Találatok a következő kifejezésre: Kényelmes a a (431 db)

Kényelmes a gépelés egy windows 8-as tableten?

Vivobookra gondoltam!

Legjobb válasz: Tableten nem kényelmes gépelni, csak ha kötsz hozzá billentyûzetet. Legalábbis engem droidos tableten is az zavar, hogy kemény felületet kell "püfölni". Ez meg nem kényelmes hosszabb szövegnél.

Tableten nem kényelmes gépelni, csak ha kötsz hozzá billentyûzetet. Legalábbis engem droidos tableten is az zavar, hogy kemény felületet kell "püfölni". Ez meg nem kényelmes hosszabb szövegnél.
Ha van hozzá külsõ billentyûzet, akkor vegyél egyet. A Tablet önmagában abszolút alkalmatlan gépelésre és szövegszerkesztésre.

Szilikonos nõi saruk kényelmesek? Melyik fazon kényelmes a sarukban?

saru

Legjobb válasz: Konkrétum? Márka? Mert jelenleg a kérdésed olyan, mintha arra lennél kíváncsi: a szandálok kényelmesek? Már amelyik. Van, ami igen, van, ami nem.

Konkrétum? Márka? Mert jelenleg a kérdésed olyan, mintha arra lennél kíváncsi: a szandálok kényelmesek? Már amelyik. Van, ami igen, van, ami nem.
Próbáld fel és kiderül. Általában nem rosszak, de kényelem szempontjából sokat számít, hogy te mit találsz kényelmesnek. Aki nem szereti a flipflopot az egy hasonló fazonú szandált sem fog kényelmesnek találni.

Bertoni FOXY tulajdonosok! Hány cm-esek vagytok és kényelmesen toljátok a babakocsit?

Legjobb válasz: 165cm vagyok,kényelmesen tolom. Bár van amikor belerúgok mert nagyon rosszul alakították ki,hogy a kocsi hátsó kerekei egy vonalban vannak a tolókarral. Viszont férjem már nem tudja kényelmesen tolni 2 méter magas.

165cm vagyok, kényelmesen tolom. Bár van amikor belerúgok mert nagyon rosszul alakították ki, hogy a kocsi hátsó kerekei egy vonalban vannak a tolókarral. Viszont férjem már nem tudja kényelmesen tolni 2 méter magas.
A kérdező hozzászólása: Akkor én is rugdosnám? 167 cm vagyok. Az elõzõt azért akarjuk lecserélni, mert már lila a lábujjamon a köröm.
Eleinte imádtam! De most már átkozom magam hogy megvettem! A lányom már ki is nõtte ráadásul pedig kicsi növésû. Én 155 cm vagyok és állandóan belerúgok, vagy lépés közben lefékezem! :S
nekem ilyen van.internetrõl rendeltem de amikor meghozta a futár, kibontottuk összeraktuk már akkor nem tetszett.mai napig is utálom ezt a babakocsit.nem tud normálisan ülni benne a gyerek, állandóan lecsúszik.kicsi a fekvõfelület hossza stb.még egyszer tuti nem venném meg


