magyarországon a legtöbb embernek olyan komplexusa van, h mindenképp meg kell mutatni milyen okos és nagymenõ....
Mi volt a kérdés? Megyek leoltom a bunkókat:D Igen, én is láttam már olyat, hogy normális kérdésnél csak kötözködni tudtak. Mondjuk az is igaz, hogy egyes emberek olyan hülyeségeket kérdeznek halálosan komolyan, hogy nehéz megállni beszólás nélkül.
A kérdező hozzászólása: hát ja vannak olyan kérdések hogy...

Ha ez gyakori kérdések, miért nem lehet egy kérdést kétszer feltenni? Xdd

Amikor írod ki a kérdést, akkor is kiadja: Ellenőrizd, van-e ilyen! Kicsit fura neve van így az oldalnak..:D:D

Legjobb válasz: Ez tök jogos! Szerintem nem baj, ha többször kint van egy kérdés, így több ember láthatja.

Ez tök jogos! Szerintem nem baj, ha többször kint van egy kérdés, így több ember láthatja.
A kérdés kiemelésére van lehetõség, így a kérdés duplázása nem annyira fontos. :) Plusz szerintem már te is láttál olyat, hogy egy rendszeresen feltett, vagy duplázott kérdésre olyan válaszok jöttek nagyrészben, hogy "volt már", "használd a keresõt", stb.
gyakorikérdések az az, amikor 1-1 kérdést megkérdezik többen, amolyan általános probélma, nem pedig az hogy egy ember kérdezgeti többször ugyan azt, érzed a különbséget?
A kérdező hozzászólása: Nem is úgy gondoltam, hogy én kérdezem meg kétszer. Viszont kiadja a hasonló kérdéseket, mikor újat írok ki. Engem is idegesít, hogy egy oldalon 3X látom ugyanazt a kérdést. Találó név, csak nem illik az oldalhoz, szabályokhoz.
Szerintem azért írja ki a hasonló kérdéseket, mert lehet, hogy már megvan a válasz a kérdésedre és neked akar ezzel segíteni, hogy máris megnézheted a válaszokat egy azonos kérdésnél, nem kell malmozva várnod, hogy a te frissen kiírt kérdésedet is megválaszolja valaki.
azért, mert az emberek szeretnek belekötni a másikba
Szerintem, azért, mert feltalálták a keresõt.Ha keresek egy kérdésre választ elõször mindig beirok egypár kulcsszavat a keresõbe, hátha elõttem kérdezte már ugyanezt valaki.Igy idõt spórolok(nem kell megvárni amig valaki válaszol), és a bunkók beszólásait se kell olvasnom.Ha a keresõ nem találja meg, akkor kiirom a kérdést.Ennyi, igy elkerülöm, hogy valaki beszóljon miatta. :)
Hogy beszólogatnak?Jelentik?Hát mert unatkoznak, és szeretnek kib*ni mással, vagy nem tetszik az amit szeretnél tudni.Pl: Hol tudnám letölteni Zsofi rágógumi c számát? Akkor én ezt jelenteném mert utálom az ilyeneket. :D Egyébként én is normálisakat kérdezek, de (ahogy mondtad) a kutya se válaszol.Fúj de rossz mikor a sok hülye kérdés miatt nem lehet látni a "normálisakat".
A kérdező hozzászólása: Nem, nem jelentik (gondolom) csak jönnek a válaszok h: te nyomorék mérnem tudod megnézni már vagy 1000x feltették ezt a kérdést, minden héten van ilyen stb. Amúgy pedig az is idegesít amit te mondtál, utolsó hozzászóló, hogy ha én azt kérdezem, hogy hol tudok ezt vagy azt letölteni, vagy hogy hogyan csináljak .skp-ból .nif-et akkor semmi válasz viszont az "írunk egy mesét?" stílusúakra tizesével küldik
Igen-igen.Viszont te tudod jelenteni, ha valaki csak provokatív választ ad.Nincs más válasz erre, buták és bunkók a legtöbb ember(, ez mindig így volt).
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok elégtételt venni rajtuk csak megérteni.

A valláskritika részből miért lehet töröltetni olyan kérdést, ami nem ütközik az oldal szabályaiba?

a "kritika" szó nem azt jelenti,hogy kritizáló kérdést lehet feltenni? az adott kérdés nem volt provokáló,és trágár szó sem volt benne,meg semmi egyéb,ami miatt lett volna indok töröltetni.

