Találatok a következő kifejezésre: Jobb ha van (915 db)

Hát ezerszer jobb középiskolák vannak ezeknél Pesten. A Csík Ferenc jobb iskola.
Milyen tagozatra mennél? Mi érdekel? A jó átlagoddal jobb suliba is tudnál menni.
A kérdező hozzászólása: Igen de én nem akarok olyan suliba menni ahol meggebedek a tanulástól. Egyébként a Természet tudományok (kémia fizika biosz) tartozik a fõ érdeklõdésikörömbe.

Jobb, ha van kistesó? (Tudom sok ilyen kérdés volt már, de. ) Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Mindenképpen úgy gondolom hogy sokkal jobb egy gyereknek ha van testvére. Mi most tervezzük, a lányom 2éves múlt. Talán azért sem tudom elképzelni hogy ne legyen, mert mi is 3-an vagyunk tesók és millió érvet tudnék felhozni amellett hogy sokkal jobb mint egykének lenni.

Mindenképpen úgy gondolom hogy sokkal jobb egy gyereknek ha van testvére. Mi most tervezzük, a lányom 2éves múlt. Talán azért sem tudom elképzelni hogy ne legyen, mert mi is 3-an vagyunk tesók és millió érvet tudnék felhozni amellett hogy sokkal jobb mint egykének lenni.
Nem feltétlenül. Attól függ hogy viselkedik az anya. A mi rokonságunknál is volt olyan terveztek tesót, megszületett a baba és mi lett a vége. Kõ kemény testvérféltékenység, mert az anya nem tudott figyelni a másikra annyira koncentrált a picire. Most a nagyobbik testvért fegyelmezni nem lehet, a kisebbeket fellöki. Nem csak a tesóját. Sokan azt hiszik könnyebb kettõvel mint egyel. Hát nem. Én már magamon tapasztalom abban a pillanatban, hogy több gyerekre kell figyelnem, semmi nem jó, szétszórtabb vagy. A két gyerekkel törõdni kell a korának megfelelõen és ez ugye nem egyforma elfoglaltság. A kicsit nem szabad a nagyra bízni, mert õ nem babysiter és nem az a fontos neki ami neked.
Meggyõzõdésem, hogy igen, jobb! És nem azért mert nem lesz önzõ stb., ezek hülye elõítéletek, hanem mert számíthatnak egymásra. Férjem és én is egykék vagyunk és bizony egyetértünk, hogy rossz még felnõttkorban is! Pl.nincs kit megkérni keresztszülõnek, ha lenne testvérünk nem is lenne kérdés!
Jobb!!! 2, 5 éves és 8 hónapos gyerekeim vannak. Pici korkülönbséget terveztünk, hogy együtt nõjjenek fel és nem bántuk meg. Annyira jó látni ahogy a nagyobb reggel puszit ad a huginak és ahogy szeretgeti. A nagyobb ha kér kekszet vagy kukit már eleve kettõt kér és viszi a tesónak. Ez neha nem olyan jó, mivel parizelt is adott már neki. Úgy kellett kikapni a kezébõl, de persze szeretetbõl megosztotta vele a kajáját. A kicsi a maga módján szintén szereti a "nagytesót". Ez persze nekünk szülõknek a legfárasztóbb, mivel 2 gyerek 2 féle igénnyel, de szerintem annyira megéri. De kis korkülönbséggel pláne az szüljön akinek van segítsége vagy jól bírja a gyûrõdést... :)
Pedagógus vagyok, 21 év gyakorlat után azt mondom: mindenképpen jobb ha van testvér, ha nem tul nagy a korkülönbség a kisiskolában láthatók az elõnyök. Akinek van tesója könnyebben beilleszkedik, rugalmasabb, akinek nincs sebezhetõbb- és önzõbb. Nem rosszabb, önzõbb - érthetõ okból. Sokat segít az egykéknek, ha nyitott, társaságkedvelõ a családjuk, de kicsi iskoláskorban egy tapasztalt pedagógus azonnal látja.
Én nem tudtam elképzelni hogy a gyerekem egyke legyen.Mondjuk én iker pár egyik tagja vagyok :) +még egy kisöcsénk is lett. , nagyon klassz és szoros kötelékkel, így egyértelmû a véleményem.Nyilván van egy pár hátránya és rengeteg rengeteg rengeteg elõnye!Egy két és fél éves és egy 9 hetes kisfiú anyukája.(a véleményem nem anyagi megközelítésû természetesen)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ. A kisfiam 2, 5 éves, gondolkodunk azon, hogy legyen-e kistesó. Olyan nehéz ez, tudom, mindenki maga dönti el, de jó volt olvasni a véleményeteket.
A kérdező hozzászólása: Felpontoztam mindenkit. :-)
Jobb ha van otthon. Durex extra thin a legjobb.
Osztom az elsõ véleményét... Kicsit drága, de megéri!
legyen nálad is. a bordázott is jó :)
Valami Durexet szerintem. Ha szeretnéd h hosszab legyen akkor Durex performa a megoldás. Különben meg szerintem ne akarj semmi extrát, pl ízesített, színes, bordázott stb. Egy egyszerû nem túl vékony gumit vegyél. És jó ha nálad is van. Lehet többször csináljátok és a srácnál nincs elég:) 22/f
A kérdező hozzászólása: De egyelõre nem szeretnék szedni. Ezért is kérdeztem a gumit.
Legjobb ha szedsz fogamzásgátlót aztán mindegy, hogy milyen gumit használ a palid.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják hogy bordázottat elsõre ne. Ez igaz?
Én ezzel kezdtem és nem történt semmi baja. Aztán egy idõben kísérletezgettem, de egyik sem volt ennyire jó. Durex extra thin a menõ, a vastagabb óvszerek semmi élvezetet nem hagynak neked.
A kérdező hozzászólása: Az extra thinel nem lehet gond? A fiú már nem szûz, nem elõször használ, de én még igen.
Ja, és ne hogy azt hidd, hogy az óvszer nem szakadhat el! Fõleg ha elsõ alkalommal kell begyömöszölni a lukba. Inkább vastagabbat használj!
síkosítottat :D
Szerintem Lifestyles Ultra Safe-t vegyél. Az átlagnál nem vastagabb, de elég masszív óvszer. Ráadásul spermicides, ami biztonságot adhat, ha parázós vagy.

