Találatok a következő kifejezésre: Kékre szeretném a hajamat (5 db)

nem is fogja be ha nem szõkíted ki elõtte.
kikell szokitetni :D de szem inkább fdodrásszal cisnáálztaasd...éés am barátnomnek volt..de irto csunya amikro kezd kimenni belle a lila vagya pink...mert neki feket haja van es foltos szoke volt...fuj :D

Türkiz kékre, vagy nagyon világos kékre szeretném befesteni a hajamat. Milyen festéket tudtok ajánlani?

Ha lehet inkább nagyon tartós hajszínez? termékek érdekelnek. De ha tudtok küldeni, jöhet rendes hajfesték is.

Legjobb válasz: Unokatesóm Crazy Colort használ, de csak a világos hajat fogja, õ kb. fél napot is rajta hagyja és tényleg nagyon szép. Neki sötétkék szín van a hajában, de biztos lehet világosat is kapni. Auchanban múltkor láttam. 14/L

Unokatesóm Crazy Colort használ, de csak a világos hajat fogja, õ kb. fél napot is rajta hagyja és tényleg nagyon szép. Neki sötétkék szín van a hajában, de biztos lehet világosat is kapni. Auchanban múltkor láttam. 14/L
Tikkurila festék (a finneknél így hívják a nevetséges, ízléstelen, papagájnak öltözött tiniket)
A kérdező hozzászólása: kedves. de az ilyen vélemények most nem érdekelnek.
ha érdekel, ha nem, akkor is hülyén fogsz kinézni. néhány gyagya kis barátnõd biztos besipákol majd a gyönyörûségtõl, de normális pasit nem fogsz vele fogni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a fegyelmezni akaró gondolataidat. de akkor hol voltál 22 évvel ezelõtt, hogy a sárga úton haladjak életem végéig? Meg akkor már a barátomtól is kérd már ki a véleményt, ha már ilyen jól tudod. de figyelj, ha már ennyire témában vagy, igazán ajánlhatnál valami jó színezõt;)
Elõzõ vagyok >< ez színezõ, tehát mosással kopik, nem rendes hajfesték.
A kérdező hozzászólása: köszi. akkor utánanézek.:)

Szeretném beszínezni a hajamat. Kell elötte csinálni vmit a hajammal? Barátnőm azt mondja kikéne szőkítenem v vmi . De igazából fogalmam sincs h ezt h kell és inkább megkérdezem:D mert kékre v pinkre gondoltam. Ha vki tud segíteni azt megköszönném:

Legjobb válasz: Igen, az ilyen színezõhöz ki kell szõkítened a hajad. Nekem pl. azért nem lett színes hajam, mert nem akartam kiszõkíteni a hajam elõtte. Másképp nem fogja be.

Igen, az ilyen színezõhöz ki kell szõkítened a hajad. Nekem pl. azért nem lett színes hajam, mert nem akartam kiszõkíteni a hajam elõtte. Másképp nem fogja be.
igen, vegyél fodrászkellékesnél szõkítõport. De a helyedben fodrászra bíznám inkább, mert ha elcseszed a hajad, akkor igen ronda lesz.


Kékre szeretném festeni a hajamat. Fodrászkellékesnél tudok venni kék festéket?

Fodrásszal csináltatnám meg, csak festéket kellene szereznem...És kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Fodrászkellékesben biztosan van. Különbözõ árak vannak, úgy ahogy más színû festékek is. Akár 500 ft-tól 3000 ft-ig is lehet.

Fodrászkellékesben biztosan van. Különbözõ árak vannak, úgy ahogy más színû festékek is. Akár 500 ft-tól 3000 ft-ig is lehet.
Mixton kék. Sajnos nem tudom hol lehet beszerezni, mert nekem mindig a fodrászom hozatta, attól, akitõl általában a festéket vette. Ez egy ilyen középkék árnyalat, mi a feketéhez kevertük.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a gyors válaszokat! kár hogy nekem semmi ilyesmit nem említett a fodrászom, mint amit ti írtatok..

Világos szinü a bőröm és kék szemem hosszu hajam és melírozott. Szeretném megujítani a frizurám de nem tudom hogy mienre! Adnátok néhány tanácsot?

Akár gondoltam arra is,hogy tiszta szöke vagy lent fekete es felette szöke. De hogy a hajformam mien legyen nem tudom! Jol jönne valami ötlet!!

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!

http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!
Ember, semmi hasznosat nem írtál le ami alapján erre válaszolni tudnánk. A hajformánál a fejforma a döntõ. Egy kerek archoz más illik mint egy hosszúkáshoz...és ha alacsony vagy van olyan frizura ami optikailag növelhet, de ha túl magas vagy, ilyen frizut nem szabad csináltatni... Kérdezd meg inkább a fodrászt aki élõben lát.
Mért nem egyenesen egy fodrásztól kérsz tanácsot?
szia! ezt inkább fodrásztól kérdezd meg, õ jobban ért hozzá! egyébként már sok olyan fodrászat van, ahol lefotóznak, és digitálisan "rád rakják" a hajat. ott dierkt ilyen fotót készítenek rólad, és meg lehet nézni renngetek fazont és színt. sok sikert! :)
http://www.eletforma.hu/?r=1606 egy kis segítség a döntésben.
http://www.taaz.com... itt , , próbálgathatsz" hajakat, és el tudod dönteni te meged, hogy mi tetszik a legjobban:) )
Szia! Próbáld meg a http://www.femina.hu oldalon /frizurapróba/ részén, ahol saját fotód beillesztésével egy csomó frizurát kipróbálhatsz színben és hosszban is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!