Találatok a következő kifejezésre: Jobb oldalon nyomást! Mintha (3 db)

Tegnap óta fáj a jobb oldalam a köldököm mellett, és a hasam alatt jobb oldalt. Olyan mintha a vakbelem fájna végig mitől lehet? Nyomás hatására is fáj.

megvannak nagyobbodva a nyirokcsomóim az ágyékomba.. nem tudom lehet-e az miatt 15/F

Legjobb válasz: Mintha?! Nagyon elképzelhetõ,h vakbél.

Mintha?! Nagyon elképzelhetõ, h vakbél.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!! Már nagyon várom! :) :) Sok-sok boldogságot kívánok Neked is!!! :) :) :)
szia! Hát kedves anyuka, nagy valószínûséggel :) ) Nem éreztél olyant is pl, hogy a hasadban "bugyborékol" valami? Mert nekem az is jel volt már....:) 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszönöm, de jó lenne! Múlt héten éreztem azt mintha kopogtatnának belülrõl, vagy hogy ott lent "korog" a hasam, de a beleim mozgásának tudtam be, bár úgy még soha nem éreztem. Akkor ezek a fura bélmozgásokat is lehet hogy Õ csinálja?
Elsõ vagyok. Igen , szerintem az már õ, 99%!!:) ) Nekem is ezt csinálta. Apró "bélmozgásaim" voltak akkor is, ha elõtte nem ettem vagy ittam semmit , és nem is voltam éhes. Hát aztán rájöttem , hogy ez nem "bélmozgás" :) ) Na, aztán mostmár egyre erõsebb lesz, 1-2 hét és teljes különbséget tudsz majd tenni, hogy melyik a gyomrod és melyik a babád! Szép idõszak elé nézel !:) ))))
Szia, en a tegnap ereztem ilyent es 16+4 hetes terhes vagyok, gondolkoztam hogy fogalmazzam meg amit ereztem, mert nekem se olyan erzes volt mintha vibralna, pillango vagy bugyborek lenne, en is a jobb felemen ereztem a koldokomtol kb 4 ujjnyival tavolabb es picit lentebb. Olyan erzes volt, mintha valaki az ujjaval kinyomta volna a hasam egy rovid ideig ugy maradt es aztan mintha vegig simitott volna belurol es tobbszor erezetem egymas utan. Remelem a pocaklakonkat ereztuk es ezutan egyre gyakrabban fogjuk erezeni, boldog babavarast.

Jobb oldalon érzek nyomást! Mintha érezném a petefészkem! Örülnénk a babának! lehet hogy összejött?

Hányingerem van,és nagyon nagy hangulat változásaim!A melleim viszont nem fájnak,kicsit eresebb,de ennyi!Csináltam tesztet de negativ!márciusban 1 napig volt meg,most 24.-én nem kellene megjönnie!

Legjobb válasz: írd be a keresõbe, hogy hasszurka...petefészeknyomás...stb. kiadja neked a megfelelõ válaszokat. Sok van.

írd be a keresõbe, hogy hasszurka...petefészeknyomás...stb. kiadja neked a megfelelõ válaszokat. Sok van.
Leírom a saját történetemet, ill. tapasztalatomat; mivel mindannyian mások vagyunk, így egyértelmû, 100%-os választ még senki nem tud adni... majd csak 24.-e után. Én most 23 hetes vagyok, az utolsó menzim novemberben volt, és akkor legnagyobb meglepetésemre mindössze 3 napig tartott. Már akkor azt hittem, hogy babát várok, csak "még" megjött, mert hát volt már ilyen a történelemben... DE NEM, tévedtem, akkor még nem voltam állapotos. A babó nov. második felében fogant, de már a 28. nap (tehát a következõ menzi, ami lett volna) ELÕTT éreztem, hogy valami megváltozott. A mellemen láttam 1-2 eret (akkor olyan érzés volt, mintha azok még soha nem látszódtak volna elõtte), de NEM fájt! Nekem soha nem fájt a mellem, csak a feszülést éreztem. És ezen kívül a hüvelybemenet körül, ill a külsõ nemi szervek voltak megduzzadva. Ez is egy "nem ilyen szokott lenni" érzést váltott ki. Akkor belsõleg tudtam, hogy babát várok. A teszt a 28.napon mutatta ki. Szerintem várd meg a 24-ét, és utána tesztelj! Látod, nekem is az utolsó menzi 3 napig tartott, és nem voltam babás, pedig azt hittem, hogy sikerült! Szóval még ne keseredj el, mert lehet, hogy a babótok 1-2 hete fogant, és a teszt csak 24-e után lesz 2 csíkos! Szorítok, hogy sikerüljön!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!