Ezek közül melyiket érdemes megvenni? Melyik a jobb? Ha van jobb ilyen árba linket küldjetek.

http://www.arukereso.hu/belso-merevlemez-c3103/western-digit..

Legjobb válasz: A 2 Scorpio merevlemez laptopba való, így ha ezen 3 közül kéne választani, akkor a Hitachi a nyerõ. De max 18k-ért Toshiba 1 TB 32mb SATA3 vagy WD Caviar Blue 1 TB a tökéletes választás.

A 2 Scorpio merevlemez laptopba való, így ha ezen 3 közül kéne választani, akkor a Hitachi a nyerõ. De max 18k-ért Toshiba 1 TB 32mb SATA3 vagy WD Caviar Blue 1 TB a tökéletes választás.

Mi a jobb ha van ott valaki vagy ha nincs? Bővebben lent!

Sajnos a párom nem tud ott lenni a szülésnél de a n?vérem azt monta szivesen válalja és ott lesz velem, viszont én nemtudom eldönteni hogy mit szeretnék szerintetek?

Legjobb válasz: Szia.Utólag visszagondolva nekem jobb hogy senki nem volt bent mert csak idegesítettek volna.Mire mentem szülni látogatási tilalom volt a kórházba,apa csak a szülõszobáig kíserhetett és jött haza.de mi fogadtunk elötte szülésznõt és õ bott volt velem végig nekem ez teljesen jó volt.

