Találatok a következő kifejezésre: Jobb a mellszívó (21 db)

Mi a jobb: fejés, vagy a mellszívó?

Mikor terveztem, hogy miket kell vennem, természetes volt, hogy mellszívót is veszek, viszont mikor oda került a sor, többen mondták, hogy ne vegyek, mert lehet, hogy nem is fog kelleni, sokan meg azt mondták, hogy az nem szívja ki az összes tejet rendesen, inkább fejjek... Vélemények?

Legjobb válasz: Nekem kézi mellszívóm volt(Medela márkájú). 5 hónapig fejtem, tettem el a fagyóba. Én szerettem. Nekem kézzel fejve alig jött valami.

Nekem kézi mellszívóm volt(Medela márkájú). 5 hónapig fejtem, tettem el a fagyóba. Én szerettem. Nekem kézzel fejve alig jött valami.
Én mindkettõt használtam. Avent kézivel leszívtam, aztán a végét meg kézzel....tök jól kiürült.
A kérdező hozzászólása: Ha fejéssel kellett befejezned, miért használtál mellszívót? Az kényelemesebb? Gyorsabb? Bár gondolom egyszerûbb, mint fejni... lehet, hogy ez lesz a nyerõ :) Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Melyik mellszívó a jobb a kézi vagy az elektromos? Tapasztalatok?

Gondolkodok hogy melyiket vegyük,de nemtudom.Mondtak mindkett?r?l jót is meg rosszat is.De láttam már olyat is amelyiket lehet kézzel is és elektromosan is.Talán ez lenne a legjobb?Teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Nekem kézi volt de iszonyú procedúra mire leszívtam vele mint két mellemet.Megjegyzem drága szívás erõsség állíthatósat vettem.A kórházban viszont elektromos volt,azzal pikk-pakk gyorsan ment minden!

Nekem kézi volt de iszonyú procedúra mire leszívtam vele mint két mellemet.Megjegyzem drága szívás erõsség állíthatósat vettem.A kórházban viszont elektromos volt, azzal pikk-pakk gyorsan ment minden!
Elektromos , Medela. Megmentett a mellgyulladástól. a kézitõl meg csak ínhüvelygyuszim lett.
Nekem is elektromos MEDELA van az nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtál! Pont ilyesfajta tapasztalatokra lennék kíváncsi úgyhogy várom még a további infókat is. :-)))
Nekem is kézi volt és nagyon jó volt, nem tudom sajnos a nevét már, de újra azt használtam. Éjjel is le tudtam fejni csendben és volt hogy utazás közben is az autóban.

Jobb a gépi mellszívó a kézinél, megéri az árát? Ha igen, miért? Ha mondjuk 1 évig szoptatok, végig tudom használni vagy fejni csak az elején ajánlott?

Legjobb válasz: Szerintem fejni csak pár hónapig szükséges, illetve ha csökkenne a tej, akkor ezzel lehet növelni a mennyiséget, vagy ha pl. szeretnél elmenni valahová elmenni és tudod, hogy nem biztos, hogy haza érsz szopira, akkor tudsz otthon hagyni lefejt tejet.

Szerintem fejni csak pár hónapig szükséges, illetve ha csökkenne a tej, akkor ezzel lehet növelni a mennyiséget, vagy ha pl. szeretnél elmenni valahová elmenni és tudod, hogy nem biztos, hogy haza érsz szopira, akkor tudsz otthon hagyni lefejt tejet.
kényelmesebb a gépi, nekem nagyon fájt a csuklóm a kézitõl. Fejned majd akkor kell, ha sok tejed lesz és a cicid majdszétdurran majd :) vagy ha kevés lesz a tejed, és serkenteni akarod. Én elég gyakran elõvettem, és nem tudtam a kézit használni, csak a medela gépi jött be. Egy hétig nem volt nálam és pont szükségem lett volna rá, akkor éreztem, hogy nagyon hiányzik.. Elõbb használj kézit, kérj kölcsön, ha tudsz és meglátod, hogy neked sokszor kellene-e vagy nem. Ha egy évig szeretnél szoptatni, akkor jó, ha van. Szerintem.
Szia! A Medela kézi nekem is bejött, de megtanultam kézzel fejni, és ment ügyesen kézzel, érdemes megtanulni, persze van akinek a mellszívó a jó. Üdv
Én csak az elsõ két babánál használtam rendszeresen, fõleg az elején. A 3. hónap után már egyáltalán nem kellett. A 3. babámnál már egyáltalán nem volt szükségem rá, mert bejáratott úton haladt minden. (Ha el kellett mennem othonról, mindig vittem magammal a gyereket is.) Nekem a gépi Medela volt a legjobb, a kézi egy kicsit fárasztó.
Szia nekem pesztonka van -gépi és meg vok elégedve vele.Koölcsön kaptam egy avent kézi mellszívót és azzal semmit sem tudtam kifejni annyira mélyen vannak a mirigyek sztem..Sztem mindenképpen gépit vegyél mert az elején nagyon fáj a melled és a mellbimbód, lehet fejés közben masszírozgatni kell a csomókat , hogy jobban ürüljenek és akkor nem tudod kézivel csinálni..én nem tudom..5hetes baba mamája.
szia! Én próbáltam két fajta kéztit, az egyik az ezer forintos gagyi az egy cicigyilkoló, és a chiccot ami pumpás és szelepes. Az már jobb egyí fokkal de azzal sem volt cseppet sem fájdalomentes és nagyon fájt másnap a cicim és nem bírtam. Aztán most rászántam és vettem egy medelát 21300ért és nagyon jó van rajta vagy 13 fokozat, és nagyon kíméletes. vedd meg! 8 hetes anyuka


