Találatok a következő kifejezésre: Képes lennél hogy a (34 db)

Trambulinban ugrálás nélkül megy a hátra szaltó de nem tudom hogy merjem e szivacsos mert lenne ember aki átforgat. Ui. : 11 egy vagyok képes lennék rá?

Legjobb válasz: Biztos képes lennél rá:D Akaraterõ, önbizalom, bátorság;) az érkezésre figyelj fõleg..

Biztos képes lennél rá:D Akaraterõ, önbizalom, bátorság;) az érkezésre figyelj fõleg..
Mivan? Hogy az étkezésre figyeljen? Miröl beszélsz? Köze sincs az étkezésnek ehez (csak annyi, hogy ha 100 kg háj vagy akkor nem tudod megcsinálni). Én inkább azt ajánlom, hogy csinálj hidat és annak többi gyakorlatát. A Fegyencedzés címü könyvben megtalálod. Az interneten le tudod tölteni
Az 1.válaszoló nem éTkezésrõl beszélt, hanem éRkezésrõl, azért nem mindegy!:D Egyébként sikerült?:)

Ha most kiderülne, hogy terhesség miatt késik, nem tudom, képes lennék-e elvetetni a babát. Segítséget kérek?

Van már két kisgyermekem, de harmadikat nem tudnánk bevállalni semmiféle körülmények között. Mindig védekezünk (óvszerrel, mert nem bírom a gyógyszert), de már másfél hete késik. Ennyit nem szokott, és napok óta folyton ez a "mindjárt megjön" érzésem van. Nagyon félek, hogy babát várok, de a férjem szerint biztos, hogy nem szakadt ki az óvszer (mindig ellen?rzi).

Legjobb válasz: Most könnyen rávágnám,hogy igen,szüld meg és add oda gyermektelen párnak,de nem tudom képes lennél-e rá.Nagyon jót tennél másokkal.Képzeld,hogy örülnének neki.Én abortusz ellen vagyok,ne vetesd el.Ha terhes vagy,még változtathatsz a döntéseden,9 hónap sok idõ,lehet,hogy rendbe jöttök anyagilag mire szülsz. Egy 2 gyerekes anyuka,aki mindent megtenne egy 3. babáért.

