Találatok a következő kifejezésre: Jobb-e, miben az (61 db)

Mik a tapasztalataitok a magántanuló helyzetéről? Könnyebb az időbeosztása? Sport mellett jobb megoldás-e, mik az előnyei/hátrányai?

versenyre való felkészülés / versenyzés miatt magántanulásra hívta fel a figyelmet az egyik tanár a sok óráról való hiányzás miatt.(edzések miatt gyakran elkell jönni).

Legjobb válasz: Lényegében tényleg könnyebb és egyénre szabottabb. Azonban iskolától függ a hátulütõje: valamelyik suli a magántanulóitól megköveteli az osztályozóvizsgát, valamelyik egyáltalán nem, és van olyan is, amelyik azt mondja, hogy ah úgy magántanuló, hogy bejárt és vannak jegyei, akkor nem kell vizsga. (Ezek az osztályozóvizsgák pedig rendszerint nehezek, mert az egész éves anyag egyszerre kell minden tárgyból.)

Lényegében tényleg könnyebb és egyénre szabottabb. Azonban iskolától függ a hátulütõje: valamelyik suli a magántanulóitól megköveteli az osztályozóvizsgát, valamelyik egyáltalán nem, és van olyan is, amelyik azt mondja, hogy ah úgy magántanuló, hogy bejárt és vannak jegyei, akkor nem kell vizsga. (Ezek az osztályozóvizsgák pedig rendszerint nehezek, mert az egész éves anyag egyszerre kell minden tárgyból.)
Voltam már magántanuló egy tanévig, nagyon jó. Sokkal könnyebb, mint a másik. Nincs hátránya.
Szerintem sokkal könnyebb :) Én is sportolok és sokat hiányoztam az edzések és a versenyek miatt, meg minden verseny elõtt vinni a kikérõt szóval elég macerás is volt... Amikor tudtam akkor bent voltam és megírtam a dogákat, mindenbõl meglett a megfelelõ mennyiségû jegyem és így nem kellett osztályzó vizsgáznom sem:) Szóval én csak ajánlani tudom :)

Jobb-e, miben más az új Flexia nevű tampon, mint a régi?

Nem szeretném leírni a márkát, lehet az reklám lenne. Aki használta már ahhoz teszem fel a kérdést, hogy jobb-e mint a sima? Miben másabb? Érdemes-e venni?

Legjobb válasz: http://www.obflexia.hu/index.php?PHPSESSID=6dd1e74edafbd9455.. Itt le van írva minden róla.

Szia! Én használtam...:S Kényelmes és könnyen felmegy...DE (lehet ez egy rossz széria volt), mert bennem maradtak szálak a tampon kivétele után....pedig 4óránál tovább nem hagyom bent sose!!! És tegnap szedte ki belõlem a nõgyógyász....mert elég komoly gyulladást is okozhatott volna! Asszem váltani fogok a betétre....
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Azt a linket amir küldtél, én is néztem már. Csak véleményre voltam kíváncsi, mert természetesen a reklámba minden gyártó a legjobbakat mondja el. Igazi tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Windows 7-rõl 8.1-re megéri-e frissíteni? Miben jobb, vagy rosszabb az 8.1 a 7-nél?

Legjobb válasz: Szerintem nem éri meg. mind 2 jó rendszer. hogy miben jobb? szerrintem semmiben ha csak nem vesszük azt elõnyösnek hogy az élõ csempééke könnyebb kezelni az e-maileket vagy hogy dizájnosabb. meg gyorsabb a boot. de nem mondanám hogy jobb.

