Találatok a következő kifejezésre: Jobb szememmel és távolra (2 db)

Jobb szememmel közelre és távolra is homályosan látok. Mi lehet az oka?

Mind a jobb,mind a bal szememre -1es lencsét hordok, eredetileg távolra nem látok. Pár hónapja a jobb szememmel elkezdtem közelre is homályosan látni. A szemorvos,akihez mentem, felírt mindenféle vitamint,szemcseppet,de egyikt?l sem javult semmit. Mi lehet az oka ennek, mivel szüntethet? meg?

Legjobb válasz: Én -2 es kontaktlencsét hordok, azaz én se látok távolra. Nekem is voltak hasonló "tüneteim", és egyre zavaróbbá váltak, mikor már a suliban nem láttam élesen a füzetet (+neon is rátett). Ekkor elkezdtem "extrán" tisztítani a lencsét (kétszer beáztattam, lepucoltam,...) és lám, elmúlt. :) Szerintem azért próbáld meg még szedni azokat a vitaminokat, és higgyj abban, hogy látsz. :) Remélem, minden ok lesz. :)

Én -2 es kontaktlencsét hordok, azaz én se látok távolra. Nekem is voltak hasonló "tüneteim", és egyre zavaróbbá váltak, mikor már a suliban nem láttam élesen a füzetet (+neon is rátett). Ekkor elkezdtem "extrán" tisztítani a lencsét (kétszer beáztattam, lepucoltam, ...) és lám, elmúlt. :) Szerintem azért próbáld meg még szedni azokat a vitaminokat, és higgyj abban, hogy látsz. :) Remélem, minden ok lesz. :)

Volt már olyan, hogy valaki szemüveges lett (távolra), és utána jobb lett a szeme, és nem kellett már neki szemüveg? 12/L

hogyan csinálta? Mit tett ezért, és mennyi időbe telt? Személyes tapasztalatokat várok!

Legjobb válasz: Volt, a mesében.

Volt, a mesében.
Igen. Lézeres szemmûtét.
Csak a lézeres szemmûtét segít de neked ehhez sokat kell várnod mert 18 éves kor alatt nem végzik. A szemüveget használd rendszeresen mert különben nagyon leromlik a szemed.
A kérdező hozzászólása: Szemtorna nem segíthet?
Harry Benjamin: Tökéletes látás szemüveg nélkül Állítólag mûködik: Próbáld meg, 50% esélyed van rá, hogy sikerül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!