Találatok a következő kifejezésre: Kénytelen voltam váltani, pedig (1 db)

Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy üzembentartó személynek lehet két "üzembentartott" járműve, azaz két KGFB-a?

8

Piros lámpánál várakoztam amikor az autómba rohant egy másik autó. Még sosem volt balesetem főleg ilyen jellegű nem. Az autó hátulja teljesen összetört de a saját lábán jött haza. Mi a teendő? Mikortól számít gazdasági totálkárnak?

Kérem nagyon részletesen írja le valaki! Egy alig kifizetett autóról van szó!

6

6. -án fogok vizsgázni forgalomban (B kategoria) mennyi idő mire kézhez kapom a jogosítványom?

Tapasztalatok? Hogy kapom meg (szeméylesen,postán stb..) Hogy lehet a leggyorsabban megszerezni?

7

Köbe hogy jöhet mindig más csekk?

Hohgy lehet minden negyedéveben más csekk. Pl első 10260Ft
2. 13272 3. 14 196 ebben van baleseti adó ami 3276 ft. 4. 13486 ezt ,hogy nem állandónak kéne lennie és ugye évente egyszer baleseti adó ?

2

Ha nem volt kár, a biztosítótól nem lehet visszakövetelni a befizetett KGFB összegét, ha biztosítót váltok?

4

2009-ben kezdtem el az A1 jogosítvány megszerzését és már csak a forgalom hiányzik van ennek valami elévülési ideje? Vagy amikor gondolom megcsinálhatom.

2

Magyarországi forgalombahelyezésnek mi a menete?

Konkrétan egy Aprilia RS 125 típusú gépet szeretnék lepapírozni. A gép 29 lóerő körüli, de jó lenne, ha a forgalmiba 15 lóerő kerülne. (Gyárilag készült ebből a motorból ilyen verzió is) Valaki el tudná mondani, hogy megy egy ilyen dolog hazánkban?

2

A rendőrségnél miért van részletfizetési lehetőség, a köztereseknél miért nincs?

Decemberben megbüntettek mert piroson hajtottam át (benéztem a sárgát), megállított a rendőr, helyszíni bírság. Azt mondták van lehetőségem részletfizetést kérni (mert nem kis összeg volt), de akkor befizettük egyben.
Most postán kaptam a csekket a Józsefvárosi Közteresektől, hogy térfigyelő alapján büntettek, szintén nem kevésre. Felhívtam őket, és nincs lehetőség részletfizetésre, egyben kell befizetnem, legfeljebb haladékot kérhetek.
Miért van ez így?

5

Segédmotoros kerékpárra kötelező a biztosítás?

7

Jogosítványt mennyi időn belül postázzák?

Holnaphoz 3 hete voltam igényelni, ott azt mondták 2-3 hét, de még mindig nem jött meg (direkt úgy kértem hogy kipostázzák, igénylőlapon is az áll hogy átvétel a megadott címen). Van erre valami határidő, amin belül kötelesek kiadni az okmányt?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!