Találatok a következő kifejezésre: Jobb a nélküli (43 db)

Hogyan kell jól csókolni (nyelvvel)? ÉS jobb a nyelves csók mint a nyelv nélküli?

Legjobb válasz: Nyelv nélküli csók nincs. Azt puszinak hívják. (ha nem dugod át a nyelved az õ szájába, akkor az nem csók) És jobb. Majd rájössz, hogy hogyan kell "jól"csókolni, azt leírni nem lehet.

Nyelv nélküli csók nincs. Azt puszinak hívják. (ha nem dugod át a nyelved az õ szájába, akkor az nem csók) És jobb. Majd rájössz, hogy hogyan kell "jól"csókolni, azt leírni nem lehet.
nyelv nélküli tényleg csak puszi.. de ha bátoratalan vagy akkor szájrapuszi aranyos és egyben romantikus! a jó csóktechnikát csak gyakorlással érheted el.. tudom h elcsépelt szöveg de jön majd az magától.. alapok: nedvesítsd be kicsit az ajkaid, hajolj közel, érintsd az ajkaihoz az ajkaid, ekkor mindketten kinyitjátok a szátokat, persze nem úgy mintha ásítanátok :D... és át dugod a nyelved, ne túl gyorsan persze.. és mozgasd a nyelved kis köröket leírva, játsz a nyelvével... kb ennyi :)

Jobb a táp nélküli ház, és ha jobb mivel és mennyivel?

Legjobb válasz: Számítógép házra gondolsz? Ha igen, annyi elõnye van a táp nélkülinek, hogy olyan tipusú és telejsítményû tápot vásárolsz amilyenre szükséged van. Amúgy a házzal kapott tápon némelyike elég megbízhatatlan (gagyi).

Számítógép házra gondolsz? Ha igen, annyi elõnye van a táp nélkülinek, hogy olyan tipusú és telejsítményû tápot vásárolsz amilyenre szükséged van. Amúgy a házzal kapott tápon némelyike elég megbízhatatlan (gagyi).
Pl. egy Chieftech házzal kapott tápot (bár ott nem adják táppal, úgy tudom :) ) tarts meg. Egy noname vagy valami csudaCodegen 300W-os tápot pedig ne tarts meg.
a codegenekkel borzasztó tapasztalataim vannak... :( kb 1 éven keresztül sorozatos lefagyások, mire rájöttem hogy a táp miatt.. csakis külön vegyél házat és tápot
táp nélküli házba olyan tápot veszel, amit te szeretnél. Pénztárca-feliratfüggés. Hogy olcsóbban vagy drágábban jössz-e ki azt nem lehet tudni, nyilván az igényeidtõl függ. 5 éve ugyan azt a 400 W-os Codegen tápot használom, semmi baja. Sok Sikert!

Mtb külsőguminál a drótperem nélküli külsőt mit tartja a felnin? Mivel jobb a drótperem nélküli mint a sima drótperemes?

Legjobb válasz: Könnyebb felrakni, össze is lehet hajtogatni (és így tárolni), könnyebb. A nyomás tartja a helyén, mint a drótperemest is.

Könnyebb felrakni, össze is lehet hajtogatni (és így tárolni), könnyebb. A nyomás tartja a helyén, mint a drótperemest is.

Melyik a jobb vezeték nélküli egér?

1.

Legjobb válasz: Belül szerintem ugyan olyanok, vedd amelyik jobban kézre áll.

Belül szerintem ugyan olyanok, vedd amelyik jobban kézre áll.
Kollégám a cégben mindig azzal szív, hogy lemerül a vezeték nélküli egere, csak jelzem :-)

Melyik a jobb pánt nélküli melltartó? Ahh bra vagy un bra?

70D a méretem és pánt nélküli ruhához kéne amiben nincs melltartós rész csak egy vékony anyag.

A vezeték nélküli router miven működik, elemmel? Mennyivel jobb a három antennás router?

Legjobb válasz: Az wifi jelet sugároz azért hivják úgy. Stekker kell neki. A 3 antennás biztosabb,erõsebb jelet sugároz.

