Találatok a következő kifejezésre: Kénytelen voltam váltani, pedig a teljes (1 db)

Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Biztosítási kárigényhez kellene minta, de honnan?

1,5 éve volt a baleset személyi sérülés is volt.
Most az ügyvédnek le akarom adni a kár igényünket tételese. Pl.: személyi sérülés 800.000ft, nem anyagi kár: 300.000ft, stb. Valaki aki adott már be tudna infókat adni mikre lehet igényelni?

0

Jobb kormányos kocsit alakítanánk bal kormányossá. Az engedélyek kb mennyibe lehetnek?

a regadót, az alkatrész, a munkadíjat nem kell számolni, maga az engedély h át legyen hivatalosan alakítva az kb mennyibe lehet ?
és csak erre szakosodott szerelő, vagy egy bármelyik autószerelő aki hivatalosan is szerelőként dolgozik vagy ki alakíthatja át?? van itt egy szerelő akinek nem az az állása de szokott terepre pajero-kat átszabni, az is megcsinálhatja ezt ?

5

Ha kölcsönadják az autót de nincs rajta biztosítás akkor hogyan tudok kötni a nevemre?

Külföldi tartozkodás miatt kölcsönkaptam az autót de a tulaj már kint van és szólt hogy nincs rajta biztosítás mit csináljak?Kössek a neten?

3

Hiteles motor átiratása hogy oldható meg?

Szeretnék vásárolni egy motort, de kiderült, hogy még hitel van rajta. A tulaj azt mondja, ha megtörténik az adásvétel, kifizeti a hátralékot, és a banktól megkapja a törzskönyvet, úgy már át lehet itarni a motort. Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?

1

Kötelező-e az eredetiség vizsgálat, ha használt autót szeretnék venni, mert már mindenfélét olvastam és nem tudom mi van?

"Szerintem", "talán", "lehetséges" és társai tartalmú válaszokkal kíméljetek légyszi, csak annyit, hogy Kötelező, Nem Kötelező! Köszi, üdv

11

A jogosítványt elsőbbségivel küldik, vagy csak simán ajánlottként?

Illetve kb. hány nap amíg postára adástól (tehát kaptam az SMS-t, hogy feladták) megérkezik? Mivel csütörtökön utazom és addigra jó lenne ha megérkezne. Tehát számítsak rá, vagy ne is várjam, hogy holnap megérkezik?

2

Elhagytam a vizsgalapomat és az elsősegélynyújtó igazolásomat, baj?

Már évek óta van jogosítványom, de tegnap átszortíroztam egy dobozt és nagyrészt felesleges papírok voltak benne, de ezeket is benne találtam. Este már lefeküdtem, gondoltam majd reggel kiveszem őket és a dobozt kidobom. Ki is dobtam a dobozt, de elfelejtettem kivenni. Szükségem van egyáltalán ezekre? Vagy baj hogy elhagytam őket?

5

Menyibe kerul az auto forgalmieng. -ben a lakcimvaltozas?

Az onkormanyzat megvaltoztatta kb. masfel honapja par utca nevet. Emiatt teljes okiratcsere tortent a csaladban ket hete (akkor volt ido ra). Utana elmentunk nyaralni, de a forgalmihoz idopontot pentekre kaptam csak.
Elmeletileg ingyen kene legyen, nem?! Hiszen nem en kenyszeritettem oket a valtozasra, stb..
Erre 6ezres csekket akart adni az ugyintezo nekem, mondvan ez akkor sincs ingyen, ha vmi miatt valtozik a lakcim.
Kertem uj idopontot (1 honap mulvara kaptam), irtam e-mailt es postai levelet is az onkormanyzatnak, de addig kivancsi lennek, hogy ilyen esetben miert nekem kene fizetnem.
Otletek?

3

Péntekig kellett volna befizetnem a kötelező biztosítást. Elindulhatok még hétfőn vagy számíthatok büntetésre ha elkapnak? Mennyit késhetek?

3

Üdv! Ismerősöm nevén van egy autó üzembentartóival probléma az hogy több mint 100. 000Ft biztosítás hátralék van rajta! Hogy lehetne ezt megoldani hogy ne kelljen kifizetni átírással vagy végleg kivonva a forgalomból?

20 éves autóról van szó nem ér 50 ezret részletbe kifizettük volna de nem lehet csak egybe!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!