Találatok a következő kifejezésre: Képes lennél egy (50 db)

Képes lennél egyedül elmenni egy szórakozóhelyre ismerkedni, barátkozni?

Kíváncsi vagyok rá, ki mit gondol erről. Vegyük úgy, hogy nincs kivel menned. Bevállalnád egyedül, hogy megpróbálj kitörni a magányból? L

Legjobb válasz: Nem hinném. Ráadásul pl. szerintem egy szórakozóhelyen (vegyünk pl. egy bulit vagy egy diszkót) nem éppen ideálisak a körülmények a barátkozásra, ha mondjuk dübörög a zene, egymás hegyén-hátán tolonganak a félig-meddig vagy egészen ittas/belõtt delikvensek (tisztelet a kivételnek), meg hát szerintem a legtöbb ember nem barátkozási céllal jár ilyen helyekre.

Nem hinném. Ráadásul pl. szerintem egy szórakozóhelyen (vegyünk pl. egy bulit vagy egy diszkót) nem éppen ideálisak a körülmények a barátkozásra, ha mondjuk dübörög a zene, egymás hegyén-hátán tolonganak a félig-meddig vagy egészen ittas/belõtt delikvensek (tisztelet a kivételnek), meg hát szerintem a legtöbb ember nem barátkozási céllal jár ilyen helyekre.
Lehet, nem tudom. Szerintem inkább vennék valami piát és elmennék a "gondolkodóhelyemre" éd néznék ki a fejembõl.De ezt nem ismerkedési céllal:D
megáll tõled a fingom komolyan nincsenek barátaid?
ja h te csaj vagy... ha ezzel kezded sokkal 1szerûbb. vannak csöcseid azokat meglendíted oszt 20an bebújnak alá ennyi
Mondjuk nekem van egy olyan sejtésem, hogy ha a magányod oka mélyebben gyökerezik, akkor hosszú távon nem lesz elég, hogy egyszer-egyszer elmész egy kocsmába.
Ma már ne menj, nincs senki.Vagy péntek vagy szombat este.Ha meg berúgsz utána holnap rossz lesz másnaposan.Itt adnék egy tanácsot: ha a buli után részegen mész haza igyál minél több vizet, sokat fog segíteni, nem leszel másnapos csak max egy nagyon picit. Amúgy sajnos nekem is van ilyen problémám, hogy az utolsó busz éjfélkor van, a következõ meg 5-kor, ami meg késõn van.Így inkább hazagyalogolok 6 km-t vagy megyek taxival, de az kb. 2000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Na, ebbõl mégse lesz semmi. Vasárnap nem jó nap erre.
A kérdező hozzászólása: Miért? Egyébként a kérdés és a mai kavargó gondolataim hatására elõtört belõlem az indulhatnék. Van ma még egy buszom éjfél elõtt pár perccel... holnap suli, de úgy érzem be kell mennem Pécsre :D Beülök valahova és kész, elleszek.
Szerintem kocsmába nem azért mennek a lányok, hogy ott barátkozzanak. Ha ilyesmiben gondolkodsz, akkor inkább válassz olyan helyet, ahol több a lány. Én még mindig fenntartom azt a gondolatomat, hogy keress valamilyen közösségi tevékenységet.
Hát ez nem jó ötlet.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azt fogom csinálni, hogy beülök a kocsmába, aztán ha nagyon unom magam, akkor elmegyek az egyik szórakozóhelyre, aztán lesz, ami lesz.
És miért nem jön össze? Ha nem akarod itt leírni, akkor akár priviben is megírhatod. Végsõ esetben persze megpróbálhatod a kocsmát is, de nem tudom, mekkora sikerrel fogsz járni.
A kérdező hozzászólása: 29-es: Ez teljesen logikus és jó ötlet, én is ezt tenném, csak bizonyos okok miatt ez most nem jöhet sajnos szóba.
A kérdező hozzászólása: Ez tény és tudom is, hogy mi vethetne ennek véget. Egy kapcsolat, csak sajnos nehéz olyat találni, aki engem elviselne.
Hmmm... Hidd el, hogy egy kapcsolat önmagában véve nem fog kirántani a "mocsárból". Lehet, hogy valami szorongás, félelem áll a háttérben, amit nem fog eloszlatni egy párkapcsolat. Viszont ha lelkileg is "egészségesebbé", kiegyensúlyozottabbá, nyitottabbá válsz, akkor sokkal nagyobb az esélye egy párkapcsolatnak (sõt egy JÓ párkapcsolatnak).
Az én tapasztalatom, hogy mindenki kis csoportokban megy. Voltam már egyedül szórakozóhelyen, de annyira nem volt jó. Fõleg, hogy ha az ember a magányából szeretne kitörni, akkor nem megy oda egy 5 fõs társasághoz.
A kérdező hozzászólása: Jó neked :) Bár úgy érzem nem vagy régóta egyedül, azért mondod ezt.
Nem. Szerencsére nem vagyok ennyire ember és társfüggõ. jól el vagyok én egyedül is.
A kérdező hozzászólása: Nem koptak ki. Akik régebben voltak, azokat én hagytam hátra, mivel nem érték el a barát szintet sem. Nekem meg olyan haverok nem kellenek, akik nem hívnak soha sehova, csak suliban jönnek oda hozzám. Nekem nem kell 1000 ismerõs, elég egy igaz barát.
Elég fura csaj vagy te. Éjfélkor buszozáson gondolkodni, semmi egyéb elfoglaltság... Ne vedd sértésnek, de lehet, hogy okkal koptak ki azok a bizonyos barátok.
Ha tényleg barátot akarsz találni szerintem teljes mértékben hanyagolhatod a kocsmákat, diszkókat. Menj el valamilyen tanfolyamra, ott lehet és érdemes.
Se egyedül, se társasággal.
A kérdező hozzászólása: Ez így igaz, egyetértek. De szerintem jelen helyzetemben a lehetõ legjobban kiegyensúlyozott vagyok. Persze lenne min változtatni még, de ez még kicsit távolabbi dolog.
Egy jó kapcsolat igen. Viszont amíg nem vagy lelkileg egyensúlyban, addig nem sok esélyed van egy jó kapcsolatra. Egy jó kapcsolat is kiegyensúlyozott, mindkét fél egyenértékû, míg ha valamelyik félnek vannak problémái, akkor elõfordul, hogy az erõsebb fél a gyengébb fölé kerekedik. Közhely, de igaz, hogy elõbb önmagadat kell rendbe szedned, saját magadat kell egyensúlyba hoznod, hiszen aki kiegyensúlyozott, az nagyobb eséllyel vonz hasonló embereket, és nem lesz kiszolgáltatott egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig egy jó kapcsolat segítene kirántani. Sokat fejlõdtem az évek során, ahhoz képest, ahol elõtte voltam... a régi korszakomban tuti nem jött volna össze semmi... még az emberek szemébe se nagyon mertem nézni..
ja h te csaj vagy... ha ezzel kezded sokkal 1szerûbb. vannak csöcseid azokat meglendíted oszt 20an bebújnak alá ennyi
A kérdező hozzászólása: Hát, én inkább lányokkal barátkoznék... de mondjuk ha értelmes a srác, akkor az is szóba jöhet. Viszont semmi komolyat nem akarok a srácoktól :)
Tényleg mindenki messze van tõlem is.Szolnoki vagyok és a 18-as válaszoló. Kérdezõ: Szerintem ha beülsz egy kocsmába, lehet, hogy odamegy hozzád mondjuk két srác beszélgetni, akik csak úgy ketten bementek a városba nézelõdni, mint ahogy haverommal szoktuk.Mmint hogy bemegyünk ketten a városba.Sajnos nem találtunk még olyan lányt, aki egyedül ült volna, pedig szívesen odaültünk volna hozzá.
Még ketten sem az igazi, egyedül tuti nem mennék. Mondjuk annyira nem is igénylem az effajta szórakozást.
Ja és nem kicsit magányos vagyok én is.
Egyedül nem, de még lehet, hogy parterrel sem. Nem igazán vonzanak a bulik, de egyszer biztosan kipróbálnám. Megyünk? Ja nem, ahhoz 100 km-t kellene utaznom. F
A kérdező hozzászólása: Igazából csak azt gondoltam, hogy bemennék valamelyik nap, beülnék valami ilyen helyre, aztán mikor úgy érzem beállnék táncolni vagy valami, aztán hátha összeismerkednék valakivel. Nem számítok túl komoly ismeretségekre, csak szeretnék néha kimozdulni ilyen helyekre is és nincs kivel. Talán így találnék partnereket erre a dologra.
Én nem tudnék egyedül, viszont nincs kivel menni.
Többször voltam már egyedül, valamikor egy-egy ember mellém csapódott, de általában elég unalmas. Szokott néhány ismerõsöm lenni ott, de õk abszolút nem érdekelnek. Lányként könnyebb szerintem, még ha jó páran is csak rád másznának.
Érdekes, én csoportosan nem mennék...Csak egyedül.
Nem. Nem akarok ott ismerkedni.
a bevált helyeken mindig van ismerõs :D úgyhogy néha igen...
Igen. Nekem gyakorlatilag nem lenne más választásom. Régi barátok kikoptak és újakat nem szereztem. Valahogy nem találtam meg azokat az embereket akikkel jól érzem magam. Viszont szerintem erre nem megfelelõek a szórakozóhelyek. Az ilyen visszafogottabb egyének nem éreznék jól magukat tömeghelyen. Mennyi idõs vagy kérdezõ? 21/N
Életembe nem voltam szórakozóhelyen.
Amúgy szívesen beszélgetek ha ír valaki, aztán lehet kimozdulunk együtt ha nem pont éppen szórakozóhelyre. 21/N Gyõr környéke
Nem, mert otthonülõs nõ vagyok, egyedül nem megyek, kell valaki, aki kimozdít.
Hát nem tudom, akár kocsmában is lehet ismerkedni, de szerintem a többség ott is olyan lesz (fiúkra gondolok), akik nem csak barátkozni szeretnének, és esetleg felkészülhetsz egy-két "intimebb" kérdésre, netán konkrét felszólításokra. Nem kizárt persze, hogy ott is összefuthatsz értelmes emberekkel, akik tudják, hol a határ. Én inkább olyan helyeket javasolnék neked, ahol közösségben lehetsz (sport, tánc, filmklub, akármi), ilyen helyeken kevésbé "lóg ki" a sorból az, aki egyedül megy, és ismerkedni is lehet.
19:34 (mind a kettõ) vagyok. Kecskemét. Jó messze van mindeki mindenkitõl.
A kérdező hozzászólása: Én Baranya megyébõl vagyok :) Egyébként arra is gondoltam, hogy valami kocsma szerû helyre ülök be, tudok is egyet most... csak szerintem oda se nagyon járnak mások egyedül... hogy tudnék ott összebarátkozni valakivel? Mondjuk persze, szórakozóhelyen se sokkal egyszerûbb... csak hát na... nincs ötletem.
Én is szívesen beszélgetek, hátha lesz valaki, akivel lehet programokat szervezni. :D 26F Pécs
Voltam már buliban egyedül sokszor, és nem volt rossz. Nem fogok csak azért otthon ülni, mert a haverok éppen lusták eljönni velem.
16# Miért laksz másik országba :0!!!!!!:D
Inkább egy normálisabb kocsmába ülj be, szerintem ott jobban éreznéd magad, buliba mindenki csak letapizna és/vagy szexuális kapcsolatot szeretne veled létesíteni.
#16: Ááááá, miért laksz az ország másik végén? :)
Ááá egyedül nem mennék szórakozóhelyre.