Szintén zenész vagyok. Van egy 30, egy 16 hónapos gyerekem. Hitelre 55 m2-es lakásunk, félig hiteles autónk. A férjem a második születésénél hirtelen munkanélküli lett. Egy évig nem is talált másik állást. Most van ugyan munkája, de havi 30-40 ezerrel kevesebbet keres, mint azelõtt. A havi költségvetésünk szintén olyan, mint a Tiétek. Egyszer nem védekeztünk, terhes is lettem ismét. Én képtelen voltam elvetetni, azért, amit Te is leírtál. Abban reménykedem, amit az elõttem is írtak, ez az állapot nem tart örökké, valami jónak kell történnie, csak ki kell bírni addig. És ha megtörténik a jó, mennyire bánnám, hogy megváltam egy babától.
Most könnyen rávágnám, hogy igen, szüld meg és add oda gyermektelen párnak, de nem tudom képes lennél-e rá.Nagyon jót tennél másokkal.Képzeld, hogy örülnének neki.Én abortusz ellen vagyok, ne vetesd el.Ha terhes vagy, még változtathatsz a döntéseden, 9 hónap sok idõ, lehet, hogy rendbe jöttök anyagilag mire szülsz. Egy 2 gyerekes anyuka, aki mindent megtenne egy 3. babáért.
A kérdező hozzászólása: Csináltam. Jelenleg a havi egyenleg nulla forint alatt van, mert a férjem munkanélküli lett, és sajnos a hiteltörlesztés megemelkedett. Nincs keret, akárhogyan számolom. Gõzerõvel keres munkát, én viszont nem tudok még visszamenni (gyesen vagyok), mert nincs bölcsi ill. a munkahelyem olyan, hogy egy hónapon belül repülnék (folytonos leépítések stb.). A lakásunk pedig mindössze 40 nm. :(
Én inkább túl esnék gyorsan egy abortuszon amit 1 nap alatt lezavarom , minthogy felelõtlenül anyagi fedezet miatt a semmibe haza vigyek a kicsit..Azt, meg hogy nem tudnád lelkileg feldolgozni az abortuszt, arra gondolj úgy, hogy sokkal nehezebb lesz egy megszületett gyerekrõl lemondani, akirõl tudod, hogy valahol él, és te vagy az anyja.Talán még meg is látod az arcát..Az abortusz esetében nincs mihez kötõdni...Én ha nem tudnám vállalni anyagilag, nem tenném tönkre a másik kettõ lehetõségeit.
Elõzõvel értek egyet!
Utolsó vagyok. Majd ha tesztelsz írj még nekünk, talán ha biztosat tudsz, még segíthetünk!
Azonkívül 3 gyerek után már nagycsaládosnak számítotok, ami nagyobb kedvezményekkel jár. Elsõ voltam
Nekem az a véleményem, hogy ahol kettõnek jut, ott jut a harmadiknak is. Csinálj költségvetést a várható kiadásokról és bevételekrõl. Aztán dönts! Biztos maradtak ruhák babagondozási eszközök, berendezések a másik két gyereked után, szóval nem sok mindent kéne beszerezni.
Nem tudnám soha odaadni senkinek, ha már megszültem. Akkor inkább elvetetném. Írom ezt úgy, hogy abszolút nem pártolom az abortuszt, nem is volt benne részem soha, és a harmadik babám nem volt betervezve. Megtartottuk, mert igazából semmi nem szólt ellene, ám mi sem vagyunk most pénzügyileg a topon, de majd csak lesz jobb.
Te most abban a helyzetben vagy mint a sógornõm.Náluk is két gyerek van, és náluk is az apuka munkanélküli.A sógornõm is terhes lett, nem tudta mit tegyen, mert azt elismerték, hogy anyagilag totál nullán vannak, és teljesen padlón lennének egy kisbabával.Mindenki, köztük én is az abortuszt javasoltuk neki.De õ is jött avval, hogy inkább megszüli, és örökbe adja olyan családnak akiknek baba kell.Én akkor is mondtam neki, hogy ne tegye, mert ez nem egy tárgy, hogy oda adom és kész..Nem fog tudni lemondani róla, mert 9 hónap elég erõs kötõdési idõ..Mondtam neki, hogy ha megtartja, akkor meg minden hónapban õ lesz az elsõ aki a postánál fog várni a segélyre..A lányok meg nélkülözni fognak, és idõvel a szüleit fogják hibáztatni, hogy sok mindent nem kaptak meg.De biztos volt benne, hogy a születendõ gyermeke jó szülõkhöz kerül..Nem írom le, hogy mennyi papírt, mennyi akadályon kellett keresztül menni az örökbefogadás ügyintézése miatt.Amikor 7 hónapos volt minket kért meg, hogy alkossunk vélemény az "új" családról, hogy a baba jó helyen lesz-e..Vagyis már megvoltak a jövendõbeli szülõk. Mégsem tudta odaadni.Lett is ebbõl egy jó nagy gond az új szülõk révén, hiszen hónapok óta arra vártak, hogy az övéké lesz.Erre a sógornõm a szülés elõtt 2 nappal visszalépett, még a sógorom sem tudta, hogy ez a döntése..Végül is most 3 gyerek van.Persze a jósaltom is bejött, mert minden hónapban tényleg õ az elsõ a postán.Ha nem jön a családi pótlék idõben már sír, és aggódik, hogy mit adjon a gyerekeknek enni, mert nincs pénz..Anyósom sem tud adni nekik pénzt, bár igyekszik õ is segíteni..A lányoknak a baba születése óta nem vett szinte semmit, mert nincs mibõl..Karácsonykor a sógornõm végig sírt, mert annyi pénzük nem volt, hogy ajándékot vegyen a lányoknak..Arról nem is beszélve, hogy elmondása szerint a pénztelenség, a nehezebb élet miatt a sógorommal is rendszeresen veszekednek.. NA én ilyen életet biztos nem szeretnék..Nekem is van egy fiam, de én ha most terhes lennék tuti nem vállalnám be..Inkább mindent megadok a fiamnak amit tudok, minthogy a semmibe nõjön fel.
Abortuszra mennék..Inkább egy napos procedúra mint egy életen át tartó idegesség, hogy mit adjak a gyerekeimnek enni..
Írj ha csináltál tesztet!
Jaj de átérzem amit írsz...én ugyanis ugyanebben a cipõben jártam (jó mondjuk a 40 nm-et leszámítva mert nálunk nagyobb a hely). Hiába van a férjemnek munkája, nekem meg gyedem, olyan sok a különféle törlesztésünk, annyira megemelkedett hogy egy váratlan kiadás (akár csak egy cipõ megvétele) teljesen padlóra tud küldeni. Én ráadásul nem két fillérért spirált tetettem fel mert egyszerüen tudtuk hogy nem fér bele 3.gyerek és nem is terveztünk, nem is szerettünk volna. Aztán spirál mellett terhes lettem...hetekig õrlõdtem, gondolkoztam filóztam mi legyen. De így hogy itt van a két élõ gyerekem akik szépek okosak és életem értelmei nem bírtam rászánni magam hogy elvetessem... Így most várjuk a harmadikat. Nem tudom hogy lesz hogyan boldogulunk. Csak bízni tudok. Kisruhája, ágya, kiskád, bútor mindene megvan a nagyokról, szerencsére tudok szoptatni és egy -két éves koráig olyan jelentõs mennyiségeket nem fogyaszt, rezsi se lesz miatta több, és nagyon bízom benne hogy évekig azért nem leszünk ilyen szorult helyzetben. Mindketten akarunk és tudunk dolgozni, olyan nem lehet hogy évekig ne kecmeregjünk ki. (mondjuk az egy másik hogy az egyik hitelünk 2 és fél év múlva véget ér tehát annyival kevesebb lesz a kiadás ez elõrelátható.) Nagyon nem irigyelem a helyzeted és érthetõ, akárhogy is döntesz!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Egyetértek, de van két gyereked, én személy szerint kizártnak tartom, hogy le tudnál mondani a harmadikról. Nehéz a helyzet, és nehéz a döntés. Drukkolok, hogy csak egy csík legyen!
A kérdező hozzászólása: Egyébként igaz, lehet, hogy az abortuszt könnyebb feldolgozni, de most úgy érzem, könnyebben adnám oda olyan embereknek, akikrõl tudom, hogy boldogok lennének, és mindent megadnának neki. Azaz adnék neki esélyt a tökéletes életre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Jelentkezni fogok mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Igen, az a baj, hogy mi is szerettünk volna több babát, de az élet (és az anyagiak) közbeszóltak. Ha nem így lennénk, a föld felett repkedve vigyorognék örömömben, így viszont a körmömet rágom idegességemben (pedig tudom, hogy a stressztõl még jobban késik - ha csak késik...)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ! Nagy kõ esett le a szívemrõl: éjjel megjött a menzeszem. Nem kívánom senkinek ezt az egy hetet, pedig tudom, ennél milliószor rosszabb élmények is vannak...