Szerintem nem éri meg. mind 2 jó rendszer. hogy miben jobb? szerrintem semmiben ha csak nem vesszük azt elõnyösnek hogy az élõ csempééke könnyebb kezelni az e-maileket vagy hogy dizájnosabb. meg gyorsabb a boot. de nem mondanám hogy jobb.
Driver alul támogatottság, nem a legújabb programok, játékok esetén problémák léphetnek fel (de a legújabbak esetében is, pl. skype) Asztali felhasználási szinten macerás táblagép használati mód. (persze ha érintõ kijelzõs géped van akkor ez elég jó) Könnyedén össze omlik, és olyankor helyre állításért könyörög, vagy csak simán fekete kijelzõvel indul... Elõnye: állítólag pár százalékkal gyorsabb mint 7 -es. (mondjuk nekem eddig csak gyorsabban sikerült össze omlasztanom, mint bármi mást)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Akkor eddig 2:0 a 7 javára. Várom még a véleményeket :)
Szerintem már maga az idõ elpazarlása sem éri meg hogy lecseréld a jól mûködõ 7-est.
én a 8.1-et használom de nincsenek vele kompatibilitási pro blémáim, és a 8-as win7-en alapul szóval a programok 98 %-nak kell rajta futni ésszerintem nagyon jó rendszer a 8.1.igaz a start menü maradhatott volna de én nem csinálok belõle problémát, már megszoktam és meg is szerettem ahogy van úgy hogy csak ajánlani tudom :) sok sikert a döntéshez
én is szeretem a nyolcad ugy is visza fogják rakni a start menüt a rendszerbe szeptember 9 én most szeptemberben és a lessz videókártya egy jó erõs windows 8.1 rakok fel mert sokkal gyorsabb mint a windows 7 . megéri váltani sokkal nagyobb a biztonsága mint bármelyik windows nak PL van benne UEFI meg illyenek !
Azért mert nem nyertél felvételt egy céghez? Ember akkor én már legalább 100szor lehettem volna öngyilkos.
Aki komolyan eldönti, hogy öngyilkos lesz az nem kürtöli szét a nagyvilágnak. Szóval ez már kezdésnek nem rossz, hogy nem gondolod komolyan. Úgyhogy ezek után szedd össze magad és ne itt siránkozz. Rengeteg embernek nem jön össze sokszor, amit elképzel és képesek talpra állni, átlendülni a dolgon és tovább keresni a lehetõségeket.
Ha ilyen hülye vagy akkor hajrá!Csak úgy csináld, hogy sikeres legyen és ne nyomorodj le.Ne másnak kelljen gondozni, mert egy kis semmiség elõl akartál megfutamodni és nem sikerült.
Te egy gyáva vagy, de piszkosul! Nem szabad feladni! Ha megölöd magad nem oldódik meg semmi, csak több lesz a problémád! Gondolkozz ember!
Nem egy cég van a világon, baeg... Ha meg minden kötél szakad, lehet feketézni vagy maszekolni...

A barátnöm nem tudja eldönteni hogy szüz vagyok-e vagy sem, és én kérdeztem hogy mi lenne a jobb, erre ö azt mondta, hogy ha nem lennék az, de miért mondta ezt? Ö is szüz és fél akkor hogy valamit elrontanánk?

Vagyis amig szüz vagyok semmi kapcsolatom nem lesz vele?

Legjobb válasz: Valamit nem értek, hogy nemtudja eldönteni, hogy szûz vagy-e?? vagy te sem tudod?! Valószínûleg azért mondja, mert akkor már van tapasztalatod, és figyelni fogsz rá, nem csak magadra, mint elõször. Amugy meg lehet hogy éppen nem örül neki, amiért esteleg jobban kell rá készülnie, mint ha te is szûz lennél! Nemtudom érted-e mire gondolok. Pl jobban borotválkozik ott, vagy ilyen valami..

