Találatok a következő kifejezésre: Kénytelen voltam váltani, (1 db)

Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Genertel lopás Casco biztosítását ismeri valaki?

Elvileg évi 2000 Ft összegért, 500.000 Ft-ig megtérítik lopás esetén az autó értékét, 20% önerő mellett. Ez ennyiért eléggé megéri szerintem, de nem tudom van-e valami olyan feltétel, vagy egyéb dolog, ami miatt mégsem olyan jó ez, mint amilyennek tűnik.

0

Ha a forgalomból ki van vonva a kocsim (tartozás miatt) akkor még le lehet műszakiztatni?

Tavaly nem tudtam fizetni a súlyadót és kivonták a forgalomból a kocsit. De most már van állásom és kocsival kellene járnom munkába és az a kérdésem,hogy attól,hogy ki van vonva a forgalomból a kocsi még lehet vinni műszakira? Persze kérek részletfizetést a hivataltól,de a mire visszafizetem az elmaradást és addig nem lesz műszaki a kocsin akkor nagy cumi lesz...Köszönöm előre is a válaszokat!

1

A németeknél az adhatja el az autót, akinél van a törzskönyv?

Magyar édesanyám német élettársa meghalt, de közösen vettek egy németben egy autót. Jelenleg is Német rendszám van rajta, de a törzskönyv, stb édesanyámnál van. Többen azt mondják, hogy az adhatja el az autót, akinél a törzskönyv van, mindegy kinek a nevén van. Ez valós infó?

3

Mennyibe lenne az át papírozása a kocsinak? (Festés miatt)

Vagy esetleg miket kell intézni, ha az autó újra lesz festve, metálfekete + lime zöld szín! Teljesen új forgalmit kell neki csináltatni, vagy egyszerűen csak módosítják a forgalmiban a dolgokat?

2

Nagy motorra kell megint KRESZ vizsgáznom ha tavaly megszereztem A1-re a jogosítványt?

Korom miatt még nem tudok menni, sajnos, csak érdekel a dolog hogy a tanfolyamot is ki kell fizetni vagy csak a "gyakorlati" órákat? Most vagyok 19 éves.

3

Mennyibe kerül egy forgalomból ideiglenesen kivont, külföldi okmányokkal rendelkező motor átíratása, rendszám, stb?

Egy másik, okmányok nélkül veszek egyet, és leakarom rendszámoztatni, akkor ugyan úgy kell eredetiségvizsga új forgalmi, törzskönyv.

1

Kategória váltásnál adnak az okmányirodában ideiglenes jogosítványt?

Most szereztem meg a B kategóriát de már van M kategóriám is és az okmányirodában fognak adni ideiglenes jogsit? És ha igen akkor azzal csak motort vezethetek vagy már autót is?

0

Kategória váltásnál adnak az okmányirodában ideiglenes jogosítvány?

Most szereztem meg a B kategóriát de már van M kategóriám is és az okmány irodában fognak adni ideiglenes jogsit? És ha igen akkor azzal csak motort vezethetek vagy már autót is?

0

Jogsi csere vagy új jogsi?

Most szereztem meg a B kategóriát de már van egy M kategóriám is, és az okmányirodában van olyan hogy csere meg hogy új jogosítvány. És akkor nekem melyikhez kell mennem?

1

Egy üzembentartó személynek lehet két "üzembentartott" járműve, azaz két KGFB-a?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!