Kicsit engedtesd bõvebbre, nem nagyon, csak, hogy a pocid kényelmesen elférjen. Hány hetes vagy?
Ne félj a babát nemtudja megnyomni. :) Nézz bövebb ruhát, vagy engedtetni kell belöle... Ha annyira nem kényelmetlen akkor nyugodtan lehetsz benne azt a pár órát. Sok boldogságot.
Szia! Ha lehetseges, akkor inkabb valahogy bovitsenek a ruhan. Engedjenek ki belole, vagy tegyenek bele egy kis toldas, esetleg csereld le. Attol fugg mennyi idod van meg az eskuvoig. Nem jo, ha kenyelmetlen a ruha. Semilyen alkalommal, nemhogy az eskuvod napjan, raaddasul terhesen. Olyan ruhat probalj valasztani, amiben igazan kenyelmesen tudod erezni magad, es amiben a novekvo pocakodnak is van hely.
32 hetes terhes voltam, amikor volt az esküvõnk, aztán végig táncoltam az éjszakát. Én kölcsönöztem a ruhát, és a derekamnál engedtünk belõle hogy ne legyen szoros, és ha eszek, akkor se érezzem magam benne úgy, mint ha egy zsákba lennék beleszuszakolva. Már akkor nagyon lent volt a hasam, de nem lötyögött rajtam a ruha, nem volt se szûk se laza, pont jó volt. Sok boldogságot kívánok nektek, az esküvõtök alkalmából, és a babához is!
Nekem hátul fûzõs volt, így lehetett engedni rajta. 6hónapos kismama voltam és a ruha nagyon jól álcázta(nem mintha akartam volna). Nagyon hasznos volt, mert háromszor kellett a nap folyamán engedni rajta, fõleg az ebédnél:-)
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyek legközelebb és szombaton lesz a lagzi.De most derült ki h. amit kinéztem ruha nemjó már és gyorsan keresni kellett másikat.20 hetes vagyok és fönt van a hasam.Majd meglátom, legfeljebb adok még munkát a kölcsönzõsnek.Ilyen gyorsan nehéz eldönteni mi lenne a jó.Köszi a válaszokat!

Hogy legyen kényelmes a szoptatás?

Nekem nem nagyon megy,sehogysem kényelmes kb. 5perc után.

Legjobb válasz: ülj valami kényelmes székbe, aminek van karfája és tedd fel a lábad valamire.Nekem így elég kényelmes, de már nagy a babám, szóval így is elfárad a kezem:)

ülj valami kényelmes székbe, aminek van karfája és tedd fel a lábad valamire.Nekem így elég kényelmes, de már nagy a babám, szóval így is elfárad a kezem:)
A kérdező hozzászólása: így is csináltam már, de akkor is rá kell hajolni valamennyire a babára, hogy ne kelljen annyira tartanom õt, és így iszonyatosan megfájdul a hátam:S
Én fekve szoptattam, elhelyezkedtem kényelmesen, magam mellé tettem a babám, és amikor bekapta a cicimet, akkor a háta mögé tettem egy összecsavart törölközõt, ami támasztotta a hátát a kezem helyett. Még olvastam is szoptatás közben:)
A kérdező hozzászólása: igen, én is szoktam így, néha még laptopozok is közben:) ) de azért fél óra után már érzem a derekam, hogy odanyomódott, de akkor ezek szerint nincs jobb módszer
Szoptatós párnád van? Nekem a védönö is meg a korházban is megmutatták hogy használjam hogy kényelmes legyen. Már tápszeres de a mia napig így etetem szoptatós párnával. szerintem valamit nagyon nem jól csinálsz, mert nekem soha nem volt kényelmetlen.
Én párnákat teszek a hátam mögé és törökülésbe ülök, nekem ez vált be, mivel alacsony is vagyok, a lábaim rövidek, én nem is ülhetnék székre, mert nem érnének le? Ráadásul én egy pohárba össze szoktam közben gyûjteni az elcsepegõ tejet, ami szoptatás közben a másikból folyik, ezt a hónom alá csapom, és ugyanezzel a kezemmel még tudom neki fogni a bimbóvédõt is, mert azzal szoptatok.Próbáld ki te is, nagyon kényelmes, ha fáj a hátad, akkor meg feküdj hátra a páránkra nyugodtan, a babád úgy is fog tudni szopni, csak az alsóteste legyen mindig kicsit lejjebb, erre fiygelj mindig oda.
Én az ágyon/földön ülve szoptatok, a hátamat mindig a szekrénynek vagy a falnak döntöm. A könyököm, amin a baba feje van, a talpra állított lábamon, a combom közepén van, így nem fárad el és le sem kell hajolnom, hogy kényelmesen be tudja kapni a mellemet.Ráadásul, ha igazgatni kell, akkor is elég csak a lábam mozgatni.
Nekem is elõre kellett kicsit hajolnom, mert különben nem kapta be jól a cicit és kényelmetlen volt. Szopi párnával is.