Valamit nem értek, hogy nemtudja eldönteni, hogy szûz vagy-e?? vagy te sem tudod?! Valószínûleg azért mondja, mert akkor már van tapasztalatod, és figyelni fogsz rá, nem csak magadra, mint elõször. Amugy meg lehet hogy éppen nem örül neki, amiért esteleg jobban kell rá készülnie, mint ha te is szûz lennél! Nemtudom érted-e mire gondolok. Pl jobban borotválkozik ott, vagy ilyen valami..
üljetek le és mond meg neki, hogy te teljesen õszintén mondtad, hogy még szûz vagy, és kérdezd meg tõle, hogy ezt mért nem hiszi el, és hogy feltétlenül egy olyan sráccal akar lefeküdni, aki kitudja kivel volt már. Tény, hogy jobb egy tapasztaltabb féfi/fiúval az elsõ szex, de lehet ennek is megvannak az elõnyei, eggyütt tapasztaltok ki mindent, ami valóban hosszú idõ lesz, és az elsõ valószínû hogy nem is fog sikerülni, de az biztos, hogy idõ kell majd ahoz, hogy megtanuljátok a szexet. Ezért is szeretik a lányok azt, ha az elsõ olyan aki már tapasztalt, mert a lányok így érzik magukat biztonságban. De az interneten utána nézhetsz dolgoknak...:) ...
soha semmilyen kapcsolatod nem lesz vele, mert töketlen vagy!
A kérdező hozzászólása: én szüz vagyok csak nem hiszi el azt hiszi hazudok :) De akkor valahonnan tapasztalatot kell gyüjtenem vagy nem akar majd velem lefeküdni?
Szerintem ha "tapasztalatot" akarsz szerezni mielõtt lefekszel vele- vagyis gyakorlatilag megcsalod, akkor az sokkal rosszabbul fog esni neki mint az, hogy még tényleg szûz vagy. Bár ha egyáltalán eszedbe jut az, hogy mellette szerezz tapasztalatot (és nem vele), akkor talán nem is szereted? Gondolkozz el ezen, mert az elsõ alkalolmnál az a lényeg, hogy szeretetbõl csináld, nem pedig az, hogy hány pózt tudsz, meg hogy meddig bírod... Egyébként attól, hogy egyszer szexelsz egy nõvel, még nem leszel "tapasztalt".

Mi a véleményetek a HTC Wildfire S telefonról? Esetleg van-e jobb telefon ebben az árkategóriában?

Legjobb válasz: Jó, minõségi cucc, de tudásban van jobb ennyiért. Xperia Mini (nem az X10) és Live, egy kicsit többért a DEFY.

Jó, minõségi cucc, de tudásban van jobb ennyiért. Xperia Mini (nem az X10) és Live, egy kicsit többért a DEFY.
Igen, a Mini, vagy talán a skate, de az gyengébb valamivel a Mini-nél.
A Skate NEM!!!

Mi lesz itt most? Jobb, marad ugyan az, rosszabb? E 3 SZÓVAL VÁLASZOLJATOK! Valamint mi lesz az eüvel, rendőrséggel, MÁVAL, honvédséggel? Magyarul az állami tulajdonú cégekkel.

Legjobb válasz: Hát a rosszarcú és rossz hírú Pintértõl a rendõrség nem lesz jobb!!!! Egyébként jó hosszú ideig minden marad a régiben. - Nem lesznek új munkahelyek, sõt év végére elérheti a 13 százalékot is. - Semmilyen adócsökkentés és semmilyen lakásfenntartási költség nem lesz kevesebb. Ha tényleg a szocialisták elszámoltatásával fog Viktorka foglalkozni - ahogyan azt sokan kívánják - végképp' nem lesz idõ és mód a gazdaság rendbetételére.

