Találatok a következő kifejezésre: Jobban fogyaszt szobabicikli, (2 db)

Jobban fogyaszt a szobabicikli, ha foliázom magam közben? Vagy mit tegyek még, hogy jobban használjon?

Legjobb válasz: Ne fóliázz, mert az a melegedést fokozza, ami csak vizet és sót fogyaszt rólad. Az a kisebb gond, hogy pótolnod kell - de túl is melegedhetsz. Nem jó játék.

Ne fóliázz, mert az a melegedést fokozza, ami csak vizet és sót fogyaszt rólad. Az a kisebb gond, hogy pótolnod kell - de túl is melegedhetsz. Nem jó játék.
DIÉTÁÁÁÁÁZZZ! És tekerj egy orát egyhuzamban monoton tempoban, 120-130 körüli pulzuson! TÜRELEM!
az igaz h.érdemben nem fogysz majd tõle(tényleg csak só/víz távozik), viszont a narancsbõrnek nagyon jót tesz, úgyhogy ha részben ez is a célod(fezsesebb bõr), akkor bátran csináld, nem okozol kárt.a súlyvesztéshez viszont tényleg elengedhetetlen a diéta is.
jujjj. láttam errõl egy kisfilmet, hogy hogy használ a szobabicikli. a monoton tempóval kevesebb zsír fogy, mintha változtatnád a tempót. a helyes napi 20 percen keresztül 8 mp erõs tekerés 12 mp közepes elõnye hogy 20 perced úgyis van egy nap...mondjuk tv elõtt és hatásos
Nah és mégis melyik kisfilmet láttad? valamelyik tv-shoppos okosságot vagy sóher norbi fogyiklub dvd-jét? Az intervallum edzésnek valoban egyik elõnye hogy viszonylag több zsír ég, DE több izom is fogy...
Nem. Discaveryn volt... Nem éppen...
A kérdező hozzászólása: akkor mit tegyek, hogy jobban használjon?
Kedves 12:30as! Már hogy a viharba fogyna izom ettõl? Az izom a koplaló fogyókurától tud fogyni

Mi fogyaszt jobban diéta mellett 40 perc taposás, 40 perc intenzív szobabicikli vagy 40 perc Rubint Réka comb és csípő rész?

Legjobb válasz: 1.szobabiciklizés,2. taposás, 3. Rubint Réka. A fogyáshoz, zsírégetésre pulzusnövelésre van szükség. Azzal h, hogy például emelegetd a lábad nem nagyon fog felmenni a pulzusod. De sokan ajánlják a szobabiciklizésnél az intervallumos edzést. 1 perc gyors, 2 perc lassú. Ebbõl kb 20 percet csinálj.

1.szobabiciklizés, 2. taposás, 3. Rubint Réka. A fogyáshoz, zsírégetésre pulzusnövelésre van szükség. Azzal h, hogy például emelegetd a lábad nem nagyon fog felmenni a pulzusod. De sokan ajánlják a szobabiciklizésnél az intervallumos edzést. 1 perc gyors, 2 perc lassú. Ebbõl kb 20 percet csinálj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Tapasztalatból mondom, hogy Rubint Réka.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!