Találatok a következő kifejezésre: Jobb oldalt mellet még (11 db)

Mitől lehet, hogy a jobb oldali mellem fáj és duzzadt a bal oldalinál meg semmi változás? Lehetséges ilyesmi terhességtől? Vagy valami más okozza?

Már több mint egy hete szurkálgat a petefészkem meg görcsölgetek is. Most pénteken 27-én kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Minden nõ más jeleket érez, sõt még két terhesség is teljesen más tünetekkel járhat. Így biztosra senki nem mondhatja neked, hogy igen terhességtõl van, de azt sem hogy nem attól van. Így tudom nem lettél okosabb! 27.én ha nem jön meg csinálj egy tesztet, de mint mostanában olvasom, ha nemvárt napján negatív attól még 3 nap múlva lehet még pozitív. Amíg nem jön meg addig van remény.

Minden nõ más jeleket érez, sõt még két terhesség is teljesen más tünetekkel járhat. Így biztosra senki nem mondhatja neked, hogy igen terhességtõl van, de azt sem hogy nem attól van. Így tudom nem lettél okosabb! 27.én ha nem jön meg csinálj egy tesztet, de mint mostanában olvasom, ha nemvárt napján negatív attól még 3 nap múlva lehet még pozitív. Amíg nem jön meg addig van remény.

Tüneteim: derékfájás keresztcsontnál, bizonyos ételeket eszek, néha az alhasam szurkál, hol a bal hol a jobb oldal, mellem érzékeny, főleg a bimbóm, és vizes - tejes folyás figyelhető meg. Terhes lehetek?

A mensim átlagosan 36 napra jön meg...(9 hónap átlaga) Ezel?tt 31, el?tte 36,33,33...Most 31-re van számítva a mensim megjövetele. peteérésem 17-18-án volt, 19-án már az ovulációs teszt negatív volt. 16-án és 19-én voltunk együtt...26-án és ma reggel is negatív volt a teszt. Korai lenne még megcsinálni? Holott 10 napra írják...Tünetetim a következ?k: derékfájás keresztcsontnál, bizonyos ételeket eszek (pl. pirítós, vajjal májkrémmel, sajttal, mustárral és tormával) Néha az alhasam szurkál..hol a bal hol a jobb oldal. Mellem érzékeny, f?leg a bimbóm, és vizes - tejes folyás figyelhet? meg....Szerintetek??? Félek az ismételt negatívtól...

Legjobb válasz: Szia! Teljesen egyeznek a tüneteid a nálam észlelteknél. Aznap, mikor nem jött meg pozitív volt teszt. Szerintem összejött! De majd kiderül! 6 hetes kismama

Szia! Teljesen egyeznek a tüneteid a nálam észlelteknél. Aznap, mikor nem jött meg pozitív volt teszt. Szerintem összejött! De majd kiderül! 6 hetes kismama
orthopédiára menj el, ha valaki, akkor az orvos meg tudja mondani, mi az, ami javít.

Mitõl lehet az (kb.2 hete) Jobb oldalt a mellem alatt érzem, hogy szúr ha köhögök, tüsszentek, lépcsõzök, oldalamra fekszek, és még ha megyek az utcán akkor is?