Hogyan győzzem meg a barátom arról, hogy tényleg képes lennék egy gyerek felnevelésére és belemenjen?

Én egy 16 éves lány vagyok. Van egy barátom akivel 1 éve vagyunk együtt. Az lenne a problémám, hogy én szeretem a gyerekeket nagyon és szeretnék is egyet. De mindenki akinek mondtam az csak annyit mondott, hogy fiatal vagyok. Pedig az én érvem az nem a kor mellett szól, hanem az érettség mellett! Van akinek már lehet gyereke, de minek neki ha nem érett. Én pedig tudom magamról, hogy igen is képes lennék felnevelni egy gyereket, hiába vagyok fiatal. De senki nem ad rá esélyt, hogy bebizonyítsam. A barátom is érett hozzá egyébként.Egyébként az anyagi háttér is megvan meg a felel?sség tudat is mind a kett?nknél! Segítsetek mert nagyon fontos nekem!

Legjobb válasz: 1. kapcsolódva: meg ki tudja hogy meddig tart az "anyagi háttér"?....Ráadásul gyakorló anyaként azt tudom írni neked, hogy ez a "jajj de cuki" dolog kicsit másabb. Kezdjük az elején. Tegyük fel nem jön a tejcsid azonnal aggódás, szenvedés; fejés, nyugtalankodás, elég-e neki vajon, de akkor miért sír? Már így indulhat. Hasfájós lehet a pici, napi 2-3 órákat alszik -a 6-8 helyett- , közben kipróbálni az összes hasnyugattót. De ha még nem is hasfájós, éjszaka a babák nagy százalékban felkelnek, akár 4-5x is éééés igen, bizony csakis TE, az anyukája kelsz fel majd hozzá. Reggel 7kor riadó, nem veszi ám figyelembe, hogy Te még aludnál....aztán nõ a gyerek. Idõvel ki fogja az akaratát nyilvánítani. Van hogy sír, mert éhes, hogy unatkozik, nem jó neki valami. Bömbölni is tud. Akkor is ha apuka már 6párnát tett a fejére. Nem lehet az ágyba berakni, mert ott is bömböl....fogni kell Aztán ön a fogzás....Éjjel újra lehet felkelni hozzá.... + bömbölde...Utána jön a kúszás -mászás, mindent feltalál, megkeres, lepakol-kipakol, annyira kiváncsi a világra hogy 2 másodperc alatt eltûnik mellõled és már a konyha elõtt próbál felállni az ajtóra...közben meg mosni kell, háztartást vezetni, gyerekkajcsit csinálni,férjet(családapát) hazavárni.... De s mégorolhatnám. Ezeket pedig nem azért írom le, hogy elvegyem a kedved, hanem mert az anyasághoz kell egy fizikai, szellemi érettség is. Te készen állsz erre?

