Találatok a következő kifejezésre: Jobb-e, miben az új (3 db)

Jobb-e, miben más az új Flexia nevű tampon, mint a régi?

Nem szeretném leírni a márkát, lehet az reklám lenne. Aki használta már ahhoz teszem fel a kérdést, hogy jobb-e mint a sima? Miben másabb? Érdemes-e venni?

Legjobb válasz: http://www.obflexia.hu/index.php?PHPSESSID=6dd1e74edafbd9455.. Itt le van írva minden róla.

Szia! Én használtam...:S Kényelmes és könnyen felmegy...DE (lehet ez egy rossz széria volt), mert bennem maradtak szálak a tampon kivétele után....pedig 4óránál tovább nem hagyom bent sose!!! És tegnap szedte ki belõlem a nõgyógyász....mert elég komoly gyulladást is okozhatott volna! Asszem váltani fogok a betétre....
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Azt a linket amir küldtél, én is néztem már. Csak véleményre voltam kíváncsi, mert természetesen a reklámba minden gyártó a legjobbakat mondja el. Igazi tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Miben lesz jobb az új Xbox 360 E változata?

Hűtés szempontjából érdekelne leginkább, azt tudom hogy sok mindent kivettek belőle. Hazai piacon mennyi lesz az áruk?

Mi a véleményetek az alábbiakban felsorolt E-mail fiókokról? Van közös vélemény? Például: egy vagy több olyan fiók, ami több ember szerint is jobb, mint a többi? Ti mit ajánlotok nekem, mint új fiókot készíteni akaró embernek?

Citromail. Freemail. Gmail. Mailbox. Omail. Vipmail (és társai: Index.hu, Velvet.hu, Indamail.hu). Yahoo. Lajt. Hotmail/windowslive. Több nem jut eszembe!

Legjobb válasz: citromail freemail----> [email protected] (használtam mindkettöt, sajnos) gmail -----> zsiiir, most is ezt hazsnálom! tööbit nem tudom, mert g mail bevált!

citromail freemail----> [email protected] (használtam mindkettöt, sajnos) gmail -----> zsiiir, most is ezt hazsnálom! tööbit nem tudom, mert g mail bevált!
Gmail és Yahoo használható, a többit felejtsd el.
Gmail, Gmail, és megint csak gmail:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Amúgy: én is Gmail-os vagyok :) És azért jót mosolygok azokon, akiknek nem Gmailjuk van. Jobban bízok én is a Gmailban - lehetetlenség (legalább is nagyon nehéz) feltörni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!