Találatok a következő kifejezésre: Julius 23, kellett volna (3 db)

Tehát július 23 óta görcsölsz???
Meg szeretnéd tartani? Esetleg terveztétek?
A kérdező hozzászólása: Reggel émelyegtem már, csináltam egy tesztet és pozitív lett.. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy a páromnak hogyan mondjam el..
[ Elõzõ válaszoló még mindig :) ] Nekem ma délelõtt jött meg hálistennek!:D Veled mivan?
A kérdező hozzászólása: Igen, még mindig késik.. Holnap reggel megint tesztelek és majd megírom, hogy mi lett.
Nekem is negatív lett. (Elõzõ válaszoló) De még mindig késik neked? Mert nekem is.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel felkelés után teszteltem, de negatív lett..
Nekem aug. 13-án kellett volna megjönnie, de még mindig semmi! (11 napja késik már) Nekem tesztet ajánlott a doki, sõt szexeltem is gumival meg megszakításossal, de már akkor késett.
Valamilyen nõgyógyászati gyulladástól lehet, 1 napos terhesség ugyanis még nem csinálna tüneteket. Fertõzés egyébként is eltolhatja a menstruációdat, tehát magyarázná, hogy miért késett egy hetet. Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, ha ugyanis kismedencei gyulladás okozza a panaszaidat, akkor az nem fog elmúlni magától, valamint a görcseidre is fog tudni felírni erõsebb gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: 24-e óta
A kérdező hozzászólása: Hát nem tervezett baba volt... Még nem is tudjuk, hogy mi lesz, de szerintem megtartjuk..

Julius 2-án mult el ma julius 26-án megjött a menszeszem késett 3 napot mert 23-án kellett volna meg jönnie. Most tart 30. ig melyik után azok a napok amikor legjobban van esélyem teherbe esni?

eddig mindig menszesz után 21 napra meg jött.kivételesen ebben a honapban nem.

Legjobb válasz: a menstruácio elsõ napjától számitott 14-18.dik napján van a legnagyobb esélyed, mert akkor van az ovuláció.A gyogyszertárakban kaphato egy olyan kis kézi készülék PG/53 ami kimutatja, hogy mikor van ovuláciod.

a menstruácio elsõ napjától számitott 14-18.dik napján van a legnagyobb esélyed, mert akkor van az ovuláció.A gyogyszertárakban kaphato egy olyan kis kézi készülék PG/53 ami kimutatja, hogy mikor van ovuláciod.

Julius 23, -án kellett volna meg jönnie tegnap ota barnánásom van kicsit. A menszeszem mindig pontosan jön meg menszesz után 21. napra. Tegnap vettem egy tesztett negativ lett. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: szia lehet hogy csak kesik es mar lehet hogy holnap meg is jon a barnazas miatt.szerintem ha nem jon meg holnap akkor csinalj megint egy tesztet 2 nap mulva reggeli elso vizeletbol.

szia lehet hogy csak kesik es mar lehet hogy holnap meg is jon a barnazas miatt.szerintem ha nem jon meg holnap akkor csinalj megint egy tesztet 2 nap mulva reggeli elso vizeletbol.
én is pont ebben a helyzetben vagyok, szerintem csinaálj még 1 tesztet ha nem jon meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!