Találatok a következő kifejezésre: Junius 24-én meg a (2 db)

Junius 24-én jött meg a mensim utoljára, átlagosan 28 naposak a ciklusaim. Melyik nap a legmegfelelőbb?

az egyik weboldalon azt írták hogy 5-én van ovuláciom! akkor melyek a legesélyesebb napok hogy összejöhet a baba? ovuláció után még meddig termékenyülhet meg a petesejt?

Legjobb válasz: 24-48 óráig tud megtermékenyülni. mi úgy csináltuk hogy elõtte egy nappal is voltunk, azon a napon is, és utána egy nappal is. így elsõre összejött :) sok sikert neked is! 8 hetes kismama

24-48 óráig tud megtermékenyülni. mi úgy csináltuk hogy elõtte egy nappal is voltunk, azon a napon is, és utána egy nappal is. így elsõre összejött :) sok sikert neked is! 8 hetes kismama
ha pontos akkor 6-a a legalkalmasabb akkor lesz peteérésed. egy napig él max a pete aztán elpusztul de lehet elötte próbálkozni pár nappal pl 4-én meg 6-án . mert a sperma 3 napig is él benned és vár a petesejtre, míg a petesejt max egy napot él ha nem termékenyül meg. ha megtermékenyül ebben a 24 órában akkor kb 7 nap meddigre beágyazódik és terheségröl beszélünk, és még kb 1 hét még a szervezeted elég hormont termel hogy kimutasa a terhes teszt. a megtermékenyülés nagyon sokat függ a férfi spermátol ha nem jó minöségü akkor biztosan kell tudnod mikor van peteérésed , de ha normális akkor 3 napig eléldegél benned és képes megtermékenyíteni a petesejted. a legbiztosabb ha méred a hödet, mert a peteérés napján felmegy kb 37 fok köré, de ezt tudnod kell mennyi a reggeli höd átlagosan. szóval mérjed minden reggel mikor felkelsz és amelyik napon megugrik akkor hajrá.
Rendkívüli felmondásnál aznap kellene, de legkésõbb 3 munkanappal késõbb.
Igen, max. 3 munkanap. És azzal együtt meg kell kapnod az összes u.n. "kilépõs papír"-okat is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.A papírokat már megkaptam, bár nem jól van megírva az sem.
Ha a papirokat már megkaptad, de a béredet nem, akkor viszont rá kellene kérdezni a fõnöködnél, nehogy valami gubanc legyen.
Nálunk minden hónap elsõ 3 napján szoktak utalni. Független, hogy rendkívüli vagy rendes felmondás történik.
A munka törvénykönyve úgy rendelkezik, hogy a bérkifizetés napja felmondás esetén az utolsó munkában töltött nap. Mindegy, hogy rendes, vagy rendkívüli felmondás történt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!