Találatok a következő kifejezésre: Joslofájásim már és most (7 db)

Joslofájásim már vannak és most folyik az elötejem eléggé. Akkor most már nem soká szülök? 26-ára kell jönni a babának.

Legjobb válasz: szia! Mi is 26.-ára várjuk a babánkat és nekem tegnap este azaz 24.-én este hirtelen elcsendesült és nekem is vannak már jóslóim! én is már nagyon várom szerintem szülünk a napokba! Kitartást és szép szülést! egy majdnem 40 hetes kismama

szia! Mi is 26.-ára várjuk a babánkat és nekem tegnap este azaz 24.-én este hirtelen elcsendesült és nekem is vannak már jóslóim! én is már nagyon várom szerintem szülünk a napokba! Kitartást és szép szülést! egy majdnem 40 hetes kismama

Majd leszakad a derekam, és furcsán fáj a hasam, mintha ki akarna szakadni. Hol fáj, hol nem, de rendszerességet nem veszek észre. Jóslófájásaim már voltak, elég erősek, de ez most más.36 hetes vagyok. Ugye nem fogok még szülni?

A pocakom k?kemény. Magnéziumot szedhetek még rá, vagy inkább már ne?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül jelentkezik rendszerességgel a fájás,keményedés.Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre.Addig is pihenj le,polcold fel a lábad,és kitartás.Könnyû szülést kívánok!

Nem feltétlenül jelentkezik rendszerességgel a fájás, keményedés.Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre.Addig is pihenj le, polcold fel a lábad, és kitartás.Könnyû szülést kívánok!
Magnéziumot semmiképp se szedj már, a 36. héten abba kell hagyni. Szerintem a méhed gyakorol a szülésre, ez csak amolyan szülési elõfutár. :)
A 36. hét végéig nyugodtan szedhetsz magnéziumot! Nekem az orvos 3x2-t javasolt a 36. hét végéig, eddig csak 1-et szedtem naponta... 35 hetes
Szia! Magnéziumot már semmiképp ne szedj, a szülésnél fájásgyengeséget okoz. Ha nincs rendszeresség és nem erõsõdik, akkor ezek is jóslófájások...de bármikor erõsõdhet és rendszeres lehet :) Én is hasonló cipõben járok...37 hetes pocakos
Szia.Nekem pénteken ment el a nyákdugó, azóta hasonlók a tüneteim mint neked, de nem rendszeres, sajnos mindig abba marad.Magnéziumot szerintem már ne szedj, nekem azt mondta a védõnõ, hogy 36.dik hétig lehet de utána már ne. Lehet csak a frontoktól van, de ha nem múlik akkor meny be az ügyeletre.Minden jót, 38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Könnyû szülést Nektek is!

Hogyan tudom majd megkülönböztetni a jóslófájást az igazi fájásoktól? Az egyik barátnőm most szülte a 2. babáját, és a jóslófájásoknál már bement a kórházba, mert azt hitte, hogy az már "rendes" fájás, mivel az első babájánál nem volt jóslófájása.

Legjobb válasz: Én is második babámat szültem nemrég, és nekem se volt az elsõnél jóslóm így nem tudtam mit kell várni. És én is így jártam, hogy ezek a fájások 2 napig ugyanolyanok voltak, annyira nem fájt de aludni már nem tudtam tõlük rendesen. Nálam az se jött be hogy rendszerezõdnek e, meg pontos idõpontra követik e egymást mert összevissza volt. Mégis bementem velük a kórházba. Burkot repesztettek és egy óra múlva meglett a lányom. Én is paráztam hogy hazaküldenek meg még jó hülyének is néznek h második gyerek, és nem tudom h mikor kell menni :)

Én is második babámat szültem nemrég, és nekem se volt az elsõnél jóslóm így nem tudtam mit kell várni. És én is így jártam, hogy ezek a fájások 2 napig ugyanolyanok voltak, annyira nem fájt de aludni már nem tudtam tõlük rendesen. Nálam az se jött be hogy rendszerezõdnek e, meg pontos idõpontra követik e egymást mert összevissza volt. Mégis bementem velük a kórházba. Burkot repesztettek és egy óra múlva meglett a lányom. Én is paráztam hogy hazaküldenek meg még jó hülyének is néznek h második gyerek, és nem tudom h mikor kell menni :)
Nekem ugyanolyan volt a jósló fájás is mint a rendes fájás.Onnan fogod tudni, hogy ha lefekszel vagy le zuhanyozol elmúlik a jósló, ha nem múlik el akkor rendes.Ja, meg nekem a jósló nem rendszeres idõközönként jött, hanem hol 3 perc múlva, hol 10 múlva, hol rögtön egymás után.
Na ez velem is megtörtént, második szülésnél. Paráztam én is h hülyének néznek. De már bent tartottak, egész éjjel joslóim voltak, de mikor jöttek a rendes fájások, utána már 2 órával a kezemben volt a babám. De utánam volt ugyanigy egy másodszorra szülõnõ, szóval emiatt nem félj, max hazaküldenek, de inkább lásson doki, mit késõn menj be!
Nekem a jóslófájások elmúltak, ha mozognni kezdtem. Ugyanúgy elmúltak ha zuhanyozni kezdtem. Aznap, amikor a szülés indult meg a fájásokkal hiába pattantam ki az ágyból nem múlt el. Azért még vártam, és almentem zuhanyozni is, hátha elmúlik, mire kiszálltam a kádból összezuhantam a fájdalomtól.


