Találatok a következő kifejezésre: Kényelmes a a (408 db)

Kényelmes a gépelés egy windows 8-as tableten?

Vivobookra gondoltam!

Legjobb válasz: Tableten nem kényelmes gépelni, csak ha kötsz hozzá billentyûzetet. Legalábbis engem droidos tableten is az zavar, hogy kemény felületet kell "püfölni". Ez meg nem kényelmes hosszabb szövegnél.

Tableten nem kényelmes gépelni, csak ha kötsz hozzá billentyûzetet. Legalábbis engem droidos tableten is az zavar, hogy kemény felületet kell "püfölni". Ez meg nem kényelmes hosszabb szövegnél.
Ha van hozzá külsõ billentyûzet, akkor vegyél egyet. A Tablet önmagában abszolút alkalmatlan gépelésre és szövegszerkesztésre.

Bertoni FOXY tulajdonosok! Hány cm-esek vagytok és kényelmesen toljátok a babakocsit?

Legjobb válasz: 165cm vagyok,kényelmesen tolom. Bár van amikor belerúgok mert nagyon rosszul alakították ki,hogy a kocsi hátsó kerekei egy vonalban vannak a tolókarral. Viszont férjem már nem tudja kényelmesen tolni 2 méter magas.

165cm vagyok, kényelmesen tolom. Bár van amikor belerúgok mert nagyon rosszul alakították ki, hogy a kocsi hátsó kerekei egy vonalban vannak a tolókarral. Viszont férjem már nem tudja kényelmesen tolni 2 méter magas.
A kérdező hozzászólása: Akkor én is rugdosnám? 167 cm vagyok. Az elõzõt azért akarjuk lecserélni, mert már lila a lábujjamon a köröm.
Eleinte imádtam! De most már átkozom magam hogy megvettem! A lányom már ki is nõtte ráadásul pedig kicsi növésû. Én 155 cm vagyok és állandóan belerúgok, vagy lépés közben lefékezem! :S
nekem ilyen van.internetrõl rendeltem de amikor meghozta a futár, kibontottuk összeraktuk már akkor nem tetszett.mai napig is utálom ezt a babakocsit.nem tud normálisan ülni benne a gyerek, állandóan lecsúszik.kicsi a fekvõfelület hossza stb.még egyszer tuti nem venném meg
Kicsit engedtesd bõvebbre, nem nagyon, csak, hogy a pocid kényelmesen elférjen. Hány hetes vagy?
Ne félj a babát nemtudja megnyomni. :) Nézz bövebb ruhát, vagy engedtetni kell belöle... Ha annyira nem kényelmetlen akkor nyugodtan lehetsz benne azt a pár órát. Sok boldogságot.
Szia! Ha lehetseges, akkor inkabb valahogy bovitsenek a ruhan. Engedjenek ki belole, vagy tegyenek bele egy kis toldas, esetleg csereld le. Attol fugg mennyi idod van meg az eskuvoig. Nem jo, ha kenyelmetlen a ruha. Semilyen alkalommal, nemhogy az eskuvod napjan, raaddasul terhesen. Olyan ruhat probalj valasztani, amiben igazan kenyelmesen tudod erezni magad, es amiben a novekvo pocakodnak is van hely.
32 hetes terhes voltam, amikor volt az esküvõnk, aztán végig táncoltam az éjszakát. Én kölcsönöztem a ruhát, és a derekamnál engedtünk belõle hogy ne legyen szoros, és ha eszek, akkor se érezzem magam benne úgy, mint ha egy zsákba lennék beleszuszakolva. Már akkor nagyon lent volt a hasam, de nem lötyögött rajtam a ruha, nem volt se szûk se laza, pont jó volt. Sok boldogságot kívánok nektek, az esküvõtök alkalmából, és a babához is!
Nekem hátul fûzõs volt, így lehetett engedni rajta. 6hónapos kismama voltam és a ruha nagyon jól álcázta(nem mintha akartam volna). Nagyon hasznos volt, mert háromszor kellett a nap folyamán engedni rajta, fõleg az ebédnél:-)
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyek legközelebb és szombaton lesz a lagzi.De most derült ki h. amit kinéztem ruha nemjó már és gyorsan keresni kellett másikat.20 hetes vagyok és fönt van a hasam.Majd meglátom, legfeljebb adok még munkát a kölcsönzõsnek.Ilyen gyorsan nehéz eldönteni mi lenne a jó.Köszi a válaszokat!


