Találatok a következő kifejezésre: Képeket szeretnék DVD (14 db)

Hogyan kell megirni a cd-t? Képet szeretnek felrakni és melleje hatterzenétét, hogy a dvd lejátszo olvassa is.

Legjobb válasz: Van egy jó kis program: A Movie Maker. Ezt le tudod tölteni szinte bárhol, ha beírod a gugliba. A használata is pofon egyszerû. A kész videot el tudod menteni különbözõ formátumba, majd ez után egyszerûen kiírod cdre. igy már olvassa a dvd lejátszód is. Ha van még kérdés, írj bátran, megpróbálok segíteni!

Van egy jó kis program: A Movie Maker. Ezt le tudod tölteni szinte bárhol, ha beírod a gugliba. A használata is pofon egyszerû. A kész videot el tudod menteni különbözõ formátumba, majd ez után egyszerûen kiírod cdre. igy már olvassa a dvd lejátszód is. Ha van még kérdés, írj bátran, megpróbálok segíteni!
Készíts képsorozatot Power Pointtal vagy az ingyen letölthetõ Open Office Bemutató programmal. Képaláírásokat készíthetsz, háttérzenét is beállíthatsz. CD-re is írhatod. A számítógép DVD lejátszója olvassa.

Képeket szeretnék kinyomtatni DVD tokra. Hol tehetem meg?

A filmen belül egy file-ban,vagy van erre egy külön oldal a neten?

Legjobb válasz: A NÉRO lemez író proginak van egy ilyen opciója.

A NÉRO lemez író proginak van egy ilyen opciója.
A legegyszerûbb: Wordben vagy bármilyen grafikus progiban egy adott méretû kertben szerkeszd meg és nyomtasd ki, vágd ki és tedd be a tokba.

Van egy Dvd borító kép, amit ki szeretnék nyomtatni. Mivel, és hogyan állítsam be hogy passzoljon a dvd tokjába?

Az el?z?ek amiket kinyomtattam túl nagyok vagy kicsi

Legjobb válasz: Hát, ha már van egy ilyen lemezed ami házilag lett írva, akkor gondolom van valami íróprogramod is. Nekem a Nero Burning Rom van fennt mint cd/dvd író alkalmazás. Ennek van egy olyan kiegészító programja, hogy Coverdesigner. Nos ez méretpontos cd/dvd borítókat nyomtat. De a szoftverbazis.hu-n is találhatsz ilyen jellegû programokat, amik ingyenesek.

Hát, ha már van egy ilyen lemezed ami házilag lett írva, akkor gondolom van valami íróprogramod is. Nekem a Nero Burning Rom van fennt mint cd/dvd író alkalmazás. Ennek van egy olyan kiegészító programja, hogy Coverdesigner. Nos ez méretpontos cd/dvd borítókat nyomtat. De a szoftverbazis.hu-n is találhatsz ilyen jellegû programokat, amik ingyenesek.
Van egy nagyon egyszerû, Undercover XP nevû program, amivel egy kattintással betöltöd a borító képfájlt, az felismeri hogy micsoda (CD, DVD, vékonytok, stb) és még egy kattintás kinyomtatni. Tudom ajánlani, én többszáz borítót nyomtattam már vele.


Vista Ultimate SP2 64bit iso képfájlból szeretnék boot dvd-t csinálni, tudnátok segíteni, hogy Nero Burning ROM-ban mit és hogy kell beállítani? (Képek a kérdésben)

Gondolom kéne hozzá letöltenem egy CD-kép fájlt is, de ezek a beállítosok vannak :

Legjobb válasz: Ezt az ablakot zárd be, a felsõ menüsoron CD-DVD író/CD kép felírása. Betallózod az iso fájlt és go.

Ezt az ablakot zárd be, a felsõ menüsoron CD-DVD író/CD kép felírása. Betallózod az iso fájlt és go.
A kérdező hozzászólása: És úgyis bootolható lesz a dvd?
igen
Így van. Amit te mutattál, azzal nem bootolható lemezt tudsz bootolhatóvá tenni. Jelen esetben ez felesleges, hiszen a letöltött ISO fájl bootolható már, tehát csak ki kell írnod, ahogy az elsõ írta...
A kérdező hozzászólása: Sikerült, nagyonszépen köszönöm! :)

Mi lehet a probléma? Szeretnék egy filmet dvd-re írni ezzel nincs is gond eddig, csak az a gond hogy ha dvd-n keresztül nézem nincs hang. Kép az van rendesen de hang nincs. Ha vissza teszem gépbe akkor simán van hang.

Ashampoo Burning Studio 8 van a gépemre téve de már elég rég használtam! Újra telepíteni nem tudom mert nincs meg a progi lemezen. Ezt egyszer egyik ismer?söm feltelepítette nekem és kész de már elég rég használtam. MPEG-2 formátumban van a film. Lehet hogy más formátumba kellene konvertálja? És ha igen milyenbe? El?re is köszönöm a segítséget.

