Találatok a következő kifejezésre: Joghurtot mikortól egy (2 db)

Joghurtot mikortól ehet egy baba?

Adtam most el?ször a 8hós fiamnak Dannon Actívia natur joghurtot. Majdnem a felét bevágta. remélem nem lesz semmi baja t?le.

Legjobb válasz: Natúr joghurt kb. 8-9 hónaptól. Úgy lesz belõle gyümölcsjoghurt, hogy te teszed hozzá a gyümölcsöt amit szeret és ehet.

Natúr joghurt kb. 8-9 hónaptól. Úgy lesz belõle gyümölcsjoghurt, hogy te teszed hozzá a gyümölcsöt amit szeret és ehet.

1 hét múlva lesz a kislányom 8 hónapos! Adhatok neki 8 hónapos babának való bébi ételt? Számít az az egy hét? Baba joghurtot pudingot ami tartalmaz tejet ti adtok 8 hós babának? Turó rudi rendes joghurt tejtermék mikortól adható?

Legjobb válasz: A 8 hónaposoknak való bébiételek már darabosak, nem minden baba fogadja szívesen. Persze, próbálkozni lehet :) Én babajoghurtot nem adtam, sima, natúr joghurtot is csak 9 hónapos kora után (anyatejes baba). Túró Rudit még most, 17 hónaposan is ritkán kap, szerintem az nem "rendes" tejtermék..inkább otthon készített gyümölcsjoghurt, friss gyümölcs, a mindenféle adalékkal felturbózott Rudi, max. 1 éves kor után, néha-néha nasinak jó...Persze ez csak az én véleményem:)

A 8 hónaposoknak való bébiételek már darabosak, nem minden baba fogadja szívesen. Persze, próbálkozni lehet :) Én babajoghurtot nem adtam, sima, natúr joghurtot is csak 9 hónapos kora után (anyatejes baba). Túró Rudit még most, 17 hónaposan is ritkán kap, szerintem az nem "rendes" tejtermék..inkább otthon készített gyümölcsjoghurt, friss gyümölcs, a mindenféle adalékkal felturbózott Rudi, max. 1 éves kor után, néha-néha nasinak jó...Persze ez csak az én véleményem:)
Adhatod a 8 hós babaételeket, legfeljebb turmixolod, ha nem fogadja el még a darabosat. Babajoghurtot és babapudingot én adtam lányomnak annó, igaz drága mulatság. Túró rudit még nem kapott (1 éves a lányom).
8 hósan az egyévesnek valót adtamm már, csak turmixolva, mert még nem volt foga. 3.5 hósan kezdtük a hozzátáplálást, ergo 8 hósan õ már minden kaját megismert. Most 11 hós és 100%-ban az én fõztömet eszi, csak felnõttkajákat.
1 hét alapvetõen nem számít, dehát akkor miért nem várod meg?! :) Baba yoghurtot nem adtam, csak natúr yoghurtot gyümölccsel 10-11 hónapos kortól, túrót, sajtot szintén ekkor. Puding tejes, én csak egy év után adtam. Túrórudit másfél évesen kapott elõször, azóta elvétve kap egyet-egyet.
Adhatsz neki nyugodtan 8 hónaposnak való bébiételt!Az én lányom 8 hósan már mindent megevett, még a darabos ételeket is pedig nemigazán volt akkor még foga.Joghurtot is kapott, danoninot, gyümis joghurtokat adtam neki.Nagyon szerette!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!