Találatok a következő kifejezésre: Jobban fáj, beinditják a szülést, mint (1 db)

Jobban fáj, ha beinditják a szülést, mint amikor magátol indul be? Vagy a vajudás?

Nem tökéletes már a babom szivhangja,és lehet beinditják a héten a szülést,mert nem akar a dokim kockáztatni,38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: És ha beinditják,az hogy fog történni?

A kérdező hozzászólása: És ha beinditják, az hogy fog történni?
Szia nekem is úgy inditották be a szülést.Nem kell tõle félned mert mindenkinél más.Ha hamar tágulsz akkor pár órán belül megszülsz, meg ha a magzatviet elcsípik.Nekem valami hüvelyi tablettát raktak fel 3 óránként, ez arra volt hogy megnyissa a méhszájjat.Sajnos nekem elég sokáig tartott, mert erõssek a csontok.Meg az orvostól is függ hogy mit ad, mert én úgy tudom ha infúziót kapsz azzal minden gyorsabb.Sajnos nekem 38 óra mulva lett meg a kicsi, mert nemvoltak hajlandók hamarabb elcsípni a magzatvizet.Most a második babámat várom remélem nem kell szülést indítanni, mert legalább megtudom milyen ha természetessen indul be magától.De ne aggódj mert a barátnõm 5 óra alatt megszült, és neki is úgy indították be.Boldog babavárást.üdv 37hetes kismama
Szia! Nekem beindították a szülést oxytocin infúzióval, azután jött a burokrepesztés, ami persze egyáltalán nem fájt, és azután két óra múlva megszületett a babám. Nem tartott sokáig a vajúdás, gyorsan jöttek nagyon erõs fájások, szinte már az elejétõl félpercenként, de így jobb volt, mint ha esetleg még pár napot vártam volna és lehet, hogy ha beindul magától, tovább tart a vajúdás és a végére, mire igazán össze kell szedni minden erõmet, kifáradok.Én már a 41. hétben voltam, kétujjnyira tágulva a méhszáj. Neked is gyors, problémamentes szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: MÁR 8 HETE 1 UJJNYIRA KI VAGYOK TÁGULVA, KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT, NEKTEK IS BOLDOG BABAVÁRÁST, ÉS GYORS SZÜLÉST.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szakképzés kell ahhoz, hogy dúla lehessek?

még nincs szakmám, és ezen gondolkozom.... van egy babám, most vele vagyok itthon, gondoltam ez alatt az idő alatt meg lehetne csinálni, már ha olyan a képzés.

6

Tatabányán szülnétek-e? Milyen a tatabányai kórház, szülésznők, szobák, orvosok? Ha nem akkor hol?

8

Nagy baj ha rettenetesen félek a szüléstől? De már rémálmom is volt hogy vajúdtam sírtam és kétségbe voltam esve az ágyon vergődve. és ha eljön ez a nap nem tudom hogy viselem vagy mit kell tennem? !

8

5 hetes gáthegetek érzékeny volt még?

A hüvelybementemnél van egy kis kör alakú érzékeny csomó, ez lehet, hogy az elvarrt belső varrat csomója? Mikorra szívódik fel? Ez az egy pontja érzékeny még, igaz csak pár napja lett az, a többi rendben van.

12

Dr. Magyar Attila mennyit szokott kérni a szülésért?

2

Hányan várjuk a hidegfrontot? és kinek jön be?

én még csak 38+2 napos vagyok , uh szerint előrébb járunk egy héttel. hátha segít rajtam... ti hogy vagytok vele? csináljunk statisztikát hányunkon segít majd a holnapi front?

22

Szülés előtt álló kismamik, hogy bírjátok?

A hőség, az éjszakai nem alvás, medencefájdalom, jóslók, lábdagadás, kézzsibbadás? Ki küzd még ezekkel mostanság? Hogy élitek meg az utolsó napokat?

16

Szülés után feltétlenül löttyedt, ráncos marad a has?

Létezik olyan, hogy valakinek a szülés előtti formára áll vissza a hasa? Főleg a bőrre gondolok.

14

Mikor érdemes telefonálni az apukának, hogy helyzet van? Mikor kell indulni?

Fél órája arra keltem, hogy a derekamból elindul a fájdalom a hasamhoz, egészen lentre.
Még nem mondanám, hogy fáj, inkább csak kellemetlen. 12 percenként érzem ezt a fájdalom szerű valamit. Magzatvíz még nem folyt el. Az igazság az, hogy a héten már volt pár téves riasztás, nem szeretnék még egyet elkövetni.
Honnan tudhatom, hogy ez már "az"?
38 hkm.

6

Második szülésnél ha fájásokkal kezdődik akkor hány perceseknél érdemes elindulni a kórházba?

Van egy lányom vele fájásokkal kezdődött a szülés és 5-6 percesekkel mentem be. Kitágultam viszont császár lett a vége. Most vagyok utolsó idős terhes. Én 5 perces fájásokra gondoltam, hogy akkor indulok el 10 percre van tőlünk a kórház. Elég lesz így?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!