Hogy legyen kényelmes a szoptatás?

Nekem nem nagyon megy,sehogysem kényelmes kb. 5perc után.

Legjobb válasz: ülj valami kényelmes székbe, aminek van karfája és tedd fel a lábad valamire.Nekem így elég kényelmes, de már nagy a babám, szóval így is elfárad a kezem:)

ülj valami kényelmes székbe, aminek van karfája és tedd fel a lábad valamire.Nekem így elég kényelmes, de már nagy a babám, szóval így is elfárad a kezem:)
A kérdező hozzászólása: így is csináltam már, de akkor is rá kell hajolni valamennyire a babára, hogy ne kelljen annyira tartanom õt, és így iszonyatosan megfájdul a hátam:S
Én fekve szoptattam, elhelyezkedtem kényelmesen, magam mellé tettem a babám, és amikor bekapta a cicimet, akkor a háta mögé tettem egy összecsavart törölközõt, ami támasztotta a hátát a kezem helyett. Még olvastam is szoptatás közben:)
A kérdező hozzászólása: igen, én is szoktam így, néha még laptopozok is közben:) ) de azért fél óra után már érzem a derekam, hogy odanyomódott, de akkor ezek szerint nincs jobb módszer
Szoptatós párnád van? Nekem a védönö is meg a korházban is megmutatták hogy használjam hogy kényelmes legyen. Már tápszeres de a mia napig így etetem szoptatós párnával. szerintem valamit nagyon nem jól csinálsz, mert nekem soha nem volt kényelmetlen.
Én párnákat teszek a hátam mögé és törökülésbe ülök, nekem ez vált be, mivel alacsony is vagyok, a lábaim rövidek, én nem is ülhetnék székre, mert nem érnének le? Ráadásul én egy pohárba össze szoktam közben gyûjteni az elcsepegõ tejet, ami szoptatás közben a másikból folyik, ezt a hónom alá csapom, és ugyanezzel a kezemmel még tudom neki fogni a bimbóvédõt is, mert azzal szoptatok.Próbáld ki te is, nagyon kényelmes, ha fáj a hátad, akkor meg feküdj hátra a páránkra nyugodtan, a babád úgy is fog tudni szopni, csak az alsóteste legyen mindig kicsit lejjebb, erre fiygelj mindig oda.
Én az ágyon/földön ülve szoptatok, a hátamat mindig a szekrénynek vagy a falnak döntöm. A könyököm, amin a baba feje van, a talpra állított lábamon, a combom közepén van, így nem fárad el és le sem kell hajolnom, hogy kényelmesen be tudja kapni a mellemet.Ráadásul, ha igazgatni kell, akkor is elég csak a lábam mozgatni.
Nekem is elõre kellett kicsit hajolnom, mert különben nem kapta be jól a cicit és kényelmetlen volt. Szopi párnával is.

Milyen babakocsitok van, ami nagyon kényelmes a babának?

Az én babám (9 hónapos) még ülni nem tud, de már megdöntöm neki az ülést, mert szeret nézel?dni. De mindkét kocsinból szinte lecsúszik, ha megdöntöm és kényelmetlen is neki úgy látom. Milyen kocsit vegyek max. 30.000 ft-ig, ami kényelmes és jó is?

Legjobb válasz: nekünk ez van, 39e. nagyon kényelmes, juól bírja a terepet és apának is kényelmes tolni. http://www.shopmania.hu/gyermek-holmi-es-babakocsik/p-colett.. ez a másik kedvenc, 34e http://aprosagokboltja.hu/spd/ESPIRO_MAGIC_poppy/Espiro_Magi..

nekünk ez van, 39e. nagyon kényelmes, juól bírja a terepet és apának is kényelmes tolni. http://www.shopmania.hu/gyermek-holmi-es-babakocsik/p-colett.. ez a másik kedvenc, 34e http://aprosagokboltja.hu/spd/ESPIRO_MAGIC_poppy/Espiro_Magi..
Ugyanez volt a bajom a korábbi kocsinkkal, meg is váltunk egymástól (a lába közötti tartóheveder rögzítése messze volt a háttámlától, így mindig lecsúszott a kisfiam). Ahelyett vettünk egy Peg Perego Gt3-ast (jó, ez más kategória, de mi kb. 10 km-t sétálunk naponta....), illetve van egy utazáshoz használt Esprit ernyõkocsink (ezt a brendon honlapján megtalálod), amit szintén nagyon szeretünk, s nagyon szépen "ült" benne kezdetektõl, viszont ami még nagyon jó benne, hogy állítható a lábtartó és vízszintesig fektethetõ.