Az wifi jelet sugároz azért hivják úgy. Stekker kell neki. A 3 antennás biztosabb, erõsebb jelet sugároz.
Általában a 3 antennásak nagyobb a jelerõssége így vagy messzebb visz el, vagy közelre stabilabb, nagyobb átviteli sebességgel. Természetesen be kell dugni konektorba a routert.
A vezeték nélkülinek nem azért vezeték nélküli a neve mert nem kell hozzá drót se hálózati csatlakozó. Ugyanúgy hálózatról mûködik mint bármelyik másik. A három antennás elvileg jobb áthatolást biztosít vastag illetve beton falak esetén, de a gyakorlati tapasztalataim nem igazolják, illetve nagyon elenyészõ a különbség.
A kérdező hozzászólása: Ezaz nagyon nagy különbségnek kellene lennie, mert valamikor egy antennások voltak.
Most is van egy és 3 antennás. Az egy antenna nem a múlté, csak csináltak 3 antennást IS.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak viszonyítási alapként írtam, hogy a hármasnak jóval erõsebbnek kéne lennie.
Nem erõsebb, azért írom hogy megértsd.

Melyik a jobb? Vezeték nélküli Router, vagy a vezetékes, zsínoros? Illetve vannak e különbségek? Hátrányok?

Kicsit Laikus vagyok ehhez , de bekel ruházni lassan egy újra, mert néha magától elszáll a Router és újra kell "csatlakoztatni" hogy ismét elossza az internetet.

Legjobb válasz: Véleményem szerint a vezetékes megbízhatóbb!

Véleményem szerint a vezetékes megbízhatóbb!
Amit az elsõ mond enyhén szólva h*lyeség! A Wi-Fi router ugyan azt tudja, mint egy vezetékes azzal a különbséggel, hogy van benne még egy Wireless Access Point is integrálva. Sima vezetékest már nem is nagyon fejlesztenek SOHO* piacra, ami van, az is szinte mind elavult belvilággal rendelkeznek, és fõleg emiatt ár/érték arányuk harmatgyenge. Persze sima vezetékesben is vannak kiemelkedõen modern routerek, de ezeket értéke forinban 6 számjegyû, és egy átlag felhasználó a tudásának 5%-át sem tudná kihasználni. Mindezek miatt totál h*lyeség sima vezetékes SOHO* routert venni, ha meg meg a Wi-Fi routernek (egyelõre) nem kell a Wi-Fi AP része, vagy csak félsz a biztonsági kockázatoktól (ami egy jól konfigurált Wi-Fi routernél elenyészõ) egyszerûen letiltod, és használod csak a vezetékes portjait. *SOHO = Small Office/Home Office
Nehéz jót választani, én még egy normálissal sem találkoztam
21:31 -el egyetértek, nekünk 4 különbözõ routerünk is van (panzió) , de mindegyik, buta, agyonkomplikált förmedvény. Egy normálisat nem lehet kapni.Ha majd veszel egyet és megpróbálod beállítani neked is ugyanez lesz a véleményed .

"Barátok: ne élj nélkülük, de az sem jó ha sok van. " Ti hogy vagytok ezzel? Mi a jobb, a kevés vagy a több barát?

Legjobb válasz: Kevés, de az legyen igazi. A túl sok nem igazi barát mindig akkor van ott, ha meghívod egy sörre, elhívod kerti partira, körbe ugrálod, de ha segíteni kell bevinni egy szekrényt, akkor már nincs ott.

Kevés, de az legyen igazi. A túl sok nem igazi barát mindig akkor van ott, ha meghívod egy sörre, elhívod kerti partira, körbe ugrálod, de ha segíteni kell bevinni egy szekrényt, akkor már nincs ott.
szerintem egyrészt nem is lehet sok barátja egy embernek. pár barát, sok haver esetleg. 1-2 barát bõven elég szerintem. sok emberrel úgysem tudnék olyan bensõséges kapcsolatot kialakítani, mint pl a legjobb barátnõmmel.
Volt olyan idõszakom mikor félévig nem beszéltem senkivel. Szó szerint senkivel. Nagyon rossz volt akkor minden és semmihez meg senkihez nem volt kedvem. Csak dolgozni jártam (diák) mázlimra tudtam menni minden nap ami elvonta a figyelmem. Fél év után akkora sírógörcs jött rám hogy atyaég, és rádöbbentem hogy mennyire elhanyagoltam a barátaimat és borzasztóan hiányoznak. Beletelt egy kis idõbe mire megmagyaráztam nekik hogy nem miattuk volt és iszonyúan hiányoztak, kb minden nap velük akartam lenni, de nem volt képem egyik napról a másikra írni mindenkinek hogy "na szia van programod mára?" Szóval szép lassan igyekeztem megoldani a dolgot. Én inkább azt mondanám van néhány barátom, és sok haver. Velük is nagyon jól elvagyok és imádom õket, de csak a barátaimmal tudok komolyabb dolgokról beszélni illetve elmondani nekik olyat amit másoknak nem. Kevés barát és sok haver. Szerintem ez a jó "felállás"!

