Találatok a következő kifejezésre: Jobb oldalon petefészkemnél (17 db)

Lehet az is, de teljesen más dolog is.Esetleg barnázásod is van?
Én is gratulálok... !!!! Én épp vetélés után vagyok 3 hhéttel, és nekem is még mindíg szúrkálásaim vannak, 1 hét mulva megyek kontrollra, ha jön megint esetlegesen baba az elkövetkezö pár hónapban megint, nem tom, mit csinálok. Mert én is nagyon félek, még egy vetéléstöl... pajzs mirigyet hogy kell kivizsgáltatni? Hogyan tudom, meg ha nem ugy müködik ahogy kell?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy!
Értem:) nem tudom miért de még én is örülök :D További sok jót neked! :)
A kérdező hozzászólása: Igen, csak barnáztam reggel és elmentem dokihoz, kaptam hormonpótlást!Nem merek nagyon örülni de azért örülök :D
Hûha! Gratulálok!! :) Teszteltél? :)
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg sikerült a baba! :)
A kérdező hozzászólása: Nincs fura folyásom, most krémes és több mint szokott.Általában inkább száraznak mondható szokott lenni, most ez is más. Tervezett baba lenne, már 2 éve nyaggatom a férjem, hogy legyen, de csak egy éve próbálkozunk vele, mert az esküvõt szerette volna megvárni.Esküvõ utáni héten terhes is lettem, de nem jött össze, a 11. héten missed abortuszom volt és be is gyulladtam rendesen, ezért fél évet várni kellett a próbálkozással, most ez a második hónap.(az elõzõ amúy 3.-ra sikerült) Azt nem tudom pontosan mikor kell megjönnie, mert mûtét óta 25-26-27-vagy 30 naposak a ciklusaim, de maximum 29-30-án. Milyen tabira gondolsz? Fogamzásgátlót már régóta nem, most csak pajzsmirigy hormont , mert közben kiderítettem, hogy alulmûködik a PM-em és ettõl nem is fejlõdhetett az elsõ baba, meg terhes vitamint, E vitamint halolajat szedek.Szóval mindent megteszek!
Annyi benne hogy terhességnél a szúrkáló hasfájás a jellemzõ.. ha normális a folyásod állaga-színe-szaga akkor úgymond esélyes lehet.:) Szedel tabit?Mikor kell megjönnie?Tervezett baba lenne? :)
A kérdező hozzászólása: Nincs barnázás, csak a mellem feszül kicsit. 8 napja volt ovulációm a hóm szerint. Tegnap este bal oldalt a petefészkemnél is éreztem szúrkálásokat, pár percig, ott viszont soha nem szoktam érezni alapból.Peteéréskor most ebben a hónapban éreztem ott is és most is.jóstesztként csináltam egy ovutesztet ma reggel de negatív.Lehet kicsit korán volt még.
A kérdező hozzászólása: Szia, utolsó! Bocsi, hogy csak most írok de eddíg fel sem tudtam kelni a hányingertõl, hálsitennek még megvan a baba. Sajnálom, hogy elment a babád, tudoom milyen érzés és én is ffélek még egytõl, de megpróbálok pozitívan gondolkodni! A pajzsmirigyed vérvétellel tudod ellenõrizni, a házi orvosod is tud írni beutalót .A pajzsmiriy értéknél TSH-t kell nézni, aminek 1 és 2 között kell lenni.Ha kicsit alacsonabb, nem baj, jó, de ha magasabb , el kell menni endokrinológushoz!

7 hetesen normális, hogy csak a jobb oldali petefészkemnél érzek szúrkálást?

ott van a sárgatestem az uh szerint

Legjobb válasz: van akinek szúr valamelyik oldalt a petefészek környékén ez azt jelzi hogy a szervezeted elfáradt avagy hátul van a méhed. szerintem pihenk sokat és hasalj sokat. nekem is ezt ajánlotta a doki

van akinek szúr valamelyik oldalt a petefészek környékén ez azt jelzi hogy a szervezeted elfáradt avagy hátul van a méhed. szerintem pihenk sokat és hasalj sokat. nekem is ezt ajánlotta a doki

2-3 napja feszitő, fájó érzés van a jobb oldali petefészkemnél. Mitől lehet, lehet baba?