1. kapcsolódva: meg ki tudja hogy meddig tart az "anyagi háttér"?....Ráadásul gyakorló anyaként azt tudom írni neked, hogy ez a "jajj de cuki" dolog kicsit másabb. Kezdjük az elején. Tegyük fel nem jön a tejcsid azonnal aggódás, szenvedés; fejés, nyugtalankodás, elég-e neki vajon, de akkor miért sír? Már így indulhat. Hasfájós lehet a pici, napi 2-3 órákat alszik -a 6-8 helyett- , közben kipróbálni az összes hasnyugattót. De ha még nem is hasfájós, éjszaka a babák nagy százalékban felkelnek, akár 4-5x is éééés igen, bizony csakis TE, az anyukája kelsz fel majd hozzá. Reggel 7kor riadó, nem veszi ám figyelembe, hogy Te még aludnál....aztán nõ a gyerek. Idõvel ki fogja az akaratát nyilvánítani. Van hogy sír, mert éhes, hogy unatkozik, nem jó neki valami. Bömbölni is tud. Akkor is ha apuka már 6párnát tett a fejére. Nem lehet az ágyba berakni, mert ott is bömböl....fogni kell Aztán ön a fogzás....Éjjel újra lehet felkelni hozzá.... + bömbölde...Utána jön a kúszás -mászás, mindent feltalál, megkeres, lepakol-kipakol, annyira kiváncsi a világra hogy 2 másodperc alatt eltûnik mellõled és már a konyha elõtt próbál felállni az ajtóra...közben meg mosni kell, háztartást vezetni, gyerekkajcsit csinálni, férjet(családapát) hazavárni.... De s mégorolhatnám. Ezeket pedig nem azért írom le, hogy elvegyem a kedved, hanem mert az anyasághoz kell egy fizikai, szellemi érettség is. Te készen állsz erre?
Ugyanezt kérdezném, mint az elsõ válaszoló: Mibõl tartanád el magatokat? Munkahely, lakás, biztos anyagi háttér... stb. ez mind megvan? Mert egy gyereket nemcsak megszülni kell, a pelenka, kaja, egyéb dolgok, nem 2 ft-ba kerülnek. És tök mindegy mennyire vagy érett, 16 évesen még túl fiatal vagy egy gyerek felneveléséhez, mert még te is gyerek vagy, akármennyire is érettnek érzed magad, ebbõl is látszik, hogy nem vagy az, nem gondoltad végig. 16 évesen még érettségid sincs, anélkül meg milyen munkát kapsz??? Még tanulj, majd 6-8 év múlva, kezdhetsz gyereken gondolkozni.
ha szereted a kölyköket menj el bébiszitterkedni, felesleges lenne 16 évesen tönkretenni az életed.... amúgy tényleg, mibõl tartanád el? egyedül, mert a srác tuti ott fog hagyni, ha ilyen hülyeségre készülsz
Ha annyira érett vagy ahogy mondod, akkor be kell látnod hogy fiatal vagy érettségizz le aztán jöhet a baba
Mi az anyagi háttér? Anyuci és apuci, vagy 30 éves jóleresû barátod van? Nem hinném hogy más anyagi hátterével neked kéne rendelkezni hogy na akkor most te szülsz az õ pénzükre. Majd a sakátodra... Lusta vagy tanulni vagy mi? Aki érett az elõbb tanul, mûvelõdik és aztán szül.
anyagi háttér? meg van a 2 év munkaviszonyod a gyed-hez?
Nem te tetted fel a kérdést tegnap, hogy hogyan beszéld le a barátnõdet arról, hogy ne adjon feles tejet a gyerekének? Nos, ha te voltál, vele szemben te "érettebbnek" tûnsz, de bárhogy is fáj nem vagy igazán érett egy gyerekre. arról nem is beszélve, hogy 10 év múlva visszasírod majd ezeket az éveket, úgyhogy most inkább keresd meg önmagad, járj szórakozni, barátkozni, tanulni, dolgozni... stb. Ez MOST a feladatod.
Ez nem egy bolt, ahol azt mondod, kérek abból "EGYET!". Ha érett lennél nem azt mondanád, hogy én is "szeretnék egyet". Ezt nem lehet visszaadni, ha nem tetszik. Te sem tudsz semmit a világról, mit adnál át a gyermeknek? Hidd el, akik itt vagyunk nem vagyunk mind hülyék, hogy mind ugyanazt mondjuk, én pl dupla annyi idõs vagyok mint te...csak mi is voltunk 16 évesek, te viszont még nem voltál idõsebb:)
Le a kalappal, ezt jól összefoglaltad.
15:15! Akkor más lesz az a 84%-os! 34 vagyok, 2 gyerekem van, és nem "szórakoztam".
15:01 érdekes nekem nincsenek. hát, kinek milyen az ismeretségi köre...
Akkor minek osztod az észt:) ? Azt akarod, h mindenki "öregen" szüljön?? Sztem az sokkal gázabb, minthogy 16 évesen!
84%-os láttam másik kérdésnél írtál.. és azt írtad h bánod hogy "szórakoztatok" és csak most vállalsz babát 36 évesen..
Vannak hasonló korú ismerõseim akik boldogan nevelik a babájukat:)
Azért ez vicces. Általában azok igyekeznek lebeszélni itt a fiatal lánykákat a babáról, akiknek már van gyerekük. Vajon miért? Mert van tapasztalatuk és tudják mirõl szól a gyerekvállalás, nevelés. 19/L neked van ezen a téren tapasztalatod? Nincs! Akkor inkább ne biztasd a nálad is fiatalabbat arra, amirõl fogalmad sincs.
Azért, mert 13 évesen kislány és valóban éretlen! 16 évesen azért sokkal komolyabb, és az sem biztos, hogy egybõl teherbe esik.. Amire megszüli már 17 lesz, majdnem felnõtt:)
Ja igen, és mi a különbség gyermekvállalás szempontjából a 13 és a 16 éves lányok között? Azt mondod, 13 évesnek nem tanácsolnád. (tegnap pont írtam egy 13 éves kislánynak itt, aki már szexel)