Szia.Utólag visszagondolva nekem jobb hogy senki nem volt bent mert csak idegesítettek volna.Mire mentem szülni látogatási tilalom volt a kórházba, apa csak a szülõszobáig kíserhetett és jött haza.de mi fogadtunk elötte szülésznõt és õ bott volt velem végig nekem ez teljesen jó volt.
Attól függ, mire van igényed. Én tuti nem akarom, hogy bárki is bent legyen, mert olyan típus vagyok, hogy zavarna. Apukának kiviszik majd egybõl, de nem szeretném, hogy ott legyen. Aggódhatnék még érte is :) Nekem nincs rá igényem, hogy bárki bent legyen. Utána úgyis velem van egy életen át még -remélem-.
Szia! Nekem hosszúra nyúlt a szülésem (22 óra), a vége felé már nem nagyon volt erõm semmire. A párom bent volt velem végig. Nekem nagyon jó volt, hogy ott volt és segített. Nem volt fogadott szülésznõm, ezért csak nagy ritkán néztek ránk és ha valami gond volt a férjem ment szólni, mert a ctg rám volt kötve egész nap. Lelkileg nagyon sokat számított, hogy nem voltam egyedül. A következõnél is tuti bent lesz!
Szia! Az én párom épp külföldön dolgozott amikor szültem így nem volt bent velem senki. Nekem nagyon jó volt így. Egyedül az lett volna jó ha a számat és a homlokomat törölgeti valaki vizes ruhával, de a szülésznõtõl kaptam egy darab vizes gézt, úgyhogy megoldottam magamnak. :)
Szia! Szerintem ez attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok! Mi most vagyunk 18 hetesek és elsõ pillanattól kezdve egy barátnõmmel van megbeszélve, hogy velem lesz. A páromat nem szeretném, õ sem szívesen jönne be - szerintem férfinek nincs ott helye. Alapvetõen is szégyenlõs vagyok és ki tudja mi fog történni, mire hogy reagálunk! Egyedül egy barátnõm van (õ jön velem), aki mellett nincsenek frusztrációim. Én nem szeretnék egyedül lenni, ki tudja mennyi ideig fog tartani, fog-e foglalkozni velem valaki. Ha komplikáció merül fel, akkor is jó, ha valaki lelki támaszt tud nyújtani és nyomon tudja követni a történéseket. Mi négyen vagyunk testvérek, a nõvéremmel nagyon jó a viszonyom, nagyon szeretem, mindent megbeszélünk, mindent tud rólam, már van is gyereke, mégsem szeretném, ha velem lenne. Nem tudom megmagyarázni miért. Nekem nem kellett gondolkodnom, de biztos nagyon nehéz! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: a nõvéremmel nagyon jó a viszonyunk és sokat segit, és az is számit hogy õ már 3 gyönyörü gyermek édesannya és ha valaki hát õ tudja hogy mi zajlik a szülöszobán. mivel nincs fogadott dokim azt mondják ilyen esetben jó ha valaki ott van mert kevésbé figyelnek rám és szükség van a támogatásra e miatt is kell megfontolnom a dolgot mert egyébként lehet hogy simán azt mondanám hogy egyedül csinálom végig.
A kérdező hozzászólása: azt hogy mire számitson azt ugy értettem hogy tudja azt hogyha menni kell akkor szükségem van az ott létére:)
A kérdező hozzászólása: (15:09) ez mindehol igy van hogyha az apuka kint várakozik kiviszik a babát megmutatni egybõl??????
szia.én úgy vagyok vele, hogy ha párom nem tudna ott lenni velem, én mindenképpen szeretnék valakit magam mellé.nem szeretnék egyedül szülni, csak ha nagyon muszáj.
15.56 vagyok, én is 34 hetes vagyok:) Menjetek el együtt szülõszobalátogatásra, beszélgess el vele, mindenképp tudja mire vállalkozik:) De kezdem úgy érezni, hogy egyáltalán kell-e látnia valamelyik családtagomnak a kiszolgáltatottságomat...Cikinek érezném, ha elõttünk például odakak..nák a szülõasztalra :( Ezt még át kell gondolni:)
A kérdező hozzászólása: 15:56-nak:) most vagyok 34 hetes és lassan elkéne döntenem mit szeretnék hisz azért a tesomnak is jó lenne tudni mire számitson de pici idõm van még:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a véleményt és bár megoszlanak a vélemények sokat számít:) mindenkinek jó babázást és baba várást:) )
Szia!Én örültem, hogy ott volt a férjem.De mondjuk elejétõl kezdve úgy készültem, hogy ha nem szeretne bejönni akkor anyukámat, vagy az egyik barátnõmet kérem meg rá(mert nekem bátyám van).Nekem nagyon sokat segített.Ha inni akartam, vagy egy kekszet enni oda adta, nem kellett nekem szenvednem.Segített kimenni a mosdóba amikor ki kellett mennem, és szólt a nõvéreknek ha bármi gondom volt. De mindenkinek egyéni, hogy mit igényel.Van aki nem szereti ha nézik szenvedés közben, de nekem akkor nem ez járt a fejemben!
Ha a párom valami miatt nemtudott volna velem lenni, lánytestvér híjján a legjobb barátnõmet kértem volna meg. Nekem nagyon jó, hogy ott volt velem. óriási közös élmény, ami a mi kapcsolatunkon erõsített.
Én 15 órát vajúdtam, és nagyon nehéz perceket éltem meg egyedül, rengeteget sírtam. De én azt mondom, ha ott lett volna velem vki, akkor csak elaléltam volna, hogy nekem mennyire fáj, és hogy sajnáljon, meg siránkozzak, hogy nem bírom, bla, bla, .... Így meg vennem kellett egy nagy erõt, seggbe rúgnom magam, és igenis megcsinálnom. Csak magán tud segíteni az ember. Örülök utólag, hogy nem volt bent senki, mert nem hagytam el magam, és büszke vagyok magamra, hogy megcsináltuk!!! :) ))))
Az én férjecském nem lesz bent a szülésnél, így beszéltük meg!Nem várhatom el tõle, hogy például munka után még ott álljon mellettem fél napon át!Hadd pihenjen, majd akkor szólok neki, ha már kint van a babuci!:) 25.hét
Valószínûleg a nõvérem lesz nekem is ott a szülésnél.A párom nagyon bizonytalan, õ se tudja, hogy mit akar, így talán jobb is lesz, ha nem õ lesz bennt.Így semmi negatív hatás nem érheti a párkapcsolatunkat:) Ha mindenképpen szeretnél majd valakit melletted tudni, szerintem a testvér a második legjobb jelölt, engedd be bátran.:) Mennyi idõd van még átgondolni?Bár szerintem az utolsó percekben is eldõlhet minden.
01-25 20:24 vagyok. Szerintem ha nincs fogadott orvosod, akkor feltétlen legyen veled valaki! Ha a tesóddal ilyen jó viszonyod van és már gyermeke is van, akkor tul. képp teljesen jó ötlet, hogy Õ legyen a támogatód. Biztosan fog tudni segíteni és támaszt adni, át tudja érezni a dolgokat! Sajnos elég sok helyen írják, hogy akinek nincs választott orvosa, azzal nem foglalkoznak rendesen! Tiszteletem a kivételnek, senki ne vegye magára!
Örülj neki reagál rá az agy.
Mert nagyon elmélyedsz benne és nem a hidegre figyelsz. Meg lehet serkenti a vérkeringésed:D De amikor elmélyedsz a zenében, akkor a jobb agyféltekéd mûködik, kevésbé foglalkozol a külvilággal, jobban tudsz koncentrálni.