35 hetes terhes vagyok ikrekkel! Eddig minden jól ment, de mostanában már sok a jóslófájásom és nagyon fáj a ott alul is! Ez normális, vagy most már közel a szülés?

Legjobb válasz: Felénk már ilyenkor be szokták fektetni az ikres kismamákat, mert sokkal több a komplikáció lehetõsége. Barátnõm jól érezte magát, nem feküdt be, baj is lett belõle. Nem ijesztegetni akarlak, de az ikerterhesség alapból veszélyeztetett kategória és beszélnék a dokimmal. Sogornõm már a 32. héttõl bent feküdt, pedig nem volt gond, csak az orvosa lelkiismeretes volt: 38. hétre születtek a fiúk, nagyon szép súllyal: 2900 és 3100-al.

Felénk már ilyenkor be szokták fektetni az ikres kismamákat, mert sokkal több a komplikáció lehetõsége. Barátnõm jól érezte magát, nem feküdt be, baj is lett belõle. Nem ijesztegetni akarlak, de az ikerterhesség alapból veszélyeztetett kategória és beszélnék a dokimmal. Sogornõm már a 32. héttõl bent feküdt, pedig nem volt gond, csak az orvosa lelkiismeretes volt: 38. hétre születtek a fiúk, nagyon szép súllyal: 2900 és 3100-al.
Igen ez normális lehet, tested készit fel rá... DE, azért legyél ovatos pihenjél, ha pihenésre elmúlik akkor csak josló. Minden jót 4gyermekes anyuka 36hkm.
Ikrekkel nincs tapasztalatom, de ezt leszámítva azt mondanám hogy normális.
Az a baj, h lehet nincs a kérdezõnek saját orvosa, akkor meg ...rája. Mindenesetre tényleg veszélyeztetett kategória vagy ikrekkel, szerintem mindenképp nézesd meg magad az orvossal/orvosoddal!
A kérdező hozzászólása: Külföldön vagyok terhes, itt nincs saját orvos és sokkal kevesebb a vizsgálat is.Köszi az eddigi válaszokat, akkor még türelmesen várakozom :-)már nem lehet olyan sok hátra
Szia! Nyugi, teljesen normális, már közeledik a nagy nap :-) Sokat pihenj, ne terheld túl magad, ne erõlködj, ne idegeskedj, lazán, nyugodtan, vidáman :-) Én 36. héten szültem (császárral) és nem volt elõtte egyetlen jóslófájásom sem, viszont amikor mentem (többet gyalogoltam), akkor azért eléggé lehúzott a hasam és volt, amikor nagyon nyomott valamelyik baba valamelyik testrészemet (pl. bordát vagy a vesémet).
Szia, azon túl, hogy csatlakozom az elõttem szólókhoz, szeretnék feléd jelezni, hogy ilyenkor már az ikresek már "minden percesnek" számítanak. Nekem az ikreimmel a 28. héttõl fájt ott lent, mert az "A" baba rajta ült a kijáraton. :) Ha megkaptátok a tüdõérlelõt és jó a súlyuk is, akkor dõlj hátra - semmi hajlás, emelés, lépcsõ, stb., mert minden beindíthatja a szülést. sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Kedden kell befeküdnöm, megindítják a szülést!Remélem minden rendben lesz!Szurkoljatok nekünk!
Szoritok! 4gyermekes anyuka.

Reggel óta sokat görcsöl és keményedik a hasam. A baba is kevesebbet mozog, most már a derekam is kezd fájni.38 hetes vagyok. Ezek a jóslófájások?

Nem rendszeres van hogy óránként 3-4-szer, de van hogy 2-3 óra szünet van.

