Találatok a következő kifejezésre: Kénytelen voltam váltani, pedig (1 db)

Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen folyamatokkal jár így ki vonni a forgalombol egy autót? Többit lent.

Az lenne a kérdésem, hogy vettem tegnap egy autót amin van még műszaki pár hónapig, de még nem írattam át, nincs a nevemen, meg semmi ilyesmi csak az adásvételin, tudok olyat csinálni, hogy a volt tulaj nevével vonom ki az autót a forgalomból? (véglegesen) Tehát a forgalmiban a régi tulaj neve szerepel vagy ehhez a nevemre kell íratnom az autót, hogy ez a folyamat meg történjen? Illetve, ez mennyi költséggel járna?

10

Jó ideje nem fizettem a kötelezőt. A kocsit nem használom, a biztosító felmondta a szerződést. Szerintetek meg tudom úszni, hogy ne kelljen visszamenőleg kifizetni a biztosítást? (forgalomból kivonás, eladás. Valami? )

3

Párom nevére szeretnénk kocsit, ő Keszthelyi, (én bp-i vagyok) így sokkal olcsóbb a biztosítás. Az átírási ügyintézést lehet budapesti okmányirodában intézni?

2

Használt autót vennék magánszemélytől. Új rendszám kiadása 8500 Ft, nincs odaírva, hogy ez kötelező jellegű vagy sem? Milyen esetben kell fizetni? Ha az autón a régi magyar rendszám van, és nem eu-s. Jó ma magyar rendszám, vagy le kell cserélni?

4

Mennyibe kerül egy lejárt B kategóriás jogositványt megújitani?

5

Ebben az esetben mi történik?

Egy másik autó oldalát meghúztam, az egyik ajtó sérült. A kárlap kitöltése során kiderült hogy az autó sofőrjének még csak a vizsgája volt meg, de a jogosítványa nem. Ebben az esetben a biztosító kifizeti neki a kárt vagy nem, és a rendőrségen ezt jelzik-e, hogy jogosítvány nélkül vezetett?

4

Ha veszek egy osztrák papíros autót, a magyarpapír intézésében benne van a névre iratás? Vagy az még ugyanúgy plusz költség?

2

Ha külföldről hozok be autót akkor regadót is fizetni kell, meg átírást is?

Vagy hogyan zajlik ez?

1

Netrisk vagy a biztosító a hibás?

Megkötöttem segédmotoromra netrisken a kötelezőmet 03.14-én.

Tegnap megkaptam a levelet, a vele járó csekkel, melyet 31.-ig be kell fizetnem. Viszont a papíron szereplő adatok teljesen eltérnek azzal szemben, amit email-ben kaptam adat megerősítés miatt. ( motor szám a fordalmi rendszám helyén van, hengerürtartalom és KW kitöltetlen, modell az e-mailben leirva,levélen viszont üresen maradt, a gyártás éve az e-mailben 1986, a kiküldött papíron 89. Ilyenkor reklamáljak a netrisknél vagy a biztosítónál vagy fizessem be és a kutya nem fog foglalkozni ezekkel az adatokkal igazoltatás esetén?

5

Mennyire büntethet meg a rendőr?

A1-es jogsim van 2 éve, egy 250-es MZ vel, járkálok, aminek a forgalmijában 13 KW van és 244-ccm. Helyszíni bÍrság, vagy rosszabbra is számítsak? Minden egyéb papírom rendben van, fel vagyok öltözve normális, motoros ruhába, friss műszaki, stb.. Ez lehet enyhítő ok?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!