Találatok a következő kifejezésre: Kénytelen voltam váltani, pedig (1 db)

Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autó eladása után az eladónak 5 napja van kijelenteni az autót az okmányirodában. Az adás-vételit kötelező személyesen benyújtani, vagy jó ha elküldöm postai úton tértivevényes levélben?

4

Pécsett behajtási engedélyt hol tudok intézni? Csak egy hétre kellene.

0

Ha eladom a segédmotoros kerékpáromat, és még van rá 11 hónapig biztosítás, akkor a lemondás után a pénz visszakapom részarányosan?

2

Most vizsgáztam c-böl amit az okmány irodába adtak fénymásolt papirt azon rajtavan minden katekori azzal vezetni lehet vagy igazolni hogy van jogsim csak várok rá?

3

Mennyi az üzembentarto átírásának költsége?

0

A vezetői engedély kiváltásához előbb be kell mennem a közlekedési hatósághoz. Oda mit kell magammal vinnem és ott mit csinálnak?

Mi van akkor, ha én nem tudom felmutatni az igazolást a sikeres els?segély vizsgáról, mert nem kellett levizsgáznom? Azért nem kellett, mert egészségügyi középiskolába jártam, volt els?segély tárgyam is és elfogadták a vizsga helyett.

5

Hogyan helyezzek forgalomba KÜLFÖLDRÕL behozott használt autót és az mennyibe kerülne?

Regisztráció,forgalmi,használt autó

1

Hétfőn megveszik az autómat. Visszakapom a kötelező biztosításra befizetett pénzt a biztosítótól?

Elsején fizettem be a 4. negyedéves kötelez? biztosítást. 19000ft. Úgy néz ki hétf?n megveszik. Ilyen esetben visszafizeti a biztosító?

3

Mennyibe kerül mire a nevemen van? Vennék egy Opel Astra személygépkocsit 1.6 benzines.

Mennyi az összes költség mire a nevemen van?

2

Hogy fizethetném be a helyszíni bírságon kiszabott büntetést?

A készpénz átutalási megbízás (sárga csekk) összegy?r?dött és a posta nem fogadja el

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!