Találatok a következő kifejezésre: Képtelen vagyok a (252 db)

Képtelen vagyok a hűségre! Miért van ez? Küzdjek saját vágyaim ellen, vagy fogadjam el, hogy ilyen vagyok?

Nem úgy értem, hogy naponta cserélek barátot, vagy hogy mindenkivel összefekszem. Ha van egy barátom, és szeretem, akkor ? az els?, érzelmileg nagyon köt?döm hozzá, de mindig akad olyan, aki megtetszik, akár küls?leg, akár azért, mert jó vele beszélgetni, és sok esetben elcsattan egy-két csók is. Több nem. Szükségem van arra, hogy "valaki más is akarjon" - viszont az, ahogy ezekre a kisebb kalandokra gondolok, teljesen más, mint ahogy a hivatalos páromra; utóbbi sokkal mélyebben érdekel, mint bárki más, fontosabb is. Én nem vagyok féltékeny típus, épp ezért nem lenne problémám azzal, ha a barátom is csinálna néha ilyeneket. De ilyen még nem volt, és mindig miattam lett vége minden kapcsolatomnak.

Legjobb válasz: Õszinte lehetek? Átérzem a problémád, mert én is ilyen vagyok. Legalábbis gondolatban, csókig még nem jutottam csak flörtig úgy hogy volt barátom de el tudom képzelni magamról.. Amúgy ha már az önértékelési problémánál tartunk, lehet benne valami. Nem akarok egoistának tûnni, de most 10bõl 9 srác azt mondja rám h szép vagyok de senkinek nem tudok hinni mert évekig azzal b*szogattak általánosban hogy ilyen meg olyan ronda vagyok. Igaz azóta sokat változtam külsõre (is) de nagyon nehéz elhinni hogy szépnek találnak és nekem jólesik ez az önigazolás.. :S :( A sok év után amikor csak azt kaptam hogy milyen ragyás vagyok meg egy tehén.. -.-"

Õszinte lehetek? Átérzem a problémád, mert én is ilyen vagyok. Legalábbis gondolatban, csókig még nem jutottam csak flörtig úgy hogy volt barátom de el tudom képzelni magamról.. Amúgy ha már az önértékelési problémánál tartunk, lehet benne valami. Nem akarok egoistának tûnni, de most 10bõl 9 srác azt mondja rám h szép vagyok de senkinek nem tudok hinni mert évekig azzal b*szogattak általánosban hogy ilyen meg olyan ronda vagyok. Igaz azóta sokat változtam külsõre (is) de nagyon nehéz elhinni hogy szépnek találnak és nekem jólesik ez az önigazolás.. :S :( A sok év után amikor csak azt kaptam hogy milyen ragyás vagyok meg egy tehén.. -.-"
a barlangrajzot?XD
AZ utolsó olyan mint én. Teljesen, már már abnormálisan. Nem hiszem el!!!!!!
Az ilyen hölgyeknek ajánlom a világ legõsibb mesterségét.
Az önbizalmaddal van gond, ha állandó igazolásokat keresel arra, hogy igen, jó csaj vagy, másnak is kellesz. Olvass önértékelési problémákról könyveket, vagy keress egy pszichológust.
bazz XD te sem lehetsz valami értelmes ember XD nem a barlangrajzra utalt :P inkább az utca sarokra
Ha majd valakit igazán szeretni fogsz, nem lesz szükséged ilyen apró húzásokra ahhoz, hogy igazold magadat, mert megelégszel azzal a ténnyel, hogy a párod nagyon szeret és te is õt. Nem, nem valami romantikus filmbõl csöppentem ide, csak tudom, milyen úgy élni, hogy vagy valakivel, azt hiszed szereted, de mindig találsz valakit, aki szebb és jobb. Aztán majd jön valaki, akinél nem találsz jobbat, mert õ a tökéletes számodra, mert õt nagyon szereted, és egyszer csak megtanulsz hûséges lenni. Majd, ha egyszer odabent is felnõsz, megérted, és már nem fogsz hülyének nézni, amiért itt ömlengek neked a szerelemrõl. Élvezd a szabadságot, és ne akard magad mindenképpen lekötni, hogyha majd eljön az ideje, ne érezd azt, hogy mindvégig be voltál zárva.
Én küzdenék, senkinek nem kell ilyen társ.

Lehetséges, hogy képtelen vagyok a munkahelyen dolgozni?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szimplán életképtelen vagy. De nem tehetsz rólad a szüleid neveltek ilyenre.

Szimplán életképtelen vagy. De nem tehetsz rólad a szüleid neveltek ilyenre.
Talán váltanod kellene. Van aki "megfullad" egy kötött irodai légkörben, viszont szárnyal, egy kötetlen munkaidõs, aktívabb, kreatívabb munkakörben. Ezért nem vagy hibás, ilyen típus vagy. Ezért mindenképp jobban jársz, ha készségeidnek megfelelõ munkakört választasz!
Menj olyan munkahelyre ahol dolgozni kell, és nem csak tili toli megy...

Keptelen vagyok a szerelemre Nem tudom kinyitni a szivem. Fiatal vagyok sportos, mediterran, lagy szivu, de alkalmi kapcsolaton tul sajnos nem volt meg komoly. Es alkalmibol se sok. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Es nem tudok szenvedelyt talalni semmiben. Lehet az tengerpart, ( nyaralas)gyonyoru nokkel teli kornyezet (kollegium) se sport se zene ( sportolok pedig) jol eneklek. Nem tudom hol az eredõ. Azert nem megy az erzelmi elet mert nem vagyok szerelmes, vagy azert nem tudok szerelmes lenni mery n elem meg erzelmeim