Ha sokat gondolok arra, hogy jó lenne mással lenni úgy, akkor valószínűleg képes lennék a megcsalásra?

Folyton ezen kattog az agyam, mert nagyon kívánok egy másik férfit, elsősorban ez testi vágy. Viszont nem vagyok egyedülálló. Vagy más az, hogy mit merünk megtenni gondolatban és más, amire tényleg képesek vagyunk a valóságban?

Legjobb válasz: Mivel van konkrét személy,akire vágysz,így nagy bizonnyal képes lennél rá...Jön egy olyan szituáció,te elérzékenyülsz és ledobod a bugyid neki rögvest.... Ha nem lenne konkrét személy,csak úgy fantáziálgatnál,akkor nem lenne gond! Viszont így szerintem nagyonis van...

Mivel van konkrét személy, akire vágysz, így nagy bizonnyal képes lennél rá...Jön egy olyan szituáció, te elérzékenyülsz és ledobod a bugyid neki rögvest.... Ha nem lenne konkrét személy, csak úgy fantáziálgatnál, akkor nem lenne gond! Viszont így szerintem nagyonis van...
A kérdező hozzászólása: Mindennek ellenére úgy érzem, hogy a kérdéses pillanatban nem tenném meg. Már sokszor végiggondoltam, de mindig az éppen aktuális lelkiállapotomtól függ az eredmény. Egyébként valószínûleg nem fogok ilyen helyzetbe kerülni, hogy vele eljussak idáig, mert éppen a vonzalom miatt hanyagoljuk a kapcsolattartást mostanában.
Valószínûleg már most elhitetted magaddal a dolgot, úgyhogy vágysz rá. A vágyakat pedig nem jó elfojtani... mondd el a pasidnak, talán akkor elmúlik! :)
Bárki képes LENNE rá, a különbség abban vagy hogy ki akarja megtenni és ki nem....

Attól, hogy a gondjaimat szeretem másokkal együtt megoldani, egyedül is képes lennék rá?

Sokszor érzem úgy, hogy nincs tovább, és ilyenkor a Kék Vonal munkatársaival, vagy kisebb problémák esetén a barátaimmal beszélgetek el. és ilyenkor úgy érzem, minden gondom elmúlik. Egyedül is képes lennék megoldani ?ket? Mert ha nem tudom kiadni magaból, (jobb estebben) mindig csak sírok...és a helyzet is még rosszabbá válik...

Legjobb válasz: Az ember sokkal többre képes, mint amit gondolna magáról. Ha rá vagy kényszerítve, akkor szinte mindent meg tudsz oldani. Persze, amíg van más megoldás, addig az ember hajlamos elkényelmesedni, de ez általában elmúlik, ha rájössz, hogy egyedül is képes vagy elrendezni a dolgaidat.

Az ember sokkal többre képes, mint amit gondolna magáról. Ha rá vagy kényszerítve, akkor szinte mindent meg tudsz oldani. Persze, amíg van más megoldás, addig az ember hajlamos elkényelmesedni, de ez általában elmúlik, ha rájössz, hogy egyedül is képes vagy elrendezni a dolgaidat.

Arra is lennék kíváncsi, hogy hallottam már olyat, hogy a lányok hüvelye képes "alkalmazkodni" a párjuk méretéhez. Igaz ez?

Mennyire "rugalmasak" a lányok ott bent? :)

Legjobb válasz: Hát figyelj. Az a helyzet, hogy ezt eléggé egyéne válogatja, de. Arról van itt szó, hogy ez úgy néz ki, hogy a hüvely önmagában nem egy tág dolog, de szex közben, föleg az aktusnál a hüvely belül tágulni kezd, mind1, hogy neked mekkora a péniszed, lehet 14cm és lehet 22 is, ez ettõl független, inkább a vastagság, de egy nõi hüvely képes tágulni akár sokkla nagyobbra is. Gondolj bele, ott egy csecsmõnek is ki kell férni. Persze orvosok rásegítenek, de nem mindig volt ez így. A lényeg, ha esetleg túl tágnap éreznéd, akkor a legjobb, hogy orálisan és kézzel elégíted ki elsõ körben, lehetõleg egy újjal, ha még nincs úgy kitágulva. Ha elélvez egy lány, akkor a hüvelyizmok megfeszülnek és élvezés után sokkal szûkebb lesz, tehát az sem gond, ha esetleg a vékonyabb kategóriába tartozol. Nekem volt és van is barátnõm akinek nagy példánnyal is volt dolga, aktívan, napi rendszerességgel és mégis tudja élvezni a sexet velem, sõt. De nem fogom magamat magasztalni, nem is ez al ényeg. Ami fontos, hogy közösülés elött fontos az elõjáték, ami nála egészen az orgazmusig húzodjon el. 20/F