Kényelmes a hordozókendő? 8 kilós babámat kényelmesen tudnám benne hordani,

Legjobb válasz: Nekem van hordozókendõm, a fiam kb. 8,5 kg. Szerintem kényelmes viselet, nem fájdul meg úgy a karom, mivel mind a kettõ szabad. Többféle pozícióban is hordható, én mindenképpen csak ajánlani tudom. Van kengurum is, de abban nagyon szétfeszül a lába és azt nem szereti. Viszont kendõben már 1 óra hosszat is hurcoltam a lakásban. Igaz, utána azért a hátam is megérezte, de még mindig jobb volt, mintha ölben kellett volna fognom.

Nekem van hordozókendõm, a fiam kb. 8, 5 kg. Szerintem kényelmes viselet, nem fájdul meg úgy a karom, mivel mind a kettõ szabad. Többféle pozícióban is hordható, én mindenképpen csak ajánlani tudom. Van kengurum is, de abban nagyon szétfeszül a lába és azt nem szereti. Viszont kendõben már 1 óra hosszat is hurcoltam a lakásban. Igaz, utána azért a hátam is megérezte, de még mindig jobb volt, mintha ölben kellett volna fognom.
Nekem is 8 kg fölött van a babám.5 hós, sokat van kézben fõleg esténkén.Jön a kis foga is ezért sokat nyûgös.Volt már hogy elaludt a kendõbe, de a hátam se és a derekam sem érezte meg.Terhelési szempontból pont olyan érzés mintha a pocakodban lenne.Sztem fantasztikus találmány!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Kényelmes a Converse Light cipő? Milyen a normálhoz képest?

Legjobb válasz: deichmannba vettem egy olyat aminél teljesen olyan a talp rész mint a converse lightnél,hát kényelmesnek kényelmes,meg véleményem szerint valahogy stílusosabb is mint a többi,de a lényeg hogy a talpa lég vékony,meg ami nem a talp hanem az a szegény ami oldalról is ottvan az ahol a talphoz kapcsolódik leér a földre így eléggé kopik,érthetõen akartam megírni de nem nagyon sikerült.

deichmannba vettem egy olyat aminél teljesen olyan a talp rész mint a converse lightnél, hát kényelmesnek kényelmes, meg véleményem szerint valahogy stílusosabb is mint a többi, de a lényeg hogy a talpa lég vékony, meg ami nem a talp hanem az a szegény ami oldalról is ottvan az ahol a talphoz kapcsolódik leér a földre így eléggé kopik, érthetõen akartam megírni de nem nagyon sikerült.
ohm...sztem kenyelmes..ha megszokod...attol fugg mket hasznltal elotte..
A kérdező hozzászólása: dc deszkacipõ.
*elég
szerintem is kényelmes. utolsó válaszolónak: pont ma néztem olyat a Deichman-ban és szemezgettem vele, eredetileg 1 converse-re fájt a fogam, de hát...vettem már a Deichman-ban egy magasszáró kockás tornacsukát 5ezerér és komolyan messze ûberel kinézetben sok csukát, de hát az a gáz, h a jobb lábamon szétment a talpa és az anyag között, magyarul kiszakadt az anyag ..és ezt nem akarom a másik csukánál sem...ráadásul áprilisban vettem...
igen, ez volt velem is egy régebbi ott vásárolt tornacipõmmel, csak nálam belül a sarkánál a merevítõnél szakadt ki az anyag:S
A kérdező hozzászólása: A deichmann egy szar :D
de legalább olcsóX'D
A kérdező hozzászólása: peff:D

Kényelmes a babának a kenguru? Mikortól szabad belerakni a babát?