Legjobb válasz: Mirõl szólt a kérdésed? Mert ha ténylegesen valláskritika vagy vallásfilozófia, az rendben van, én abból írtam hét oldalt filozófiára, de más ember vallási meggyõzõdésének pocskondiázása már egy más kérdés, legyen keresztény, hindu vagy wicca. (én az utolsóba tartozom és gyakran sértegetnek emiatt)

Mirõl szólt a kérdésed? Mert ha ténylegesen valláskritika vagy vallásfilozófia, az rendben van, én abból írtam hét oldalt filozófiára, de más ember vallási meggyõzõdésének pocskondiázása már egy más kérdés, legyen keresztény, hindu vagy wicca. (én az utolsóba tartozom és gyakran sértegetnek emiatt)
A kérdező hozzászólása: a kérdés nem az enyém volt, én csak válaszoltam rá, csakhát ugye a kérdéssel együtt a válaszomat is törölték.csak kíváncsi vagyok, hogy azért mert valakinek nem tetszik a kérdés, simán kitörlik? valami ilyesmi volt a kérdés:A keresztény papok, hogy tudnak olyan nyugodtan és kiegyensúlyozottan viselkedni másokkal szemben, amikor tudják, hogy õk is követnek el bûnt, hazudnak? úgy számolják el magukban, hogy õk Isten emberei, és nekik megengedett? pontosan nem emlékszem rá, hogyan tette fel a kérdezõ, de kb.ez volt a lényege.
Ez megint egy olyan kérdés lehetett, amire mind tudjuk mi a válasz, de a sok elvakult ember nem bírja elfogadni a valóságot. Most hülye példa jön, a legnagyobb inkvizítorok sosem hittek se istenben, sem emberben, csak a hatalom éltette õket. Egy ilyen kérdés megosztja az embereket. Ugye vannak azok, akik reálisan látják, de lehet, hogy páran közülük különösen gorombák voltak. Erre mi a reakciója annak, akinek ez kissé sérti a vallási meggyõzõdését? A hasonló gorombaság. Némely kérdésnél borzasztó viták tudnak elfajulni.
A kérdező hozzászólása: Na igen a viták azok el tudnak fajulni, csak azt nem értem miért a kérdezõ a hibás, ha valaki nem bírja a kritikát? akkor válaszoljon olyan kérdésre ami szimpatikus neki, nem mást kell jelentgetni.szóval ezt nem tartom korrektnek.
Hát ezt én sem értem. Biztos szúrja a szemét, ha másnak más a véleménye.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:42 nekem semmi bajom a wiccákal! :)
Nem az számit ki hova tartozik , hanem hogy milyen az ember jelleme.

Miért van az h néhány kérdést nem lehet jelenteni?

és ált pont olyanokat, ami tök 1értelm? h kamu...

Legjobb válasz: Pl. ezt a kérdést sem lehet jelenteni a modik felé. Akkor most hogy is van ez?

Pl. ezt a kérdést sem lehet jelenteni a modik felé. Akkor most hogy is van ez?
Én még sosem láttam olyan, amit nem lehet jelenteni...
szerintem mert a 18+ kategóriában van. Ezen már én is gondolkodtam...
Én is találkoztam már hasonlóval, szerintem azért, mert már valaki jelentette, és ha ezután sem tûnik el, akkor már "megvizsgálta" egy modi jelentés alapján. De ez csak tipp.
Téged ne érdekeljen hogy ki milyen kérdést tesz fel, ne válaszolj rá , de ne kommentáld, a moderátorok elintézik.
Ne jelentgess.!
Milyen eredményre jutottál, sikerült-e jelenteni.?
Füstbement terv.

Ha válaszokat lehet értékelni és jelenteni, akkor a kérdéseket miért nem lehet?

Meg plusz a kérdez? hozzászólásait sem lehet.

Legjobb válasz: én ezt a kérdést már jelentettem is neked nincs szemed????

én ezt a kérdést már jelentettem is neked nincs szemed????
A kérdező hozzászólása: Ja télleg, a jelentést megtaláltam.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mirõl beszélsz, én semmilyen más lehetõséget nem látok kérdéseknél csak a privát üzenetküldést (azt is csak annál persze, akinek be van állítva). De ha ilyen meister vagy, magyarázd el hogy kell kérdést értékelni. Kiváncsian várom. Ja és a helyesírás és a jómodor hiányáért megkaptad a lefelekezet.
szerintem gyerekes amit csináltok ja és tudod jelentgetni: Ez a kérdés rossz kategóriában van Ebbõl a kérdésbõl nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdezõ Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé Ez a kérdés egyértelmûen csak kitaláció Ez a kérdés provokatív vagy trágár A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetûs Gyanús, hogy a kérdezõ megkérdezte korábban már ugyanezt Ez a kérdés más szempontból szabályszegõ, illetve ellenõrzendõ
Jelenteni tudod (ha még nem jelentette senki) Viszont tényleg jó lenne, ha lehetne értékelni a kérdést is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!