A kérdező hozzászólása: Es nem tudok szenvedelyt talalni semmiben. Lehet az tengerpart, ( nyaralas)gyonyoru nokkel teli kornyezet (kollegium) se sport se zene ( sportolok pedig) jol eneklek. Nem tudom hol az eredõ. Azert nem megy az erzelmi elet mert nem vagyok szerelmes, vagy azert nem tudok szerelmes lenni mery n elem meg erzelmeim
Mi a helyzet veled, van valami?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igazad lehet. Tényleg jobban érdekelne a saját magam kielégülése, minthogy másnak örömet okozzak. Köszönöm, hogy rávilágítottál fogyatékosságomra.
nem érdekelnek téged mások most is írsz, írsz.. válaszra nem is vársz
A kérdező hozzászólása: A fennkolt, am de buszke magany?
A kérdező hozzászólása: Hmm. Es ez jo ennek a gandhi papanak?
[link]
A kérdező hozzászólása: Talan latnal el se hinned, hogy az az ember vagyok akinek mindig ott tatong a lehetoseg az izgalom, de csak szikranyit el ebbol meg. Ha elmondanam milyen helyeken, eletterekbe szituaciokban fordultam meg, azt mondanad vegtelenul gazdag lehetosegeim voltak. De nem eltem veluk. Csak szemlelodtem, elmelkedtem. Elhatalmasodott rajtam a tulbonyolitas, egyhelyben toporgas
A kérdező hozzászólása: Gumibelsoben elem az eletet. Nem volt csibesz korszakom, nem tettem egyetlen orult dolgot se. Nem szerenadoztam a szep baritonommal, nem verekedtem noert. Nem szoktettem not. Az osszes bejart orszagot lecserelnem, a nem megelt nyari toparti szerelmekre, romantikus csonakazasra... Mindez elerheto volt mindig is. De nem keztem bele forgatokonyvbe, amit 5 percnel tovabb gondoltam volna.
A kérdező hozzászólása: Hoditani akarok! Egyetlen not se kellett meghoditanom, mert mind siman jott ( az a keves) Vert helyzetbol akarok nyerni, csalni, ravasznak lenni... De gyava es kozonyos vagyok az vefajta jatekokhoz, minden jatekhoz.
A kérdező hozzászólása: De csak jopofaskodom, nevettetek akkor is ha nem kell, vagy eppen erzestelenitoen informaciot kozlok, kerek. Erintkezest kerulom. Pedig szeretek erinteni, simogatni, olelni.
A kérdező hozzászólása: Bocsi helyetelen irasert. Telefonrol vagyok tanacstalan. Fantasztikus lehetosegek vannak az eletemben, de nem tudok szenvedélyesen, megõrülni semmièrt. Barcsak bolond szerelmes lehetnek. Csacskasagokat haboghatnek egy nonek elveszve szeme sodrasaban, levetkozve minden humort, folenyeskedest, ironiat, szurkalodast. Elolvadni benne, elfogyni az illataban, elrejtozni benne mint egyetlen tuzes menedekhez, ami a fagyos nema kozonybol felenged.
A kérdező hozzászólása: Irvva viszont allitolag naguon kifejezo es kedves simogato tudok lenni, szukseges merteku humorral. Eloben inkabb csak elbohockodos, vagy karotnyelt.
A kérdező hozzászólása: Egyre inkább a semmi. De már értem. Vízre nehéz írni, az élet már csak ilyen

Képtelen vagyok a kapcsolatra?

Ez nem kérdés.ez tény.De mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Felszínes vagy, csak annyi. Ha valakit nem vagy hajlandó mélyebben megismerni, akkor nem alakul ki kötõdés. Ahhoz, hogy valakit igazán megismerj nem elég pár hónap. Nem mellesleg mivel a "gyönyörû nõ" kifejezést használtad valószínûsítem, hogy eleve csak a külsõ szempont nálad.

Felszínes vagy, csak annyi. Ha valakit nem vagy hajlandó mélyebben megismerni, akkor nem alakul ki kötõdés. Ahhoz, hogy valakit igazán megismerj nem elég pár hónap. Nem mellesleg mivel a "gyönyörû nõ" kifejezést használtad valószínûsítem, hogy eleve csak a külsõ szempont nálad.
Nem vagy igazán szerelmes.
A kérdező hozzászólása: 30/F
átvertek korábban, vagy a szüleid elváltak már kisgyerek korodban. túl kéne lépni rajta, mert így elég sansztalan vagy. a másik, kézenfekvõ megoldás, hogy még nem voltál igazán szerelmes.
Sajnos sok ember van így, de biztos ki lehet belõle "gyógyulni". Ha tudod az okát amiért ez kialakult bened akkor azt próbáld meg feldolgozni, elengedni. Muszáj lesz, különben sosem leszel boldog, teljes.

Képtelen vagyok a hüvelyi orgazmusra. Mit tehetnénk?

Sziasztok! sok mindent olvastam már erről,de nem kaptam választ. Õszintén megmondva rettentő ritka a hüvelyi orgazmusom.Pedig már 2 éve van komoly kapcsolatom, a szex csodálatos (nem vele vesztettem el,de ehhez képest az előző semmit nem csinált)Szóval én élvezem!!! rettentően jó, de nem megyek el.. van hogy úgy érzem, mindjááárt..aztán ez az érzés hirtelen elmúlik:( sajnos most csak hétvégente tudunk találkozni, és így már ő is nagyon kíván, és én is őt,viszont ahhoz hogy nekem hüvelyi orgazmusom legyen, úgy érzem kéne vagy' 3 óra. Õ meg már így péntek este alig várja a dolgot, nem kérhetem tőle hogy bírjon már ki 3 órát... Õ magát hibáztatja,én magam... nem hinném hogy ő a hibás,mivel élvezem ahogy csinálja, volt hogy megbeszéltük, hogy hogy szeretném, de akkor se lett meg az az igazi! lovagló pózba eltudok menni, mert ugye akkor izgatva van a csiklóm, de már őszintén unom hogy mindig úgy. és próbálkoztunk mindenféle pózokkal, romantikával, szóval majdnem hogy MINDENNEL, és nem. :( 2 év alatt max 1-2-3x volt hüvelyi orgazmusom, egyébként csak csikló. hallottam olyanról aki egyáltalán nem tud elmenni hüvelyen keresztűl, viszont nem hinném hogy velem is ez lenne a helyzet ha 1x-2x sikerült, igaz akkor is sokáig tartott! szóval ötleteket, esetleg tapasztalatokat várok, hogy hogy próbáljuk... :/ és idióta, aberrált válaszok mellőzzenek. köszönöm