Legjobb válasz: Látom, már régebbi kérdés, de válaszolok, hátha idetéved valaki... A legtöbb kenguru nem egészséges a babának, mert nincs megfelelõen alátámasztva a popsija, csípõbõl lóg a baba lába. És a legtöbbnek merev a háta, ami azért nem jó, mert a baba gerince "C" alakú, és nincs szükség arra, hogy mesterségesen ki legyen egyenesítve. A legtöbb kengurunak nincs derékpántja, nem simul elég szorosan a baba a hordozójához és túl alacsonyan van, ennél fogva a hordozó személynek sem túl kényelmes, mert a baba gyakorlatilag csak a vállán "lóg". És a legtöbb kenguruval ajánlják a kifelé hordozást, pedig ez a lehetõ legrosszabb hordozási mód: - így is csípõbõl lóg a baba lába - a kifelé hordozás homorításra készteti a babát, ez nem túl jó a gerincének - lelkileg sem biztos, hogy jó: ha a baba megijed valamitõl, nem tud a hordozójához bújni (itt olvashattok errõl bõvebben: mamami.hu/kifelene) DE! Vannak megfelelõ hordozók, amik biztosítják az anatómiailag megfelelõ tartást: enyhén felhúzott térdek, terpesztartás. Ilyenek pl. a hordozókendõ, mei tai vagy csatos hordozó. Ezekben általában elõl, csípõn és háton lehet hordozni. 7-8 kilós babát már ajánlott háton hordozni, mert egy ekkora babát már megterhelõ elõl hordozni, ugyanis az ember háton hordozásra termett (és ez nagyon jó alternatívája a kifelé hordozásnak, mert a baba így kilát). Egyébként sok kenguru nem kényelmes a babának (a nem megfelelõ tartás miatt), és sok baba sír benne, nem szereti... Egy kis olvasnivaló a témáról: http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=H.. http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=M.. http://gyermekhordozas.blogspot.com/ http://www.babbahordozo.hu/hogyan-hordozz-2 http://olbebaba.hu/hordozasrol/milyen-a-jo-babahordozo-eszkoz/ http://hordozo.hu/a-babahordozasrol/hordozoeszkozokrol-szolv.. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de remélem segíteni fog valakiknek! :)

Látom, már régebbi kérdés, de válaszolok, hátha idetéved valaki... A legtöbb kenguru nem egészséges a babának, mert nincs megfelelõen alátámasztva a popsija, csípõbõl lóg a baba lába. És a legtöbbnek merev a háta, ami azért nem jó, mert a baba gerince "C" alakú, és nincs szükség arra, hogy mesterségesen ki legyen egyenesítve. A legtöbb kengurunak nincs derékpántja, nem simul elég szorosan a baba a hordozójához és túl alacsonyan van, ennél fogva a hordozó személynek sem túl kényelmes, mert a baba gyakorlatilag csak a vállán "lóg". És a legtöbb kenguruval ajánlják a kifelé hordozást, pedig ez a lehetõ legrosszabb hordozási mód: - így is csípõbõl lóg a baba lába - a kifelé hordozás homorításra készteti a babát, ez nem túl jó a gerincének - lelkileg sem biztos, hogy jó: ha a baba megijed valamitõl, nem tud a hordozójához bújni (itt olvashattok errõl bõvebben: mamami.hu/kifelene) DE! Vannak megfelelõ hordozók, amik biztosítják az anatómiailag megfelelõ tartást: enyhén felhúzott térdek, terpesztartás. Ilyenek pl. a hordozókendõ, mei tai vagy csatos hordozó. Ezekben általában elõl, csípõn és háton lehet hordozni. 7-8 kilós babát már ajánlott háton hordozni, mert egy ekkora babát már megterhelõ elõl hordozni, ugyanis az ember háton hordozásra termett (és ez nagyon jó alternatívája a kifelé hordozásnak, mert a baba így kilát). Egyébként sok kenguru nem kényelmes a babának (a nem megfelelõ tartás miatt), és sok baba sír benne, nem szereti... Egy kis olvasnivaló a témáról: http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=H.. http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showContent&page=M.. http://gyermekhordozas.blogspot.com/ http://www.babbahordozo.hu/hogyan-hordozz-2 http://olbebaba.hu/hordozasrol/milyen-a-jo-babahordozo-eszkoz/ http://hordozo.hu/a-babahordozasrol/hordozoeszkozokrol-szolv.. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de remélem segíteni fog valakiknek! :)
Szia! Van olyan kenguru (pl. a ktõs kenguru), amiben pár hetes kortól lehet a babát hordozni. Lábait kilógatva csak 3 hónapos kor után lehet. Hordozókendõben is lehet pár hónapos kortól hordozni a babát! Jó babázást!
Nekünk 6hetes csipõszürésen javasolták 2hónapos kortól a kengurút mivel kisfiam kötött csipõvel született.
Az elsõ író rosszul tudja, a hordozó kendõbe már egy hetes kortól simán lehet vinni a babát.Van kifejezetten erre egy megkötési mód.Fektetve viszik benne a babát és ergonómikusan teljesen kényelmes a piciknek.Amire õ gondol sztem az az ülõ pózició amit tényleg csak nagyobb babáknál szabad alkalmazni-1-2hónaposaknál... Amúgy van olyan kenguru amit el tudsz fektetni, bár sztem iszonyat drága a brendonban láttam, nem biztos, hogy hosszu távon praktikus.Sztem a kendõ jobb.Amúgy szoktak csinálni hordozó kendõ tanfolyamot is kb 500ft, sztem érdemes elmenni rá én is voltam, mert nekünk is ez van.www.bababolt.com-on érdeklõdhetsz ha érdekel..
Pont tegnap vettem meg a kengurut a babámnak a Brendonba, de az olyan amit már újszülött kortól lehet használni, vagy 3600g súlytól és abból is lelóg a lába. Mi most vagyunk három hetesek és én ma ki is fogom próbálni. Már szinte mindegyiket lehet újszülöttkortól használni, egy -kettõ volt csak olyan, amit csak pár hónaposan, de ezek az infók a csomagoláson rajt vannak. Persze én csak a Brendonosakról tudok nyilatkozni, én csak ott néztem körül. Remélem tudtam segíteni!