Milyen babakocsitok van, ami nagyon kényelmes a babának?

Az én babám (9 hónapos) még ülni nem tud, de már megdöntöm neki az ülést, mert szeret nézel?dni. De mindkét kocsinból szinte lecsúszik, ha megdöntöm és kényelmetlen is neki úgy látom. Milyen kocsit vegyek max. 30.000 ft-ig, ami kényelmes és jó is?

Legjobb válasz: nekünk ez van, 39e. nagyon kényelmes, juól bírja a terepet és apának is kényelmes tolni. http://www.shopmania.hu/gyermek-holmi-es-babakocsik/p-colett.. ez a másik kedvenc, 34e http://aprosagokboltja.hu/spd/ESPIRO_MAGIC_poppy/Espiro_Magi..

nekünk ez van, 39e. nagyon kényelmes, juól bírja a terepet és apának is kényelmes tolni. http://www.shopmania.hu/gyermek-holmi-es-babakocsik/p-colett.. ez a másik kedvenc, 34e http://aprosagokboltja.hu/spd/ESPIRO_MAGIC_poppy/Espiro_Magi..
Ugyanez volt a bajom a korábbi kocsinkkal, meg is váltunk egymástól (a lába közötti tartóheveder rögzítése messze volt a háttámlától, így mindig lecsúszott a kisfiam). Ahelyett vettünk egy Peg Perego Gt3-ast (jó, ez más kategória, de mi kb. 10 km-t sétálunk naponta....), illetve van egy utazáshoz használt Esprit ernyõkocsink (ezt a brendon honlapján megtalálod), amit szintén nagyon szeretünk, s nagyon szépen "ült" benne kezdetektõl, viszont ami még nagyon jó benne, hogy állítható a lábtartó és vízszintesig fektethetõ.

Mennyire kényelmes a szatén pizsama?

Legjobb válasz: Nem kényelmes, viszont öltöztet.

Nem kényelmes, viszont öltöztet.
próbáld ki és megtudod. Mást nem lehet ajánlani. Én szeretem nagyon, elegáns, nyáron jó hûs érzést ad.
Én is nagyon szeretem a szatén pizsamát. Szerintem szatén ágynemûvel együtt a legjobb :)
kényelmes, puha sexnél izgató

Kényelmes a hordozókendő? 8 kilós babámat kényelmesen tudnám benne hordani,

Legjobb válasz: Nekem van hordozókendõm, a fiam kb. 8,5 kg. Szerintem kényelmes viselet, nem fájdul meg úgy a karom, mivel mind a kettõ szabad. Többféle pozícióban is hordható, én mindenképpen csak ajánlani tudom. Van kengurum is, de abban nagyon szétfeszül a lába és azt nem szereti. Viszont kendõben már 1 óra hosszat is hurcoltam a lakásban. Igaz, utána azért a hátam is megérezte, de még mindig jobb volt, mintha ölben kellett volna fognom.

Nekem van hordozókendõm, a fiam kb. 8, 5 kg. Szerintem kényelmes viselet, nem fájdul meg úgy a karom, mivel mind a kettõ szabad. Többféle pozícióban is hordható, én mindenképpen csak ajánlani tudom. Van kengurum is, de abban nagyon szétfeszül a lába és azt nem szereti. Viszont kendõben már 1 óra hosszat is hurcoltam a lakásban. Igaz, utána azért a hátam is megérezte, de még mindig jobb volt, mintha ölben kellett volna fognom.
Nekem is 8 kg fölött van a babám.5 hós, sokat van kézben fõleg esténkén.Jön a kis foga is ezért sokat nyûgös.Volt már hogy elaludt a kendõbe, de a hátam se és a derekam sem érezte meg.Terhelési szempontból pont olyan érzés mintha a pocakodban lenne.Sztem fantasztikus találmány!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Kényelmes a Converse Light cipő? Milyen a normálhoz képest?

