Találatok a következő kifejezésre: Káros a rendszerére, (3 db)

Káros a számítógép rendszerére, ha naponta több alkalommal "hibernálással" zárom el? Okozhatja a lefagyást?

Legjobb válasz: Nem hiszem. A lefagyásnak több oka lehet, például hogy beszereztél egy vírust, esetleg az egyik hardver meghibásodott.

Nem hiszem. A lefagyásnak több oka lehet, például hogy beszereztél egy vírust, esetleg az egyik hardver meghibásodott.
Nem káros, de azért idõnként érdemes szabályos kikapcsolást is végezni. Ilyenkor elmenti a rendszeren végzett változtatásokat, bezárja az esetlegesen lefagyott programokat, (és törli az ideiglenes fájlok egy részét). Bekapcsoláskor ellenõrzéseket végez, hogy van-e esetleges sérülés. Vannak olyan rendszerfrissítések, melyek kikapcsolás elõtt települnek fel. Sok program csak úgy mûködik, ha telepítés után újraindítják a rendszert.

Felvidékiek és hozzáértők: A Kofola is ugyan olyan káros rendszeri fogyasztással, mint a Coca-Cola, vagy azért pár fokkal "kibírhatóbb"?

Csak, mert sokszor olvasom, hogy a kóla így nem jó, úgy nem jó, ilyen káros, olyan káros. Itt elsősorban mindig a Coca-Colára és a Pepsire gondolnak. Amikor írok a Kofolával kapcsolatos napi fogyasztásomról (2L naponta), akkor mindig visszaírják, hogy "Jó, az Kofola, az más..." A Kofola is kóla, csak mások az összetevők (pl. gyógynövények is vannak benne), stb. Tehát a kérdésem: a Kofola és a Coca-Cola egyformán káros, vagy azért van némi különbség?

Legjobb válasz: Márkától függetlenül az összes szintetikus vackokat és cukrot tartalmazó ital káros, egyik sem rendszeres fogyasztásra való. Az más, ha beültök a barátokkal valahová, és megiszol hetente 1-2 pohárral, de napi szinten vízzel, teával vagy frissen facsart gyümölccsel (ne dobozos gyümölcslevekkel) oltsd a szomjad!

Márkától függetlenül az összes szintetikus vackokat és cukrot tartalmazó ital káros, egyik sem rendszeres fogyasztásra való. Az más, ha beültök a barátokkal valahová, és megiszol hetente 1-2 pohárral, de napi szinten vízzel, teával vagy frissen facsart gyümölccsel (ne dobozos gyümölcslevekkel) oltsd a szomjad!
semmilyen üdítõbõl sem egészséges ha napi 2 litert megiszol..
A gyógynövényeket inkább csak marketing trükknek tartom. Két liter Kofola üveg 160 g cukrot tartalmaz, a két literes Coca Colában pedig 218 g (ami 27 kockacukor). Úgy néz ki, hogy a Kofola "egészségesebb", de nem igaz. Minden cukros üdítók például károsíthatja fogakat, de növeli a krónikus betegségek is. (Több információ az alábbi linken olvasható) http://www.origo.hu/egeszseg/20130320-cukros-uditok-miatt-18..
A kérdező hozzászólása: Mondjuk amennyire én egészségesen élek, teljesen mindegy. Ha minden olyan drasztikus lenne, ahogy azt leírják már pár éve halott lennék a sok betegségtõl, amit elkaptam. Igaz, falunk élek, sok dolgot termelünk mi, vagy egymástól vásároljuk fel, így szintetikus ételt ritkán fogyasztok, de a leírások szerint így is eleget mindenhez.
Ugyan olyan káros mint a Coca vagy a Pepsi! Az is tele van cukorral, szénsavval, stb-vel!
Kofola is káros, hisz az is hasonló, mint a Coca Cola, hasonló az összetétele.Káros!

BMW e36 320i nyitott rendszer nem lenne káros hatással a teljesítményre?

Olvastam már hogy BMW-nél a középdob a lényeg és ha az nincs bent akkor okozhat teljesítmény romlást.

Legjobb válasz: ajaj, ez aprólékos meló... annyit tudok, hogy régebben próbálkoztam csak úgy, mint egy vakegér, és rosszabb lett. az a biztos, ha elmész egy dobgyártóhoz, attól kérsz tanácsot..esetleg meg is tudja mérni a leadott teljesítményt...

ajaj, ez aprólékos meló... annyit tudok, hogy régebben próbálkoztam csak úgy, mint egy vakegér, és rosszabb lett. az a biztos, ha elmész egy dobgyártóhoz, attól kérsz tanácsot..esetleg meg is tudja mérni a leadott teljesítményt...
Ha nyitott rendszert akarsz akkor mindenképp szakember. Sokan beszélnek arról, hogy úúúú kivettem a zsiguliból a fojtást, úgy megy mint a mérgezett egér. Igen ez a zsigulinál oké. De a mai autóknál nem. Ha nincs valamilyen szintû fojtás akkor rosszabb lesz. A szakember viszont tudni fogja, hogy mit lehet kihozni belõle.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!