Legjobb válasz: Pár kérdés: - magadnak szoktad csinálni, rendszeresen maszturbálsz? úgy el tudsz jutni hüvelyi úton? - párod szokott kényeztetni orálisan is? próbáltátok már úgy is, igaz? - szerintem túl feszült vagy... nem lehet, hogy valamiért nem tudod elfogadni a saját testedet? 23/F

Pár kérdés: - magadnak szoktad csinálni, rendszeresen maszturbálsz? úgy el tudsz jutni hüvelyi úton? - párod szokott kényeztetni orálisan is? próbáltátok már úgy is, igaz? - szerintem túl feszült vagy... nem lehet, hogy valamiért nem tudod elfogadni a saját testedet? 23/F
én is hasonló cipõben jártam, de mára már sikerült, kb. fél éve vagyok együtt a barátommal és két hete sikerült elõször és ujjazástól volt meg nyalt is közben, egyszerûen csak nem kell ráfeszülni és ne az járjon a fejedben, hogy mikor megyek már el végre, csak élvezd és jönni fog magától is és még az is közben játszhat, h agyban nem akarod, mert félsz tõle, h mi fog történni, de nem kell, mert ha igazán szereted a barátodat, akk nem kell ilyentõl parázni.
az én barátnõmnek is volt hasonló problémája, neki az segített, hogy elkezdte tornáztatni a hüvelyizmait (lefekvés elõtt kb 10-szer 1-2 másodpercig összeszorítja aztán elengedi. ezt ismételgeti), és egész hamar jött a változás, és ma már szinte minden alkalommal van hüvelyi orgazmusa. a barátod annyit tud tenni, hogy minél jobban kitapasztalja, hogy hol van az a pont amikor még megtud állni elélvezés elõtt, és akkor mondjuk pózt cseréltek, vagy egy kicsit kézzel izgatod és csókolóztok, és amikor kicsit lenyugodott, akkor jöhet a folytatás. ez csak egy-két ötlet, de nektek kell kitapasztalnotok, viszont az nagyon jó, hogy tudtok errõl beszélni és nem játszod meg az orgazmust, mert így biztos megtaláljátok a megoldást. hajrá!!
A kérdező hozzászólása: utolsó: nem, nem mindegy, hogy hogyan, mert mikor sikerült úgy elmennem, akkor az teljesen más volt. köszönöm az ötleteket. viszont már próbáltuk (sõt folyamatosan...) ezt a "csúnya" beszédet, sõt az ilyen kikötözés dolgot is, nekem nagyon bejön, viszont odaáig még ezzel se jutottam el.
Nem értelek benneteket...ha van orgazmusotok, nem mindegy, hogy hogyan? Mindenben a papírformát akarjátok követni, vagy esetleg felnõtt egyéniségek akartok lenni?
Na nekem meg még 1 hüvelyim sem volt.Én feladtam a próbálkozást.Próbálom élvezni a szexet és csak reménykedni, hogy orláisan kielégít az aktuális párom.De ez ritka, mint a fehér holló. Legyél türelmes, és a szexre tényleg fordítsatok idõt.Mond el a párodnak, hogy úgy érzed több idõ kellene neked és szeretnéd, ha valahogy tovább bírná az akciót.Néha álljatok picit meg szex közben, simogatni, v ilyesmi.A legfontosabb pedig, hogy mindig yugodt fejjel, stressz nélkül állj neki szexelni.Ha az orgazmuson aggódsz, akkor az sajnos csak ront a dolgokon.... 23N
Nagyon szívesen! :) Szerintem semmi baj veled, csak annyi, hogy nem tapasztaltad még ki igazán, hogy hogy az igazán jó neked. :) Az önkielégítés a legjobb út a sikeres & élvezetes szexuális élethez... Én azt javasolnám, hogy gyakrabban csináld, és próbálj ráérezni - ha egyszer sikerül eljutnod hüvelyi úton (akár úgy, hogy kicsit azért segítesz a csiklód izgatásával is, DE nem végig!), akkor utána már tudni fogod a "receptet" :) Még pár tipp: - próbáljátok ki, hogy közben mocskos szavakat mond rád - persze csak játékosan.. - valamilyen extrémebb dolgot is érdemes lenne kipróbálni (pl extrém helyen szex, vagy elõtte önkielégítesz pl egy uborkával amire gumi van húzva, majd párod folytatja neked, de ekkor már a szerszámával, stb stb) 23/F
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom, most híztam egy kicsit, és szex közbe néha eszembejut, hogy van egy kis hasam... (párom szerint ezzel semmi gond, õ szereti) viszont ez max 2-3 hónapja van, elõtte se tudtam elmenni
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. hüvelyi úton nem tudok elmenni akkor se ha magamnak csinálom, akkor végképp nem élvezem.kicsit se. igen szokta csinálni, jó meg minden, csak rettentõ csikis vagyok, így nemsokáig bírom
nekem sem volt eddig. Igaz, eddig 2 férfivel voltam együtt, de nem õket hibáztatom. Nem hinném, hogy velük volt a baj. Vagyis hazudok..kétszer volt. Errõl álmodtam és erre keltem fel:) nem vicc.. 22L

Mi a bajom? Tényleg képtelen vagyok a szeretetre? Vagy szociopata lennék?

Kérlek vegyetek komolyan, és a sérteget?s kommenteket mell?zzétek lécci!

Legjobb válasz: Ha ez megerõsít, tényleg menj pszichiáterhez, mert ez nem játék!!Valakiben még kárt teszel!!!