Melyik a jobb, a kézi Aventos vagy az elektromos Pestonka mellszívó?

Mik a tapasztalatok?Melyiket vegyem?

Legjobb válasz: Én a szülésznõkkel beszélgettem errõl a kh-ban és õk mondták,hogy felesleges elõre megvenni,mert senki nem tudhatja,hogy mi válik be neki.Ha megveszel egy faját,és nem jó,akkor csak felesleges pénzkidobás volt.Ha meg tusz rendesen szoptatni,akkor bõven elég,ha megtanulsz kézzel fejni,mert nem sokat lenne szükséged egy fejõgépre.(Erre szívesen megtanítanak szülés után a csecsemõs nõvérek.)Illetve a kh-knak is vannak mellszívóik,és ott ki is próbálhatod,hogy melyik fajta fekszik,ha mindenáron akarsz venni.

Én a szülésznõkkel beszélgettem errõl a kh-ban és õk mondták, hogy felesleges elõre megvenni, mert senki nem tudhatja, hogy mi válik be neki.Ha megveszel egy faját, és nem jó, akkor csak felesleges pénzkidobás volt.Ha meg tusz rendesen szoptatni, akkor bõven elég, ha megtanulsz kézzel fejni, mert nem sokat lenne szükséged egy fejõgépre.(Erre szívesen megtanítanak szülés után a csecsemõs nõvérek.)Illetve a kh-knak is vannak mellszívóik, és ott ki is próbálhatod, hogy melyik fajta fekszik, ha mindenáron akarsz venni.
Én azt hallottam, hogy mindenképpen elektromosat kell venni, mert azzal nem mbajlódsz, hanem csak odarakod és jön a tejcsi. Szóval sokkal hatékonyabb. Én még kismama vagyok, de én is ilyet fogok venni, ha szükség lesz rá. Az ismerõsömnek ez mentette meg, hogy ne menjen el a teje, mire rájött, hogy ne bajlódjon a kézivel, ugyanis, ahhoz türelem, meg erõnlét kell!
Szia! Csak akkor kell fejni ha el akarod adni, vagy tartalékba szeretnél eltenni a biztonság kedvéért. A babáknak az a legideálisabb ha a kereslet kínálat alapján szopnak. Mivel a tej összetétele a szoptatás alatt változik, könnyen hasfájóssá válhat a babád, ha többet kap a szoptatás elején ürülõ hígabb, cukros tejbõl. Mivel ez a szomj oltására szolgál , extrém esetben a nagyon bõ tejû anyák gyermekei emiatt nem fejlõdnek kielégítõen. Ugyanakkor a tejtestvéreik, pedig gurulnak ugyanazon anya tejétõl, mert nekik jut a zsírosabb tápláló tej. Én azt javaslom csak annyit fejjél le, hogy ne feszüljön a melled, így elkerülheted a mellgyulladást és a fejésre szánt idõt töltsd a babáddal vagy egy kicsit kényeztesd magad. Boldog babázást kívánok! Majorné Zsuzsa dúla
Én elektromosat béreltem (mert több mint 100e az ára, annak ami tényleg jó) és az nagyon bevált. Mivel nem tudtam szoptatni az lefejt mindent. Második babánál vettem egy kis elektromosat, de az messze nem volt az igazi, így újból béreltem. Kaptam kölcsön egy Avent kézit. Az arra jó volt, hogyha mentem valahova azt vittem.
Nekem bejött az Avent kézi, elõtte Pestonka elektromos volt de nem szerettem, azt béreltem. Sztem bérelj te is mielõtt vásárobál kb 1-200 Ft/hó és legalább kipróbálod hogy tetszik e.
Szia.Én is próbáltam mind a kettõt, és a kézire szavazok.Az elektromossal az volt a gond, hogy éjjel zavarta a nagyobbik lányomat a hangja, meg nagy volt, és macera volt állandóan elõvennni , meg ilyenek.Meg amúgy is jobban szerettem a kézit.tizes skálán 11-et adnék neki.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válaszokat
Igaz én még kismama vagyok, de mi a pesztonkát vettük azt amihez orrszívó is tarozik.nekem ez humánusabbnak tûnik mint a porszívós orrszívó, a mellszívójáról is csak jót hallottam.Két barátnõm azt használta nekik bejött.A kézi nekem túl idegen és több melónak tûnik.azt az idõt amit kézi fejéssel töltenék, inkább a családomra szánnám.Amúgy én 9500ftért vettem-szét kell nézni , mert 12ért is láttam már.De pl. a lehel ui babadiszkontban ennyi azt tudom.Én bérletidíjnak többet láttam eddig egy hónapra, de biztos van ennyiért is..amúgy én is azért vettem meg, mert nem egy babára tervezünk:) Én bérelni nem bérelnék-ki tudja kinél volt elõzõleg-nekem ez túl intim dolog...Remélem tudtam segíteni.Jah és lehet igazuk van a nõvérkéknek, hogy ráérsz még, de én nem akartam egy újszülött babával rohangálni ha mégis kell a férjemre meg nem akartam ilyet bízni.De ezt neked kell tudni mi a legjobb neked.