Kényelmes volt a szülőágy amint szültetek? Itt most a sima szülésekre gondolok.

Legjobb válasz: Kényelmes? Nem , kemény , vékony asztalszerû volt.

Kényelmes? Nem , kemény , vékony asztalszerû volt.
Nekem az elején keménynek tûnt, de aztán mikor fájások és tolni kellett akkor nem ezzel foglalkoztam.Te se fogsz szerintem.
Jajj de még mennyire! Én külföldön egy sima városi kórházban szültem. Míg nem indultak be a fájások, de már szivárgott a magzatvíz ott tartottak a szülõszobában-egy szülõágyon. Dönthetõ háttámla, állítható lábmagasság, ágykeménység gombnyomásra változtatható volt... óh és hófehér, vasalt, tiszta ágynemû. Igen, kényelmes volt :)
Egyetértek az elõttem szólókkal.Szülés közben nem az ágy kényelmes, hanem a pozíció amit választasz. Én fekve vajúdtam, és utána tovább fájt a farkcsontom, mint maga a gátseb, aranyér vagy a varrás. Hónapokig nyögtem miatta, és ültem a Polski gumibelsõn.A következõnél állni fogok, és elfogadom a labdát, ill. csimpaszkodni fogok a bordásfalba.A gravitáció nem elhanyagolható tény és segítség amikor tolni kell. A szülés maga, csak pár pillanat a vajúdáshoz viszonyítva. Sõt, az nem is fáj.
Igazából a Szent Imrében én nem szültem csak felfeküdtem az ágyra kipróbálni (gyakorlaton voltam). Valószínûleg akkor a kényelmetlenségben itt a fájások is bezavarhatnak :) Nekem baromi kényelmes volt :)
Lehet, hogy nem az ágyat figyeled, de ha nagyon kényelmetlen akkor észreveszed, és szülés közben nagyon nem mindegy, hogy mennyire tereli el a figyelmedet és mennyire zavar be az ellazulásba. Szent Imrében kényelmes.
Én nem emlékszem :) Ez kiesett. Ugye ott vannak a fájások, tolni kell, közben picit pihegsz, megint tolsz....szerintem Te sem az ágyat fogod figyelni :)
Nekem kényelmes volt a Szt.Imrében. S a szülésznõ és a doki is jó volt:)
A kérdező hozzászólása: :-) valóban nem fogok ezzel foglalkozni, mivel már szültem kétszer. :-) Igazából a Szent Imrében szülés után már nekem is kényelmes volt az ágy, de közben, valahogy nem érzetem annak- valószínû a fájdalom miatt, ahogy írjátok. :-)
Én a Máv-ban szültem, februárban. Az elején sétálgattam, az oxit tologattuk a férjemmel, kapaszkodni belé kapaszkodtam vajúdáskor. Keveset feküdtem, olyankor kényelmes volt. Még párnát is kaptam. A babám olyan hamar kicsusszant, h szét se tudták szedni az ágyat. Valamilyen félig fekve-ülve-féloldalt pozícióban szültem, nem tudom ki szorította jobban a másik kezét, a párom vagy én. :-)
Nos...Nem igazan volt kenyelmesnek mondhato.. De az en velemenyem szerint, maga a fekvo pozicio sem kenyelmes!Szivesen szultem volna ulve, ha akkor es ott lehetosegem lett volna ra!
Székesfehérváron szültem és hát baromira kényelmetlen volt!:( 40éves szülõágyon szültem, a fenekem alól kicsúszott a vége szó szerint!Ha a férjem nem fog meg akkor a földre ülök!:( még állítani sem lehetett a háttámláját szörnyû volt úgy feküdni hogy nem kelhettem fel folyamatosan monitoron és oxin voltam!Állítólag már új ágyak vannak ezt nem tudom meg erõsíteni!:)
Hát, én emlékszem rá. Alig tudtam felmászni rá, majd onnan lemászni. Sehol egy kapaszkodó; kényelmetlen, kemény volt. Bár, mikor nagyon erõsek voltak a fájások, már mindegy volt.:)
én vadonat új szülõágyon szültem, de egyáltalán nem tudom , hogy kényelmes e volt. Fájásokra öszpontosítottam.
A kérdező hozzászólása: Pedig a SZent Imrében voltam kétszer is! :-) SZülés után persze megtaláltam a kényelmes pozíciót! :-D
A kérdező hozzászólása: Én kétszer szültem, szülõágyon, dönthetõ háttámla, de mindkétszer olyan béna pozícióban volt, hogy abszolút nem volt kényelmes, nem volt fogás rajta, hogy kapaszkodni tujak, végig úgy érzetem leesek! :-) Bár szerencsére rövid ideig tarottak a szülések, de akkor is nagyon kényelmetlen volt. Bár két fájás között nem jutott eszembe, hogy szóljak, hogy állítsanak rajta, de utána rájöttem mi bajom volt végig! :-)
Nem. Napokit fájt utána a derekam. De akkor nem éreztem.