Olyan fájdalomhoz tudom hasonlítani, mintha megütöttem volna és lila lenne, de se meg nem ütöttem se nem lila. Mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Most azon gondolkodom, hogy hülyén tettem fel ide a kérdést hogy nekem nem ír senki? :(
Nem tetted fel hülyén a kérdést csak napi szintem 540 darab ugyan ilyen van és lehet estére mindenki megunt válaszolni! Nézd, nem akarlak elkeseríteni sem megbántani, de attól hogy minden tünetet tünetnek veszel csak saját magad stresszeled! Mellfeszülés, szurka itt ott, derékfájás, sõt akár a pisilés is lehet mensi és terhesség tünete egyaránt! Nekem pl majdnem minden hónapban megvan a mellfeszülés mégsem vagyok terhes még mindig! Most azt kéne írnom hogy holnap tesztelj egyet, de szerintem felesleges! Ha rendszeres a mensid akkor várj 2 nap késést és nagyobb esély van a pozi tesztre! Ha szokott késni akkor én megvárnám a leghosszabb ciklusom utolsó napját és akkor tesztelnék! Tényleg ne keresd a tüneteket!Tudom hogy nehéz várni, meg nyugton lenni, de ez a legjobb amit csak tehetsz! Szurkolok és majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Mert a sok nagatív miatt már félek. De ha ma se jön meg holnap csinálok. Esélyem szerinted?
Gondolj arra, hogy nem! Nekem is volt, lehet beágyazódás. LAZÍTS! Mert kiidegeskeded a babát ha esetleg van is!
Miért nem csináltál még tesztet????? Abból gyorsan kiderülne, hogy baba vagy valami más!
Teszt? Van valami veled?
A kérdező hozzászólása: Köszi 16:41 es. Ha holnapig semmi akkor veszek tesztet. De sajna olyan mintha megakarna jönni.Már ilyen halvány rózsaszines folyik néha. Akkor megfog jönni?
Amíg meg nem jön, ne aggódj, még van esély, de ha tényleg dec 31. óta nincsen semmi, akkor már este is mutatja, miért nem tesztelsz??????Lehet, hogy nagyon boldog lennél az eredménytõl. A sógornõm 10 nappal elõtted mensizett és már két hete ESTE kimutatta a sima Lilly teszt!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Emlékszem rád tegnapról, a napokban ugrott meg a hõd 37-rõl 37.2-re, igaz? Szerintem most nincs baba, nagyon leesett a hõd, vagyis a sárgatest már eléggé "elfogyott" ahhoz hogy meghozza a vérzést. :( Kitartás, következõ hónapban ne figyelj annyira magadra, hátha bejön...
Nem akarok vészmadár lenni, de ha ennyire leesett a hõd, akkor vszínû, hogy meg fog jönni. Ne legyen igazam!!! Bár azt nem írtad, hogy mennyit késett.
A kérdező hozzászólása: Semmi! Sajnos tegnap tényleg megjött!

12-én volt PÉ-m, együtt is voltunk. Néha érzékeny a mellem, ma meg szúrkál a jobb oldalam. PÉ-kor a bal szúrt. Nem baj ez? 25-ére nem várom.

Legjobb válasz: Hát középidõben én is szenvedek,de eddig még nem jött össze a baba.Több,mint 3 hónapja görcsölök rajta.Különben nem baj,szerintem sok mindenki igy van a szurkálásokkal középidõben.

Hát középidõben én is szenvedek, de eddig még nem jött össze a baba.Több, mint 3 hónapja görcsölök rajta.Különben nem baj, szerintem sok mindenki igy van a szurkálásokkal középidõben.
A kérdező hozzászólása: Én októberben hagytam abba a gyógyszert.Azóta próbálkozunk, sajna eredmény nélkül. Bízom benne hátha most összejön.Jó idóben voltunk együtt, de majd csak 25én derül ki, addigra nem várom. Te hogy állsz?
Mondjuk orvosi vizsgálat? Ne játsz házi praktikákkal, hiszen ki tudja, hogy mi lehet ez.

3 hete elkezdett fájdogálni a jobb mellem illetve a hónaljam. S oldalt érzek is egy kis csomót amit ha megnyomok fáj . Meg is van duzzadva a mellem. De csak a jobb. Van egy 15 hónapos lányom, akit 9 hónapig szoptattam . Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak mirigy gyulladás, de szerintem mutasd meg egy orvosnak, már csak a saját magad megnyugtatása érdekében is! Jó egészséget!

Lehet hogy csak mirigy gyulladás, de szerintem mutasd meg egy orvosnak, már csak a saját magad megnyugtatása érdekében is! Jó egészséget!
Bizony fordulj orvoshoz. A hónaljban már nincsenek tejmirigyek, szóval az biztos nem.
Valami mirigy gyulladhatott be, de jobb lenne megmutatnod orvosnak. Ne izgulj, a rosszindulatú daganat nem fáj! csak a végén már, de annaka rengeteg más tünete is lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat . a hónom alatt nincs csomó.. a csomót a jobb mellemnél érzem oldalt. Kedden kell mennem a beutalóért.. s elmegyek ultrahangra :S Hát nagyon félek... félek hogy mi lesz ha valami rossz dolog fog kiderülni :S Ha ne adja Isten vmi komoly... akkor mik lehetnek még a tünetek ?
Leggyakrabban teljesen tünetmentesen fogják meg a mellrákot, úgyhogy nem szükségszerûen van több tünet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!