Találatok a következő kifejezésre: Jobb a nélküli (46 db)

Hogyan kell jól csókolni (nyelvvel)? ÉS jobb a nyelves csók mint a nyelv nélküli?

Legjobb válasz: Nyelv nélküli csók nincs. Azt puszinak hívják. (ha nem dugod át a nyelved az õ szájába, akkor az nem csók) És jobb. Majd rájössz, hogy hogyan kell "jól"csókolni, azt leírni nem lehet.

Nyelv nélküli csók nincs. Azt puszinak hívják. (ha nem dugod át a nyelved az õ szájába, akkor az nem csók) És jobb. Majd rájössz, hogy hogyan kell "jól"csókolni, azt leírni nem lehet.
nyelv nélküli tényleg csak puszi.. de ha bátoratalan vagy akkor szájrapuszi aranyos és egyben romantikus! a jó csóktechnikát csak gyakorlással érheted el.. tudom h elcsépelt szöveg de jön majd az magától.. alapok: nedvesítsd be kicsit az ajkaid, hajolj közel, érintsd az ajkaihoz az ajkaid, ekkor mindketten kinyitjátok a szátokat, persze nem úgy mintha ásítanátok :D... és át dugod a nyelved, ne túl gyorsan persze.. és mozgasd a nyelved kis köröket leírva, játsz a nyelvével... kb ennyi :)

Jobb a táp nélküli ház, és ha jobb mivel és mennyivel?

Legjobb válasz: Számítógép házra gondolsz? Ha igen, annyi elõnye van a táp nélkülinek, hogy olyan tipusú és telejsítményû tápot vásárolsz amilyenre szükséged van. Amúgy a házzal kapott tápon némelyike elég megbízhatatlan (gagyi).

Számítógép házra gondolsz? Ha igen, annyi elõnye van a táp nélkülinek, hogy olyan tipusú és telejsítményû tápot vásárolsz amilyenre szükséged van. Amúgy a házzal kapott tápon némelyike elég megbízhatatlan (gagyi).
Pl. egy Chieftech házzal kapott tápot (bár ott nem adják táppal, úgy tudom :) ) tarts meg. Egy noname vagy valami csudaCodegen 300W-os tápot pedig ne tarts meg.
a codegenekkel borzasztó tapasztalataim vannak... :( kb 1 éven keresztül sorozatos lefagyások, mire rájöttem hogy a táp miatt.. csakis külön vegyél házat és tápot
táp nélküli házba olyan tápot veszel, amit te szeretnél. Pénztárca-feliratfüggés. Hogy olcsóbban vagy drágábban jössz-e ki azt nem lehet tudni, nyilván az igényeidtõl függ. 5 éve ugyan azt a 400 W-os Codegen tápot használom, semmi baja. Sok Sikert!

Mtb külsőguminál a drótperem nélküli külsőt mit tartja a felnin? Mivel jobb a drótperem nélküli mint a sima drótperemes?

Legjobb válasz: Könnyebb felrakni, össze is lehet hajtogatni (és így tárolni), könnyebb. A nyomás tartja a helyén, mint a drótperemest is.

Könnyebb felrakni, össze is lehet hajtogatni (és így tárolni), könnyebb. A nyomás tartja a helyén, mint a drótperemest is.

Lányok, nem lenne nektek jobb a szex nélküli kapcsolat?

Ott nem kéne folyton leszerelni a fickót meg állandóan kifogásokat keresni, mert alapszabály lenne, hogy nincs szex és slussz