Azért kicsi lány, mert a gyermekvállaláshoz nem elég, hogy már fiatalon akarod, meg nagy a szíved.....nálad is duplán idõsebbek vagyunk, és neked is azt mondom, hogy mi is voltunk 16 meg 19 évesek. Ismerjük amirõl beszélsz. Meg azt is, amikor ez HUSSSS, elmúlik, mert egy új pasi, vagy karrier, vagy egyéb.... 16 éves kérdezõ kislány, most halál komolyan kérdem: Miért nem mész óvónéninek? VAgy tanítónak. Annyi gyereket kapsz, hogy elég is lesz...
19 éves L! Írtam választ, amikor te kérdeztél, akkor is láttam hogy totál éretlen vagy, hiába a 19 éved. Amit most írtál, abból is ez jön le. Éretlen és felelõtlenül osztogatsz tanácsot a még éretlenebbeknek. Kérdezõ! Használd ki a fiatalságodat!!! Az elõttem írók leírták a lényeget, hallgass rájuk, korai még a baba.
*jól keresõ
Nekem is az elsõ kérdés ami eszembe jutott, hogy hogy lehet valakinek 16 évesen megfelelõ anyagi háttere egy gyerekhez? Hiszen a gyedhez 2 év munkaviszony kell. Te pedig elvileg még csak dolgozni is mostanában kezdhetnél. Vagy tényleg a párod annyira gazdag, hogy simán eltartanátok egy gyereket? A másik, számomra már a "hogyan beszéljem rá a barátom" résznél világossá vált, hogy te abszolút nem vagy érett, csak annak hiszed magad.
Szia:) Azt hiszem nagyon le fognak pontozni, de én melletted állok:) Én egy 19 éves lány vagyok, aki nagyon szeretne gyereket a párjától:) Viszont nekem nem kellett gyõzködni a páromat, mert õ is nagyon szerette volna:) És most úgy néz ki, h sikerült:) Írtam is ki kérédst ide, de nagyon le lettem oltva.. Aztán egy pillanatig úgy gondoltam, hogy igazuk van.. DE a szívem máshogy döntött, igaz akkor már mind1 volt, mert elégszer voltunk ahhoz együtt, h sikerüljön:) Én tudom, hogy akarom ezt a kisbabát, és mindent megadok neki, fel tudom nevelni. A párom ugyanígy gondolja:) Mi nagyon szeretjük egymást, lassan másfél éve:) És szeretnénk egy család lenni:) Édesanyámnál fogunk lakni, én nemsokára befejezem a sulit és megyek dolgozni. Addig anyu fog támogatni.. És egyáltalán nem fogunk élõsködni rajta, mindent meg fogok tenni, hogy el tudjam tartani a picit:) Anyu nagyon is fog örülni neki!! Tudom nehéz lesz, de az életben mindig lesznek/vannak nehézségek, amiért gondot okozna a baba:) És semmi garancia nincs rá, hogy pl 5 év múlva jobb lesz:( Akkor sem biztos hogy találok állást, lesz elég pénz stb.. Ha meg mindenben maximumot akarnánk, akkor minimum 10 évet kellene várni. Addigra lesz saját ház, karrier stb.. És lennék majdnem 30 éves.. Akkor meg sztem túl késõn van már az elsõ babához. És nem utolsó sorban sztem inkább az számít h szeretetet kapjon és nem az h van e saját ház stb. Mint ahogy anyum mondja: ahol 3 tányér van , oda a 4. is elfér:) tehát mindent meg lehet oldani:) Ezzel azt akarom mondani, hogy nyugodtan vágj bele, persze azért gondold át nagyon jól. Beszéld meg a barátoddal, hogy mit szeretne. Ha õ is benne van, akkor semmi akadálya a dolognak. Az a lényeg hogy mindketten akarjátok:) Nagyon sok sikert NEktek!! Remélem bátor leszel és kitartasz a vágyadnál:) Minden jót kívánok:) SZIA! 19/L
Ha szeretnél, kérlek reagálj az írásomra:) 19L
19 évesen felnõtt vagy, aki el tud menni dolgozni ...16 évesen meg még tanköteles és nemigen dolgozhat
Jesszus. Az oké hogy te már nagykorú vagy, és a 19 már olyan necces, de legközelebb egy 13 évesnek is ezt fogod tanácsolni?
13 évesnek nem fogom ajánlani:) Viszont ha nagyon szeretne gyereket, akkor miért ne lehetne? Pl. lehet magántanuló:) Mondom mindenre van megoldás! És miért ne teljesülhetne a vágya??
magántanuló? pff... túl sok szart nem ér. olyan mint az instant húsleves az igazihoz képest.
Szia! Hogy egy 16 éves fejével is írjak, nekem van 5 lányom már, nem vagyok mai csirke, a nagylányom 16 éves, felolvastam neki ezt a kérdést, és annyit mondott: Anya, ez a lány nem normális? 16 évesen nem még bulikba meg mozikba kéne járni a haverokkal barátnõkkel? Suliba járni szakmát szerezni? Rákérdeztem Õ vállana e most babát, azt mondta majd 10-12 év múlva. És úgy érzem egy 16 évesnek ez a normális gondolkozás menete!!! Õ élni szeretne mielõtt leköti magát egy ilyen komoly anya-gyermek kapcsolatba. Ja és azt mondta ha a pasit gyõzködni kell, akkor az már rég rossz. És nem érti meg a kis 16 éves agyával, hogy hogy lehet valakinek 16 évesen biztos anyagi háttere. Egyszóval 16 évesen a babázást még barbikkal kell véghez vinni. Ne akarj gyerek fejjel gyereket. Ha annyira érett lennél, ebbe a mai világba nem akarnál 16 évesen babát szülni. Ezen gondolkozz el.

Te egy hosszu autout utan kepes lennel szeretkezni a baratoddal/baratnoddel, ha mar 2 honapja nem lattad?

Most nem is ez a lenyeg tulajdonkeppen, ez csak az egyik kerdes. De mindjart kifejtem es megertitek.