Legjobb válasz: Próbáld ki amikor újra jönnek, a meleg fürdõt, az állítólag eldönti hogy mik ezek. Kicsit irigyellek, ha ez már a szûlés. :) szintén 38 hetes kismama Biztos reagálsz a frontra, de nem biztos hogy még szûlsz. Nekem tegnap elõtt és tegnap volt hasonló, és ma nagyobb a nyugi... bezavar a front. Könnyû és gyors szûlést kívánok, és egy gyönyörû babát!

Próbáld ki amikor újra jönnek, a meleg fürdõt, az állítólag eldönti hogy mik ezek. Kicsit irigyellek, ha ez már a szûlés. :) szintén 38 hetes kismama Biztos reagálsz a frontra, de nem biztos hogy még szûlsz. Nekem tegnap elõtt és tegnap volt hasonló, és ma nagyobb a nyugi... bezavar a front. Könnyû és gyors szûlést kívánok, és egy gyönyörû babát!
Szintén 38 hetes vagyok és 2 napos.Tegnapelött kezdett lelassulni és fájni a szeméremcsontom, meg a farcsontom.Tegnap és ma nagyon keveset mozog, és jobban fáj.Én sem vagyok a toppon.A frontokat ennyire még nem éreztem(tük) meg.Lehet mégis a front teszi.Persze az is lehet, hogy bármelyik nap szülünk.Gyakran van székelési ingerem is, meg tegnap hasmenés.Viszont nem görcsölök, csak nagyon ritkán.Szóval akár jósló, akár nem, most már idõben vagyunk, gond nem lehet belõle.Azt mondják ha itt az idõ és menni kell, azt úgyis tudni fogjuk.Olyan izgalmas a vége szerintem.Nem tudni, hogy amit hétfõre terveztünk azt még meg tudjuk e valósítani, vagy sem.Lehet hétfõn már a karjainkban lesz a csöppség és megváltozik az egész életünk.:)
Szia, nekem a 36-ik héttõl vannak görcseim.Most hogy lassan a 40-ik hetemet töltöm mindig erõsebben, de a babóca nem akkar elõjönni.Szerintem ezek még jóslófájások csak.Pár nappal ezelõtt olyan rendszeressen jöttek a fájások, már azt hittem valami lessz, de mirre elkészülõdtem hogy megyünk szülni elmultak.A derekam meg iszonyatossan fáj már 2 hete.Nagyon elkeztem vizesedni is, még az arcom is éjjelre bedagad.Nagyon reménykedek minden nap hogy nem csak a jóslófájások fognak jelentkezni.Az elsõ babámat is 42 hétre szültem orvosi segítséggel.Könnyû és gyors szülést kívánok.Már nemsok van hátra!!!!Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Kösznöm a válaszokat. Estére már elmúltak a görcsök. Reménykedem én is, hogy hamarosan igazi fájások legyenek. A doki szerint bármikor beindulhat. Még két hét a kiírt idõpontig. Kitartász nektek is.

Milyen a jóslófájás? Mennyibe hasonlít a szülési fájásokhoz? Már van egy 6 éves fiam de nála úgy mentem szülni hogy nem voltak fájásaim csak elkezdett szivárogni a magzatvíz. Most 37 hetes vagyok és már többször volt olyan érzésem mintha menni kéne.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom,hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.

Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom, hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.
Nekem menzi szeru gorcseim voltak, volt amelyik eleg eros is volt, de rendszertelenul jelentkezett es volt, hogy el is mult. Engem elszorakoztatott az elso lanyomnal 5 napig szules elott, a masodiknal mar szules elott 2-3 hettel kezdodott. 38+6 ill. 38+5 napra szulettek a lanyok.

Tarthat 1 egész napig a joslófájás? Mert nekem tegnaptol fály görcsöl és még ma is 38hetes vagyok . Mért nem mulik el vagy mért nem történik már akkor valami? Ezt most nem értem

Legjobb válasz: Ha rendszeres, 3-5 percenként jön újra, meleg zuhanyra/fürdõre nem javul, akkor hivd fel a dokidat/szülésznõdet vagy menj be a kórházba, hogy mi legyen. Én 38. hétre szültem, szóval lehet, hogy ez már neked is az igazi görcs, maximum megnéznek, befektetnek, hazaküldenek még pár napra, de nehogy baja legyen a babának.

Ha rendszeres, 3-5 percenként jön újra, meleg zuhanyra/fürdõre nem javul, akkor hivd fel a dokidat/szülésznõdet vagy menj be a kórházba, hogy mi legyen. Én 38. hétre szültem, szóval lehet, hogy ez már neked is az igazi görcs, maximum megnéznek, befektetnek, hazaküldenek még pár napra, de nehogy baja legyen a babának.
A jóslófájások abba szoknak közbe maradni. Szerintem is menj dokihoz, mert lehet hogy szülni fogsz. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!