Találatok a következő kifejezésre: Kényelmes a már (34 db)

Normális, hogy annyira szűk a hüvelyem, hogy egy ujjam fér be kényelmesen, kettő már nehezen? L20

Volt már szex,az első három fájt eléggé,az után nem volt gond de egy pasival voltam és neki nem volt vastag.Nőgyógyászati leletemen közepesen tág hüvely szerepelt.Okoz ez majd gondot,nem fog más beférni?

Legjobb válasz: nem, más már nem fog beférni mellette

nem, más már nem fog beférni mellette
Miért ne lenne normális?! Persze, hogy az. Én értékelném ha ilyen szük lenne a párom.
én szeretem, ha valakinek annyira szûk, mivel nekem nem túl vastag
Mi más? Másik srác? Dehogynem.
normális hát! az lenne a baj, ha harangozna benned még 3 ujj is
egy baba feje is kifér majd rajta nyugi
Nem csak a feje jön ki a babának ott:D:D

Szerintetek mennyi lenne a már megfelelő, "elegendő" havi kereset egy nyugodt, kiegyensúlyozott, "kényelmes" élethez?

Legjobb válasz: 250eFt/fõ/hó nettó és ez nem habzsidõzsi, hanem alapszint

250eFt/fõ/hó nettó és ez nem habzsidõzsi, hanem alapszint
Igen szerintem is körülbeül ennyi kellene ahhoz, hogy ne kelljen mindenrõl lemondanod. Mert most ebbõl áll az élet!
Ha nem lenne hitelünk egyáltalán és lenne egy szép családi házunk, egy autónk, akkor nekünk 500.000 Ft bõven elég lenne egy hónapra (5-en vagyunk, 3 gyerek és 2 felnõtt)
Mindenkinek legalább olyan 200-250 ezer nettó kellene a tisztességes megélhetéshez. Bár azért különbséget kellene tenni egy 8 osztályt végzett és egy magasabban képzett ember fizetése között.
A kérdező hozzászólása: Igen én is kb. erre az összegre gondoltam! Ennél úgy 80-90 ezerrel keresek kevesebbet és nehezen jövök ki. Pedig nem költök bulikra, nem vásárolgatok és mégis... :( Amit ebbõl az összegbõl magamra költök, az havi 18, 5 ezer ft.
én egy 150E-s fizetéssel is kibékülnék jelenleg, ehhez még kapnám a családit és akkor lenne 200E. (1 felnõtt 2 gyerek)
Jó lenne minden hónapban 4-5 ezerrel többet kapni az elõzõ havinál.
Nekem 100ezer páromnak 200ezer...ennyibõl már úgy jönnénk ki hónap végén, hogy nullán vagyunk.
Szia! En 8 hetesen már kismama farmereket hordtam, engem is nagyon szorított pedig elsõ terhesség. Szerintem alkattól függ.
elsõ babaával a 16. héten másodikkal a 6. héttõl kismama nacit hordok :) )
12 héttõl már kezdtek kényelmetlenek lenni, de 15-16 héten váltottam. elsõ baba lesz 19hkm
12.héttõl kb kezdtem el hordani...
Én nem váltottam kismama ruhára, csak nem vettem már fel a farmerjaimat. A kismama ruhák szerintem hülyén néznek ki. Megoldottam a dolgot egyszerûen. VEttem egy csomó cicagatyát, több színben, és azokhoz tunikákat. Olcsóbb, és divatos is. Minden nap cicagatyában vagyok, és nagyon szeretem!
Én is a 16. héten, elsõ babámat várom. 18+5 hkm

Mennyi az esélye annak, hogy fájni fog az első, ha csak 1 ujj megy be "kényelmesen", a többi már fáj?

Igazából az a zavaró, hogy már egy ujjnál is érzem a sz?zhártyát és az nem kellemes érzés nekem. Tágítani nem akarom magam, fájt is, meg nem akarom, hogy úgy szakadjon ki a sz?zhártyám.....