Legjobb válasz: Esetleg egy éjszakai "autókázás"? Jó alvó a lányotok? Mert akkor megmondhatod apukádnak, hogy kicsit elmentek sétálni, beszélgetni stb, mert gyerek mellett nem lehet. Aztán kocsiba be, és ott? Egyébként igen, én képes lennék!!:D

Esetleg egy éjszakai "autókázás"? Jó alvó a lányotok? Mert akkor megmondhatod apukádnak, hogy kicsit elmentek sétálni, beszélgetni stb, mert gyerek mellett nem lehet. Aztán kocsiba be, és ott? Egyébként igen, én képes lennék!!:D
Ha felültél a repülõre akkor már nagyon visszakozás nincs, repül egy tizen pár órát ha tetszik ha nem :) A csatlakozó járat sem fog miattad 3 órával elõbb indulni :)
A kérdező hozzászólása: Ha nem is mondjuk el, eleg vilagos lesz, hogy mi a francert ul be parom az autoba 2400km megtetele utan:D
A kérdező hozzászólása: Olyan messzirol jottel? hogy birtad ki? Hat en is erre gondoltam, hogy faradsag ide vagy oda, de ha az ember 2 honapja nem latta a parjat, akkor 5-10 perc erejeig meg csak ossze szedi magat:D
Miért kéne megmondani apudnak, hogy hova mentek?:) Elmentek, majd jöttök, és kész.
Én hazajöttem Thaiföldrõl egyseggel alvás nélkül, mégis tudtam azonnal kettyinteni egyet :) o
A kérdező hozzászólása: Hat lehet, hogy ki kene probalnunk az autosszexet, meg nem gondoltam ra:D Hogy ne legyen annyira egyertelmu, azt mondom majd apunak, hogy jo, most atmegyunk anyosekhoz...egy kis kiterovel:D Na most ebben megint csak annyi a problema, hogy mindenutt fizetosek a parkolok. Este mar nem, de reggel fizetos....habar vasarnap nem tudom, hogy kell e fizetni, de akkor koran fel kellene kelni es elvinni onnan az autot...ezzel megint csak egy a problema, hogy nem akarnam felebreszteni reggel a paromat, mellesleg nem is tudnam (trombitalni lehet mellette), en meg nem tudok arrebb allni vele, mert jobbkormanyos az auto es en meg csak balosat vezettem (jogsi miatt voltam itthon, befejezni azt) friss a jogsim, olyan friss, hogy meg a kezemben sincs a kartya es valszeg nem is er ide, utanam kell majd kuldeni (meghatalmazast irtam apunak) Szoval egyedul en meg nem vezetek:D plane kartya nelkul...szombatig mar bizti nem er ide. Szoval ez a terv kilove, kerek perec meg kellene mondani apunak, hogy most kihajtunk a varos szelere kefelni egyet:DDDD Eleg idetlen helyzet, de majd csak megoldjuk valahogy:D A tobbi miatt mar nem aggodom, csak az elso eset/este lesz kacifantos:D
Egy nap passzoljátok le a gyerkõcöt, és be az autóba, így van. Vagy menjetek el plázázni, a vásárlás jó ürügy ha kérdeznék, és egy üzletben, próbafülkében. Némelyik nagyobb ruhaboltban van zárható ajtós próbafülke :)
A kérdező hozzászólása: 2. valaszolonak: Hat kabe ennyi a problema tomoren, de ha ennyit irok le, akkor ti visszakerdeztek, hogy oke, rajta, mi az akadalya? Es en mar ezt megelozve leirtam az akadalyokat.:D
Elsõ kérdésre a válasz IGEN. Képes lennék már akkor bárki elõtt ... Második kérdés (kifejtõs): Nos ha autóval megy akkor nem értem a problémátokat...:) Az autóban való szexet minden embernek legalább egyszer ki kéne próbálnia... Az alvás kérdés meg nem akkora gond mint amekkorának gondolod. Ha csak 4 centivel rövidebb az ágy mint a manus, akkor egyszerûen nem nyújtózkodik ki. Kicsit felhúzza a lábait és olyan kényelmesen alszik mint még sosem.
Kifejtenéd 4 sorban, hogy mi a problémád? A negyedét elolvastam és eddig csak olyanokat láttam amik egyáltalán nem szükségesek a kérdés megválaszolásához. Annyi lényeget vettem ki eddig, hogy van egy párod aki 2400 km-t fog kocsikázni hazafelé, te pedig szeretnéd megfektetni...
Megoldás lehet, hogy a párod felhív telefonon amikor már a közelben jár, te elmész valami mondvacsinált indokkal, felvesz valahol, kimentek a közeli erdõhöz vagy hasonló kihaltabb helyhez (fizetõs parkoló általában a népesebb helyeknél szokott lenni, ott meg nem hiszem, hogy szívesen csinálnátok a kocsiban:) ) ahol már adhattok is egymásnak. De vihettek pokrócot is és akkor is hasonlóan csak a természet lágy ölén:) Nem csak a kocsira korlátozódna:) De megoldás lehet az is, ha kivesztek egy szobát:)


Trambulinban ugrálás nélkül megy a hátra szaltó de nem tudom hogy merjem e szivacsos mert lenne ember aki átforgat. Ui. : 11 egy vagyok képes lennék rá?

Legjobb válasz: Biztos képes lennél rá:D Akaraterõ, önbizalom, bátorság;) az érkezésre figyelj fõleg..

Biztos képes lennél rá:D Akaraterõ, önbizalom, bátorság;) az érkezésre figyelj fõleg..
Mivan? Hogy az étkezésre figyeljen? Miröl beszélsz? Köze sincs az étkezésnek ehez (csak annyi, hogy ha 100 kg háj vagy akkor nem tudod megcsinálni). Én inkább azt ajánlom, hogy csinálj hidat és annak többi gyakorlatát. A Fegyencedzés címü könyvben megtalálod. Az interneten le tudod tölteni
Az 1.válaszoló nem éTkezésrõl beszélt, hanem éRkezésrõl, azért nem mindegy!:D Egyébként sikerült?:)
Mi azt honnan tudjuk hogy te mire lennél képes??
ha sexuálisan nem kívánod akkor hogy akarod élvezni?????
Nem valószínû. Lelkileg szeretjük a családtagjainkat, barátainkat. Szexuálisan másokat kívánunk. Ha a szerelem elmúlt egy hosszas párkapcsolatban, de még van szex, az más kategória.
Attól függ... ha ocsmány, de bírod, akkor lehettek nagyon jó barátok. Mondjuk a csúnya-lányok "hálásabbak" az ágyban állítólag, de neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb(külsõ v belsõ). Szóval az ágyban akár fiú, akár nõ, lehet hogy sokkal jobb, és odaadóbb, mint bármelyik delikvens, aki bárkit megkaphat.
Ugye nem az apukádra, vagy az anyukádra gondoltál?