Rugós vagy rugó nélküli matrac a jobb?

Legjobb válasz: Egyértelmûen rugó nélküli a jobb. Az pár év után sem fog nyekeregni, amíg a rugósnál megtörténhet, pl. ha elszakad egy vagy hasonló.

Egyértelmûen rugó nélküli a jobb. Az pár év után sem fog nyekeregni, amíg a rugósnál megtörténhet, pl. ha elszakad egy vagy hasonló.
Természetesen, mint minden kérdésre az életben, erre sem egy egyszerû válasz lesz a megoldás. Mindenekelõtt el kell döntenünk, hogy milyen anyagból szeretnénk álmaink fekhelyét. Másodsorban -de nem utoljára- meg kell határozni, hogy milyen költségkeret áll rendelkezésünkre. Harmadrészt megpróbálunk majd ár/érték arányban megfelelõ matracot választani, amihez óhatatlanul elolvasunk majd negyven weboldal negyven-féle (akár homlokegyenest ellentétes) történetét és többtucat kereskedésben próbálgatjuk majd a legkülönfélébb matracokat. Ezt Ön sajnos cikkünk elolvasása után sem fogja tudni megkerülni, viszont teljesen felkészülten, biztos információk birtokában indulhat majd a "nagy útra". Lássuk tehát... ALAPANYAGOK bonell, bonellrugóBonellrugós matracok: A rugós matracok a kor elõrehaladtával és a habanyagok fejlõdésével mindinkább háttérbe szorulnak, formakövetésben, alátámasztásban és ergonómiai alakíthatóságban gyakorlatilag átlépett felettük a kor. Egy matracmag feladata lenne a tökéletes formakövetés, a megfelelõ beeresztése a testnek és a kellõ alátámasztása testünknek a fontos részeken. Ehhez mindenek elõtt egy u.n. pontrugalmas felületre lenne szükségünk, amit ha egy ponton az ujjunkkal megnyomunk, akkor csak azon a ponton süllyed be, a többi részen viszont egyenes marad. Mint tudjuk a bonell rugós matracok egymással szorosan összedrótozott 6-8cm átmérõjû rugótestekbõl állnak, ahol ha egy ponton elkezdjük terhelni (nyomni) a matracot, akkor egy nagy felület kezd el hajolni. Ezt a szakma "síkrugalmasságnak" hívja és szöges ellentétben áll az ergonómiailag elfogadható pontrugalmassággal. Ezen a hiányosságon a gyártók különbözõ komfortrétegekkel igyekeznek javítani, amely néhány terméknél már olyan vastagságot is elér, hogy ... minek is a rugózat alá. zsákrugós matracZsákrugós matracok: A bonell elavultságát és korszerûtlenségét felismerve a gyártók kifejlesztették a zsákrugót (másnéven táskarugót), amelynek elve, hogy a rugótestek kisebb méretûek és egy kis textil tasakba bevarrva majdnem függetlenül mozognak egymástól. Ez természetesen sokkal jobb, mint elõdje, de pontrugalmasságban még mindig messze elmarad a habmatracoktól, nem beszélve arról, hogy a zsákrugós matracok árfekvése nem éppen a legkedvezõbb. Természetesen a zsákrugós matracok ergonómiai alakíthatósága klasszisokkal meghaladja a bonell rugós matracokat, azonban a megfelelõ zónázott kialakítás csak a felsõbb kategóriákban található meg. És még mindig ott tartunk, hogy egy fémhalmazzal az ágyunkban alszunk együtt, amely kisérletileg bizonyított módon felerõsítheti az elektroszmog káros hatásait és a föld egészségtelen sugárzásainak felerõsítésében is kiemelkedõ szerepe van. A hangzatos garanciavállalásnál -tisztelet a kivételnek- a 10-15 év általában csak a rugótestre vonatkozik, ami azonban tönkre szokott menni, az a kényelmi réteg és a huzat, ezekre többnyire viszont csak 1-3 év garancia van. latex, latex kókusz, latexmatrac, biomatrac Latex matracok: Szegény latex! 