Találatok a következő kifejezésre: Jobb a mint pl az Elevit (1 db)

Jobb a Femibion, mint pl az Elevit?

Legjobb válasz: Én azt szedek,nekem a dokim azt mondta, hogy most az a csúcs, de sztem teljesen mind1, nem nagyon lehet észrevenni semmit.

Én azt szedek, nekem a dokim azt mondta, hogy most az a csúcs, de sztem teljesen mind1, nem nagyon lehet észrevenni semmit.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt.
Szia! Én azt szedek a 22. hét óta. Azóta kétszer olyan gyorsan hízok. De ha a doki azt mondja, hogy ez a jó, akkor ez a jó. Õ az orvos...
Érdekes. Az én dokim azt mondta, hogy terhesvitamin mellé szedjek Femibiont is, így én Gravidával párosítom...
A Femibionból hiányzik az A, D vitamin, illetve nincs benne Ca, Fe, Mg , P , Cu, Ma, Zn. Ami viszont az Elevitbõl hiányzik az a jód. Az Elevitben van laktózcukor, amire egyes emberek érzékenyek. Egy napi Elevitadag 55 Ft, Femibion 400 125 Ft, Femibion 800 200 Ft. Szerintem a kettõ kombinációja a legjobb, pl. páros napon Elevit, páratlan napon Femibion.
Érdekes felvetés a 2 vitamin párosítása :) Én az elsõ babámmal elõször Gravidát szedtem, de elkezdtem tõle hányni, utána Elevitet, amitõl viszont híztam :( Most a második babámat várom és a Femibionnal próbálkozok. Ez egyelõre jónak tûnik. Az nagyon szimpatikus, hogy kétféle van belõle, a folsav tartalma a terhesség idejéhez igazodik.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miben változtattatok terhesség alatt az étrendetekben?

Én sosem reggelizem, kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta.

8

Normális hogy 4hetesen látszik a pocak?

Azért nagyon érdekes mert a fiammal csak a 20.hét utàn kezdett làtszani hogy talàn ott baba van nemcsak jól laktam.Ugyanugy most is 52kg vagyok mint a fiamnàl voltam.Ezért nem értem hogy lehet hogy màr most észre vegyem a pici pocakot és ma kedvenc farmerem volt rajtam ami évek óta megvan és külömben pont jó ràm ma észrevettem hogy picit szükebb.Ràadàsul ma egy baràtnöm làtogatott meg akivel havonta talàlkozunk mert elég messze lakik és màr az ajtóban ràvàgta hogy terhes vagyok.Szerinte azért lehet mert elöl àgyazodott be a baba.Szeritetek is?Aki ugyanigy volt oriàsi pocakotok lett a végére?

4

Tudnágok esetleg uh -s képet feltenni ahol a baba neméz nézik?

Össze szeretném hasonlitani ami nekem van .... azt mondtàk kislàny a 18 hetes uh - de valami miatt nem merem bele élni magam .... köszönöm

3

A páromamal menstruációm utólsó napján voltunk együtt nem védekeztünk. MostRÁ EGY HÓNAPRA meGjött de 5 napból 1 napig volt 5-dik nap pedig nagyon sötét barna egy kicsi. Görcsölök és fáradékony vagyok, tesztet csináltam negativ lett! LeheteK TERHES?

1

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!