Szerintetek melyik a jobb? Ha van 2-3 barátnőm vagy ha sok van? ( pl 10)

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy igazi legjobb barátnõt szeretnél, vagy csak felszínes barátságokat. Nekem van vagy 15 barátnõm de abból csak kettõ az akinek mindent kivétel nélkül elmondok és fordítva tehát a legjobb barátnõim :)

Az attól függ, hogy igazi legjobb barátnõt szeretnél, vagy csak felszínes barátságokat. Nekem van vagy 15 barátnõm de abból csak kettõ az akinek mindent kivétel nélkül elmondok és fordítva tehát a legjobb barátnõim :)
Szerintem az a normális, ha valakinek 1-2-3 nagyon közeli barátja van, de ezen kívül haveri szinten is jóban van 5-10-15 emberrel :)
Szerintem nem lényeg.. Igaz nekem 6 legjobb barátom van akikkel mindannyian összefutunk minden hétvégén.. És nem osztálytársak , köztük nem egy embert óvodából ismerek , csak mi így megmaradtunk :) És sosincsenek veszekedések vagy klikkesedés...
igazán közeli barátod sztem csak 2-3 lehet, aki 10-15öt mond az vagy hazudik, vagy valamit félreértelmez. jó haverból lehet akár 20 is, akikkel elmész strandra, moziba, bulizni. a bizalmas dolgokat inkább csak egy szûkebb körrel oszd meg, akik már korábban bizonyítottak.

Mit gondoltok erről a csizmáról? Kényelmes lehet? Sokat sétálnék benne, nem tenné tönkre a derekamat, lábamat? Azt mondják, hogy jobb ha van egy kis sarok, mintha teljesen lapos.

http://www.google.hu/imgres?q=s+oliver+csizma&start=147&um=1..