Hát figyelj. Az a helyzet, hogy ezt eléggé egyéne válogatja, de. Arról van itt szó, hogy ez úgy néz ki, hogy a hüvely önmagában nem egy tág dolog, de szex közben, föleg az aktusnál a hüvely belül tágulni kezd, mind1, hogy neked mekkora a péniszed, lehet 14cm és lehet 22 is, ez ettõl független, inkább a vastagság, de egy nõi hüvely képes tágulni akár sokkla nagyobbra is. Gondolj bele, ott egy csecsmõnek is ki kell férni. Persze orvosok rásegítenek, de nem mindig volt ez így. A lényeg, ha esetleg túl tágnap éreznéd, akkor a legjobb, hogy orálisan és kézzel elégíted ki elsõ körben, lehetõleg egy újjal, ha még nincs úgy kitágulva. Ha elélvez egy lány, akkor a hüvelyizmok megfeszülnek és élvezés után sokkal szûkebb lesz, tehát az sem gond, ha esetleg a vékonyabb kategóriába tartozol. Nekem volt és van is barátnõm akinek nagy példánnyal is volt dolga, aktívan, napi rendszerességgel és mégis tudja élvezni a sexet velem, sõt. De nem fogom magamat magasztalni, nem is ez al ényeg. Ami fontos, hogy közösülés elött fontos az elõjáték, ami nála egészen az orgazmusig húzodjon el. 20/F
Attól függ, mennyire feszes a lány hüvelyizomzata. Ez függ életkortól, megerõltetéstõl, meg hogy intimtornázik-e az illetõ. Ha feszes, jobban ráfeszül és jobb élmény lesz..
Nagyon rugalmasak.. gondoljátok el, a baba fejének is ki kell férnie! Nem tudom, miért félnek sokan a nagy mérettöl..a francia nök többnyire a nagyobbat szeretik. Ha valami esetleg fáj, az a méhnyak meglökése - de ehhez már 14-15cm nem elég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy hülye a kérdés de nekem úgy jött le, hogy a hüvely széltében tud tágulni, no de hosszában is képes erre? Mert ugye, ha hosszú a "szerszám" akkor akkor azzal a méhszájat lehet vele "bökdösni" ami nem igen kellemes. No akkor hogy van ez?:)

Hoplnap elaltatják kutyámat. Nem tudom hogy bennt maradjak-e vele? Eygszerűen nem lennék képes végig nézni a hogy elaltatják. Ti végig benn voltatok?

Nekem ? sokkal több mint egy kutya. A társam, a legjobb barátom. Nem hiszem hogy végig tudnám nézni ahogy elaltatják. :'( Hogy dolgozzam fel?

Legjobb válasz: TE JÓ ÉG:O minek altatják el? valami betegség miatt?

