Találatok a következő kifejezésre: Kémiában az higitásnál, toményitesnél az oldat (1 db)

Kémiában az keverésnél, higitásnál, toményitesnél az oldat milyen w-t kap?

a szilárd anyag w=1

Legjobb válasz: te most a w alatt a tömegtörtet érted? mert akkor nagyon el vagy kavarodva...

te most a w alatt a tömegtörtet érted? mert akkor nagyon el vagy kavarodva...
A kérdező hozzászólása: nem , hanem ami van keplet keveresre+higitas.tomenyitesre, hogy m1+m2=m3 m1.w1+m2.w2=m3.w3 a harom anyag rendszer tomege és hat h most w mi?de csak tomegtort mert szazalekban van megadva és felirtuk h szilard anyag w=1 w(H2O)=0 viszont az egyik pelda picit bonyolultabb, amit most hosszabb lenne elmondanom....de mar megoldottam, h jo-e az mar kerdes:D azert koszonom


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy le vki rekeszből énekel? Het vkinek a hangszínén javítani és mit jelent az h vki rekeszből énekel?

2

Hogyan kell megoldani ezt a feladatot?

lim x^3-8/x^4-16
x--->2

2

Logaritmusos egyenletek?

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni a képen szereplő logaritmusos feladatok megoldásához. Az 1-es, 2-es és 7-es feladatoknak a megoldása érdekelne leginkább, de nem baj, ha másikon mutatod meg. Köszönöm. :)

3

Mesék mesemondóra?

Sziasztok!:pp az irodalom tanárunk rábeszélte az osztályfőnökünket,hogy legyen kötelező a mesemondó...ez még alsóba is mekkora szemétség,de fölsőbe....komolyan úgyis van pár gyerek aki akarna menni,de persze minket is kínoznak-.-:SSna ez nem lényeg,csak,hogy kéne valami hosszú mese(mert az irodalom tanárom azt hiszi,hogy sík hülye vagyok,és nem tudom megtanulni 3 mondatot)ki tud valamelyet az léci küldjön linket,vagy valami,olyan is lehet amit ti írtatok.
(én is kerestem,és még keresek is,de nem találok szinte semmit se:\\\:ss)
Hétfőre kéne:s:ddd

2

Töri.1920-1930-as évek?

1. Hogyan rajzolta át Európa térképét a Párizs környéki békerendszer a következő államokat tekintve: Németország, Lengyelország, Oroszország, Osztrák-Magyar monarchia, Románia?

2.Jellemezd a sztálini Szovjetuniót gazdasági és belpolitikai szempontból!

3.Melyek voltak a nagy gazdasági válság okai?

4.Mi a New Deal?

5

Antigoné Szophoklész-hoz létezik olyan olvasónapló ami jelenetekre taglalja?

1

Töri. Mit jelentenek a következő kifejezések?

fajelmélet:
személyi kultusz:
Sztálinizmus:
kollektivizálás:
tőzsde:
röviden, kb 1 mondatban :)

1

Tudtok Oscar díjas magyar rajzfilmeket?

Ami kéne róluk: cím, szerző, hol és mikor kapott Oscar díjat? de nekem elég a cím is, a többinek már utána tudok nézni :)

2

Mi a megoldása ennek a matekházinak?

Elindul az állomásról az autóbusz. Van rajta 10 ember. Az első megállóban leszáll 2 ember, felszáll 3. A második megállóban leszáll 5 ember, felszáll 10. A következő megállóban leszáll 1 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 7 ember s felszáll 11. A következő megállóban leszáll 15 ember s felszáll 2. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 3 ember. A következő megállóban leszáll 3 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 1 ember s felszáll 11. A következő megállóban leszáll 5 ember s felszáll 1. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 9 ember. A következő megállóban leszáll 1 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 7 ember s felszáll 11. A következő megállóban leszáll 15 ember s felszáll 13. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 3 ember. A következő megállóban leszáll 3 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 1 ember s felszáll 9. A következő megállóban leszáll 5 ember s felszáll 19. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 9 ember. A következő megállóban leszáll 1 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 7 ember s felszáll 3. A következő megállóban leszáll 15 ember s felszáll 13. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 3 ember. A következő megállóban leszáll 3 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 3 ember s felszáll 14. A következő megállóban leszáll 5 ember s felszáll 7. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 9 ember. Végül pedig begurul a busz a végállomásra, és leszáll mindenki.

9

Egy téglalap oldalainak aránya 3/4, és a téglalap köré irt kör sugara 8 cm. Ha a téglalapot kivágjuk a papirból és egyik átlója mentén összehajtjuk, egy ötszöget kapunk. Mennyi ennek az ötszögnek a kerülete?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!