Találatok a következő kifejezésre: Julius 15-diken meg a menzeszem, ma (2 db)

Julius 15-diken jott meg a menzeszem, ma van a 15-dik napom es meg mindig nemvettem eszre hogy lenne atlatszos tojasfeherje alaku folyasom, ovulaciom! Juniusban nemvolt menzeszem. Meg lehet?

Meg lehet holnap ovulaciom?Illetve az a bizonyos atlatszo folyasom?Babat szeretnenk a parommal!Ehonapba meg sikerulhet?

Legjobb válasz: A peteérés idõpontja (már ha van egyáltalán) a menstruációs ciklusod hosszától is függ! Sztem még nem vagytok elkésve! Próbálkozni Kell! Nekem sem a 14. napon szokott lenni, inkább kitolódik, 18 körülire. De ez persze teljesen egyéni.

A peteérés idõpontja (már ha van egyáltalán) a menstruációs ciklusod hosszától is függ! Sztem még nem vagytok elkésve! Próbálkozni Kell! Nekem sem a 14. napon szokott lenni, inkább kitolódik, 18 körülire. De ez persze teljesen egyéni.
Persze, nekem csak menses elõtt egy héttel volt peteérésem. A lényeg, hogy ne ezt nézzétek, hanem próbálkozzatok rendszeresen, amikor jól esik, mert a görcsös akarásból sok jó nem sülhet ki, hidd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!