csak most találtam meg ezt a kérdést, és végigbõgtem... én augusztus elején fogom megkapni az elsõ kutyám, amire 16 évet kellett várnom. És elolvasva a kommenteket, bele kell gondolnom, hogy egyszer majd tõle is el kell búcsúznom, és nagyon fáj a szívem, pedig a leendõ kiskutyám még meg sem született...
Mindenképp legyél ott vele.. szüksége van Rád! Hidd el nagyon meg fogod bánni! A mi kis westink 10 éves volt, és leállt a veséje.. Maradj vele mindenképp. Részvétem.
ha minden igaz, a kutyusod már jobb helyen van. ahogy végigolvastam a válaszokat, az én könyeim is folyni kezdtek. sok erõt ennek a helyzetnek a feldolgozásához. off: a második válaszolót nem értettem. hova csapkodnak mit?
Ahogy olvastam a kommentárokat, elkezdtem könnyezni, és utána csak ugy csöpögtek a könnyeim. Velem még nem fordult ilyen elõ, de nagyon félek még a gondolattol is. 6éves lesz a kutyám, és egyszerûen annyira kötödök hozzá, hogy soha nem tudnám elengedni. Amikor felkelek mindig odajön hozzám, megvárja amig elalszok. Ha sírok akkor megvígasztal, és megvéd bármelyik kutyától. Nem tudom, hogy fogod tudni elengedni amikor elõbb írtad, hogy vigasztald a kutyád mert te elkezdtél sírni. :( A helyedbe bemennék, és simogatnám, és akár végigsírnám az egészet. Megérdemli. Légy erõs és fel a fejjel!
Nagyon sajnálom a kutyusodat. Hidd el, jobb lesz Neki is és Neked is, ha vele maradsz. Én is azt hittem tavaly, hogy nem bírom majd végignézni, hogy meghal a kutyám. De jobb volt, hogy utolsó pillanatig vele lehettem, simogattam a fejecskéjét és érezhette, hogy nagyon szeretem.
Nagyon sajnálom és teljesen együtt érzek veled.Ez egy borzasztóan nehéz döntés, amit én nehezen tudok meghozni.De nekem is volt már benne részem.Nekem 5 hónapja ment el a egyik kutyám...... Legyél nagyon erõs lélekben veled vagyok.
21:04-es vagyok megint.Tudom hogy most iszonyú nehéz de hidd el késõbb egyedül az fog vígasztalni hogy utolsó percéig vele voltál.
A kérdező hozzászólása: 21:37-es De jó hogy vannak ilyen emberek mint ti! Köszönöm hogy együtt érzel velem!
A kérdező hozzászólása: Nem rég cseréltem kötést a nyakán(vérzik a daganat). Szegénykém. Én itt sírok õ nem tudja mi a baj és fojton bújik ide hozzám hogy megvigasztaljon :'( Nem skkal a halála elõtt is azzal van elfoglalva hogy engem vigasztaljon!
Szegény kutya! Most veled sírok! Eszembe jutott az elõzõ kutyánk, akit menhelyrõl hoztunk el idõsen, betegen. Gazdája adta be minden papírjával, mert a kutya beteg lett. Mi elhoztuk, kezeltük és még másfél évig voltunk együtt. Amikor el kellett altatni, férjem és én is ott voltunk végig mellette, simogattuk és sírtunk. Éppúgy a szívünkhöz nõtt, pont úgy fájt a halála, mintha kölyökkora óta nálunk lett volna. Erõsnek kell lenned és bent kell vele maradnod az utolsó perceiben! Ennyivel mindenképpen tartozol neki. Együttérzek veled és sok erõt kívánok!
Húúú .... Most én is rázendítettem :S Eszembe jutott kicsi Murphym , aki lassan 5 éve hogy elment, nekem õ volt a minden :) Nagyon sok erõt kívánok neked , hiszen kelleni fog . Tiszteld meg azzal hogy vele maradsz , hiszen neki is õ vagy a minden . Nem tudok mikor lesz a dolog , de Nyugodj Békében kicsi kutyus ! Kérdezõ : Írj nyugodtan ide, jobb neked is ha elmondod másnak ami bánt , és ne tartsd vissza , sírj amíg csak jól esik !
A kérdező hozzászólása: Megtörtént. Délelõtt 11-kor elindultunk a párommal az állatorvoshoz. Mikor a randelõben ránk került a sor elkezdtem zokogni. Bementünk és én végig ott voltam mellette simogattam öleltem. Egy állat elvesztésénél csak egy állat elaltatása rosszabb. Kimondani a halálos ítéletét, állni, és nézni, ahogyan beadják neki az injekciót, amint remegve néz rám, hogy most miért, és ott van a szemében, hogy most õ volt-e a rossz, vagy én nem szerettem, vagy miért teszem ezt vele, látni a félelmet, hogy nem tudja mi lesz. Aztán szépen lehunyja szemét, megkapja a második injekciót, és egy monitor jelzi, hogy soha többé nem kelhet föl. A kis testét a kertben helyezzük végsõ nyugalomra csinálunk neki egy szép szikla kertet. Most már tudom hogy egy szép helyen van ahol nam fél nem fáj semmi. És egyszer majd találkozunk.
"Ne állj a síromnál, és ne sírj Nem vagyok ott, én nem haltam meg. Ezernyi fúvó szél vagyok, Csillogó gyémánt vagyok a havon. Én vagyok a napfény az érett gabonán Én jelentem a szelíd õszi esõt. Én vagyok a szelíd madarak felemelkedése Körkörös röptük segítõje a magasban Én vagyok az éjszaka ragyogó csillaga Ne állj a síromnál, és ne sírj Nem vagyok ott, nem haltam meg"
A kérdező hozzászólása: 19:28-as! Ez borzalmas! Olyan kegyetlen emberek vannak! Igen remélem eyütt kergetik a macskákat és vigyáznak ránk :)
Tiszta szivbõl sajnálom a kutyust , és neked sok erõt kívánok.
Most együtt bõgünk.. az én kutyusom is ma délelõtt halt meg. Másfél éves volt. Megmérgezték. 3 napig eszénél volt, de teljesen magatehetetlen, nem bírt lábra állni, csak szenvedett. Élt bennünk a remény, hogy erõs lesz, és leküzdi. Erõs volt, de a méreg még erõsebb. Nagyon nagyon fáj. Van olyan pillanat, hogy azt hiszem itt van, kinézek a kertbe.. ahol a fájdalmas valóság..máshol van, s akarom hinni, hiszem, hogy boldog, mert most épp ott rohangál farkcsóválva a nagy mezõn, szivárványok között .. talán épp a te kutyusoddal