Legjobb válasz: Nekem nem tetszik ez a csizma, nem a stílusom. Viszont az igaz, ha van egy minimális sarka a zárt lábbelinek vagy meg van emelve, egészségesebb. Nekem volt egy átmeneti csizmám, aminek csak talpa volt, a sarkánál picit megvastagítva. Irtó kényelmetlen volt járni benne, soha többet nem veszek olyat. Hogy azt már ne is említsem, hogy a sarka fölött szakadt szét hátul, mert ahogy léptem, a lábam azt a részét erõltette... Ha már 1,5-2 centivel magasabb a sarka, mint a többi része, az már bõven jó.

Nekem nem tetszik ez a csizma, nem a stílusom. Viszont az igaz, ha van egy minimális sarka a zárt lábbelinek vagy meg van emelve, egészségesebb. Nekem volt egy átmeneti csizmám, aminek csak talpa volt, a sarkánál picit megvastagítva. Irtó kényelmetlen volt járni benne, soha többet nem veszek olyat. Hogy azt már ne is említsem, hogy a sarka fölött szakadt szét hátul, mert ahogy léptem, a lábam azt a részét erõltette... Ha már 1, 5-2 centivel magasabb a sarka, mint a többi része, az már bõven jó.
Kényelmesnek tûnik, de szerintem borzasztóan csúnya.
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval, semmi bajod nem lesz ettõl :)
A kérdező hozzászólása: Kb 5cm a sarka
Nekem tetszik. A magassággal nincs gond, viszont ha érzékeny a sarkadon a bõr, feltörheti, úgy látom elég kemény a sarkánál. De ha nem vagy az a fajta, hogy minden feltör, akkor jó lesz.

Ha ködlámpát szerelek az autóra miért kell rá relé? Mivel jobb ha van rajta relé mintha csak simán egy kapcsoló lenne rajta?

Legjobb válasz: "Az "1". válaszolót annyiban kiigazítanám, hogy a ködfényszórók szabályosan csak a "városi, másnéven tompított" fénnyel együtt világíthatnak." Én meg annyival egészíteném ki a 3. válaszolót, hogy legalább 10 éve már nem így van, hanem úgy ahogy a 2. írta!