Legjobb válasz: Kérd meg a párod,hogy tágítson õ! Ne kínozd magad ezzel,masztizásnál csak olyat csinálj,ami jól esik! Nekem is fájt még az egy ujj is,de sokat pettingeltünk a párommal és eljött az idõ,amikor már élveztem két ujjal is. Azóta már a szeretkezés is sikerült, de a behatolás még nem túl kellemes. Neked is azt tanácsolom,hogy pettingeljetek sokat, és az egy ujj mellé vessetek be mégegyet :) Lazulj el,ne görcsölj azon,hogy fájni fog,engedd el magad és akkor sokkal jobb lesz! És persze sokkal kevésbé fog fájni az elsõ.Egy picit valószínüleg fájni fog,de a sok petting hatására tényleg csak egy picit és az élmény amúgyis kárpótol majd :) És tényleg ne ujjazgasd magad,ha nem esik jól,a párod gondlolom amúgy is jobban fel tud izgatni :)

Kérd meg a párod, hogy tágítson õ! Ne kínozd magad ezzel, masztizásnál csak olyat csinálj, ami jól esik! Nekem is fájt még az egy ujj is, de sokat pettingeltünk a párommal és eljött az idõ, amikor már élveztem két ujjal is. Azóta már a szeretkezés is sikerült, de a behatolás még nem túl kellemes. Neked is azt tanácsolom, hogy pettingeljetek sokat, és az egy ujj mellé vessetek be mégegyet :) Lazulj el, ne görcsölj azon, hogy fájni fog, engedd el magad és akkor sokkal jobb lesz! És persze sokkal kevésbé fog fájni az elsõ.Egy picit valószínüleg fájni fog, de a sok petting hatására tényleg csak egy picit és az élmény amúgyis kárpótol majd :) És tényleg ne ujjazgasd magad, ha nem esik jól, a párod gondlolom amúgy is jobban fel tud izgatni :)
mi csak akkor szeretkeztünk, amikor pettingnél mát befért 2 ujj és élveztem is, de a behatolás így is fájt 1 pillanatig, de nem volt vészes. Ne tágítsd magad, hanem még pettingeljetek, és próbálgassátok a 2 ujjat
Ha csak egy ujj fér be, az is szûken, akkor tuti hogy fájni fog. Egy férfi pénisze megvan 2-2 és fél ujjnyi vastag.
Legalább amikor fölteszed a kérdést, akkor olvasd el a 10 ugyanilyen kérdést, amit földob, hogy nem hasonlít-e rájuk a kérdésed.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 17, Õ 23

Mennyi idő átérni kényelmesen a polgáriról a templomba? (lehet volt már. )

Napokon belül meg kell adni a polgári szertartás idejét. A templomit hozzá igazítják. A templomi id?pontok: fél 4, 4, fél 5, 5. Hogy legyen? Mennyi ideig tart kb. egy polgári szertartás? Nem szertnénk, ha várni kellene v. sietni a vendégeknek. A terem és a templom, kb. 20 perc gyalog. Köszönjük!!

Legjobb válasz: hát attól is függ,hogy a polgári mennyire lesz hosszú,lesz -e mindenféle beszéd,köszöntõ,gratuláció stb. Az út,ha kb 20perc gyalog,akkor számoljatok inkább 30-40percet, mert hát magassarkúban kell menni, nagyiknak is oda kell érni,akik ugye lassabban haladnak-le ne maradjanak a szertartásról.

hát attól is függ, hogy a polgári mennyire lesz hosszú, lesz -e mindenféle beszéd, köszöntõ, gratuláció stb. Az út, ha kb 20perc gyalog, akkor számoljatok inkább 30-40percet, mert hát magassarkúban kell menni, nagyiknak is oda kell érni, akik ugye lassabban haladnak-le ne maradjanak a szertartásról.
Ha a polgári fél 4-kor lesz, ott gondolom egy félórát eltöltötök, akkor fél 5-kor legyen a templomi. Ha közben (mivel hosszú az út) a polgáriról szeretnétek megvendégelni svédasztallal vagy valamivel a násznépet, akkor 5 órakor legyen a templomi. De lehet még úgy is, hogy 4-kor a polgári 5-kor a templomi. Ha 5-kor lesz a templomi, akkor olyan 30-60 perc közötti idõt kell számolni (plébánosfüggõ), s olyan 6-fél7-re értek a lakodalom helyszínére /hacsak nem más faluban, városban lesz/ fél 7-kor menyasszony tánc, 7-negyed8 vacsora. Mindenképp figyelembe kell venni a meghívott vendégek számának mértékét.
Egy órát rászámolhatsz a polgári végétõl, mert sokan ilyenkor akarnak fényképet, stb...beszélgetnek, nem egyszerü beterelni õket a templomba.
Te magad írtad, hogy 20 perc gyalog. Akkor mi a kérdés? Számolj rá 10 percet.
Attól függ, hol. Nálunk (Pest) kell 20 perc mindennel együtt, egyik unokatesóméknak vidéken kellett legalább egy óra kocsival, mert másik településen volt a kettõ szertartás (ráadásul esett az esõ), a szüleim idejében a falun belül gyalog kellett fél óra, míg végigvonultak énekelve (akkor ez volt a divat).
Honnan tudjuk, mikor kezditek? Édes istenem...
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa. Máté 5, 3 Másodiknak: Mind a két idõpont eldöntetlen még! Mennyi ideig tart a séta??? Röviden! Szóljatok, ha nem tudok fogalmazni... :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõ! Köszönöm!! Értelem szerûen nekünk 20 perc gyalog, de a "néppel" nem olyan gyorsan lehet mozogni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!

