Találatok a következő kifejezésre: Kénytelen voltam váltani, pedig a (1 db)

Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azonos háztartásban élők között lehet adásvételi szerződést kötni?

Az autónkat szeretnénk átiratni, családi okok miatt édesanyám nevére. Viszont továbbra is közös háztartásban élünk édesapámmal. Ha így írnak egy adásvételi szerződést, (ugye a cím ugyanaz lesz) akkor azzal lehet új biztosítást is kötni!? mert a régi megszűnt díjnemfizetés miatt 3 napja.
Nincs ismerős, illetve más címmel rendelkező egyén akire rá mernénk íratni a kocsit.
Szóval akkor így legálisan, és hitelesen megoldható a kötelező biztosításos dolog is? (lehetőleg online, mert 7 végére kellene a kocsi)

8

Miért nekem kell kifizetnem az önrészen felül, (10%) a 100000. -forintot?

Az én kocsimmal más okozott balesetet! Cascós a kocsi, fizetett a biztosító de nekem kellett kifizetnem pluszba 100000.-forintot a szerelőnek, holott megkapta a javítási költségét!

4

Elég csak a forgalmiba bejegyeztetni, ha igen mibe kerül ez?

A cégem nevére szeretném az autót megvásárolni.. hogy müködik ez? Elég bemenni az okmányirodába és bejegyeztetni.. vagy ugyanúgy kell fizetni vagyonosodási illetéket is? Eredetvizsga új forgalmi új törzskönyv?

Egyik ismerösömnek csak a forgalmi aljába be van jegyezve és a közlekedési hatóság 2 pecsétje látható.. érdekelne , hogyan csinálhatta?

1

A jogosítványon a 13. as rublika mit jelöl? Ilyen szürke anyag van rajta. De nincs ráírva.

Mindegyik le van írva, de az nem. Az mit jelöl? És baj, ha felkarcolódott? Most nézem, és egy kis csík lekopott belőle. Az baj? :D

3

Segédmotorra (50cm3) mennyi a kötelező biztosítás plusz az adásvételi?

6

Üzembentartotol hogyan veszikel az autot ha nem értesitik hogy a tulajdonos tartozása miatt lefoglalják?

Én vagyok az üzembentartó de semmilyen értesítést nem kaptam hogy lefoglalják az autót. Igazából tartjuk a kapcsolatot de gondolom van olyan helyzet is hogy nem tudja a tulajdonos értesíteni az üzembentartót hogy ne használja azt.Van e valami esélyem hogy ne vegyék el?

2

Hogyha kereskedőnél veszek használt autót réyzletre, akkor elhozhatom rögtön?

Gondolok itt arra, hogyha 0%tól elvihető, akkor a hitelre a papírmunkát ott helyben megcsinálják? És akkor 2órán belül mondjuk elhozhatom?

4

Németországban kötelező a mopedek regisztrálása?

Ha kell egyszer vagy pedig évente kell müszakira vinni és leregisztrálni? Mennyibe kerül kb.?

0

Kötelező-e bejegyeztetni az üzemben tartó személyét átíráskor?

Nem rég vásároltam egy használt autót, de még átírás előtt állok. Édesapám nevére kötöttük meg a KGFB-t, mert kedvezőbbek a díjai.
Kötelező ezt a forgalmiban is feltüntetni? Ha a nevemre iratom a járművet, de nem jelölöm meg őt, mint üzembentartót, közben az ő nevére van kötve a biztosítás, történhet valami?
Igazából már van egy autó, aminél így csináltuk, de most sajnos 5 nap késéssel kötöttük meg a szerződést, és még nem is küldték ki a csekket, de elvileg holnap kellene átíratni, szóval egy kicsit aggódom, hogy nem problémáznak-e sokat...

Bárki volt már hasonló szituban, vagy tudja esetleg, hogy mi várható? :)
Köszi, üdv.

3

Meghaladhatja e a javítási összeg a biztosító által megállapított kár értéket?

Idegenhibás balesetet szenvedtem. A károkozó elismerte a felelősségét. Az autót, ami egyébként 5 éves, 300000km-t futott(taxi)szervízbe vitettem, mert a bal első kereket találták el, és nem tudtam hogy milyen sérülések történhettek a láthatókon kívül.-A javítási értékhatár 1100000Ft, de a szervíz még száz ezer forintot akar kérni tőlem, mondván hogy nem tud kijönni a biztosító által megállapított összegből.-Mit lehet tenni ilyen esetben? Nekem nincs ennyi pénzem, hiszen eleve kiestem a munkából 3 hétre.(avulásra hivatkoznak)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!