Legjobb válasz: deichmannba vettem egy olyat aminél teljesen olyan a talp rész mint a converse lightnél,hát kényelmesnek kényelmes,meg véleményem szerint valahogy stílusosabb is mint a többi,de a lényeg hogy a talpa lég vékony,meg ami nem a talp hanem az a szegény ami oldalról is ottvan az ahol a talphoz kapcsolódik leér a földre így eléggé kopik,érthetõen akartam megírni de nem nagyon sikerült.

deichmannba vettem egy olyat aminél teljesen olyan a talp rész mint a converse lightnél, hát kényelmesnek kényelmes, meg véleményem szerint valahogy stílusosabb is mint a többi, de a lényeg hogy a talpa lég vékony, meg ami nem a talp hanem az a szegény ami oldalról is ottvan az ahol a talphoz kapcsolódik leér a földre így eléggé kopik, érthetõen akartam megírni de nem nagyon sikerült.
ohm...sztem kenyelmes..ha megszokod...attol fugg mket hasznltal elotte..
A kérdező hozzászólása: dc deszkacipõ.
*elég
szerintem is kényelmes. utolsó válaszolónak: pont ma néztem olyat a Deichman-ban és szemezgettem vele, eredetileg 1 converse-re fájt a fogam, de hát...vettem már a Deichman-ban egy magasszáró kockás tornacsukát 5ezerér és komolyan messze ûberel kinézetben sok csukát, de hát az a gáz, h a jobb lábamon szétment a talpa és az anyag között, magyarul kiszakadt az anyag ..és ezt nem akarom a másik csukánál sem...ráadásul áprilisban vettem...
igen, ez volt velem is egy régebbi ott vásárolt tornacipõmmel, csak nálam belül a sarkánál a merevítõnél szakadt ki az anyag:S
A kérdező hozzászólása: A deichmann egy szar :D
de legalább olcsóX'D
A kérdező hozzászólása: peff:D

Kényelmes a babának a kenguru? Mikortól szabad belerakni a babát?

Legjobb válasz: Látom, már régebbi kérdés, de válaszolok, hátha idetéved valaki... A legtöbb kenguru nem egészséges a babának, mert nincs megfelelõen alátámasztva a popsija, csípõbõl lóg a baba lába. És a legtöbbnek merev a háta, ami azért nem jó, mert a baba gerince "C" alakú, és nincs szükség arra, hogy mesterségesen ki legyen egyenesítve. A legtöbb kengurunak nincs derékpántja, nem simul elég szorosan a baba a hordozójához és túl alacsonyan van, ennél fogva a hordozó személynek sem túl kényelmes, mert a baba gyakorlatilag csak a vállán "lóg". És a legtöbb kenguruval ajánlják a kifelé hordozást, pedig ez a lehetõ legrosszabb hordozási mód: - így is csípõbõl lóg a baba lába - a kifelé hordozás homorításra készteti a babát, ez nem túl jó a gerincének - lelkileg sem biztos, hogy jó: ha a baba megijed valamitõl, nem tud a hordozójához bújni (itt olvashattok errõl bõvebben: mamami.hu/kifelene) DE! Vannak megfelelõ hordozók, amik biztosítják az anatómiailag megfelelõ tartást: enyhén felhúzott térdek, terpesztartás. Ilyenek pl. a hordozókendõ, mei tai vagy csatos hordozó. Ezekben általában elõl, csípõn és háton lehet hordozni. 7-8 kilós babát már ajánlott háton hordozni, mert egy ekkora babát már megterhelõ elõl hordozni, ugyanis az ember háton hordozásra termett (és ez nagyon jó alternatívája a kifelé hordozásnak, mert a baba így kilát). Egyébként sok kenguru nem kényelmes a babának (a nem megfelelõ tartás miatt), és sok baba sír benne, nem szereti... Egy kis olvasnivaló a témáról: http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=H.. http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=M.. http://gyermekhordozas.blogspot.com/ http://www.babbahordozo.hu/hogyan-hordozz-2 http://olbebaba.hu/hordozasrol/milyen-a-jo-babahordozo-eszkoz/ http://hordozo.hu/a-babahordozasrol/hordozoeszkozokrol-szolv.. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de remélem segíteni fog valakiknek! :)

