Találatok a következő kifejezésre: Kénytelen voltam váltani, pedig a (1 db)

Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha több éven keresztül külföldön éltem és közben lejárt az itthoni jogsim (eszembe sem jutott foglalkozni vele), akkor mi a teendő? Újra kell csinálnom mindent?

5

Gazdasági totálkárnál kifizetik az átirás költségét?

Úgy értem, hogy ha kiflire hajtják a 300 ezer Ft-os kocsimat, és mégha a biztositó ki is fizeti a teljes összeget, nem vagyok ugyanott, mert az eredeti állapot visszaállitásához (vagy egy 300 ezer Ft-os kocsi a nevemen) a megvett másik használt autót a nevemre kell iratnom, ami kb. 50 ezer Ft-t.
Ezt a pénzt is megtérítik, vagy ez a szerencsétlen vétkes fél fizeti? Ha igen, hogyan lehetséges, hogy nem tértik meg az összes kárát?

3

Forgalomból való kitiltás időszakát is ki kell fizetni a a biztosítónak visszahelyzés után?

Az van hogy most lett majdnem egy évre visszahelyezve forgalomba a motor a kitiltás óta, és a biztosító küldött egy eléggé drága témájú felszólítást, a kitiltott időszakra is kell fizetni a biztosítót? És csak a kitiltásról szóló határozatot el kell juttatni a biztosítóhóz?

5

Van egy autóm, amitől papíron meg kellene szabadulnom, csak az üzembentartó lennék később. De nem tudom, hogy anyagilag mi a jobb elajándékozom vagy, ha eladom valamelyik családtagomnak?

És van-e különbség, ha egyenesági a rokon (édesanyám) vagy a nővérem vagy a sógorom veszi meg, vagy ajándékozom neki? Ajándékozzam vagy eladjam?

1

Mi a teendő, ha levitték a tükrömet, és szeretném megkapni a pénzem?

Szituáció: leviszi a tükrömet, ő a hibás, egyértelmű.
Személyi sérülés nem történt.
Mi a teendő, hogy biztosan a biztositási pénzemhez jussak?
1) Nem hivok rendőrt, kitöltjük a bejelentőt, ott nem köteles elismerni a felelősségét, nincs helyszinelés, később a biztositó a rajz alapján azt állitja, hogy 50-50%-ban hibásak voltunk -> megszivtam.
2) Nem hivok rendprt, kitöltjük a bejelentőt, elismeri a felelősségét, ráirjuk a bejelentőre, később visszavonja, biztositó a rajz alapján 50-50% -> megszivtam.
3) Rendőrt hivok, vétkes fél állitja, hogy elismeri, hogy ő a hibás, rendőr kérdi, hogy mi a búbánatért hivtam ki egy ilyen kis tétel miatt, kiszab nekem egy büntetést emiatt, hogy ilyen miatt kihivtam -> megszivtam.

Szóval, hogy is kell ez jól intézni, hogy a biztositó, kárbecslő, vétkes fél, rendőrség legaljasabb hozzáállása esetén is a pénzemhez jussak?

6

Ha tudom h egy motor 125ccm is de a adásvételibe 50-es ként van feltüntetve akkor lehet belőle bármi probléma is? Csak b - jogsim van és nincsenek papirjai a motornak.

6

Külföldi rokonomnak kölcsönadhatom az autómat?

Ausztráliai, baloldali közlekedés, kb 1-2 hétig. Milyen feltételek vannak? Biztosítás, stb...

1

Ha a barátnőm az én autómmal akar külföldre menni /Németország/ ő pedig itthon hagyja nekem az övét milyen papírt kell erről írni?

2

Mi a véleményetek Fiat Panda 1.3 JTD - ről?

1

15 évesnél idősebb autóra (16év. ) létezik külföldre assistance biztosítás?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!