1932 óta, hogy a német Dunlopillo legyártotta az elsõ latex matracot évtizedekig az egyik legjobb, legkorszerûbb alapanyag volt a matracgyártásban. Így lehetett ez a telex-szel is régen, de aztán jött a telefon... Nehéz fajsúlyánál fogva (80-85kg/m3), továbbá "nem a legjobb" légáteresztõ képességének és drága elõállítási költségének köszönhetõen a hideghabok megjelenésével és elterjedésével gyakorlatilag teljesen kiszorultak a Nyugat-Európai piacokról, és ha megfigyeljük a nagy hazai "bio matrac gyártókat", akkor jelentõs hideghab-átalakulás tapasztalható. Kicsit ugyan még trend, hogy biomatracot vegyünk, és valóban milyen jó a tudat, hogy matracunk 100% latex, sajnálatos azonban, hogy senki nem mondja el nekünk a vásárlásnál, hogy többnyire 100% szintetikus, sok esetben olcsó mesterséges latexrõl van szó. A legkifinomultabb latex-receptúrát mind a mai napig a Dunlopillo tudhatja magáénak (mint a latex feltalálója és üttörõje), azonban az átlagos latex matracok készítése során ez a receptúra sem lépi át a 35-50%-os natúr (természetes kaucsukalapú) latextartalmat. latex-kókusz matracok, biomatracok, latex, kókuszLatex-kókusz: A 70'-es évek Nyugat-Európai fellángolása után a 90'-es években hozzánk is "begyûrûzött" és az elõzõ szférában megszokott "reklámnélküliség" után egy csipetnyi marketinggel hamar tért hódított. Mi pedig elhittük. Ezt is, ahogy Hofi mondaná. A kókusz alapvetõ problémája, hogy mit keres a matracban? Keményíti a felületet. Minek is. Ha már adott egy nagyszerû alapanyag (pl.: latex) és elmondhatjuk, hogy a matracnak a formakövetés megvalósulásához "teret" kell biztosítania a test befogadására és a pl. német ergonómiai ajánlás szerint kellene egy felnõtt test számára ca. 14-16cm vastagság, akkor ha egy kemény réteggel kettévágom ezt és behelyezem a (szerény bekerülési költségû) kókusz rétegemet, akkor a megmaradó -általában 4-6-8cm- vastagság bizony kevés lesz a formakövetéshez. Viszont kemény lesz és az kell, az az egészséges. Elnyomja a váll vérkeringését? Ugyan! A formakövetés hiányában a derék nem kap megfelelõ alátámasztást? Ne mondja! Nem mondjuk. Sokan megtapasztalták már... hideghab, hr hab, kaltschaum, normálhab matrac Hideghab: Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 3. évezred alapanyaga a hideghab, legújabban viszkoelasztikus változatban az emlékezõhabok kerültek elõtérbe, de errõl majd egy kicsit késõbb még említést teszünk. A hideghabokat anyagösszetételük és sûrûségük szerint rendezhetjük a legkönnyebben. Minél nagyobb egy hideghab sûrûsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. Amennyiben olcsóbb matracokkal találkozunk, úgy azok többnyire poliéter bázison alapulnak(Eliocell, Elioform, Ecocell, stb), átszellõzésük és formastabilitásuk nem a legkedvezõbb, viszont árfekvésüknek köszönhetõen nálunk is a legkedveltebb matracok közé tartoznak. Kicsit magasabb árfekvésben kezdõdnek az "igazi" hideghab matracok, anyagát tekintve poliuretán habok: sokkal jobb átszellõzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi. Legfelül a HR habok találhatók (high resilience) rendkívül nyitott sejtszerkezettel és páratlan rugalmassággal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. Árfekvésükbõl adódóan nagyon kevés ilyen termék található Magyarországon a matracválasztákban. memoryfoam matrac, amlékezõhab