Látom, már régebbi kérdés, de válaszolok, hátha idetéved valaki... A legtöbb kenguru nem egészséges a babának, mert nincs megfelelõen alátámasztva a popsija, csípõbõl lóg a baba lába. És a legtöbbnek merev a háta, ami azért nem jó, mert a baba gerince "C" alakú, és nincs szükség arra, hogy mesterségesen ki legyen egyenesítve. A legtöbb kengurunak nincs derékpántja, nem simul elég szorosan a baba a hordozójához és túl alacsonyan van, ennél fogva a hordozó személynek sem túl kényelmes, mert a baba gyakorlatilag csak a vállán "lóg". És a legtöbb kenguruval ajánlják a kifelé hordozást, pedig ez a lehetõ legrosszabb hordozási mód: - így is csípõbõl lóg a baba lába - a kifelé hordozás homorításra készteti a babát, ez nem túl jó a gerincének - lelkileg sem biztos, hogy jó: ha a baba megijed valamitõl, nem tud a hordozójához bújni (itt olvashattok errõl bõvebben: mamami.hu/kifelene) DE! Vannak megfelelõ hordozók, amik biztosítják az anatómiailag megfelelõ tartást: enyhén felhúzott térdek, terpesztartás. Ilyenek pl. a hordozókendõ, mei tai vagy csatos hordozó. Ezekben általában elõl, csípõn és háton lehet hordozni. 7-8 kilós babát már ajánlott háton hordozni, mert egy ekkora babát már megterhelõ elõl hordozni, ugyanis az ember háton hordozásra termett (és ez nagyon jó alternatívája a kifelé hordozásnak, mert a baba így kilát). Egyébként sok kenguru nem kényelmes a babának (a nem megfelelõ tartás miatt), és sok baba sír benne, nem szereti... Egy kis olvasnivaló a témáról: http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=H.. http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=M.. http://gyermekhordozas.blogspot.com/ http://www.babbahordozo.hu/hogyan-hordozz-2 http://olbebaba.hu/hordozasrol/milyen-a-jo-babahordozo-eszkoz/ http://hordozo.hu/a-babahordozasrol/hordozoeszkozokrol-szolv.. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de remélem segíteni fog valakiknek! :)
Szia! Van olyan kenguru (pl. a ktõs kenguru), amiben pár hetes kortól lehet a babát hordozni. Lábait kilógatva csak 3 hónapos kor után lehet. Hordozókendõben is lehet pár hónapos kortól hordozni a babát! Jó babázást!
Nekünk 6hetes csipõszürésen javasolták 2hónapos kortól a kengurút mivel kisfiam kötött csipõvel született.
Az elsõ író rosszul tudja, a hordozó kendõbe már egy hetes kortól simán lehet vinni a babát.Van kifejezetten erre egy megkötési mód.Fektetve viszik benne a babát és ergonómikusan teljesen kényelmes a piciknek.Amire õ gondol sztem az az ülõ pózició amit tényleg csak nagyobb babáknál szabad alkalmazni-1-2hónaposaknál... Amúgy van olyan kenguru amit el tudsz fektetni, bár sztem iszonyat drága a brendonban láttam, nem biztos, hogy hosszu távon praktikus.Sztem a kendõ jobb.Amúgy szoktak csinálni hordozó kendõ tanfolyamot is kb 500ft, sztem érdemes elmenni rá én is voltam, mert nekünk is ez van.www.bababolt.com-on érdeklõdhetsz ha érdekel..
Pont tegnap vettem meg a kengurut a babámnak a Brendonba, de az olyan amit már újszülött kortól lehet használni, vagy 3600g súlytól és abból is lelóg a lába. Mi most vagyunk három hetesek és én ma ki is fogom próbálni. Már szinte mindegyiket lehet újszülöttkortól használni, egy -kettõ volt csak olyan, amit csak pár hónaposan, de ezek az infók a csomagoláson rajt vannak. Persze én csak a Brendonosakról tudok nyilatkozni, én csak ott néztem körül. Remélem tudtam segíteni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!