"Az "1". válaszolót annyiban kiigazítanám, hogy a ködfényszórók szabályosan csak a "városi, másnéven tompított" fénnyel együtt világíthatnak." Én meg annyival egészíteném ki a 3. válaszolót, hogy legalább 10 éve már nem így van, hanem úgy ahogy a 2. írta!
A ködfényszórókban egy izzószálas halogénizzók vannak, ezek teljesítménye 55 W (legalábbis a szabványos kiviteleké, a nagyobb teljesítményû "lósz*rolvasztó" izzókat hagyjuk). Ebbõl van kettõ, a ködfényszórók által leadott összes teljesítmény tehát 110 W. Ha feltételezzük, hogy 12 V-os elektromos rendszerrõl van szó, akkor a fényszórók által felvett áram a P=U*I képlet alapján majdnem 10 A. Ez a 10 A nem kevés. Egy egyszerû kapcsoló általában nem bír el ekkora áramerõsséget, beégnek az érintkezõi - lásd: Zsigulik fényszóró-, illetve fényváltó kapcsolói, amik a két 45/40-es izzótól is összeégtek pár év alatt. Tehát kell valami, ami tehermentesíti a kapcsolót. A mûszerfali kapcsolón így csak az a kis áram halad át, amit a relé tekercse felvesz, a nagy áram a relén át megy, az pedig elbírja, mert a kapcsolóteste masszívabb, mint a mûszerfali kapcsolóé. Illetve van a relének még egy elõnye: lehet jó messze a mûszerfaltól, közel az akkuhoz és/vagy a lámpákhoz. Így a lámpákhoz vezetõ vezeték, amin ez a 10 A megy, a lehetõ legrövidebbre szabható, ez pedig nagyon jó. Nem csak azért, mert kevesebb drót kell, hanem azért is, mert 10 A-es áram mellett már a vezetékeken is jelentõsen tud esni a feszültség. Pár tized volt amúgy még nem a világ vége, de a halogénizzóknak már elég ahhoz, hogy gyönyörû, szembántó sárgás-fehéres fény helyett gyenge, bágyadt sárgán világítsanak. De ha a relé a lámpák közelében van, akkor rövid a nagy áramerõsségû vezeték, kisebb feszültség esik rajta. Ha a vezetéket el kellene vinni az akkutól a kapcsolóig (mûszerfalig) és vissza, túl nagy lenne a feszültségesés.
1. kapcsoló lehet hogy nem bírná az áramfogyasztást. 2. relével jóval egyszerûbb szabályosan bekötni, hogy csak a helyzetjelzõkkel együtt lehessen felkapcsolni.
"2". válaszoló tökéletesen leírta a mûszaki oldalát. Az "1". válaszolót annyiban kiigazítanám, hogy a ködfényszórók szabályosan csak a "városi, másnéven tompított" fénnyel együtt világíthatnak. Ezért is szerelik relével, hogy se a helyzetjelzõvel, sem pedig a távolsági fényszóróval ne tudjon együtt világítani.
Harkonnen: köszi Kedves hármas: csak ne igazíts engem sehova, ha nem tudod a szabályokat. A ködfényszóró a helyzetjelzõvel együtt már kapcsolható. Amúgy a "városi" fény a helyzetjelzõ, az ötvenes-hatvanas években Magyarországon még elegendõ volt lakott területen azt felkapcsolni (lásd: Kár a benzinért címû film esti jelenetei). A tompított pedig a tompított, a neve tompított fényszóró, soha senki nem nevezte még városinak. Kedves hármas, mielõtt írsz, olvass, kisebb a beégési faktor. "6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti jármûvek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának mûszaki feltételeirõl. Ködfényszóróra vonatkozó további mûszaki feltételek: 46. § (1) Jármûre csak jóváhagyási jellel ellátott ködfényszórót szabad felszerelni. (2) A ködfényszóró átvilágított felületének alsó széle az úttest szintjéhez, 0, 25 méternél közelebb, az átvilágított felület felsõ, a tompított fényszóró átvilágított felületének a felsõ szélénél magasabban, az átvilágított felület külsõ széle pedig gépkocsin és motoros triciklin a jármû legkülsõ pontjától, 0, 40 méternél távolabb nem lehet. A motorkerékpár ködfényszóróját úgy kell elhelyezni, hogy optikai tengelye a motorkerékpár hosszirányú függõleges felezõsíkjába essen, vagy ha így nem helyezhetõ el, az átvilágított felületének ehhez a síkhoz legközelebbi pontja a motorkerékpár hosszirányú függõleges felezõsíkjától legfeljebb 0, 25 méterre legyen. Az olyan motoros triciklin, amelyre csak egy ködfényszórót szereltek, a ködfényszóró átvilágított felületének a bal széle a jármû bal oldali legszélsõ pontjától 0, 40 méternél távolabb nem lehet. (3) A ködfényszóró elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy e fényszóró csak a helyzetjelzõ lámpákkal együtt, illetõleg akkor legyen bekapcsolható, ha a helyzetjelzõ lámpákat már bekapcsolták. (4) A ködfényszóró - kivéve a motorkerékpár ködfényszóróját - a kormányzott kerékkel együtt nem fordulhat el."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Fiúk! Hogy szeretitek jobban? Ha egy lánnyal a lakásban vagytok és póló is van rajta, de nincs rajta melltartó az tetszik nektek? Vagy jobb ha van melltartó?

Mell, szeretkezés, csaj, pasi, szex

Legjobb válasz: Póló melltartó nélkül az tetszetõs. De legyen inkább pucér. Az a tuti! ;)

Póló melltartó nélkül az tetszetõs. De legyen inkább pucér. Az a tuti! ;)
póló melltartó nélkül és ki megy a postáért az esõbe az az igazi :D
Tetszik hát :D Mondjuk eddigi tapasztalatim szerint a legtöbb lány eleve leveszi otthon a melltartóját, mert nem kényelmes.
Póló melltartó nélkül.
Ha jó a melle akkor melltartó nélkül
Egy laza felsõ vagy top, ami pont melltájékon szûkül egy picit, és alatta nincs melltartó. Ez számomra egyszerûen felér egy kivégzéssel! Az asszony kb azért nem mozog ilyen formában otthon, mert nem tud tõlem megszabadulni és egyikünk sem jut elõre semmilyen hasznos tevékenységben.
POlo es melltarto nelkul:) )
Póló melltartó nélkül :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!