Találatok a következő kifejezésre: Káros terhesen EKG-vizsgálat (1 db)

Káros terhesen az EKG-vizsgálat?

a háziorvos beutalt, de nincs semmi panaszom. csak szerinte a kötelez? belgyógyászati vizsgálat része. a kiskönyvben is van erre külön hely, ahova be lehet írni az eredményt.

Legjobb válasz: Szia nem káros,mert én is voltam 22 hetessen.Nekem akkor alacsony volt a vérnyomásom,és a szivem meg úgy dolgozott mint egy 200-as vérnyomásnál.Boldog babavárást.üdv 36 hetes kismama.

Szia nem káros, mert én is voltam 22 hetessen.Nekem akkor alacsony volt a vérnyomásom, és a szivem meg úgy dolgozott mint egy 200-as vérnyomásnál.Boldog babavárást.üdv 36 hetes kismama.
utolsó elötti vagyok. akkor menj el a vizsgálatra. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk orvosok:)
Szia! Milyen indokkal beszéltek le?! Ne haragudj, de ez oltári nagy baromság! Szerintem fontos elmenni az EKG-ra, mert egy egészséges szívnek is megterhelõ a terhesség. Én is voltam, és rögtön átküldtek szívultrahangra ahol kiderült, hogy billentyû problémám van. Itthon kell pihiznem és jobban odafigyelnek rám. Ha nem megyek el ez nem derül ki! Ja és semmi káros hatása nincs az EKG-nak, mint ahogy az ultrahangnak sincs, ha nem 1 órán keresztül vizsgálnak. Akkor is csak azért mert az ultrahang felmelegíti a pocakot. A lényeg: Menj el!
amennyiben a kiskönyvedben van EKG-vizsgálat, akkor kötelezõ!és márpedig benne. nem a kolléganõid az orvosaid, vagy orvosok vagytok?:D boldog babavárást
Éppen ezt mondom, hogy a nõgyógyász dolga hogy beutaljon, nem a háziorvosé. Ha van nõgyógyásztól táppénzes javaslatod, a háziorvosnak annyi a dolga, hogy táppénzre vegyen, de a többi csak indokolt esetben. Pl fertõzõosztályra nem küldhet, egyéb vizsgálatokra is csak ha konzultál a nõgyógyásszal, merthogy õ nem nõgyógyász. Ha nem vagy rosszul a sziveddel, akkor kérdezd meg A nõdokid, hogy menj e ekg-ra. 2.válaszoló aszthiszem.
A kérdező hozzászólása: nagyon alapos a háziorvosom. a kolléganõim lebeszéltek az EKG-rõl. ezért bizonytalanodtam el.
Szia! Én úgy tudom, hogy kötelezõ az EKG minden kismamának. Engem a nõgyógyász utalt be, pedig semmi probléma nem volt velünk. De mint sokminden más is, lehet hogy ez is városfüggõ.
nem káros, mert az mérõmûszer, nincs sugárzás. Kb annyira lehet rossz mint az ulrahang.Ne aggodj!Nem tudom miért ilyen a háziorvosod, szerintem, ha kizárja a belgyógyaszati bajokat, az menne felesleges vizsgálat nélkül is. A nõgyógyász elküldene ha szükségesnek tartaná.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Akinek progis császára volt, hogy alakult az időpont kérdése?

Programozott császárnál hogy döntik el, hogy mikor szülessen a kicsi? Egyeztetnek a kismamával vagy nem?
Egyáltalán hogy is mondjon egy kismama bármit is arról, hogy mikor jöjjön a világra a kicsi?

8

Terhességi toxémia hányadik héten kezd körülbelül kialakulni?

Sajnos világ éltemben magas volt a vérnyomásom, de gyógyszeres kezelés mellett sikerült a normál érték közelébe levinni. Amikor terhes lettem másik vérnyomás csökkentőt kaptam, Dopegyt-et. Az első 4 hónapban nem volt semmi probléma,3*felet szedtem, de aztán el kezdett emelkedni, és orvosi utasításra ma már napi 3*2 szedek. Minden nap háromszor mérem a vérnyomásom és 125/80-154/95-ig mindenfélét mérek. Eddig 9 kg-ot híztam, jelenleg a 25-26-dik héten járok. Nem vizesedem. Jövő héten megyek vérvételre. Első terhesség. Szerintetek korai még aggódnom a toxémia miatt? Kb. hányadik héten szokott kialakulni?

2

Erdődi drról érdekelne minden?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne.

2

Valaki segítene? Dr Theiss Antioxid kapszulát szabad szedni várandósan is?

1

A 18-20. hetes ultrahangra vinni kell az AFP eredményt is? És ha nem kapom meg addig?

9

Szolnoki kismamák! Emődi dr úrról tudnátok mesélni?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne. Köszönöm szépen.

6

Ti mit szólnátok ahhoz, hogy azok a nők, akik a saját hülyeségük miatt mennek abortuszra ne kaphassanak fájdalom csillapítót?

Valamelyik fórumon olvastam egy ilyen felvetést, és érdekelne több ember véleménye is.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!