Találatok a következő kifejezésre: Kémiában az higitásnál, toményitesnél az (1 db)

Kémiában az keverésnél, higitásnál, toményitesnél az oldat milyen w-t kap?

a szilárd anyag w=1

Legjobb válasz: te most a w alatt a tömegtörtet érted? mert akkor nagyon el vagy kavarodva...

te most a w alatt a tömegtörtet érted? mert akkor nagyon el vagy kavarodva...
A kérdező hozzászólása: nem , hanem ami van keplet keveresre+higitas.tomenyitesre, hogy m1+m2=m3 m1.w1+m2.w2=m3.w3 a harom anyag rendszer tomege és hat h most w mi?de csak tomegtort mert szazalekban van megadva és felirtuk h szilard anyag w=1 w(H2O)=0 viszont az egyik pelda picit bonyolultabb, amit most hosszabb lenne elmondanom....de mar megoldottam, h jo-e az mar kerdes:D azert koszonom


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent magyarul? Német

-Er will den Sprung schnell hinter sich bringen. Aber dazu muss er nach unten schauen. Das Becken wirkt,als wäre es nur so groß wie ein Planschbecken.
-Es ist,als müsste er doch noch vom Dreimeterturm springen. Nur viel schwerer ist es.
-Wo,wann,von wem hast du von diesem Beruf gehört?

4

Egy konvex négyszög területe 50 cm2. A négyszöget az átlói négy olyan háromszögre bontják, melyek közül két szomszédosnak a területe 8 cm2, illetve 12 cm2. Mennyi a másik két háromszög területe külön-külön?

1

Hogyan kell megoldani ezt a logaritmus feladatot?

A menetét ís írjátok le, hogy mi miért van, pls

7^log(49) 5-1

(A 49 a logaritmus alapja.)

2

Novellát kell írnom, semmi ötletem. Valaki?

Szóval irodalom fakultációra a tanárnőtől azt a feladatot kaptuk, hogy írjuk meg a Dekameron 101. novelláját. Annyi a feltétele a dolognak, hogy a reneszánsz tudással rendelkezzünk (ne ilyeneket írjunk bele hogy számítógép, internet, stb.). Eddig ez ment is, de most semmi ötletem nincsen, pedig töröm rajta a fejemet. Kérlek segítsetek :)
(Szóval nem az, hogy ti írjátok meg a házimat, csak annyit, hogy pár mondatban leírjátok, szerintetek mi lenne jó történetnek)
Előre is köszi :)

0

Hogyan kell ezt az egyenletet megoldani?

2x^2+16x+1=0

1

Anna karenina tartalma?

valaki leírná hogy miről szól?

7

Szabályos nyolcszög területe, kerülete?

Számítsa ki a szabályos nyolcszög területét,kerületét, ha oldalai 10 cm hosszúak. Tudom, hogy a szabályos nyolcszög belső szögei minden csúcsnál 135°-osak és a belső szögek összege 1080°, de nem tudok ebből sem kiindulni. (Elég gyenge vagyok matekból, így aki venné a fáradtságot elmagyarázni lépésről lépésre, annak nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm szépen! )

1

Valakinek meg van a rövidített Salamon király gyűrűje című könyv?

Már ha oldal linket tudnátok adni az is elég lenne, sürgősen kellene!

0

Egy álló 73 kg tömegű korcsolyázónak nekiütközik egy 81.6 kg tömegű másik korcsolyázó. Rugalmatlan ütközés után együtt haladnak tovább 16.92 km/h sebességgel. Mekkora volt a korcsolyázó sebessége?

2

Fogalmazás cim:miért lesz valaki függő?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!