Miért akarunk segíteni?Mert emberek vagyunk!És ez a dolgunk!Írtam neked üzenetet, remélem elolvasod!És legyen ahogy akarod!Ha csak ennyit mesélsz el egy pszichiáternek akkor már tudja mi a baj!Ha akarod elmesélném privát üzenetben és akkor úgy dönthetnél ahogy akarsz!
Ha ez megerõsít, tényleg menj pszichiáterhez, mert ez nem játék!!Valakiben még kárt teszel!!!
Akkor meg mit akarsz? Mi nem tudunk segíetni... Csak azért írtad le hogy mindenki megtudja itt?
Menj el pszichiáterhez SÜRGÕSEN, amíg baj nem lesz!
Elmebajos vagy, nem sértésképpen irom.Kress fel egy pszihiátert, mert amint látom még tudsz uralkodni magadon, ne várd meg mig kárt teszel valakiben
lehet, hogy ez természetes..
Ez szerintem is csak egy nagy kamu! Gondoljatok már bele... Ha valaki tényleg ilyen gondokkal küszködik, az leírja ide, fõleg azt, hogy majdnem felgyújtotta a barátait? Szerintem nem, úgyhogy ez egy finoman fogalmazva is hihetetlen történet.
Én irigyellek. Én egy érzelgõs kis p.icsa vagyok. Jobb életd lehet, mint nekem... :/ 16/L
Ez súlyos betegség, a közveszélyesség határát súrolod, nem sok kell, hogy teljesen ön- és közveszélyes legyél. Nézd, én sok emberen segítettem már, kihúztam õket a depresszióból, támogattam õket, segítettem megismerni önmagukat. Mind azt mondta, hogy nincs igazam, semmi bajuk, nekik így jó. Mikor meggyógyultak, megköszönték... Nem kell hinned se nekem, se senki másnak aki itt írt neked. De el kell menned pszichiáterhez. Beutalóval nem kerül pénzbe, vannak jó orvosok, és nem is kell rögtön kiteregetni a lelked. Lehet, hogy neked így jó, de emberek vannak veszélyben a környezetedben, és inkább te menj orvoshoz, mint egy idõ múlva megölj öt embert, vagy magadat is egy elborultabb pillanatodban. Ez el fog súlyosodni, mit gondolsz, mi a jobb, ha magadtól mész, vagy ha úgy találnak rád az utcán és kényszerítenek? Akkor rögtön a zárt osztályra kerülsz, de így még van esélyed. Az elmebetegségeket részben az agyban lévõ anyagok hiánya/túltengése okozza, nem feltétlen kell hozzá sanyarú élet vagy gyerekkor. Gyógyszerrel és pszichoterápiával kezelhetõ. De a te döntésed... Ha akarsz, írhatsz privátot.
NEKEM IS NAGYON ÚGY TÛNIK, HOGY SZÓRAKOZÁS AZ EGÉSZ!
Emlékeztetsz saját magamra, persze a tûgyújtáson kívül. Ám kitudja. Lehet nincs semmi bajod, csak picit másképp látod a dolgokat. A tüzes eset után persze furcsának tûnsz.
Szia, lehet hogy egy unatkozó lány vagy?Sosem igényelted a szeretetet?Ha tudnád milyen jó érzés adni, akkor megtudnád hogy miért szeretnénk rajtad segíteni.Én optimista anyuka vagyok, 15 éves a kislányom, jó a kapcsolatunk.Kíváncsi lennék h.a szüleid tudnak a problémádról?Én azt tanácsolnám hogy menjél el egy gyülekezetbe, és teszteld magad hogy mit érzel, talán rá jössz hogy mi hiányzik az életedbõl és miért nem tudsz szeretni.A szeretet szívbõl jön, ezért nem ítéllek el, és kívánom hogy megtaláld az utat amit keresel.
A személyiség zavarban szenvedõ emberek (é fõleg a kérdezõ)nagyon jól álcázni tudják magukat!Meg játsszák a nem létezõ érzéseiket!Ezért csak nagyon nehezen lehet észrevenni, hogy mi újság van!A szülei azért lehetnének figyelmesebbek, de ki tudja...lehet, hogy nagyon jó "színésznõ" !!!
ugyan ilyen gonddal küzdök. én kb fél éve napi 5-10 spanglit szivok és azóta nem vagyok annyira "világfájdalmas". drogozz te is :D take it easy.
figy, én csodalkozom, h végre van egy olyan ember is, mint én.
Figyelj, menj el pszichiáterhez. Ez nem vicc. Én apám halála után gyújtottam fel egy erdõt, verekedtem, ittam, cigiztem, de nekem akkora akaraterõm volt hogy saját magamban lerendeztem, és ma normális életet élek. És szerintem a pénz nem kifogás. Ha jó családból származol megtudjátok oldani!!
szerintem simán csak õszinte vagy
Nem ordítozok, de érdekes ismerösömön segített ja és Õ ráadásul tagadta, hogy ilyen.De akkor nem mondok inkább semmit.
A kérdező hozzászólása: könnyen mondjátok a pszichiátert, az is pénzbe kerül, nem is kevésbe. Mellesleg képtelen lennék rendesen kitálalni egy embernek a titkaimat, a teljes személyiségemet. Itt se írtam le mindent, és nem hiszem, hogy tudnátok segíteni rajtam. Csak kíváncsi voltam...
A kérdező hozzászólása: mondtam, hogy kíváncsiságból. mert ha megszakad(t)ok akkor sem tudtok segíteni csak érdekelt, hogy mit gondoltok, keressek egy hobbit és kinövöm az egészet, vagy tényleg szükségem van vkire...stb
A kérdező hozzászólása: köszi, írtad, hogy a háziorvos beutal pszichiáterhez, akivel nem kell beszélnem. akkor hogyan segít? teletöm gyógyszerekkel? nagyon érdekelne még valami: miért törõdtök másokkal? miért akartok v. akarnak az emberek másokon segíteni?
Az elõzõ válaszoló arra gondolt, h a háziorvossal nem kell megbeszélned a problémádat, csak beutalót kell kérned tõle. Ha ez az egész nem egy hülye vicc, akkor ahogy az elõttem szólók írták:nagyon-nagyon gyorsan keress egy szakorvost. Bár nekem nagyon úgy tûnik, h csak szórakozol.
A kérdező hozzászólása: eszem ágában sincs szórakozni! vannak olyan dolgok, amikkel nem lehet. és ez is közéjük tartozik
Kérlek vedd fel a kapcsolatot!Nem segíteni akarok, hanem megismerni azt "ami vagy"!Ahogy te is írtad!Kérlek!
Az elõzõ vagyok. Ha viszont tényleg így érzel, akkor ezen csak egy pszichiáter fog tudni segíteni.Olyan alapvetõ fogalmak ér érzelmek hiányoznak az életedbõl, amik nélkül nem lehet normális életet élni. Miért segítünk másoknak?Mert az ember, mint minden állat, a túlélésre és az utódok létrehozására hajt.Ehhez viszont szükséges a többi ember segítsége, tehát a kölcsönösség elvén :segítünk, h nekünk is segítsenek.Egy normális emberben persze ez nem így fogalmazódik meg, és sokszor önzetlenül segítünk, csak a másik ember kedvéért.És ettõl lesz igazán ember valaki.
A kérdező hozzászólása: 18:39 írtam neked. persze nem mindent, de kaptál egy kis ízelítõt a lelki világomból.
Nagyon szépen köszönöm tényleg!
Utolsónak:a pszichológus nem segít!Ez személyiségzavar méghozzá pszichopatia vagyis pszichopatizmus!És hiába ordítozol vele nem érsz el semmit te tudatlan... :S Am még nem kaptam levelet, de hát gondolom hazudni is szoktál elég sokat!
F.25 vagyok. Ha ezt a tûzgyujtós esetet nem írod, és csak a közöny részérõl van szó mások iránt, akkor minden más mondat éppen rám is nagy vonalakban jellemzõ.Társadalomellenesség, antiszociálisság, magába fordult introvertált jellem még nem probléma, az csak aki ilyen, annak gond, mások leszharják nagyívban. Bár ez tényleg társadalomra veszélyességi szint ez a tüzes dolog. Ez problémás szerintem. Pszichiáter valóban húzós pénzügyileg, én nem egynél voltam, de eredményt õk nem tudtak produkálni. Magadnak kell kitalálni valami stratégiát amivel legyõzõd a társadalomra veszélyes hajlamaidat, az antiszociálisság ellen viszont nem lehet véleményem szerint semmit tenni, mert az jellemfüggõ.