Legjobb válasz: HONNAN IS TUDHATNÁNK?????? Lehet felfáztál. Lehet meg fog jönni Lehet most ovulálsz Lehet petefészekgyulladás Lehet akár vakbélgyuszi is Lehet még egy kis lágyéksérv is. Lehet talán baba......de így hogy ezen kívül semmit nem írtál nem tudjuk neked megmondani: Menstruációd hogy áll, hány naposak a ciklusaid, középidõd mikor van, mikor voltatok együtt, nem várt mensiig mennyi idõd van hátra, csináltál-e tesztet, van-e valam eü probléma ezeken kívül.....stb.....

HONNAN IS TUDHATNÁNK?????? Lehet felfáztál. Lehet meg fog jönni Lehet most ovulálsz Lehet petefészekgyulladás Lehet akár vakbélgyuszi is Lehet még egy kis lágyéksérv is. Lehet talán baba......de így hogy ezen kívül semmit nem írtál nem tudjuk neked megmondani: Menstruációd hogy áll, hány naposak a ciklusaid, középidõd mikor van, mikor voltatok együtt, nem várt mensiig mennyi idõd van hátra, csináltál-e tesztet, van-e valam eü probléma ezeken kívül.....stb.....
A kérdező hozzászólása: Augusztus 19-én volt meg utoljára, 28-30naposak a ciklusaim már kb 2 hónapja próbálkozunk, apró petefészek cisztám van de azzal még nem volt probléma szokták nézni, tesztet pénteken csináltam de negativ lett
Akkor még 10 kb mire meg fog jönni. Vagy nem. Lehet hogy most ovulálsz, de az is lehet hogy beágyazódás, de akkor 4-5 nap múlva kellene hogy nejöjjön meg.
Nekem a nem várt menzesz elõtt már hasonló tünetem volt. Nem is jött meg, terhes lettem, de a fájdalom jobb oldalt nem múlt el, mint kiderült a sárgatest miatt petefészek cisztám is volt. Ez terhesség elején elõfordul, de mivel neked korábban is volt, ha meg is jön a menzeszed, menj el orvoshoz. Reméljük inkább baba lesz :)
én ma ugyan ezt éreztem csak baj oldalt. nekem ma egy hete hogy késik.holnap reggel tesztelek
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! majd ird meg az eredményt! :) én 16.-ra nem várom elõtte még nem merek tesztelni
teszteltem negatív lett. megint nem jött össze. 1 hét késésnél már ki kellett volna hogy mutassa
1 teszt lett negatív vagy több? De én elmennék orvoshoz hisz ha a teszt nem is mutat ki semmit az még nem biztos!
A kérdező hozzászólása: 1 igen, de tuti negatív, mert csak a kontroll csík volt meg!
2 hét késés rengeteg, mindenképp elmennék dokihoz, akkor is, ha negatív a teszt és tényleg nem vagy terhes. csak tudni szeretnéd, h mitõl késik és vnnak fájdalmaid, nem?
Azt az 1 tesztet mikor csináltad? Én csinálnék még egyet, mert nem biztos, hogy ha pár nap késés után csináltad, akkor valós eredményt mutatott. Van, akinek csak 1-2 hét késés után mutat pozit. De a helyedben orvoshoz mennék már!
A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton csináltam a tesztet. Feltétlenül elmegyek dokihoz, ha kiváncsi voltam, h valakinek volt e ehhez hasonló esete.. :)
Nekem az elsõ terhességemet 3 hét késésnél mutatta ki a teszt. :) Akkor is csak halványan. A doki majd biztosat mond. :)

FONTOS! Szúró érzést érzek a jobb oldali petefészkemnél, lehet ez jele a babának?

Mikor peteérésem volt együtt voltam a párommal, azóta 4 nap telt el, és most egész délután szúró érzést érzek a jobb oldali petefészkemnél. Ez lehet valaminek a jele? Vagy még túl korai lenne.

Legjobb válasz: Korai még ebbõl megjósolni. Ha kimarad a vérzésed, egy teszt megbízhatóbb választ ad.

Korai még ebbõl megjósolni. Ha kimarad a vérzésed, egy teszt megbízhatóbb választ ad.