Melyik az a babahordozó eszköz ami kényelmes a babának és mamának is?

Melyiket válasszam a kengurut , hordozókendőt /kötözös vagy karikás/ babazsák vagy mei tai? Olyan sok féle van nem tudok választani. Tapasztalatokat és javaslatokat is várok. Elsősorban olyan érdekelne amibe már pár hónapos kortól hordható baba. Köszönöm

Legjobb válasz: én a hordozókendõt próbáltam csak, az bevált. elvileg újszülött kortól használható ha jól kötöd, én csak 2 hótól mertem használni. babám is nagyon szeretett benne szuszogni és nekem is kényelmes volt. és az is szempont, hogy sokféleképen variálható (kicsi korában elöl volt, ahogy nagyobb lett, már háton hordoztam, majd oldalt is.)

én a hordozókendõt próbáltam csak, az bevált. elvileg újszülött kortól használható ha jól kötöd, én csak 2 hótól mertem használni. babám is nagyon szeretett benne szuszogni és nekem is kényelmes volt. és az is szempont, hogy sokféleképen variálható (kicsi korában elöl volt, ahogy nagyobb lett, már háton hordoztam, majd oldalt is.)
Itt a "RÁkosmenti Babahordozó Klub" elérhetõsége, a honlap nem friss de a tel. szám szerintem, úgy tudom, él:) . Hívd/ keresd nyugodtan! Igen, karikásból is érdemes minõséget keresni)Nandut ne vegyél, nehéz vele bánni gyakorlatlanul). Eleinte, kicsi babához még jó pl. az Amazonas is, de inkább nézz körül a mamami piacterén, ott tudnak segíteni, kérdezhetsz az eladótól...
A kérdező hozzászólása: Szia Én a 17. kerületben lakom. Köszönöm hogy segítesz. A karikás kendõk közül mindegy melyiket veszem vagy ott is jobb a márkás?
Jól döntöttél:) ! Örülök, hogy a mt.- t késõbbre akarod tartogatni:) ! A babazsákkal(erszénnyel) kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy mindenféle esetleges gyártói ajánlás ellenére sem szabad fektetve hordozni benne a babát, csak függõlegesben! Fekve ugyanis a csigolyák közti porcok nem tudják ellátni ütközéscsillapítási funkciójukat, valamint függõleges pózban biztosan elkerülhetõ, hogy a baba álla a mellkasához szoruljon(fulladásveszélyes). Én(és sok-sok hordozási tanácsadó) azt javasolnám, hogy babazsák helyett keress karikás kendõt. Nagyon egyszerû kezelni, nem behatárolt méretileg és az ideális pozíciót sokkal könnyebb elérni vele, mivel sávonként "állítható", tehát a babádat csigolyáról- csigolyára támasztja, körülöleli. Várandósan is szivesen látnak bármelyik hordozós klubban, ha megírod merre laksz, tényleg segítek keresni ilyet a környéketeken:) !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget:) Mindenképp alaposan szétnézek mielõtt megveszek valamit. Ezek nem túl olcsó dolgok de maradok a mei tai-nál:) Még van idõm mert csak május végén szülök addig jól át tudom gondolni. Arra gondoltam hogy 2 veszek. Egy babazsákot még pici és késõbbre egy mei tai-t. Szerintetek így jó? Többen irtátok hogy a mei tai csak ülni tudó babáknak jó ezért gondoltam beszerzek mellé egy babazsákot is még picike.