Zsírégetés futással? ! Nemrég vettem egy pulzusmérő órát, amely szerint egyelőre képtelen vagyok a zsírégető tartományomban futni.5kg-ot szeretnék leadni ( diétázom is), de ma amikor már úgy tényleg kezdtem belelendülni a futásba -->

a max. Pulzusszám közelében voltam.Gondolom ez így nem jó, de mégis mit csináljak? Próbáltam, hogy leállok, megvárom még lemegy a pulzusom, de nagyon gyorsan ismét megugrik. Vagy fussak a maxiumom közelében mint az intervall futók? Köszi előre is a hasznos tanácsokat :)

Legjobb válasz: Így is tudsz zsírt leadni, de nagyobb intenzitással izomból is vesztesz.

Így is tudsz zsírt leadni, de nagyobb intenzitással izomból is vesztesz.
A kérdező hozzászólása: Kötekedésnek vettem :) Egyébként tényleg fura ez az izomvesztéses dolog.. ezek szerint akik némi túlsúllyal és 0 állóképességgel elkezdenek kocogni és nem mérik, v nem tudják h mérni kell a pulzusukat, azáltal fogynak, h az izmukból is veszítenek.. Ez nem szép húzás a természettõl: Egyik kezével ad, a másikkal elvesz.
Nem kötekedtem, poén volt. Smileyt is raktam.
"Azt hittem aki sportol zsírt is éget, elõször, aztán meg izmosodik. :( " Ez nem így van, illetve nem ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Montez, én "kedvellek", mert sok hasznos válaszod van és rengeteg türelmed, de ne kötekedj :) Én sem arról beszéltem, hanem h untat, ha vmit lassan kell csinálni és nálam a gyaloglás is lassú mozgásnak minõsül. Na. :)
Nem is sétát írtam.;)
A kérdező hozzászólása: Tudom, de ahhoz nincs kedvem. Mindig gyorsan gyalogolok, mert unalmasnak érzem, h alig haladok. A sétálást hírbõl sem ismerem :)
Gyors gyaloglás is jó.
A kérdező hozzászólása: Én azt hiszem hanyagolom a rendszeres futást, amíg az állóképességem nem javul.. bár most szomorú vagyok, de majd kitalálok vmit. Van taposógépem, hátha azzal sikerül zsírégetõ tartományban maradni.
Ha kalória mínuszban vagy, mert diétázol is mellette, akkor nagy intenzitással izomvesztés is lesz. Ha nem leszel kalória mínuszban a futással sem, akkor nem vesztesz izmot, de zsírt sem, hiszen a zsírleadáshoz kalória mínusz kell. Azaz a lassabb 130 alatti futás kellene, ha csak zsírt akarsz veszteni, mert a zsírégetéshez oxigén kell. Nagyobb intenzitással pedig oxigén adósságod van. Remélem érthetõ így? :)
Ha valaki fut esetleg izmot veszíthet? Ezt nem értem.... Azt hittem aki sportol zsírt is éget, elõször, aztán meg izmosodik. :( Én most kezdtem kocogni 2 alkalom volt még csak, és mikor már nem esik jól, kicsit sétálok, majd megint futok. Összesen egyelõre 20 percet. Majd ha ezt végig bírom futni anélkül hogy lóg a belem emelem. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Majd meglátom...
Nem igazán értelek. Fuss, kocogj, sétálj akkora intenzitással, hogy ne emelkedjen túl magasra a pulzusod. Ha ez a te edzettségi szintednél gyors séta, akkor csináld azt. Vagy bringázz. Vagy ússz. Aztán, ha majd jobb lesz az állóképességed, nagyobb intenzitás mellett sem fog megugrani.
Ha nem félted az izmokat, akkor mehet, neked kell dönteni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, sajnos ez a problémám. Elvetélt ötlet akkor inkább a max. közelében futni?
Én úgy vagyok vele (korábbi válaszoló aki kérdezte hogy is van ez) hogy kevesebbet eszem, kerülöm a lisztes, cukros dolgokat és heti 2-3-szor lassú tempóban, azaz apró léptekkel kocogok egy negyed órát. Nekem ez tetszik. Nem sprintelek, nem is bírnám, és nem erõltetem a testem olyanra ami rosszul esik. Ennyire tudományos módon nem fogom fel a dolgokat. Eddig soha semmit nem sportoltam, vagy évente 2-3-szor tornáztam valamit, most megpróbálok kicsit többet, és a kocogást választottam.