Attól, hogy a gondjaimat szeretem másokkal együtt megoldani, egyedül is képes lennék rá?

Sokszor érzem úgy, hogy nincs tovább, és ilyenkor a Kék Vonal munkatársaival, vagy kisebb problémák esetén a barátaimmal beszélgetek el. és ilyenkor úgy érzem, minden gondom elmúlik. Egyedül is képes lennék megoldani ?ket? Mert ha nem tudom kiadni magaból, (jobb estebben) mindig csak sírok...és a helyzet is még rosszabbá válik...

Legjobb válasz: Az ember sokkal többre képes, mint amit gondolna magáról. Ha rá vagy kényszerítve, akkor szinte mindent meg tudsz oldani. Persze, amíg van más megoldás, addig az ember hajlamos elkényelmesedni, de ez általában elmúlik, ha rájössz, hogy egyedül is képes vagy elrendezni a dolgaidat.

Az ember sokkal többre képes, mint amit gondolna magáról. Ha rá vagy kényszerítve, akkor szinte mindent meg tudsz oldani. Persze, amíg van más megoldás, addig az ember hajlamos elkényelmesedni, de ez általában elmúlik, ha rájössz, hogy egyedül is képes vagy elrendezni a dolgaidat.

Egy Amerikai Staffordshire Terrier képes befedezni egy Francia bulldog szukát? Bővebben lent! (Nem az én szukám! )

Van egy 1,5 éves Amstaff kan kutyusom . Július 2. ra kaptunk id?pontot ivartalanításra , azt mondta az állatrovosunk hogy várjuk meg míg ivartérett lesz hogy teljesen kifejl?djön ! Így is tettünk .... de 4 -5 hete a szomszéd Francia bulldog szukája valahogy (!) fogalmam sincsen hogy hol és hogyan átjött és szinte egész nap itt volt nálunk , a kutyus pont tüzelt ! A kanomat bezártam a kenneljébe (csak ritkán szoktam ha jönnek hozzán hogy ne ugráljon) és most mert nem voltam itthon és tudtam hogy tüzel a szomszéd Bulldija ! De a kennel síkhálóból készült , így mikor haza értem a kis szuka nem volt bent nála de betettem (csak 1 pillanatra és a kanom bevittem a lakásba) és kicslatam , kijött, tehát be is tudott menni a kanomhoz ! Azonnal haza vittem a kutyust , és mondtam hogy miért nem figyelnek rá , és hogyan jöhetett át hozzám .... azt mondták nem baj (?!) ... Én felajánlottam hogy kifizetem de ivartalaníttasák a kutyust , nem szeretném ha kölykök lennének , de azt mondták nem mert akarnak még 2-3 alom kiskutyát ! Erre nagyon mérges lettem , és most nem tudom mit csináljak ! Lehetséges hogy vemhesült a kis szuka ?? Hogyan tudnám még ellés el?tt (ha vemhes) rábeszélni ?ket az ivartalanításra ?? Én lennék a hibás ?? Sem lyuk , sem ásás nyom nem volt a kerítésnél ... hogyan jött át?? Teljesen új a kerítésünk . Felel?s állattartók vagyunk !

Legjobb válasz: Persze, hogy képes. A szomszédodnak meg üzenem, hogy egy idióta. A francia bulldog jellemzõen császárral tud csak szülni, minek kell feleslegesen kínozni csórit.

Persze, hogy képes. A szomszédodnak meg üzenem, hogy egy idióta. A francia bulldog jellemzõen császárral tud csak szülni, minek kell feleslegesen kínozni csórit.
Sajnálom a kis szukát, hogy ilyen gazdái vannak.... A saját fajtájával való párzásnál sem egy sima a szülés ennél a fajtánál.Egy nagyobb kutyával vemhesüléskor még hatványozottabb a veszély.
Bocsi, nem a kérdéshez tartozik, de én is ivartalanítani akarom az amstaffom.Most 6 hónapos.Nekem azt mondta az állatorvos, hogy még ivarérés elõtt végezzük a mûtétet.Akkor most melyik a jobb megoldás várjak vele vagy ivartalanítsam?
1. Az orvosod igen hülye, másfél évesen már nyugodtan ivartalaníthatja a kutyát, teljesen kifejlett. 2. Létezik magzatelhajtó injekció. Be lehet adni a szukának még félidõs kor után is.
Nagyon ügyesen végig vitted az ügyet, te igazi, felelõs állattartó vagy! Légy büszke magadra, én az vagyok rád! :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk ultrahangon , és 1 kölyök van a kis szukában ! 1 hét múlva ivartalanítják ! Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam át a szomszédoméknál , és rábeszéltem õket, hogy had vigyem el ultrahangra holnap a kutyust , belementek! Felhívtam az állatorvost , és azt mondtam neki hogy ha vemhes akkor mondja azt nekik , hogy csak ivartalanítással lehet megmenteni a kutya életét , vagy belehal , mert nagyok lesznek a kölykök és nem tudja kihordani! Tudom ez nem szép dolog , de én a kutya érdekeit nézem és neki ez lesz a legjobb !! Ha érdekel valakit holnap írok!
A szomszédaid nem pénzt fognak látni, hanem a szukájuk temetését. A fr. bulldog ugyis csak császárral tud elleni, egy amstaffos alomba simán belepusztulhat. És pénzt ezekért a keverék kölykökért senki se fog adni.
Írd majd meg lécci a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó ! Igen rájöttem hogy az orvosom nem teljesen 100-as , mert beszéltem másik orvossal , õ azt mondta már kölyök korban ahogy leszáll a here , lehet mûteni :S Nos igen , másik orvost fogok keresni ! Inyekció jó ötlet köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Szívesen megvásárolnám tõlük , de nem adják el , vagy ha el is adnák akkor biztosan az lenne az elsõ hogy vesznek másikat a pénzen , és azt ellettik :S Nem tudom mit tegyek .... Én vállalom az ivartalanítát a kezelést, a mindent csak ne szülessenek kölykök ! Hiszen annyi kutyus él menhelyen ! Szeretnék én is örökbefogadni, csak elõbb ivartalanítsák a kanomat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltál nekem ! Én már 4 hete folyamatosan bombázom az ivartalanítással de õ a pénzt látja a kutyájában :S Szaporító tehát.... 4-5 hetes lehet, és mintha kicsit nõttek volna a cicijei, megpróbálom rábeszélni õket egy ultrahangra, kifizetem csak tudjak valamit.... :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Minden jót !

Mit csináljak ha egy 4 hónapos kutya nem képes lent pisilni a fűben, csak fent a lakásban a pelenkára?