9 hetes kismama vagyok. Az előbb köhögtem egy kicsit erőteljesebben és benyillalt a jobb oldali petefészkemnél. Még mindig fájdogál. Ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Semmi baj!! ;) nekem is sokszor volt ilyen, nyulnak a méh tart szalagok és emiatt fàjhat ott. 2 gyerkôc anyukàja

Semmi baj!! ;) nekem is sokszor volt ilyen, nyulnak a méh tart szalagok és emiatt fàjhat ott. 2 gyerkôc anyukàja
Szia! ne aggódj, én 3 hétig köhögtem iszonyatosan a 7-10. hétig. az orvos is és a nõgyógyász is azt mondta hogy neki nem árt csak nekem kellemetlen :) a szúrás az izmok nyúlása miatt lehetett. szedj magne B6ot, az segít :) 12hkm
Ha egy köhögéstõl elmenne a baba már kihaltunk volna. :) A méh tartószalagjai nyúlnak.
A kérdező hozzászólása: de konkrétan ugyanott fáj ahol benyillalt mikor köhögtem.aggódom!
Nekem is nagyon sokszor volt ilyen. Ne félj, nem lesz gond!!! Akkor én is folyton aggódtam, de semmi gond nem lett.
Én végigtüsszögtem az 1.trimesztert, gondolhatod...mindig azt hittem, na most mindjárt "kiesik" a baba (:D), akkora elánnal jött a tüsszentés...de megvagyunk egyelõre:) 14hkm

Miért fáj a jobb oldali petefészkemnél ha megnyomom?

Ha megnyomom ott lent a petefészkemnél akkor enyhén fáj és szúr, ha mozgok akkor is egy kicsit. Amúgy nem fáj csak olyan diszkomfort érzésem van. 3 hete hagytam abba a fogamzásgátló szedését, lehet hogy attól van?

Legjobb válasz: Menj el dokihoz.

Menj el dokihoz.

Hasogat a jobb oldali petefészkemnél. Mitől lehet?

A 20.napon vagyok , még nyolc nap mulva nem kellene megjönnie . Ujabb peteérés ?

Legjobb válasz: Kiderült, hogy miért volt? Jó hírek?

Kiderült, hogy miért volt? Jó hírek?
A kérdező hozzászólása: Igen baba van ! Hurrá !!!
na nekem 5 napja hasogat de nekem a bal. a 13. napon volt 20mm es tüszö hogy azota kijött e vagy ottmaradt és azért hasogat azt nemtudom. neked bisztos hogy volt tüszörepedésed?

Mitől fájhat a hasam alján két oldalt, jobb oldalon erősebben (talán a petefészkemnél)?

Legjobb válasz: Elõfordulhat petefészek gyulladás,nálam mindíg így kezdõdött,aztán át a derekamra és láz.

Elõfordulhat petefészek gyulladás, nálam mindíg így kezdõdött, aztán át a derekamra és láz.
Nálam sokszor elõjött és fõleg amikor jó idõ van, de fõleg nyáron, pedig mindíg odafigyelek az öltözködésre emiatt.Igen átment a derekamra is a fájdalom.És képzeld, majdnem kivették a vakbelemet is emiatt, mert begörcsöltem, bevittek a kórházba, a doki már mûtött volna, de eszébe jutott egy nõvérkének, hogy ugyan nézzen meg az ügyeletes nõgyógyász is.De elötte persze vizes ruhát tettek a hasamra, gondolhatod milyen jót tett.:( És kiderült, hogy petefészek gyulladás és vesemedence gyulladásom volt.Ez volt 2002 aug.20-án a legnagyobb melegbe.Kaptam egy csomó gyógyszert és feküdni kellett 2 hétig.Azóta többször elõjött, de nem vártam meg, hogy ilyen durva legyen, a legutóbb tavaly augusztusban volt, pont az esküvõm után.Imádom a nyarat, de félek is, mikor eljön, gondolom ez érthetõ. Ha felfázás gyanús vagy, menj orvoshoz, de próbáld ki a cickafark teából készített ülõ fürdõt, nagyon hatásos. Bocsi, hogy hosszú lett.
A kérdező hozzászólása: ez ilyen gyakori, ha már többször volt neked? úgy érted, hogy elkezdett fájni a derekad?
A kérdező hozzászólása: Lenne még 1-2 kérdésem, de nem jön ki az a funkció, hogy privát kérdést írhassak neked, ezért írnál nekem emailt, amire majd válaszolok? Nagyon kedves vagy, hogy írtál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!