** (jav) mármint sok szép kort megélt kutya nem tudja mit jelent ez!
Nagyon sajnálom, hidd el, nagyon együtt érzek Veled! Lassan mindjárt én is sírok. Sajnos eddig 2szer jártam így. A kutyáimnak tüdõrákja volt, mind a kettõnek! Nem lehetett mit tenni. De ami a legfontosabb és én most is ezt ismételgetem magamban, hogy az ÉLETMINÕSÉGÜK jó volt, mert mindent megadtam nekik. Sok (szép kort) megélt kutya nem tudja mit jelent ... És biztos vagyok benne, hogy Te is minden tõled telhetõt megtettél érte végig. Próbálj erre gondolni. Kívánom, hogy minél elõbb helyrejöjjél lelkileg. Most ide másolok egy idézetet, ami engem mindig megvigasztal, talán Téged is (ha nem is a következõ napokban, talán kicsit késõbb): Nem ismerlek, de szeretettel gondolok Rátok! „Nap mint nap tapasztaljuk a körülöttünk levõ anyagi világ rendjét: állandóságát és folytonos megújulását. Bármilyen törékeny és múlandó is minden része, bármilyen nyughatatlanok és mozgékonyak is elemei, mégis fennmarad. Az állandóság törvénye tartja össze, s meghal bár, de mindig új életre támad. A bomlás csupán a szervezõdés új változatait szüli meg, s egy halál ezer élet szülõje lesz. Valójában minden óra azt bizonyítja csupán, mily tûnékeny, s mégis mily biztos a nagy egész. Olyan, mint az árnykép a vizek tükrén, mely örökkön ugyanaz marad, bárha a vizek örökkön folynak. A nap lebukik, hogy újra felkeljen. Napunkat felfalja az éj borongása, de csak azért, hogy újjászülethessen belõle oly üdén, mintha sosem aludt volna ki fénye. A tavasz nyárba fordul, s nyár után és õsz után télbe, csupán csak azért, hogy végül visszatérve annál biztosabban gyõzedelmeskedjék azon sír fölött, mely felé oly eltökélten igyekszik az elsõ óra óta. Gyászoljuk május rügyeit, mert el kell hervadniuk, de tudjuk , hogy egy napon a május majd bosszút áll a novemberen, ama szüntelen szent körforgás által, s ez megtanít minket arra, hogy örökkön virrasszunk, midõn bizakodásunk a legmagasabbra hág, s NE ADJUK FEL A REMÉNYT, HA LEMÉLYEBB IS A BÁNATUNK!”
Ma 10:14-es vagyok ! Óhh te szegény . A sírás engem is megint elért , gondolva rád, és a kutyusodra :( És ahogy eszembe jut a kicsi Murphym , amikor még együtt voltunk :( De neki is így jobb, tudván hogy nyugodtan pihen , és az örök vadászmezõdõn kergeti most a cicákat :) Boldog és vigyáz rád! Én is úgy érzem , és ezzel is nyugtatom magam hogy egyszer még látni fogjuk egymást és akkor boldogok lehetünk , és soha nem válunk el többé :) Gondolj erre !
A kérdező hozzászólása: köszönöm. most is csak sírok és sírok. még sokáig így lessz a játékai még mindig szerte szét hevernek a lakásban. így még nehezebb hogy tudom még sokáig együtt lehettünk volna...
Tegnapi 21:04-es vagyok.Sírtam ahogy elolvastam a kommentedet. A mi kutyuskánk is a kertünkben van eltemetve, a képe pedig itt van a monitoron.Sose fogjuk elfelejteni ahogy Te se a kutyusodat.Sok erõt Neked.
A kérdező hozzászólása: Én a reinkarnációban hiszek. Hogy a kutyánkkal késõbb találkozunk akár egy ember akár egy másik állat formájában vagy ugyanúgy kutyaként. Lehet hogy hülyeség de én ebben hiszek.
A kérdező hozzászólása: Tápok közül purina és pedigree
(bocsánat már fáradok, szóval örüljetek, hogy ehez az embertípushoz tartoztok)
Szia, nagyon , nagyon együttérzek veled. A mi kutyusunkat két éve kellett elaltatni. 13 éves volt és szintén egy daganat miatt.Két hónapos kora óta volt velünk és elmondhatatlanul szerettük.Én végig ott voltam Vele, simogattam.Máshogy el se tudtam volna képzelni.DE , olyan állatorvost hívjál akiben megbízol.A mienk kicsi korától ismerte a kutyánkat és elõre megmondta hogy elõbb elaltatja és utána adja be a szívbénítót.Igy is volt . A kutyánk teljesen nyugodt volt, úgy ment el mintha csak aludna.Sok erõt kívánok neked mert ez iszonyú nehéz.Viszont engem megnyugtatott hogy a kutyám békésen ment el és én ezt láttam is.
Akárhogy is, én hazahoznám, ha már meg kell halnia ismerõs szagok között tegye..
Az a kutya megérdemli, hogy mellette legyél, amikor átköltözik a másik világba. Nem lesz könnyebb, ha nem vállalod, akkor sem. A hiánya ott lesz .
A kérdező hozzászólása: Nincs más megoldás a végsõ stádiumban van. Angol cocer spániel és csak 7 éves. Megállapították hogy agydaganata van késõbb aztán a nyakán is lett és áttétek vannak a testében.
Szerintem még egy próbát megérne a vetera víz, (VETERA-DDW-25®) ha nincsenek komoly fájdalmai.. Vedd meg az altató injekciót és Hozd haza, aztán próbáld meg a veterát, hátha...
Miért altatják el? Mi történt? Megsebesített valakit és lefoglalták? Nincs más megoldás?
A kérdező hozzászólása: Szegénykémnek daganat van a nyakában és átétett képzett.
én 14éves voltam amikor a 13éves kutyámat elaltatták:( Fogtam a fejét mert altatásnál csapkodni szokták a földhöz vagy az asztalhoz. Végig sirtam, de legalább nem fájt neki és tudom hogy igy jobb lesz:( sajnálom a kutyudat.
15 éves volt a kutyám mikor nem bírt lábra állni, nekem kelet megfogni mikor az orvos jött elaltatni, megkapta a szurit elengedtem és be is jöttem a házba, nem tudtam végignézni, sírtam mint egy kisgyerek, nem tudod feldolgozni, ez is olyan dolog hogy majd az idõ megoldja.
Nagyon sajnálom. Sok erõt Neked.
A kérdező hozzászólása: 21:04 Nagyon sajnálom :( Igen egy régi állatorvos barátom fogja eleltani a kutyámat. Igen bent leszek vle. Ha kimennék/nem lennék ott az olyan mintha cserben hagynám. Talán nekem is segítene a feldologzásban hogy tudom nyugadtan aludt mikor elment.
igen, én is azt nmondom legyél bent vele. Simogasd. A szivárvány hídon túl kerül tudod. És ott minden nagyon szép, selymes a fû, friss csermely csörgedezik... nekem 5 éve halt meg a kutyám és minden nap eszembe jut. De mára már a szép emlékek a közös mókázások. Az ember soha nem felejti el õket. És tudjátok mit? Örüljete, hogy én ehhez az embertípushoz tartoztok, aki meg tud siratni egy kisállatot. Nagyon sajnálom és együtt érzek veled.
Még arra kiváncsi lennék, hogy mivel volt etetve?
Sajnálom! :(
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó éjszakánk együtt most pihen a sarokban a kosarában.
A kérdező hozzászólása: Igen tartozom neki ennyivel!
Inkább ne menj be, ha ennyire hozzádnõtt. Nem éri meg, így is fájdalmas dolog számodra.
A kérdező hozzászólása: A 18. szülinapomra kaptam. Õ az elsõ kutyám. Mindig velem van bárhova megyek. Ez a legnehezebb pillanata a kutyatartásnak. A sok szép év után jön egy dolog ami elszakítja a gazdit és társát idõ elõtt. Betegség, örekség. Úgy érzem ha lenne valamikor máskor kutyám már nem tudnám úgy szeretni mint ahogy Alice-t szerettem.
Nekem az orvos odaadta a fülhallgatót. És hallgattam, csak hallgattam, ahogy lassult a szíve.Valóban elaludt:((
Õ az egész életében végig kísért téged, minden percben melletted állt, tartozol neki annyival, hogy Te is mellette állsz az utolsó pillanatban is :( nekem 2 éves a kiskutyám, de el nem tudom képzelni, hogy egyszer majd nem elsz :(
TE JÓ ÉG:O minek altatják el? valami betegség miatt?