matracokMemoryfoam: Természetesen NASA-történet ez is, és igyekszünk orrvérzésig darálni a Nasa-story-t hozzá. A valóságban a hideghab egyik változatával állunk szemben, ahol az azonnali visszarugózó képesség lelassításával és hõre lágyuló adalék segítségével valóban egyedülállóan pontos formakövetés valósítható meg. Az emlékezõhab egy kicsit olyan, mint a pacal: vagy "bejön" valakinek nagyon, vagy pedig menekül tõle. Elmondható azonban, hogy amennyiben a kevésbé légáteresztõ emlékezõhab átszellõzésére és a tartó hab profilozására/zónázására a gyártók figyelmet fordítanak, úgy valóban kivételes és egyedülálló ergonómia és komfort valósítható meg. A legtöbb emlékezõhab matrac azonban egy kivágott hideghab hasábból és egy ráragasztott memory lapból áll. Ezek árfekvésüket tekintve az emlékezõhab matracok között a kedvezõbb termékek közé tartoznak. Kicsit feljebb találhatók a profilozott tartómaggal és/vagy szellõzõcsatornákkal ellátott memory matracok, ahol már elkerülhetõ a befülledés és a memory réteg felmelegedése. A felsõbb kategóriákban a speciális habokból készült emlékezõhab termékek foglalnak helyet, pl. Aerial Senso. és végül az irreális árfekvésben legfelül az Olympos hegy tetejénél is magasabban a Tempur matracai. Milyen legyen tehát a matracunk? Fontos, hogy legyen maradéktalanul kényelmes. Ezt Önnek, Önöknek kell megérezniük, alváskultúra szaküzletünkben mi csak támpontokat tudunk nyújtani, hogy mit is kellene érezni egy új matracban ahhoz, hogy az a késõbbiekben is megfelelõ komfortot és ergonómiát nyújtson. Amennyiben ketten használják a matracot, úgy mindkettõjüknek maradéktalanul kényelmesnek kell, hogy legyen. Több gyártó kínál dualcore, azaz kétoldalas matracokat, így egy franciaágyon belül két darab matraccal -azonos magasság és huzat mellett- két különbözõ komfortot is ki lehet elégíteni. Fontos, hogy férjen bele a keretbe. Minden "beszerzésnek" meg van a maga költségkerete, ezt mindenki magának dönti el, hogy milyen termékre, milyen összeget tud fordítani. A tapasztalat, hogy nagyon olcsón csúcsminõségû termékeket nem nagyon lehet találni, viszont nagyon drágán már temérdek silány termék áll az üzletekben. Nálunk Önnel ilyen nem fordulhat elõ. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékek maradéktalanul képviseljék az ár/érték arányt, így a legkedvezõbb matracoktól a kivételes luxus-komfortot kínáló matracokig Ön minden kategóriában megtalálhatja az Önnek megfelelõ matracot. Fontosak a speciális igények. Amennyiben Ön gerincbetegségben szenved, vagy egyszerûen csak fáj a dereka; ha házipoallergia kínozza és így különösen fontos pl. a matrachuzat moshatósága, ezek mind-mind nagyon fontos információk lehetnek a tanácsadás során. Fontos, hogy a matracok própálgatásánál ezek az információk elõtérbe kerüljenek, hiszen csak a megfelelõ információk birtokában lehet szakmailag korrekt tanácsadásban részesülni. Az ilyen és ehhez hasonló problémákra a gyógymatracok között szinte kivétel nélkül találunk megoldást, amennyiben megosztja velünk igényeit. A gyártó hitelessége. Nekünk természetes, hogy milyen gyártók termékeit forgalmazzuk, így egytõl-egyig nagy szakmai múlttal és háttérrel rendelkezõ gyártók termékeit kínáljuk üzletünkben. Minden gyártónk termékei mögött több éves, évtizedes gyártási és fejlesztési tapasztalat áll, így az Ön által kiválasztott termékben Ön nyugodtan megbízhat, minden beszállítónk magyarországi "support"-tal -ügyfélszolgálattal rendelkezik, így Ön a vásárlást követõen sem "maradhat magára". Matrac vásárlási információk: alvaskultura.blogspot.com Üdvözlettel: Pálinkás László MatracGuru. Alváskultúra. http://www.matracguru.hu http://www.biohome.hu