Kedves KÉrdezõ:) !V Merre laksz? (írhatod priviben is) Utána lehetne nézni, hogy akörnyéketeken hol van hordozós klub, ahol a vétel elõtt tudnál többféle hordozót is próbálni, iiletve segítenének Neked kiválasztani a helyes hordozóeszközt. Ja, igen:) : kengurut ne:) ! Mei tait is csak akkor ha önállóan ül a baba(ez az ideális, tudom, hogy több gyártó korábbról ajánlja de a túlsáosan széles terpesz nem tesz jót a babának:) ). Tehát: kendõ, karikás kendõ az ideális ha még nem ül önállóan a babád:) . Nem szabad megijedni tõle, pár óra és kötés után(legjobb segtséggel hozzáértõtõl megtanulni) menni fog:) !
Bocsi! Még egy tanács akart lenni az, amivel az elõzõ kommentemet kezdtem, csak közben segít gépelni a gyerkõc is.
Megy egy tanácsot, ha elfogadsz! Szerintem mindenképp érdemes "márkás" mei-tait venni, akár használtan. Nagyon sok szép termék van, de a zömét otthon varrogatják, ami közel sem olyan minõség, mint akár a Gremese, vagy Liliputi. Tudom mirõl beszélek, mert volt alkalmam egy gyönyörû mintás noname-eset, illetve Gremese-set, és Liliputisat is kipróbálnom. Mint írtam, nekem az utóbbi jött be, de másak vagyunk......csak akartam, hogy tudd, hogyha már ilyen "nemolcsó" dologba ruházol bele, jó vásárt csinálj. Egyébként nekem ugyanezem van: http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Liliputi_Mei_Tai_.. Csak, mint írtam újan vettem, és 13-ért. A Páromnak el se mertem mondani, hogy felelõtlenül nem néztem szét a vásárlás elõtt.
3.és 4. vagyok, nekem gremesém van. Jó ötlet körülnézni vaterán, tesz-en, jófogáson, ... Gremesének írhatsz e-mailt, vagy facebook-on is megkeresheted és ki lehet próbálni a mei-tait, 1 hétig nálad van ingyen, annyi, hogy tovább kell küldened ajánlott levélként a soron következõ próbálónak :)
Mindenképp mei-tai. Imádjuk. Liliputi mei-tait vettem pár hónapja, és sajnos most nagyon puffogok. 13-ért vettem, erre pont a napokban néztem, hogy ugyanaz ami nekem van 7000-ért fent van a jófogáson. Na mindegy, ez a tanuló pénz. De tényleg nagyon kényelmes, és nagyon jó......én még felmosni is mei-taiban szoktam.
Ja, most 8 hónapos.
Kengurut NEEEEEE! Én kipróbáltam mindent (kivétel ugye a kenguru:) tehát a kendõt, csatost, mei.tait, babaslinget, ami számomra és a kicsinek is legjobb volt: kendõ és mei-tai A mei-tait most is használjuk, a kendõt már nem.
Szia! Nekem mt(meitai) van, most vettem kendõt.Kis korban nagyon jó a kendõ, majd ha nagyobb(tartja a fejét) akkor már mt is okés. A kenguru nem kényelmes, s nem is hu de jó neki..
Na, az elõbb csak a link maradt le:) ... http://rakosmentiklub.blogspot.com/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!