Te képes lennél úgy szakítani a pároddal, hogy még szerelmes vagy belé?

Ha igen akkor milyen okból?

Legjobb válasz: Igen... pl megcsal

Igen... pl megcsal
Igen. Milyen okból történt? Talán azért, mert nem törõdött velem, mindent nekem kellett csinálni, normális munkahelye sem volt, a pénzügyi és kapcsolatbeli dolgokkal sem értettünk egyet, hanyagolt.. csak aludni járt haza...
Velem ez történt . Nem láttam h szeretne , mindent összeígért de nem teljesítette. Sokszor volt olyan h más dolgok jóval fontosbbak voltak mint én . Nem törõdött velem . Elegem lett és kidobtam .5.5h jártunk 20/L
õ bármit megtehet én akkor is szeretem
En igy jartam baratnommel. Nagyon szerettuk, szeretjuk egymast, de nem birta a tavolsagot, a nulla fizikai kontaktust, es jobbnak latta szakitani. Most hogy koltozok abba a varosba, ahol lakik (ahogy azt ket honapja kellett volna tennem), remenykedek hogy esetleg tudjuk folytatni. Tudom hogy meg mindig szeret, es nem tud masra sem gondolni, a kozos ismerosok mondjak hogy mennyit emeszti magat miattam, igy hat remelhetoleg rendbejonnek a dolgok :)
Az, hogy szerelmes vagyok belé, még nem jelenti automatikusan azt, hogy boldog is vagyok a kapcsolatban. Rengeteg olyan okot lehet felsorolni, ami miatt én már szakítanék. Persze vannak sokan, akik akármi történjék, képtelenek elhagyni a párjukat, "mert szeretik", közben meg jobban szenvednek, mint amennyire nélküle szenvednének egy ideig.
soha
igen, ha nagyon megbánt.. vagy megcsal, elárul ilyesmi akkor igen.
Megcsal, átver, szégyell.
Megcsal, mást szeret, hanyagol, nem törõdik velem, bunkó, úgy kezel mint egy kutyát, megver...nagyon nagyon sok oka lehet.
én igen. és hogy miért? egyszerû: Abban az idõben már nem is nagyon beszzélgettünk. Komunikáció: 0% És én tudtam hogy ennek így kell lennie. (Baromira fáj az ilyesmi ...)
nem
Nem várnék, hiszen ha az ágyban nem illenek össze akkor gáz a helyzet ha mindez házasság után derül ki. Szerintem nem csak természetben, de az ágyban is össze kell illeniük.
Miért kockáztatnám azt h összekössem valakivel az életem, ha lehet h még a szex sem mûködik köztünk? Ez kérem abnormális.
Úgy megnézném egy ilyen nõ fejét mikor 5 év várakozás után lekerül a nadrág és ott feszít egy hatalmas 5 centi hosszú szerszám:) ))
Szerintem egy stabil, komoly érzelmi háttér és párkapcsolat kell az igazi, jó szexhez. Baromság ez a házasság elõtt nincs szex dolog, az egyház találta ki...
Én belemennék, mivel ezt akarom, de csak úgy ha petting azért lenne, mert nuku testiség az képtelenség. 23l
Nem, manapság ez már nemigen mûködik. A szex is fontos alappillér kapcsolatban az érzelem és az intellektus mellett, ha a 3 közül valamelyik hibádzik, akkor abból nem lesz hosszútávú kapcsolat és ezeket jobb még házasság elõ kideríteni, mint utána válással nyûglõdni. 26F
Simán! Addig petting..orál...-esetleg anál- szóval "nem hagyományos szex" simán megoldható lenne:-) Mindennap kinyalom..mindennap lepippant..aztán kisimulnak az idegeink és könnyebb a várakozás is..
Nem hiszem.
nemnemnem
A kérdező hozzászólása: #5 A pasi kimagyarázhatná, hogy azért ekkora, hogy ne fájjon. Talán még el is hinné az illetõ :)
Igen.
Otthagynám a p*csába.
kizárt stickerish.com/wp-content/themes/mio/sp-framework/timthumb/timthumb.php?src=http://stickerish.com/wp-content/uploads/2012/03/NothingToDo..
Bele sem mennék alapból olyan kapcsolatba.
Kizárt.
#16 A hagyományos értelemben vett nincs szex házasság elõtt, mindenféle nemi érintkezést megilt. Tehát ha valaki komolyan hisz ebben, akkor tényleg semmit nem csinálhat. Persze vannak akik csak konkrétan a "hagyományos" közüsülésre érti. Ez akkor alakult ki, amikor kb bemutatták egymásnak a feleket, és másnap házasodtak is, vagy maximum pár hét-pár hónap múlva. Nem tudom hogy állt volna a szájuk, ha 5-10 évet kellett volna várni... Meg persze a papoknak is könnyû prédikálni.. :D

