Találatok a következő kifejezésre: Jogosult vagyok segélyre álláskeresési segélyre én (2 db)

Jogosult vagyok munkanélküli segélyre (álláskeresési segélyre) én is?

24 éves vagyok. Eddig kétszer voltam szakmai gyakorlaton (két hónapig tartott mindkett?, két különböz? f?iskolai képzés miatt kötelez? volt). Félek,h most a diplomával mégsem lesz egyb?l munkám, így jogosult vagyok valamilyen támogatásra én is? Nem volt még olyan munkám, amib?l pénzem is származott volna.

Legjobb válasz: Nem vagy jogosult támogatásra/segélyre, az csak akkor jár, ha már van egy meghatározott idejû munkaviszonyod, mivel neked iylen még nem volt, nem kepsz, viszont ha bejelentkezel a munkaügyibe akkor "segítenek" munkát keresni, illetve 3-6 hónap munkanélküli után további kedvezményeket kaphat aki foglalkoztatni fog.

Nem vagy jogosult támogatásra/segélyre, az csak akkor jár, ha már van egy meghatározott idejû munkaviszonyod, mivel neked iylen még nem volt, nem kepsz, viszont ha bejelentkezel a munkaügyibe akkor "segítenek" munkát keresni, illetve 3-6 hónap munkanélküli után további kedvezményeket kaphat aki foglalkoztatni fog.
Szia! Nem tudom a választ, de tudok olyan megoldást, ami valószínûleg kisegítene, bár nem azonnal, de egy hálót jelentene. Küldj privát-emailt.
Na, még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Szory, elnezest, hibaztam, 60 eves leszek Decemberben.
Napi br. 1307ft, ez naptári napokra értendõ, ez egy 30 napos hónapra br. 39210 Ft, ha nincs letiltásod vagy családi adókedvezmény akkor nettó 35290 Ft. Egyéb feltételeknek is meg kell felelni, hogy jogosult legyél rá: http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm az üzenetet. En voltam jo par honappal a munkaügyön Szombathelyen, es ök mondtak, hogy nekem ez jar, ez amit kerhetek, csak elfelejtettem megkerdezni, hogy mennyi ez az összeg. Köszi megegyszer!!!
Megállapitanak egy napi összeget, ezt szorozd fel 30-31-el. Ebbõl még a nyugdij járalékot is levonják. Tehát kb. tisztán 34-35 ezer körûl. ( ebbõl letiltás nem vonható) Énis ezen vagyok !
Napi br. 1307ft, ez naptári napokra értendõ, így 30 napos hónapra br. 39210 Ft nettóba:35 ezer körül. Ez fix összeg, mindenkinek ennyi jár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!