Ha képtelen vagyok a normális kapcsolatra emberekkel, akkor párom sem lesz soha?

Nincsenek barátaim, nem tudok barátkozni. Mindig volt a sulikban 2-3 lány akikkel együtt "lógtunk" de amikor vége lett az iskolának, abba maradt a kapcsolatunk. A rokonaimmal sem túl jó a viszonyom, egyedül a nagyszüleim akik elfogadnak ilyennek (meg a szüleim voltak ilyenek de meghaltak). Kb nincs kedvem az emberekhez, sokszor úgy érzem kritikus vagyok másokkal, "nekem senki sem jó" mármint nem pasikra gondolok hanem barátkozásra. Így mi lesz velem?

Legjobb válasz: én is ilyen voltam, és akkor jött õ akinek elsõre meg tudtam nyílni, és kisegített ebbõl a helyzetbõl...azóta vannak nagyon jó haverjaim akikre számíthatok...valamint egy kislányom..... csak kitartás és nyitott szív kell...... Ne engedd elbizonytalanítani magad

én is ilyen voltam, és akkor jött õ akinek elsõre meg tudtam nyílni, és kisegített ebbõl a helyzetbõl...azóta vannak nagyon jó haverjaim akikre számíthatok...valamint egy kislányom..... csak kitartás és nyitott szív kell...... Ne engedd elbizonytalanítani magad
ezzel a hozzáállással egyedül fogsz megöregedni.
Nekem sincsenek barátaim, volt pár de amikor megismertem a párom akkor elmaradoztunk egymástól.Nem nagyon vannak emberi kapcsolataim, szüleimmel és nagyszüleimmel jól megvagyok de azon kivül senkivel.Van egy párom akivel 7éve házasok vagyunk, õ detto ilyen mint én, igy mi mindig kettesben vagyunk, illetve mostmár 3ban. Különösebben nincs bajom az emberekkel de nem keresem a társaságukat.
Én is hasonló helyzetben vagyok.Régen nagyon sokan cserbenhagytak és átvertek, ezért nem igazán tudok megbízni az emberekben.Szintén 23 éves vagyok.Nincs túl sok barátom, az utóbbi idõben egy ember volt, akihez közel kerültem, mint barát, de mostmár õ sem keres.Lehet, hogy tényleg nem ér rá, mondta is sokszor, hogy nyáron nem lesz szabadideje a meló miatt, remélem, ez a helyzet és nem az, hogy már megint elrontottam valamit.Sokan mondták, hogy elüldözöm magam körül az embereket, mert túl zárkózott vagyok és néha olyan, mint egy süni.
Igen, valószínû, hacsak nem találkozol személyesen a Grál lovaggal, vagy annak késõi leszármazaottai közül valakivel. Õk azon ritka férfiak, akik nagyon-nagyon elfogadóak, megmentenék a fél Világot is, a szeretett nõt is, kimentenék a Pokolból is, ha odakerülne. Pl. õk képesek arra, hogy a tüskék mögött lássák az embert, és ne törõdjenek azokkal - hanem mindig csak az emberrel, aki szenved a tüskék mögött. A tüskéid valamiért kialakultak, és valamiért nem bírod az embereket. Ennek sok-sok oka lehet. Innen, ilyen kevésbõl nem lehet tudni, hogy micsoda. Amit leírtál, abból az jön le nekem, hogy a szüleid halált nem sikerült feldolgoznod, és ez bizony vezethez ahhoz, hogy gyûlölöd vagy utálod az egész világot.

HELP! Képtelen vagyok a kötelességeimet végrehajtani?

Tudom kicsit hosszú lett... bocsi... de kérlek olvasd el!

Legjobb válasz: szia, szerintem érdemes elsõ körben a sulipszichológust felkeresned, és elmesélni neki ezt a helyzetet. õ elmondja a továbbiakat, valószínûleg jót tenne egy kis beszélgetés. Nem vagy béna, egyszerûen csak van egy problémád, ami egy ilyen nehéz idõszakban nem is olyan meglepõ, meg hát kinek nincsenek problémái... nem szégyen segítséget kérni szakembertõl, segítség meg mindig van! Sok sikert és erõt kívánok! (pszichológushallgató)