Érte képes lennék megváltozni, mert szeretem, hogy adjam a tudatára?

Az egész szeptemberben kezd?dött.A buszon spontán mellé ültem le,és megkért,hogy húzzam el az ablakot,onnantól kezdve a dolog beszélgetésbe ment tovább.Névr?l ismert engem,pedig nem beszéltünk ezel?tt soha sem.Végül mondta,hogy engedjem ki mert ott van a leszállója,én nem engedtem addig,míg meg nem mondja meg a nevét.Majd kikönyörögtem másnap egy telefonszámot is.Felhívtam,mert bele szerettem.Elvittem csónakázni(mert szeretek horgászni így van nekünk).És elmeséltem neki,hogy milyen ember is vagyok.Sok balhé,verekedés,nagykép?ség,flegmaság..Mindent elmondtam ?szintén.És ? is mesélt magáról.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy adjon egy esélyt a kapcsolatotoknak. Ha nem mûködik, akkor vége, és kész. De ne üldözd, mert annál jobban fog menekülni tõled. Ez már zaklatásba is átmehet. Akkor pedig végképp lõttek minden esélyednek.

Mondd meg neki, hogy adjon egy esélyt a kapcsolatotoknak. Ha nem mûködik, akkor vége, és kész. De ne üldözd, mert annál jobban fog menekülni tõled. Ez már zaklatásba is átmehet. Akkor pedig végképp lõttek minden esélyednek.

Rossz szexuális élet után normális, hogy a mostani párommal majdnem mindig képes lennék ágyba bújni?

kiléptem egy 4 éves kapcsolatból, ahol 2 éve 2havonta egyszer volt szex, az is eléggé rossz és unalmas. a mostani párommal, viszont eszméletlen minden, valahányszor nála vagyok alig várom, hogy ágyba bújjunk, rá gondolok nap közben. általában 1 menetet szoktam bírni, most a 2 a minimum, amivel jól vagyok. én vagyok a lány amúgy, 21 éves. nem sok ez egy kicsit? nem rettenti el a pasit? mert nem vagyok nimfomán, nem tudom a normális szexuális étvágy.

Legjobb válasz: Ajándék csónak ne nézd a lapát. Viccet félre téve, teljesen normális szerintem. Nem hiszem, hogy zavarja, ha kívánod :D Ugyan miért zavarná? :D Hajráá!

Ajándék csónak ne nézd a lapát. Viccet félre téve, teljesen normális szerintem. Nem hiszem, hogy zavarja, ha kívánod :D Ugyan miért zavarná? :D Hajráá!
Normális! Sok faszi örülne az ilyen lánynak.
Ekkora hülye kérdést... Megválaszoltad magadnak is a dolgot -.-
A kérdező hozzászólása: 3.randi óta én járok hozzá, mindig szex a vége. fõzni is fõztünk, de egy filmet még nem néztünk meg. volt, , hogy fáradt volt én meg bevallottam, hogy egy menet még jöhetne. hagytam aludni, csak ez úgy veszi ki magát, hogy állandóan rámászok. de oltári a szex, ez van és hát nem voltam elkényeztetve eddig ilyen téren.
ugyan ebbe a cipõbe járok:D ugyanúgy 4 éves kapcsim volt a mostani kapcsolatom elõtt, ott nem volt jó a sex...sõõt...kínlódás volt az én részemrõl, fájt is pedig nem voltam már szûz és arról nemis beszélve hogy soha nem volt orgazmusom. a mostani párommal 2 és fél éve vagyok együtt de vele nagyon jó a sex, és minden tökéletes.:D
A mostani állapotod teljesen normális. A korábbi partnered nem ilett hozzád...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!