Debrecenben ki tud olyan 4D-s uh-ot ahol lehet csak képet is kérni? Tehát DVD-t nem szeretnék.

Legjobb válasz: Én is sokat keresgéltem, de mind adott dvd-t is.

Én is sokat keresgéltem, de mind adott dvd-t is.
Szia! Én nálla voltam, ugy tudom lehet csak képet is kérni elõre be kell jelentkezni.A doktor úr és a felesége is iszonyatosan rendesek!!! Cím:Debrecen Károli Gáspár u 16. tel.:0652431620 vagy(30)843-7816 Ha kérdésed lenne szivesen válaszolok.
A szent Anna utcán van egy rendelõ, ahol lehet csak képet kérni és csak 5000 ft, 2 db kinyomtatott képet ad és CD-re lement még kb. 25 képet, közben mindent szépen elmagyaráz és nagyon kedves a nõ. Csak ajánlani tudom. 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Már voltam egyszer 19 hetesen a Weszprémy utcában. Nagyon aranyosak voltak ott, de elég drága 12 ezer Ft volt. Itt már kaptam DVD-t, és ezért inkább már csak képet szeretnék kérni. Még egyszer elmennék, úgy 26 hetes körül. De azért köszi mindenkinek. Nézegettem már én is itt a neten, az Aranybika mellett találtam egyet, ahol 5000 Ft lenne 2 db kép. Hát ez sem valami olcsó. 22 hetes kismama
Windows Movie Maker. Ha nagyon precíz akarsz lenni, Sony Vegas.
Windows Movie Maker-rel es a mentesnel:Fájl -> Filmfájl mentese.Itt kivalaszathatod milyen formatumban akarod elmenteni.
Ashampoo® Burning Studio 9 http://www.ashampoo.com/dl/2210/ashampoo_burningstudio9_se.exe Foto-Diashow Editor: A Foto-Diashow Editorral pillanatok alatt átalakíthatja fotóit hatásos DVD-Diashowá animált grafikai menüvel. Videóklipek is beépíthetõk a diashowba. Csak válassza ki fotóit, videóit és a háttérzenét és írja DVD-re. A Diashow-Editorban is választhat a vonzó minták repertoárjából, vagy készíthet saját mintákat. A Foto-Diashow Editor funkcióinak áttekintése: Idõsor szerkesztése a vidd&dobd és az elõnézet segítségével Képek közötti áttûnések és grafikai átmenetek Kompakt elõnézet az áttûnésekhez és átmenetekhez Készítsen több részbõl álló diashowt háttérzenével Adjon hozzá címet, alcímeket és kész szövegeket Adjon hozzá képeket, logókat és grafikai formátumokat Minden elem (képek, szövegek, stb.) megjelenítése vagy elrejtése Képek forgatása közvetlenül a szerkesztõben Válasszon a programmal együtt szállított mintákból

A neten található, és a saját, videóról dvd-re átjátszott videóimról szeretnék néhány képet levenni. Hogyan tehetem?

Legjobb válasz: Megállítod ott a videót ahonnan ki akarod venni a képet és megnyomod a PrintScreent.... Ezután belépsz valamien képszerkesztõ programba (akár paint is jó) és nyomsz egy Ctrl+V-t

Megállítod ott a videót ahonnan ki akarod venni a képet és megnyomod a PrintScreent.... Ezután belépsz valamien képszerkesztõ programba (akár paint is jó) és nyomsz egy Ctrl+V-t

Ha másik LM felületüt szeretnék felrakni, akkor is újra ki kell írni ISO-kép fájl-ként DVD-re?

Új Linux telepítése

Legjobb válasz: A most mûködõ rendszeren is telepítheted a másik felületet. Melyiket szeretnéd?

A most mûködõ rendszeren is telepítheted a másik felületet. Melyiket szeretnéd?
Most komolyan, miért PM-ben kell válaszolni? Ha 16-ról váltanál 17-re, akkor igen, ki kell írni DVD-re. Azt hiszem megoldható a frissítés enélkül is, csak ez Linux Mintnél nem támogatott út.
Szerintem a kérdezõ arra gondolt, hogy pl. a Cinnamon helyett szeretne KDE-t használni. Nem szükséges újra telepíteni, a Terminálban lehet telepíteni az új felületet (a pontos parancsot a Google-ban meg lehet keresni), és a bejelentkezõ képernyõn tetszés szerint váltogathatod a telepített felületeket).

Fekete dvd tokhoz szeretnék boritót kb. mekkora legyen a kép mérete?

Legjobb válasz: amekkora belefér, vonalzód gondolom van.

amekkora belefér, vonalzód gondolom van.
Szia. Vastag tokos DVD méretek : 129x182 + 14x182 + 129x182 Azaz=272x182 miliméter. (A vékony tokosnál a középsõ rész az vékonyabb - sajnos nem tudom, hogy mennyi) Tehát ilyen arányú képeet/képeket használj (pl. 2720x1820 pixel, vagy 1360x910, a teljes boritóra vetitve, stb, stb) Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: aki hasznosan válaszolt annak köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!