Legjobb válasz: Akkor már nem egyszerûbb szinglinek maradni?:D

Akkor már nem egyszerûbb szinglinek maradni?:D
Elég szomorú, hogy nem akart veled dugni a csajod.
dühítõ, hogy a nõknek is vannak elvárásai, mi? ha visszautasítanak, pláne ha rendszeresen, akkor magadban keresd a hibát. szeretünk szexelni nagyon is, csak nem azt értjük alatta, hogy a béna, fantáziátlan férfiak önbecsülése miatt minden testnyílásunkat felkínálva színleljük hogy nekünk is jó.
Az úgy nem kapcsolat...
Kalandorokkal jobb lenne, mert nem érdemelnek meg. De az igazival nem lenne jó...
"Tehát ha mindig megvárnánk akivel minden stimmel akkor a fél életet egyedül töltenénk, ez az igazság" Hát igen...az én egész párkeresõs pályafutásom 5 évig tartott...a végén, tehát 5 év után találtam 1db pasit, aki alkalmas komoly kapcsolatra(már házasok vagyunk), és azt is tudja hogy kell kielégíteni...és ha esetleg szólok hogy valami fáj vagy kicsit másképp csinálja akkor lelkes és csinálja, és nem vérig sértõdik...bár erre nem sûrûn van szükség mert valahogy nagyon passzolunk egymáshoz szexuális téren is:D Tököm volt tele azokkal a pasikkal akiknek hiába mondtam hogy hogy kellene....feladták...megsértõdtek, hogy õk márpedig jók az ágyban mert eddig minden nõ elment tõlük.... ja....gondolom megjátszották...de én meg arra nem vagyok hajlandó a kicsi lelkecskéjükért. Nekem meg maradna a szar szex , hát kösz nem.
13 as : teljesen egyetértek veled, a legtöbb nõ akkor keres kifogásokat ha a pasi nem képes õt maximálisan kielégíteni és a szex nem olyan mínõségû amit elvár.Magam részérõl tudom ha valakivel jó a szex akkor naponta többször is jöhet, sõt ha épp nincs kedvem akkor is engedek neki mert tudom hogy közben megjön a kedvem és baromi jó lesz :) A baj hogy sok pasi ha a nõ elmondja mit és hogy szeretne akkor besértõdik vagy görcsös lesz..én tudom amikor olyan pasim volt akivel jól elvoltunk de a szex nem volt túl jó, akkor sokszor kibúvót kerestem, aztán megcsaltam és szakítottam elõbb-utóbb.Kérdezhetnék hogy miért nem olyannal van az ember akivel jó a szex, nos az igazság az, hogy miután lemegy a kezdeti hév amikor minden jónak tûnik, és beállnak a hétköznapok akkor elég kevés az olyan férfi aki potens és igazán jó szeretõ, és sok potens pasi akivel isteni a szex nem alkalmas kapcsolatra.Tehát ha mindig megvárnánk akivel minden stimmel akkor a fél életet egyedül töltenénk, ez az igazság, és most jöhetnek a támadások és a kritikák pasiktól, hogy õk pedig tökéletes bikák mert minden barátnõ ezt mondta rájuk és én vagyok a hülye :)
Ha egy pasival jó a szex, akkor a nõ nem fog kifogást keresni, hanem szexel:) Én szeretem a szexet mert végre olyan férfi van mellettem aki képes arra hogy kielégítsen rendesen. Eredmény: Nem keresek kifogásokat. Ennyi.
Nem.. Nálam a kapcsolat egyik dontos alappillére a szex.. Nincs kifogás...nem hagyom, hogy leszereljenek ;-) Szex nelkül az csak barátság.. 27/n
itt egy csaj aki boldogan él a férjével de nem dug vele [link]
16:47, szerintem meg olyasvalaki akinek elege lett a nõkbõl az idióta természetük miatt, és teljesen jogosan érzi úgy, hogy a szex nekik csak nyûg. Talán meg kéne próbálni kilépnetek a saját árnyékotokból, nemde?
szerintem az ilyen kérdést olyan találja ki aki vagy borzalmas a szexben és ezért vagy nagyon félénk lúzer típus és azért nem talál nõt akivel dughatna de szeretne már egy barátnõt
Nekem nem lenne jó.
A legtöbb nõ ezt nem bírná, gondoljunk bele egy pasi sem bír lemondani arról a néhány orgazmusról egy héten, akkor egy nõ aki sorozatorgazmusokra képes és egy jobb menet alatt + elõjáték elmegy 5-6 x...kizárt hogy ezt nékülözni tudja a többség
Nos igen a kérdés is meg a válaszok is megragadták a lényeget... :-) Én már csak annyit fûznék hozzá, hogy a nõknek jobban kell a s*zex, mint a fiúknak, csakha ezt kifejezik, akkor leri*bancozzák õket, tehát ez nem jó... Sokkal jobban járnak, ha a fiúkra fogják rá, hogy nekik kell a s*zex állandóan, meg a s*zex az amúgy is olyan férfias... :-) De õszintén szólva én is megnézném mi lenne a nõkkel ha s*zex nélkül kellene élniük, tuti masztiznának párszor... :-)
Én simogatós és csókolózós kapcsolattal is kiegyeznék.Egy ideig...Egy ideig.
Én egyetértek a kérdezõvel, ha úgyis a kifogáskeresés meg a színlelés megy, akkor már egyszerûbb nem is kínlódni vele.Az elsõ válaszadónak is igaza van, hogy szinglinek maradni egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: de ha szingli vagy, ki fog eltartani/drága utazásra vinni/menõ kocsit rakni a micsodád alá?
Érdekes lenne.

Melyik a jobb vezeték nélküli egér?

1.

Legjobb válasz: Belül szerintem ugyan olyanok, vedd amelyik jobban kézre áll.

Belül szerintem ugyan olyanok, vedd amelyik jobban kézre áll.
Kollégám a cégben mindig azzal szív, hogy lemerül a vezeték nélküli egere, csak jelzem :-)

Melyik a jobb pánt nélküli melltartó? Ahh bra vagy un bra?

70D a méretem és pánt nélküli ruhához kéne amiben nincs melltartós rész csak egy vékony anyag.

A vezeték nélküli router miven működik, elemmel? Mennyivel jobb a három antennás router?

Legjobb válasz: Az wifi jelet sugároz azért hivják úgy. Stekker kell neki. A 3 antennás biztosabb,erõsebb jelet sugároz.

