Találatok a következő kifejezésre: Jovoheten kell tobb (3 db)

A jövőhéten kell megjönnie, és lehet hogy pont akkor mikor úszás lesz. Onnan pedig nem hiányozhatok. (Többi lent. )?

Hány éves korban használtatok először tampont? Milyen fajtát használjak? 1 órára míg a vízben vagyok biztonságos? 2 úszást az elején kihagytam, mert nagyon féltem tőle. A héten volt a 3.dik óra,arra már muszály voltam menni, mert rámszóltak. A következő héten fog megjönni, a naptárom szerint csütörtökön, de lehet hogy hamarabb fog, mert múltkor is úgy volt. (És szerdán van úszás). Tampont még sose használtam, mert féltem, egyrészt mert még szűz vagyok, másrészt mert olvastam hogy valaki majdnem ebbe halt bele (toxikus sokk szindróma). Hiányozni, nem hiányhozhatok, mert beírja igazolatlannak. Szerintetek úgy jó lenne, hogy ott a wc-ben bedugom magamnak? Mert még előtte van 7-órám és akkor betét használnak, csak ott tenném be és venném ki. Persze, ha nem aznap fog megjönni, akkor előtte kipróbálom.

Legjobb válasz: Ne parázd túl vegyél egy minitapont és használd, nõk milliói használják és nem halnak bele.

Ne parázd túl vegyél egy minitapont és használd, nõk milliói használják és nem halnak bele.
17 éves vagyok, szûz és nemrég próbáltam ki. Egyszerû a felhelyezése és utána tényleg olyan mintha meg se lenne. Egyáltalán nem fájt a felrakás. Ha biztosra akarsz menni akkor közvetlen úszás elõtt rakd fel, amilyen mélyre csak tudod, és úszás után egybõl cserélj is. Így baj nem lehet. Én normállal kezdtem és nem minivel. Jó úszást! :-)
Most ez középiskolai testnevelés vagy egyetemi? Ha középiskolai, akkor nincs olyan nálatok, hogy szólsz a tanárnak, hogy csókolom menstruálok és akkor leigazolja neked? Nálunk olyankor akinek megvolt az az udvaron futott pár kört vagy a medence mellett erõsítõ gyakorlatokat kellett csinálnia télen de a tanár leigazolta neki ha semmilyen módon nem lehetett a mozgást megoldani. Egyetemen nem tudom hogy mûködik, mivel addigra már nem voltam szûz így különösebben nem okozott fejtörést hogy oldjam meg. 23 N
Vagy szólsz a tanárnak, hogy épp menstruálsz és úszás helyett kapsz egy papírt, amelyre 100-szer leírod, hogy "muszáJ".
vagy ha nagyon kellemetlen akkor kimész a mosdóba és kicseréled...nem nagy dolog

Jovoheten kell megjonnie, tobb napja nagyon fajnak a melleim es erzekenyek, a mellbimbom sotet szinu es szaraz utalhat babara?

Legjobb válasz: Szia! A mell duzzadása és érzékenysége a menstruáció elõjele is lehet. Ha ez nálad szokatlan, akkor lehetséges a terhesség, de biztos csak akkor lehetsz benne, ha a terhességi teszt is ezt mutatja (a következõ menstruáció esedékességétõl számítva).

Szia! A mell duzzadása és érzékenysége a menstruáció elõjele is lehet. Ha ez nálad szokatlan, akkor lehetséges a terhesség, de biztos csak akkor lehetsz benne, ha a terhességi teszt is ezt mutatja (a következõ menstruáció esedékességétõl számítva).
Menstruáció elõtt 2 nappal már csinálhatsz egy tesztet, addig várj türelemmel!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Koszonom a gyors valaszokat:) Menstruacio elott szokott fajni a mellem de csap 1-2 napig, de most mar lassan egy hete hogy faj, es a derekam is!De semmi jelet nem erzem hogy terhes lennenk, vagy meg nem kellenne?Megfogadom a tanacsot es menzi elott 2nappal csinalok egy tesztett:) ....Tovabbi szep napot kivanok mindenkinek es sok sikert a babahoz:) )

Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz. (Ez lesz az első). Le kell borotválni a nemiszervet? (többi lent)

Teljesen csupaszítsam le, vagy az elég ha a bikinivonalat leborotválom a többit meg rövidre levágom? 15/L

Legjobb válasz: A természetes állapota annak a területnek a szõr. Nem is értem, hogy miért gondolkodik el valaki azon, hogy orvosi vizsgálat miatt leborotválja. Ha jobban érzed magad csupaszon, akkor a t

A természetes állapota annak a területnek a szõr. Nem is értem, hogy miért gondolkodik el valaki azon, hogy orvosi vizsgálat miatt leborotválja. Ha jobban érzed magad csupaszon, akkor a t
Nem kell leborotválni sehol sem. Persze ha egyébként is szoktad, akkor csináld meg a vizsgálat elõtt. De csak ezért nem kell. Elég ha elõtte megmosakszol és tiszta bugyit húzol.
*te dolgod, hogy leborotválod, de az orvoshoz nem azért mész, hogy élvezze a látványt. Véletlenül elküldtem mielõtt befejeztem volna.
Nem kell leborotválni! A nõgyógyász nem azt várja el, hogy szõrtelen legyél, az neki édes mindegy, hanem hogy tiszta legyen! Elõtte tisztálkodj meg, a figyelme onnantól fogva arra fog korlátozódni, amivel elmész hozzá, vizsgálat, problémák megoldása, stb.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm :)
Nem kell.
Egyáltalán nem kellene borotválnod, orvosok szerint is egészségtelen. Van olyan orvos, aki be is szól ezért neked!
Csak az orvos miatt nem kell leborotválni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!