90 kiló fölött már erõsítettet kell venni...
nekem Ikea-s rugós matracom van, 6 éve vettük, nem volt olcsó mulatság, viszont köszönhetõen a 160 kilós páromnak eléggé ki van feküdve az õ oldalán. most gondolkodtunk habszivacs matracon. igazából azt nem tudom eldönteni, normális-e, hogy 6 év alatt ennyire elhasználódik egy matrac. akkoriban 50e ft volt a 160x200as, nagyon jól tartott, kényelmes volt, sosem fájt a hátam. most ugyanez 100rugó környékén lenne...
Nekünk jóféle latexhab matracunk van. Kb. 25 vastag. Kiváló. 3 éve alszunk rajta, semmi baja, semmi deformálódás, vagy mélyedés. Pedig én forgolódom állandóan és nem is vagyok kis darab. 65 ezerbe került. A Campona-ban, a Natúrvilág-ban vettük, ott a legolcsóbbak tudomásom szerint ezek. Én szívesen ajánlom ezeket, érdekem nem fûzõdik hozzá, csak tényleg jók. Az elsõ 2-3 hónapban mondjuk úgy ébredtem, mint akit megvertek, fájt mindenem, mert a puha, deformálódós ágyakhoz voltam szokva. Ez nem az. Viszont miután megszoktam, nagyon jókat alszom rajta. Reggel frissen ébredek. A matracon nem szabad spórolni nagyon, mert egy jó matracon az alvás pihentetõbb, és jót tesz a gerincnek, a hátnak, stb. Nem fáj a derekad már 30 évesen és nem kelsz minden nap úgy, mint egy mosott rongy.
"áll bele a rugó a hátamba" Azért ne a gagyi, nagyáruházi matracokról beszélgessünk, hanem a minõségiekrõl: Pl. Rottex BSC http://www.saltele-goodnight.ro/images/big/Ortopedice/BSC.jpg Kíváncsi lennék, ennél mikor érzed meg a rugókat. 130 kiló vagyok, a matracom 7 éves, és semmi baja.
Jó minõségû szivacsos. A lányszobámban lévõ szivacs húsz éve teljesen jó, nem is feküdtem ki. A párommal kísérleteztünk rugós matracokkal, 5 év alatt a harmadikat nyúzzuk... de már ebbõl is áll bele a rugó a hátamba. És be is süppedt középen.
Na én ebben a szakmában dolgozom és elmondom neked a kõvetkezõt a rúgós kényelmesebb de a rugók olyan 5-10 éven belül eldeformáludnak malyd eltõrnek és ennek a kilyavitása eleg kõrülményes de még mindig jobb mint a szivacsos mert álltalában pár rugóelemet kell kicserélni a szivacsos egy kicsit keményebb bár attol is füg hogy milyen keménységü és milyen vastagságut használlnak a szivacsossal még annyi a baj hogy álltalában kifekszi az ember és aszt nemtudod javitani hanem kikel cserélni az egészet és még mindig célszerübb a rugos mert egy ágyba való szivacs 10000-forintnál kezdödik és még a munkadijjat nemis számoltam de mindenki döncse el kinek milyen kell éncsak elmontam a véleményemet mivel nekem ez a szakmám és már 15 éve ebben a szakmában dolgozom de ha még van valami kérdésed szivesen válaszolok rá
Rugó nélküli, csakis. Egy dolog, hogy nyikorog egy idõ után, de valahogy elvékonyodik az anyag felette és akkor közelebb kerül az ember testéhez a rugó és nyomni kezdi. Legalábbis a szüleimnél ilyen az ágy.
Természetesen a rugós! Sokkal komfortosabb, nem esik össze pár év alatt, mint a szivacs.
Még jó hogy a nélküli :D -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!