szia, szerintem érdemes elsõ körben a sulipszichológust felkeresned, és elmesélni neki ezt a helyzetet. õ elmondja a továbbiakat, valószínûleg jót tenne egy kis beszélgetés. Nem vagy béna, egyszerûen csak van egy problémád, ami egy ilyen nehéz idõszakban nem is olyan meglepõ, meg hát kinek nincsenek problémái... nem szégyen segítséget kérni szakembertõl, segítség meg mindig van! Sok sikert és erõt kívánok! (pszichológushallgató)
:O Mintha én írtam volna. Akár hiszed, akár nem, én is pont ezeken megyek keresztül. (Én is 18 vagyok). Ezek a dolgok sokszor nekem is gondot jelentenek. Mégha nehéz is, de sajnos ez egy végig nem futott kör marad, amíg nem változtatsz rajta. Ha egyszer "elbuksz", próbáld újra. Ha megint, akkor mégegyszer és így tovább. Ne add fel! Higgy magadban annyira, hogy igenis tudsz változtatni ezeken a rossz dolgaidon/szokásaidon. A kötelességeket pedig muszáj és elkell végezni, de ne úgy fogd fel, mint valami büntetést. Az öngyilkosság meg abszolút nem megoldás. Azt írtad, hogy apukád bízik benned. Támaszkodj a családodra, szeretteidre, barátaidra. De ha nagyon gyötrõdsz, menj el egy pszichológushoz. Nem veszítenél vele semmit. Ne becsüld le ennyire magad! Te is egy értékes ember vagy. Sajnos mindenkinek vannak gyengeségei, de ezeken lehet változtatni. A megoldás pedig ott rejlik a közeledben. Olvasd el újra az írásodat. Pl.: Képtelen vagy rendesen bejárni suliba? Ugyan, be tudsz te menni, kibírod az ott eltöltött idõt és már mehetsz is haza. Jó tanuló szeretnél lenni? Semmi akadálya, tanulj figyelmesen és szorgalmasan. Dührohamaid vannak/jönnek elõ? Ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak! Nyugtasd le magad valami szép dologgal/dolgokkal. Öngyilkosságon jár az eszed, ha már úgy látod minden reménytelen? Próbáld elfelejteni az öngyilkosságot és próbáld meg pozitívan látni a helyzetet. Biztos vannak céljaid, vágyaid az életedben, amik csak arra várnak, hogy megvalósítsd õket, stb. Mindent, amit ide leírtál, amiben kezded a reményed elveszteni, csupán az ellenkezõjét kell megpróbálnod cselekedni. Mondani könnyû, de nem lehetetlen. Ahogy a mondás szól: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Bátorság, magabiztosság, kötelességtudat, céltudatosság, kitartás, ezek mind elengedhetetlen szempontok bármiben is. Higgy magadban, hidd el, hogy te magad is sokra vagy képes! Sok erõt és kitartást kívánok! Remélem tudtam segíteni. Egy lány. :)
I. Mikor azt érzed, hogy megakarsz ütni valamit, vonulj félre, és gondold át a dolgokat, nyugodj meg. II. Mint azt mondták már sokan, az élet nehéz. Ne csak azt figyeld, hogy mi nem megy. Nézd meg mi az ami sikerül. III. Amikor lógni akarsz, gondolj arra, hogy ehhez mit szólnának a szüleid. Õk megbíznak benned, hogy tudod mi a helyes. Legyen benned kötelességtudat. Remélem ez segít.
Elõzõ vagyok. Azt kifelejtettem, hogy ne mások véleményére hallgass, hogy "ebbõl ilyen, abból olyan buta... vagy". Ezzel persze, hogy nem fogsz elõre jutni. Ha én minden bántó, rossz dolgot magamra vettem volna (mert volt ami nem is volt igaz ráadásul), már nem is itt lennék.. Mint ahogy már írták, bízz magadban! Attól, hogy mások hülyeségeket, bántó dolgokat mondanak rád, betudod bizonyítani, hogy nem mondanak igazat. Sõt, nem is kell másoknak bizonyítani, mert felesleges. Elég ha magadnak bizonyítasz. De tenni is kell a dolgokért.
Szerintem meg nem felesleges ez az egész tanulás dolog. Azzal csak jobban jár. Meg amúgy is, nemcsak akkor érdemes/kell tanulni, amikor már nagyon közeleg az érettségi. "Legyen meg a kettese?" Már nem egy tanárom mondta, hogy a kettes "nem jegy". Az egy dolog, hogy persze kettessel nem bukik meg, de a jó jegyek hármastól fölfele kezdõdnek.. Megoszlanak a vélemények, de ez így van. Kedves kérdezõ, biztos van, amiben te is jó vagy. Ne legyél elkeseredve. Szépen próbáld meg elvégezni a kötelességeidet. Nem megterhelõ, mégha annak is tûnik. Hajrá! 18/L
Szerintem is teljesen felesleges ez az egész tanulás dolog mert az egész szart sem ér. Bár az szerintem hasznos ha az órákra bejársz mert ha már csak erre ráveszed magad és figyelsz is akkor rádragadnak a dolgok. Én személy szerint nagyon megbántam h otthon mindig a hülye röpdolgozatokra, felelésekre, meg TZ-kre tanultam 1000-rel. Holott csak az érettségire kellett volna koncentrálnom, aminek kb köze sincs ahhoz amit az iskolában tanulsz. Sajnos az utolsó pillanatban is tanulnunk kellett még érettségi elõtt pár nappal is be kellett mennünk, nem volt idõm felkészülni rá normálisan, de ennek ellenére jól sikerült. De ha több idpt szentelhettem volna az érettséginek és kevesebbet arra, hogy mindig készüljek az órákra és a dolgozatokra akkor még sokkal jobb is lehetett volna és akkor sokkal több pontom lett volna egyetemre. Szóval én azt javaslom, hogy mindenbõl legyen meg a kettesed évközben, és csak az érettségire gyúrjál rá, de azt már kezdd el januárban, mert ha április közepén ülsz neki, akkor bekattansz. Ha ezt megcsinálod akkor nagyon jól fogsz leérettségizni, mivel 0 tanulással is le lehet érettégizni legalább 3-asra mert úgy van kitalálva h a hülyék is megcsinálják. De ha készülsz is rá normálisan akkor még sokkal jobb lesz, duplázod az érettégi pontjaidat, és hoppá be is kerülsz vmi jó kis egyetemre. Az a lényeg h idõben kezdd el, csak akkor van esélyed. sztem január-február környékéig ne erõltesd meg magad, hagyjad a tanulást, mindenbõl legyen meg a 2es vagy 3as , ez már akkor is sikerülni