29 hetes terhes vagyok, 1-2 hete gyakran fáj a csípőm két oldalt, hogy néha aludni alig bírok, sehogy sem kényelmes. Most már nappal is érzem. Mitől lehet? Az első babámnál nem éreztem ilyesmit.

Legjobb válasz: En gyakran erre ebredek,percekbe telik,amig elmulik a fajdalom,32 hetes vagyok,az okot sajnos nem tudom,csak tippelni tudok: szerintem szelesedunk :),amit azert gondolok,mert ha azt a szoknyat probalom felvenni,ami tavaly logott rajtam,most a csipomig jon fel,de onnan meg se mozdul,pedig nem hiztam,csak 6 kg van rajtam,az is a pocimon. Kitartast,jo babavarast! :)

En gyakran erre ebredek, percekbe telik, amig elmulik a fajdalom, 32 hetes vagyok, az okot sajnos nem tudom, csak tippelni tudok: szerintem szelesedunk :) , amit azert gondolok, mert ha azt a szoknyat probalom felvenni, ami tavaly logott rajtam, most a csipomig jon fel, de onnan meg se mozdul, pedig nem hiztam, csak 6 kg van rajtam, az is a pocimon. Kitartast, jo babavarast! :)
A kérdező hozzászólása: köszi, én sem híztam eddig egy grammot sem. Biztosan ez lehet, de elég kellemetlen!
a hormonok miatt lazulnak a csontok és a baba is jobban nyomja már a déli területet. Elképzelhetõ, hogy már a szülõcsatornába is elkezdett beékelõdni. A hízásnak pedig semmi köze ehhez.

Azon gondolkodtam hogy ha az elsö gyerköc cicizik még mikor a másodikkal már nagy a pocakod akkor milyen pozba kényelmes a szoptatás?

Én ülve szoptatok..16hós a kisfiam és még gyakran szopizik de már gondolkodunk a második babán és ezért kérdezem hogy ha még akkor szopizni fog skkor milyen pozban lenne jo..

Legjobb válasz: pl futball tartásban,a hónod alól,én úgy szoptattam,ülve,és az ölembe feküdt úgy,h a feje a combomon volt, a lába,teste kifelé.

pl futball tartásban, a hónod alól, én úgy szoptattam, ülve, és az ölembe feküdt úgy, h a feje a combomon volt, a lába, teste kifelé.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ

Kényelmes a babaerszény már újszülött kortól?

a www.babakozelben.hu-n láttam

Legjobb válasz: nem használnám 3 hós korig,mert addig a baba nem tudja sem a nyakát, sem a gerincét tartani..tehát majdnem veszélyesnek mondanám. A kenguruhoz hasonló, ráadásul a kenguru még jobb tartásu, mégis csak 3 hós kortol javasolt..és csak rövidebb sétához.De te tudod.

nem használnám 3 hós korig, mert addig a baba nem tudja sem a nyakát, sem a gerincét tartani..tehát majdnem veszélyesnek mondanám. A kenguruhoz hasonló, ráadásul a kenguru még jobb tartásu, mégis csak 3 hós kortol javasolt..és csak rövidebb sétához.De te tudod.

Lehet a babám jelez? Hason alszok, de már csak úgy kényelmes ha az egyik lábamat felhúzom, mert ha teljesen hason fekszem akkor elkezd vm belülről szurkálni.16 hetes vagyok.

Nem nyomom össze véletlenül sem ugye? Nappal még nem éreztem Õt, vagy nem tudom hogy Õt érzem-e, de este lehet Õ volt? Els? baba.

Legjobb válasz: Bizony õ lehetett és szerintem nem kényelmes úgy neki. Úgyhogy ideje leszoknod, a hason alvásról. Amúgy én is így jártam.

Bizony õ lehetett és szerintem nem kényelmes úgy neki. Úgyhogy ideje leszoknod, a hason alvásról. Amúgy én is így jártam.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem már úgy feküdni hogy kitámasztom a lábammal magamat, úgy jó, de ha véletlenül is teljesen hason vagyok akkor érzem ezt. Akkor rögtön váltok, és már sokat vagyok oldalt. Nagyon köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!