N?vérem kutyája de nem foglalkozik vele azt veszem észre.. én viszem le, lent körözök vele másfél órát de tartja...azt várja hogy jöjjünk már fel pisilni, minek vagyunk lent eddig...mintha azt hinné az a jó.. nem normális az egész. vki segítsen!!

Legjobb válasz: Nekem szintén 4 hónapos a kiskutyám. Hasonló gondokkal küzdünk de nem a pisivel hanem a kakival. Eleinte szintén ezt csinálta,hogy alig várta hogy felhozzam hogy elvégezhesse a dolgát. Mindig megszidtam vagy nem engedtem hogy bent végezze el a dolgát és újra levittem. Most már kezdi érteni,hogy lent kell végeznie a dolgát de még 50-50% az arány. Nagyon sok türelem és foglalkozás kell vele! Vidd sétálni ha látja más kutyáktól,hogy kint végzik a dolgukat az is segít. De akkor is a legjobb,hogy leviszed de akkor,hogy ha látod hogy el akarja végezni a dolgát...felkapod leszaladsz vele és mindig dícséret ha sikerül kint végeznie. Ismerõsöm azt ajánlotta,hogy eleinte ha sikerül neki kint adj neki valami jutalomfalatot így hamarabb megtanulja

Nekem szintén 4 hónapos a kiskutyám. Hasonló gondokkal küzdünk de nem a pisivel hanem a kakival. Eleinte szintén ezt csinálta, hogy alig várta hogy felhozzam hogy elvégezhesse a dolgát. Mindig megszidtam vagy nem engedtem hogy bent végezze el a dolgát és újra levittem. Most már kezdi érteni, hogy lent kell végeznie a dolgát de még 50-50% az arány. Nagyon sok türelem és foglalkozás kell vele! Vidd sétálni ha látja más kutyáktól, hogy kint végzik a dolgukat az is segít. De akkor is a legjobb, hogy leviszed de akkor, hogy ha látod hogy el akarja végezni a dolgát...felkapod leszaladsz vele és mindig dícséret ha sikerül kint végeznie. Ismerõsöm azt ajánlotta, hogy eleinte ha sikerül neki kint adj neki valami jutalomfalatot így hamarabb megtanulja
Ismertem egy gazdit, akinek pontosan ez volt a problémája a kiskutyájával. Amíg a kutya kicsi volt, addig az elõszobában elhelyezett pelenkára végezte a dolgát. Aztán amikor már le lehetett vinni a többi kutya közé, akkor ugyanez a szitu volt, mint amit írtok. Egyszerûen csak annyit kellett tennie a gazdinak, hogy a pelenkát, amiben már volt "cucc", azt levitte az utcára, lerakta a fûbe. Ezt csinálta pár napig és a kutya felfogta, hogy onnantól kezdve csak az utcára végezheti a dolgát. Persze még az elején elõfordultak "balesetek" de rá 1 hónapra már nem volt ilyen gond a kutyussal.
Terhes vagy
Neki az a norma hogy pelenka. Alapból ha ezt nem engedtétek volna neki akkor másképp gondolkozna a kutya! De még nem késõ egyáltalán! Pelenkát fel alapos takarítás, és mint ahogy elején is kellett volna evés, ivás, játék, alvás után le séta és addig fel nem jönni míg nem pisil! Próbálj intenzívebb mozgást és több kitartást sikerülni fog! Utána sok dícséret, jutalomfalat hogy ez a viselkedés rögzüljön belé ne a lakás ahogy eddigis!
ha a tesód elviszi magával akkor majd Õ megtanítja õt szobatisztaságra..amíg nálad van addig próbáld te ha szeretsz vele foglalkozni, bár mi tesómmal megbeszéltük, hogy a kölyköt mikor ki vigye le (nekem is van egy idõs kutyám, a kölyök a tesómé vagyis már nem kölyök hanem már egy éves :) ) a lényeg , hogy alapból 3x voltunk lent.. de még plusz 3 sétát beiktattunk, rögtön evés és ébredés után ezért úgy adtunk neki enni, hogy lent biztosan elvégezze a dolgát, azt is kifigyeltük hogy a kajálás és az ébredés után mennyi idõ telik el mire vmit csinál, kajálás után mindig 20-30 perc volt így amikor evett utána 15 perccel már lent voltunk, ébredés után meg rögtön rohantunk le vele, mert akkor kb 5 perc vagy annyi se már végezte a dolgát..így elég hamar sikerült a lenti wc-zésre szoktatni..
A kérdező hozzászólása: te meg egy **** :)
mi nálunk is így volt amikor 4-5 hónapos volt a kutyánk, mi addig maradtunk lent amíg egy pisit vagy egy kakit nem eresztett, nálunk a 2 óra volt a max ez is csak 2x volt hogy ennyit kellett vele lent körözni mire pisilt, utána már csökkent az idõ és szerintem érzékelte hogy neki lent kell elvégeznie a dolgát , meg volt hogy egy kicsit megfuttattam és izgalomba hoztam hátha így hamarabb elvégzi a dolgát, de ez nem jött össze.. sok-sok türelem!!
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy hazajött tesom 10napra, az alatt nem hiszem hogy megtudnám nevelni...utána megy vissza a kutyaval külföldre
A kérdező hozzászólása: az én kutyámmal szoktam õt levinni, az enyém szinte az orrára pisil...ennél jobban nem tudjuk megmutatni neki hogy oda kell a fûbe, sajnos tesom nem itt lakik velünk, ha igy lenne akkor sztem már rég szobatiszta lenne... én ráérek foglalkozni vele, de õ inkább netezik helyette vagy alszik :(
A kérdező hozzászólása: jojo, probalom raszoktatni, csak ertsetek meg igy eleg nehez hogy nem az enyem es nem lesz itt sokaig. koszi a sok tanacsot :)

Tudnátok nekem segíteni hogy mit tegyek hogy anyukám megengedjen egy kistestû kutyát a házunkba? Sok mindennel próbálkoztam már és régóta is kérem.10 vagyok és úgy érzem hogy képes lennék rá

Ja és tudnátok ajánlani kistesû kutyákat és hogy mik a szokásai? Nekem a Bichon havanese tetszik mondtok róla tulajdonságokat?

Legjobb válasz: Szerintem vedd komolyra figurát! Készíts lapon etetési, sétáltatási táblázatot, gyûjts össze mindent amit tudsz a kutyáról, írj egy oldalnyi információt a sügséges oltásokról, és add elõ hogy mièrt is lenne jó egy kutya! Fel is vehetsz egy "ügyvédesebb cuccott" hogy komolyan vegyenek. Mond el hogy már tudod is honnan vennétek meg, és tudod a nevét is már. Ha ezek után megveszik és mondjuk mégse tudod betartani a kutyás etetési szabályokat nembaj! Akkor már ugyis a csalad resze lesz es nem lesz szivuk visszavenni. (Én is igy szereztem kutyát xD) ha ez sem jön be akkor mond hogy pl. Ha kitünõ leszek megkapom? Ha 1 hónapig vasalok megkapom? Stb..