Az wifi jelet sugároz azért hivják úgy. Stekker kell neki. A 3 antennás biztosabb, erõsebb jelet sugároz.
Általában a 3 antennásak nagyobb a jelerõssége így vagy messzebb visz el, vagy közelre stabilabb, nagyobb átviteli sebességgel. Természetesen be kell dugni konektorba a routert.
A vezeték nélkülinek nem azért vezeték nélküli a neve mert nem kell hozzá drót se hálózati csatlakozó. Ugyanúgy hálózatról mûködik mint bármelyik másik. A három antennás elvileg jobb áthatolást biztosít vastag illetve beton falak esetén, de a gyakorlati tapasztalataim nem igazolják, illetve nagyon elenyészõ a különbség.
A kérdező hozzászólása: Ezaz nagyon nagy különbségnek kellene lennie, mert valamikor egy antennások voltak.
Most is van egy és 3 antennás. Az egy antenna nem a múlté, csak csináltak 3 antennást IS.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak viszonyítási alapként írtam, hogy a hármasnak jóval erõsebbnek kéne lennie.
Nem erõsebb, azért írom hogy megértsd.

Melyik a jobb? Vezeték nélküli Router, vagy a vezetékes, zsínoros? Illetve vannak e különbségek? Hátrányok?

Kicsit Laikus vagyok ehhez , de bekel ruházni lassan egy újra, mert néha magától elszáll a Router és újra kell "csatlakoztatni" hogy ismét elossza az internetet.

Legjobb válasz: Véleményem szerint a vezetékes megbízhatóbb!

Véleményem szerint a vezetékes megbízhatóbb!
Amit az elsõ mond enyhén szólva h*lyeség! A Wi-Fi router ugyan azt tudja, mint egy vezetékes azzal a különbséggel, hogy van benne még egy Wireless Access Point is integrálva. Sima vezetékest már nem is nagyon fejlesztenek SOHO* piacra, ami van, az is szinte mind elavult belvilággal rendelkeznek, és fõleg emiatt ár/érték arányuk harmatgyenge. Persze sima vezetékesben is vannak kiemelkedõen modern routerek, de ezeket értéke forinban 6 számjegyû, és egy átlag felhasználó a tudásának 5%-át sem tudná kihasználni. Mindezek miatt totál h*lyeség sima vezetékes SOHO* routert venni, ha meg meg a Wi-Fi routernek (egyelõre) nem kell a Wi-Fi AP része, vagy csak félsz a biztonsági kockázatoktól (ami egy jól konfigurált Wi-Fi routernél elenyészõ) egyszerûen letiltod, és használod csak a vezetékes portjait. *SOHO = Small Office/Home Office
Nehéz jót választani, én még egy normálissal sem találkoztam
21:31 -el egyetértek, nekünk 4 különbözõ routerünk is van (panzió) , de mindegyik, buta, agyonkomplikált förmedvény. Egy normálisat nem lehet kapni.Ha majd veszel egyet és megpróbálod beállítani neked is ugyanez lesz a véleményed .

"Barátok: ne élj nélkülük, de az sem jó ha sok van. " Ti hogy vagytok ezzel? Mi a jobb, a kevés vagy a több barát?

Legjobb válasz: Kevés, de az legyen igazi. A túl sok nem igazi barát mindig akkor van ott, ha meghívod egy sörre, elhívod kerti partira, körbe ugrálod, de ha segíteni kell bevinni egy szekrényt, akkor már nincs ott.

Kevés, de az legyen igazi. A túl sok nem igazi barát mindig akkor van ott, ha meghívod egy sörre, elhívod kerti partira, körbe ugrálod, de ha segíteni kell bevinni egy szekrényt, akkor már nincs ott.
szerintem egyrészt nem is lehet sok barátja egy embernek. pár barát, sok haver esetleg. 1-2 barát bõven elég szerintem. sok emberrel úgysem tudnék olyan bensõséges kapcsolatot kialakítani, mint pl a legjobb barátnõmmel.
Volt olyan idõszakom mikor félévig nem beszéltem senkivel. Szó szerint senkivel. Nagyon rossz volt akkor minden és semmihez meg senkihez nem volt kedvem. Csak dolgozni jártam (diák) mázlimra tudtam menni minden nap ami elvonta a figyelmem. Fél év után akkora sírógörcs jött rám hogy atyaég, és rádöbbentem hogy mennyire elhanyagoltam a barátaimat és borzasztóan hiányoznak. Beletelt egy kis idõbe mire megmagyaráztam nekik hogy nem miattuk volt és iszonyúan hiányoztak, kb minden nap velük akartam lenni, de nem volt képem egyik napról a másikra írni mindenkinek hogy "na szia van programod mára?" Szóval szép lassan igyekeztem megoldani a dolgot. Én inkább azt mondanám van néhány barátom, és sok haver. Velük is nagyon jól elvagyok és imádom õket, de csak a barátaimmal tudok komolyabb dolgokról beszélni illetve elmondani nekik olyat amit másoknak nem. Kevés barát és sok haver. Szerintem ez a jó "felállás"!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!