Találatok a következő kifejezésre: Kémiában az higitásnál, (1 db)

Kémiában az keverésnél, higitásnál, toményitesnél az oldat milyen w-t kap?

a szilárd anyag w=1

Legjobb válasz: te most a w alatt a tömegtörtet érted? mert akkor nagyon el vagy kavarodva...

te most a w alatt a tömegtörtet érted? mert akkor nagyon el vagy kavarodva...
A kérdező hozzászólása: nem , hanem ami van keplet keveresre+higitas.tomenyitesre, hogy m1+m2=m3 m1.w1+m2.w2=m3.w3 a harom anyag rendszer tomege és hat h most w mi?de csak tomegtort mert szazalekban van megadva és felirtuk h szilard anyag w=1 w(H2O)=0 viszont az egyik pelda picit bonyolultabb, amit most hosszabb lenne elmondanom....de mar megoldottam, h jo-e az mar kerdes:D azert koszonom


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szophoklész: antigoné. antigoné és kreón harca. Erröl kéne fogalmazást irni. Valami jó oldalt nem tudtok ahol ez le van irva? Közép iskolába mennyi az elvárás oldal számba? FOGALMAZÁS KELL!

antigoné és kreón dármai harcárol kell fogalmazást irni.

4

Hogyan lehet megoldani a következő függvényes feladatot? Hogyan lehet igazolni a fv. Inverzét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Lefordítanátok angolra? ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

Reggel hatkor felkelek. Utána megmosom az arcom és a fogam. Eszek, felöltözök és elindulok az iskolába. Nem szeretek iskolába járni. Kedvenc tantárgyam az informatika. Háromkor hazajövök az iskolából. Megeszem az ebédem. Utána tanulok. Ha kész vagyok számítógépezem. Este megfürdök. Tízkor lefekszem aludni.

2

Egy repülőgép a 2 km-es útszakaszt hátszéllel negyed perc, ellenszélben 20 s alatt tette meg. Mekkora a repülőgép és a szél sebessége?

megoldással együtt gyorsba

1

Egy játékautó sebessége a Földhöz viszonyítva 0.25m/s. Mekkora a sebessége a 0.9m/s sebességgel haladó gyerekhez viszonyítva, ha egy irányban, illetve ha egymással szemben haladnak?

Megoldással együtt gyorsan kérném a választ?

2

Hány olyan pozitív egész szám van, amely nem nagyobb 2006-nál és tizes számrendszerbeli felírásához legalább egy 9-es számjegy kell?

1

Hogy kell innen tovább haladni? Van valamilyen azonosság?

egy egyenlet megoldása során eljutottam idáig:

1

2 fizika feladatban akadtam el, elektrosztatika témakörben. Hogy lehet megcsinálni az olyen példákat? (egymástól független a két feladat)

1.) Két kisméretű golyó távolsága 40cm,kettejük töltése megegyezik,de ellentétes előjelű és a köztük fellépő erő 8*10^-3 N. Mekkora a töltések nagysága?

2

Trigonometria-i matek házifeladatba segítene valaki?

Matek tanárunk feladta ezt a feladatot úgy, hogy még nem is vettük, de ha meg bírná valaki oldani annak 5-öst ad és hát rám férne az a +5-ös. Szóval nagyon megköszönném annak aki bármilyen módon hozzájárul a megoldásához.

2

Fizika segítség?

így szól a feladat:

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!