Találatok a következő kifejezésre: Julius 15-diken meg a (3 db)

Julius 15-diken jott meg a menzeszem, ma van a 15-dik napom es meg mindig nemvettem eszre hogy lenne atlatszos tojasfeherje alaku folyasom, ovulaciom! Juniusban nemvolt menzeszem. Meg lehet?

Meg lehet holnap ovulaciom?Illetve az a bizonyos atlatszo folyasom?Babat szeretnenk a parommal!Ehonapba meg sikerulhet?

Legjobb válasz: A peteérés idõpontja (már ha van egyáltalán) a menstruációs ciklusod hosszától is függ! Sztem még nem vagytok elkésve! Próbálkozni Kell! Nekem sem a 14. napon szokott lenni, inkább kitolódik, 18 körülire. De ez persze teljesen egyéni.

A peteérés idõpontja (már ha van egyáltalán) a menstruációs ciklusod hosszától is függ! Sztem még nem vagytok elkésve! Próbálkozni Kell! Nekem sem a 14. napon szokott lenni, inkább kitolódik, 18 körülire. De ez persze teljesen egyéni.
Persze, nekem csak menses elõtt egy héttel volt peteérésem. A lényeg, hogy ne ezt nézzétek, hanem próbálkozzatok rendszeresen, amikor jól esik, mert a görcsös akarásból sok jó nem sülhet ki, hidd el.

Ha nekem megjott a menzeszem Julius 15-diken, es most Augusztusban ugyszinten 15-diken jott meg az asztjelenti hogy 32-napos a ciklusom? Most akkor Augusztusban mikor hanyadikan van eselyem teherbeesi? Mikor probalkozzunk?

Legjobb válasz: jobban jársz ha veszel LH tesztet, az pontosabb, mint a számolgatás. Vagy hõmérõzhetsz is, de a teszt kényelmesebb. Gyógyszertárban kapható és pontosan mindent leírnak benn, hogyan kell használni. Nekünk jó volt. Sok sikert!

jobban jársz ha veszel LH tesztet, az pontosabb, mint a számolgatás. Vagy hõmérõzhetsz is, de a teszt kényelmesebb. Gyógyszertárban kapható és pontosan mindent leírnak benn, hogyan kell használni. Nekünk jó volt. Sok sikert!
Azt, hogy mikor próbálkozzatok, sajnos így nem lehet megmondani...valakinek 10.cn-on van pé-je, van akinek 20.cn. Változó....vagy ovu teszt, vagy hõmérõzés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!