Hát a rosszarcú és rossz hírú Pintértõl a rendõrség nem lesz jobb!!!! Egyébként jó hosszú ideig minden marad a régiben. - Nem lesznek új munkahelyek, sõt év végére elérheti a 13 százalékot is. - Semmilyen adócsökkentés és semmilyen lakásfenntartási költség nem lesz kevesebb. Ha tényleg a szocialisták elszámoltatásával fog Viktorka foglalkozni - ahogyan azt sokan kívánják - végképp' nem lesz idõ és mód a gazdaság rendbetételére.
Nem tudom. Nem tapsikolok a Fidesz 2/3-ának, de azért nem ásom meg rögtön a sírjukat sem. Jobb országban akarok élni, ha õk ehhez hozzá tudnak tenni, az csak jó, mindenkinek. Ha meg rosszul csinálják, az a népakarat, ami õket most felhatalmazta, majd szépen le is váltja. Szerintem senki sem lát a jövõbe, elõre nem szokásom ítélkezni.
1. feladat a szocikat megszégyeníteni elszámoltatni börtönbe zárni ez lesz szerintem a fidesz 1. eredménye csáó szocik
Nemtudokháromszóvalválaszolniannyikérdésreaholszerepela kérdésbenazEÜarendõrségaMÁvahonvédségaz államitulajdonúcégekremélemsokatsegítettaválaszom
Privatizáció. Eladnak mindent amit csak lehet pl a még megmaradt állami földeket. Aztán utánna? Érdekes lesz.És akkor nemsokára el kell kezdeni visszafizetni azt az IMF hitelt, amit Bajnai felvett, a kincstár üres, tehát még hitel kellene, vagy levesz a nyugdíjakból, családi pótlékból stb...adóemelés lesz, meg új adók...na majd meglátjuk.
Jobb!Újra hiszek benne, hogy felemelkedhetünk!
Jobb! A többi nem egyik napról a másikra megy, ezt mi Fideszes szavazók is tudjuk, de bizom benne, hogy az eü-t rendbe rakják, rendõrséget megerõsitik+szigorúbb törvények és igy tovább!
legfõképp akkor, ha engedi :P
Nem jobb, csak másabb, abból a szempontból hogy hamarabb el tudsz durranni, mert szoros a segge, szorosabb sokkal. A jó technika, ha tekergeti a nõ a derekát ide oda, alias hegyezi a makkot.
Szerintem pedig nem jobb! Inkább csak másabb... Érdemes kipróbálni ha hajlik rá az asszony, de sok a macera vele. Elõtte is, közben is és hát utána is. Nincs meg az a "szabadság" mint hüvelyi szexnél. Figyelni, hogy akkor most óvatosan, lassan, most jó-e neki vagy sem, csak kicsiket mozogni, ha kihúzod akkor ne érjen a gumi semmihez..... Szóval annyira nem kedvelem. Jobban szeretem mikor szabadon váltogathatok punci-száj között.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Sokkal jobb a bevált módszer, az meg, hogy szûkebb......hát voltam olyan nõvel akinek pont fordítva volt. Persez volt olyan csaj is akijnek fiatal kora ellenére, laza tartás nélküli puncija volt, nála biztos a kormos lett volna jobb :D
Jobb, ha jó technikát használsz
Jobb, mert sokkal szûkebb.
Jónak jó, ha mindketten ellazultok és megvan a megfelelõ síkosítás és elõkészület. Mert ha nincs, érhetnek kellemetlen meglepetések és a fiú farkából könnyen válhat a csokis kuglóf tölteléke...:) A lány akkor csinálja jól, ha megfelelõen tisztálkodik, ellazul, és élvezi:) Különben csak szenvedés.
A kérdező hozzászólása: Jó, legyen az az alap, hogy engedi.
szerintem jobb, bár még nem próbáltam. leginkább akkor csinálja jól, ha egyáltalán engedi!
Akkor csinálja jól egy nõ (ha azt szeretnéd tudni, hogy mivel tud a legnagyobb örömet szerezni a párjának), ha látszik rajta, hogy élvezi és igyekszik olyan pózokat választani, ahol a párja mozizhat :) Pl. Bepucsít kutyapózban vagy jól felhúzza a lábait, ha a hátán fekszik. Esetleg háttal a párjának, guggolva és pucsítva ül rá popsival a bránerre. Francba, begerjedtem még a gondolatra is :)

Az Armani Idole vagy az Armani Mania női parfüm jobb-e? Tudom hogy nézőpont kérdése de mégis aki ismeri írja le miben más a kettő és miért szereti jobban azt.

a fásabb keletiesebb, mediterránabb illatokat kedvelem, akkor melyiket ajánljátok a kettő közül?szeretem pl. az armani code-ot, hasonlóan karakteres de nem cukormázas armani illatot keresek, a kettő közül melyik finomabb szerintetek?Egyébként 35 éves nő vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!