fog ha csak az órákon figyelsz, aztán utána húzzál bele, akkor már az lebegjen a szemed elõtt, h mindjárt vége az egésznek, és már csak röhögni fogsz rajta a nyáron...hidd el jobb úgy visszagondolni rá, hogy azért teljesítettél egy viszonylag jó szinten, minthogy midnen szarul sikerült. Az egyetemen meg már sokkal könyebb lesz minden, gyakorlatilag te állítod össze az órarendet, mármint te döntöd el, hogy melyik tantárgyat melyik félévben veszed fel, és ha egy félévben nem akarsz annyit tanulni, akkor csak keveset veszel fel és a késõbbiekben bepótolod, ahogy tetszik. Meg hát azért az is elég jó , hogy egy tantárgyat csak fél évig tanulsz, nem úgy mint középiskolában. Szóval fel a fejjel, sok sikert, és ilyen butaságra ne is gondolj, hogy öngyilkosság! nem éri meg mert a tanulásnak egyszer úgyis vége lesz, egyszer minden rossz véget ér.:) L/19
A kérdező hozzászólása: Hááát... azt így konkrétan (és komolyan nem dühbõl) nem mondták h semmire sem vagyok jó, de azt igen, hogy ne reménkedjek abban hogy amit akarok (õk tudják mi az) össze fog jönni, mert nem és kész... + amit meg szeretek és érdekel (pl a matek)... háát arra már megkaptam h hülye vagyok hozzá. Nem is egyszer. Pszichológus akartam még lenni, de oda túl sok pont kell vagy jogász, de nem tok jól magolni (fõleg mivel nagyon rossz a memóriám...). Így arra jutottam, hogy szociálpedagógiára megyek... de a legközelebbi suli (ami nem katolikus) az egerben van, és még oda sem biztos, hogy felvesznek. Arról nem is beszélve, hogy nem ezt akarom csinálni, ez csak olyan... ha már semmi más nincs... Am... érdekel a filmkészítés, de nemértek hozzá + a médiásokkal már Dunát lehetne rekeszteni... és van még 1-2 dolog ami jobban érdekelne, de arra meg az ismerõseim mondják h inkább felejtsem el...:(
Pszichológus a családsegítõben is van, oda is fordulhatsz. Nekem az tûnt fel az írásodban, hogy bármi is történjen veled, te egyszerûen a dolgok rossz kimenetelében hiszel. Túlságosan aggodalmaskodsz és semmibe veszed saját magad és a képességeid. Kevés tapasztalatod van a dolgok természetérõl, gondolom ezt abból, hogy azt hiszed "hogy amik érdekelnek azokhoz béna vagyok" - ez úgy mûködik, hogy ami az embert érdekli, abban kimûveli magát, tehát nem lesz béna hozzá. Itt a jövõ idõre hívnám fel a figyelmed, senki sem születik zseniként. Az öngyilkosság gondolata meg szinte minden kamasz fejében megfordul, ez együtt jár az érzelmi hullámzással. Nehéz elfogadni, hogy ha valakivé akarunk válni, akkor azért tennünk is kell. Ezt amit felsoroltál, hogy nem vagy jó semmire, más is mondja neked kritikaként? Melyek azok a jobb idõtöltések amiket szívesebben végzel, amikben jól érzed magad?
21:37-nek igaza van. A probléma gyökereit kell megszüntetni. Tedd az ellenkezõjét azoknak a dolgoknak, amik nem mennek. Azzal nincs is baj, ha 1-szer, 2-szer, vagy akár többször is "elbuksz", a baj ott van, ha hagyod õket elfajulni. Menni fog, de akarni is kell!
A kérdező hozzászólása: Utolsó évben nem szeretnék... érettségi, és az itteni tanárokat már ismerem, tudom mik a követelmények... és veszélyes lenne sztem pont most váltani...
Bocsi, elõzõ vagyok. Ebben az évben érettségizel. Igen, így nehéz ügy lenne egy másik suli, de olyan nem létezik, hogy ne legyen megoldás.
Nincs lehetõséged egy másik iskolába átmenni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én kérnék segítséget de az a gond h erõsen vallásos suliba járok, nagyon szigorúak... és mivel már nem vok tanköteles... az ilyen dolgaimért ki is vágnának. Az ottani pszichológusban pedig nagyon nem bízom...
32 éves vagyok, amióta az eszemet tudom, suliba jártam, igaz, 10 éve dolgozom is mellette, de! amit mondani akarok: amíg fõsulira jártam, java részt abból éltem, amit gimiben szerencsére megtanultam. Az egyetem alatt sokat jelentett, hogy a fõsulin sem bambultam, a PhD képzés meg egyenesen arról szólt, hogy mi az, amit sikerült egyetem alatt megtanulnom... Szóval, azt mondom, hogy jelentõs elõnnyel indul az, aki középsuliban tényleg odafigyel, tényleg felkészül, tényleg utánaolvas. Nem kell minden tárgyból a jeles, az elég korán kiderül, hogy mi is érdekel, s mi az, amit rutinból megtanulsz. Te már tudod, hogy mi érdekel, a baj talán az, hogy nem a megfelelõ emberek véleményét kérted ki. Jó vagy matekból, szeretsz számolni? Menj valami pénzügyi szakra, nézz körül a neten, milyen lehetõségek vannak, és ha megtetszik valami, ne szalaszd el, bárki bármit mondjon. Az a baj, hogy bárki véleményét is kéred ki, õ magát helyezi a szituba, s ha te filmes szeretnél lenni, õt viszont ez nem mozgatja meg, vagy el se tudja képzelni, mit csinál egy filmes, akkor nyilván azt fogja tanácsolni, hogy oda ne menjél. Eger jó hely, de gondold át, tedd a mércét magasabbra, célozz meg egy egyetemet elsõ helyen. Mi van akkor, ha "világi" iskolába mész? Kitagadnak otthonról? Te érzed, hogy miben lennél jó! Járj utána, hogy "filmezni" konkrétan mit is takar, melyik ága lenne neked megfelelõ. Tájékozódj, könnyebb lesz a döntés.

Érezted már, hogy képtelen vagy a hosszútávú kapcsolatokra?

Legjobb válasz: Igen. A csalódások miatt. :S 19/L

Igen. A csalódások miatt. :S 19/L
Igen, 1. "nagyszerelmem" óta nem tudok elviselni senkit sokáig mellettem.
Nem, eddig csak egy barátnõm volt, vele vesztettem el a szüzességem, és még mindig a barátnõm 13/f
19 éve ezt érzem kb 30-33 nõ után (sose volt még kapcsolatom) 19/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!