Szerintem vedd komolyra figurát! Készíts lapon etetési, sétáltatási táblázatot, gyûjts össze mindent amit tudsz a kutyáról, írj egy oldalnyi információt a sügséges oltásokról, és add elõ hogy mièrt is lenne jó egy kutya! Fel is vehetsz egy "ügyvédesebb cuccott" hogy komolyan vegyenek. Mond el hogy már tudod is honnan vennétek meg, és tudod a nevét is már. Ha ezek után megveszik és mondjuk mégse tudod betartani a kutyás etetési szabályokat nembaj! Akkor már ugyis a csalad resze lesz es nem lesz szivuk visszavenni. (Én is igy szereztem kutyát xD) ha ez sem jön be akkor mond hogy pl. Ha kitünõ leszek megkapom? Ha 1 hónapig vasalok megkapom? Stb..
Elsõnek is.Anyukád miért engedi hogy kutyád legyen? Lehet azért, mert tudja hogy nem vagy rá készen.Lehet azért is mert nem álltok úgy anyagilag. Amúgy egy kutya 80 ezertõl van általában, mármint egy fajtatiszta (nem szaporítótól!!).Etetés, állatorvosi költségek, stb... ez sok pénz.Mindenki azt hiszi hogy képes rá.Én is úgy éreztem, lett is egy kutyánk, és hát most egy 3 éves jól nevelt kutya, aki mellé tegnap kaptam még egy kutyát amire már tegnap elköltöttem 50 ezret, mert hát kifér a kerítésen stb... Szóval egy kutyával sok gond van. De ha tényleg jól álltok, meg képes vagy rá akkor hozz fel érveket.Én amúgy a Beagle kutyust ajánlanám, nekem olyan van tegnaptól kezdve.Csak hát szökõs fajta, meg nagy mozgásigényû.
Bocsi, de egy 10 éves a legritkább esetben alkalmas kutyatartásra.
Most ez komoly?! A Bichon tetszik, és mi mondjunk róla tulajdonságokat?! Ha valaki kutyát akar tartani, az csak a hab a tortán, hogy az adott fajtából oda-vissza, álmából felkeltve bevág minden elérhetõ információt. Az alap meg az, hogy általánosságban felkészül a kutyatartásra, minden szempontból. Na most ha azt nézem, hogy ez az utóbbi általános "tudás" 100-szor több, mint a fajta speciális tulajdonságai, akkor mit értesz az alatt, hogy "úgy érzed, képes lennél rá" ?! Vagy csak úgy jött egy ilyen érzés? Mert az önmagában elég karcsú lesz...
A bichon-nak elég kényes szõre van ami szakszerû ápolást igényel amihez még te túl kicsi vagy hogy megfelelõen ápolni tudd, vagy pedig kozmetikushoz hordani ami nem kis költség. Szerintem inkább úgy kellene a szüleid elé állnod, hogy elmondod miért szeretnél kutyát és lehet egy nagyon nagy plusz lenne ha rögtön nem egy több száz ezres fajtát kérnél, hanem mondjuk azt mondanád anyukádnak hogy mentsétek meg egy menhelyes kutya életét.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek Hat mar 4 eve konyorgok kutyaert es amugy mar kozelebb jutottam egy kicsit. Mivel anya is szokot rolabeszelni hogy mit csinalnek vele meg ilyenek.. koszi a valaszokat. :)

Az igaz hogyha egy csaj akivel jársz tudja hogy annyira szereted hogy bármire képes lennél érte akkor egy idő után kifog szeretni belőled és kifog használni?

Legjobb válasz: szerintem nem ez az oka. Viszont jöhet ebbõl. Ha annyira szereted, hogy mindent megadsz neki egyzeerr, akár akár tetszik a legtöbb embernek az állításom, akár nem...sûrûn így van: érzi hogy mindent megkap, egy idõ után nincs mit újat adnod neki, és unalamssá válik. Mindig legyen egy kis meglepetés a tarsolyodban :)

szerintem nem ez az oka. Viszont jöhet ebbõl. Ha annyira szereted, hogy mindent megadsz neki egyzeerr, akár akár tetszik a legtöbb embernek az állításom, akár nem...sûrûn így van: érzi hogy mindent megkap, egy idõ után nincs mit újat adnod neki, és unalamssá válik. Mindig legyen egy kis meglepetés a tarsolyodban :)
Lehet, de én inkább kockéztatok, mint hogy ne szeressem önzetlenül, tiszta szívbõl.
Hát kinél hogy, ez személyiségfüggõ. Nálam ez nem így van. Én akkor vagyok boldog, ha fennáll, amit leírtál:) Elégedettséggel, boldogsággal, vidámsággal, hálával tölt el. Ha szeretem a másikat még akkor sem tudom elfelejteni, ha nem látom, nem még akkor, ha ilyen jeleket küld felém. Itt az a kérdés, hogy a csak szeret-e téged, vagy nem. Ha igen, akkor minden jó és szép. 18/L
*hogy a csaj
A kérdező hozzászólása: örülök hogy vannak még ilyen lányok :) (2. válaszoló)
Az hogy kiszeret nem 100 de hogy kihasznál az igen...még ha szeret akkor is 17/L
Én tudom, hogy a barátom bármire képes lenne értem, bizonyította is már, de eszembe sem jutott, hogy kihasználjam. Én is ugyanúgy szeretem õt, ahogy õ engem. Én is bármit megtennék érte. Õ ad értelmet az életemnek. (Talán nyálasan hangzik, de így van.) Viszont van olyam "barátnõm", aki lépten-nyomon hangoztatja, hogy így szereti a barátját, meg úgy szereti, közben meg csak a pénzt szedi ki belõle (szolárium, étterem, italok, kirándulások, szállás és még sorolhatnám nap estig). Úgyhogy van ilyen lány is, olyan lány is.
Csajfüggõ. Az nem baj, ha érzik, hogy szereted, inkább elõadni kell úgy, hogy ne váljon unalmassá.
szerintem simán lehetséges, ez ellen csak úgy tudsz védekezni hogy idõnként nem is tudom kicsit bunkóbb nak kell lenni a megszokottnál...pont annyira hogy a csaj azt higyje meg tud változtatni vagy hogy van... ez nekem bejön. csavard el a fejét mielõtt elcsavarja a tiédet! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!