Medela mini electric elektromos mellszívó vagy Avent elektromos? Melyik a jobb és miért?

Legjobb válasz: Nekem Madela elektromos mellszívóm van nem annyira szeretem, mert hangos és olyan mû az egész. Aventesbõl kézi mellszívóm van, azt viszont nagyon szeretem mert a mellszívó részén van egy gumi "masszírozzó" rész és nem olyan mû/rideg/hideg mint a Medela. Hogy elektromosban milyen az Avent azt nem tudom, bár egyik ismerõs azt mondta az is nagyon hangos.

Nekem Madela elektromos mellszívóm van nem annyira szeretem, mert hangos és olyan mû az egész. Aventesbõl kézi mellszívóm van, azt viszont nagyon szeretem mert a mellszívó részén van egy gumi "masszírozzó" rész és nem olyan mû/rideg/hideg mint a Medela. Hogy elektromosban milyen az Avent azt nem tudom, bár egyik ismerõs azt mondta az is nagyon hangos.
nekem medela van (a kézi avent nem jött be, érdekes, mennyire mások vagyunk :) nagyon hangos, az tény, viszont kiszívja az összes tejet, az elején rápróbáltam kézzel is, és nem jött már belõle semmi.
1 vagyok: Hát igen az a jó ha kipróbálod és olyat veszel ami neked kényelmes. De olyan is van aki egyáltalán nem szokott fejni, én azt sem tudom elképzelni magamról. Én fejtem már azért is hogy több tejem legyen és sokszor azért is mert hatalmas volta a cicim és a babám nem szívta ki. Ha tudsz kölcsönkérni mellszívókat akkor próbáld ki neked melyik kényelmes, de lehet kölcsönözni is.

Melyik jobb mellszívó, az elektromos vagy a kézi-pumpás?

Mellszívót szeretnék vásárolni és nem tudom milyet vegyek.

Legjobb válasz: Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.

Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.
Nekem elektromos van, 10 ezerért vettem. Nagyon jó, de én csak 1 napig használtam. Eladom Neked 6 ezerért. Ha érdekel írj privit.
Szia! Egyetértek az elõzõvel. Én is aventeset vennék, mert most medela-t vettem és nem jó, de már drága mulatság lenne beruháznom egy másikra.Fáj is, nem is szív mindig... De mindenképpen elektromosat, lerövidül a fejési idõ és szépen kiszívja. Ja, és nem mindegy az se, hogy fejed valamibe majd átöntöd üvegbe, hogy odaadd a babának, ha nem kell mind átöntöd megint ... és sok pocsékba megy, amiért megküzdöttél!:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ és mennyi egy ilyen Aventos mellszívó?
A kérdező hozzászólása: Érdekel, csak nem tudom, hogyan irjak privit...:(
A kérdező hozzászólása: A 2.válaszolónak üzenem, hogy csörögjön rám ezen a számon:06-70-294-8568 és visszahívom, köszi:)
Szerintem, ha az egész tejet kell lefejnie valakinek (pl. nekem, mert a baba nem hajlandó szopni), akkor mindenképpen elektromosat kéne venni, a kézivel én csak 3 napig bírtam. Ha a maradék tejet kell csak leszívni, akkor jó a kézi is. Szerintem. Nekem is Aventes van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, jó drága...
Én pesztonkát vettem 9500ért és ráadásul orjárat tisztító is van benne.ill.rá lehet csatlakoztatni.Én sok felõl csak dícséretet hallottam róla.Amúgy magyar gyártmány.Sztem így nem sok, hogy kettõ az egyben van:) és cumisüvegbe feji a tejet.

Melyik mellszívó jobb, az elektromos v. a kézi? Van aki csak kézzel feji?

Az én véd?n?m nem épp úgy áll a dolgokhoz ahogy kéne. Fontos, hogy nektek melyik mellszívó vált be.

Legjobb válasz: Én csak kézzel fejtem. Sokkal gyorsabban is ment, egyszerûbb is volt. Amúgy kézi mellszívóm volt, Avent, de nekem úgy meggyötörte a cicimet, hogy aztán áttértem a kézzel fejésre.

Én csak kézzel fejtem. Sokkal gyorsabban is ment, egyszerûbb is volt. Amúgy kézi mellszívóm volt, Avent, de nekem úgy meggyötörte a cicimet, hogy aztán áttértem a kézzel fejésre.
Szia! Én csak a kézi mellszívót ismerem, nagyon bevállt!/Még tejadó anyuka is lettem, havi 10-12 liter tejet tudtam lefejni/ Én AVENT-et használtam, ami nagyon kíméletes mellszívó! Könnyû szülést és jó babázást!!!!!
Szia! Elõre nem biztos, hogy megéri megvenni, fõleg nem egy drága elektromosat. Ráérsz késõbb is ha tényleg szükség lesz rá. Nálunk a tesóm a kézire esküdött, így azt kaptam kölcsön. Egy kézi Medela volt, nekem is bejött.
Szia! Nekem Medela elektromos van, nem bántam meg, hogy megvettem, eddig bevált, csak az elején gyötörte meg a cicimet, de hogy már hozzászoktak a melleim a szopiztatáshoz, már nem fáj a fejés sem. Könnyû szülést és jó egészséget mindkettõtöknek! 18 napos kislány anyukája
Hát nem tudom, én próbáltam kézivel meg elektromossal is kézzel nekem sansztalan volt úgy hogy azt ki is lõttem egybõl! 4 hónapos a babám rengeteg a tejcim most elektromosat használok mert ez így egyszerûbb, gyorsabb. Ki kell tapasztalni, én amikor szülni mentem a kórházba vittem magammal a kézit azzal indítottam be a tejet (persze amikor a babó nem csüngött a cicin) mert az elején az jobb volt! Az én védõnõm szerint ne is fejjem, de nem hallgatok rá! Sok sikert a babához!
Szia! Nekem is elektromos Medela van.Nagyon szeretem. Kézirõl nem tudok nyilatkozni. Szerintem meg nem jó várni vele, hogy megvedd. Nekem pl.a harmadik napon úgy bedurrant mindkét cicim, hogy azt hittem leesik a helyérõl.Kézzel nem ment a fejés, a mellszívóm meg itthon pihent...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint mindenkinek egyénileg más vált be. Nem veszem meg elõre, ha kell, akkor a férjem nekiindul és beszerzi. Azt hiszem elõbb megpróbálom az Avent kézit, az mégiscsak olcsóbb. További szép napot mindenkinek!

Melyik a jobb és miért? A kézi vagy az elektromos mellszívó? Az Avent kézi mellszívóval elegendő tejet le lehet fejni?

Legjobb válasz: Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje ,annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.

Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje , annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.
Nekem elektromos van, császárral szültem egy hete, és csak fejek. Ehhez képest ott tartok, hogy 3 óránként már 1 dl jön :-) szóval IGEN! Arra figyelj, hogy a hátsó részekhez nem elég a szívás erõ, ezért a végén kicsit kézzel segíts be!
Elõzõ vagyok, bocs, félreértettem a kérdésed. A kézivel is eleget lehet szívni, ismerõs anyuka ugyanilyen helyzetben csak kézi Aventtel fej, hasonló eredménnyel. Kitartás!
Nekem kézi Avent volt elõször, le lehet vele szívni rendesen a tejet, nagyon jó, de csak akkor jó az, ha csak a szoptatás utáni maradék tejet akarod vele leszívni, mert baromi fárasztó. nekem muszáj volt vennem egy gépit, mert a babám nem szopott, és így napi 7-8x fejtem 10-20 perceket, nem bírta a kezem. A gépi nekem nagyon bejött, be tudod állítani, hogy milyen ritmusban szívja, mint a kisbabád. Arra kell figyelni, hogy van benne 2 db szilikon alkatrész, hogy azok ne sérüljenek, mert akkor nem szív rendesen, amúgy nagyon megbízható, nekem sikerült a vaterán olyat megcsípnem, ami még garanciális is volt, 15ezerért! Nézz körül ott is, utána ugyanannyiért el is tudtam adni még! :-)

Melyik a jobb mellszívó?

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/25163?storetype=s..

Legjobb válasz: Avent (többet nézek ki belõle), de én Medela párti vagyok.

Avent mellszívót használok már több mint egy éve(sajnos a babám nem szopizik). Nekem bevált. Hibát csak annyit találtam, hogy nekem sûrûn csepegett a tej, ott ahol a poharat beletekered. Egyébként már bánom, hogy nem szereztem be egy elektromost. A Mam-osról nem tudok nyilatkozni.
Avent nem jó, én is sok rosszat hallottam róla (Vagyis láttam, a kórházi szobatársaim használták). A kézi mellszívóból, ha jót akarsz venni, akkor vegyél sima Tescósat, nekem van kettõ is, annyit tejem volt, hogy eggyel nem gyõztem, de az ezerszer többet ér, mint az aventes. Egyébként én is Medela párti vagyok , nekem olyan is van (elektromos, valami 24 ezer forintos)! Bátran merem ajánlani, ha sokat kell fejned. (Nekem koraszülött babám van és 5 hétig csak fejni tudtam neki, nem tudott még szopizni, 3 óránként fejtem le vele 2-4 deciket!) A Mamról sajnos nem hallottam.
Én többféle mellszívót is kipróbáltam, az Avent kézi volt a legjobb. Rengeteg tejem volt, napi 1.5-2 litert adtunk le az anyatejgyüjtõbe, mégsem éreztem megterhelõnek hogy kézi mellszívót használok, nem elektromosat.
Én Aventeset vettem szoptatási kezdõ szett sterilizálóval, én még nem halottam rosszat róla, kíváncsi lennék a rossz tapasztalatokra de nem azokra amik hallomásból származnak, személyes rossz tapasztalatokra, mi lehet a baj vele???? 37 hkm
Aventrõl én sok rosszat hallottam. Miért ragaszkodsz a kézihez? elég fárasztó ha sokat kell fejned. Ennyiért én inkább használan vennék elektromosat. Mondjuk én 5ezerért vettem használt elektromos medelát, ami ugyan tönkre ment de 7 hónapig agyon használtam, szóval még így is nagyon megérte.
Szia.Én már 4hónapja fejek(nem szopizik a babám), Avent kézivel, nagyon bevált nekem, csak ajánlani tudom.Vettem Chicco elektromost is, de nem vált be így eladtam. Üdv
A kettõ közül nem tudom melyik a jobb. Nekem Tommee Tippee-s van, kézi. Nagyon elégedett vagyok vele. Kb. 9000 volt a Brendonban.
Avent (többet nézek ki belõle), de én Medela párti vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én már használtam az elsõ kislányomnál Avent kézit és nem voltam 100%-ban elégedett vele sok használat után. Szét esett folyt nekem nem ér meg tízen valahány ezret. Kíváncsi voltam ki mit ír márkára.
Ha a legjobbat akarod, vegyél Medelát! Van szervize, a tölcsérbõl teljes méretsort kapsz, a Harmony kézihez, meg az elektromos Swinghez most a Calma szoptatásbarát etetõeszközt is megkapod.
Nekem sincs személyes tapasztalatom, de a kórházban én is úgy láttam, hogy szenvedtek vele a szobatársak. 10 napig voltunk benn, 4 lány közül egy sem volt elégedett vele. Én már írtam Tommee Tippee van és nagyon jó.
Nem, elõzõ vagyok, nem személyes tapasztalat, de két hétig feküdtem két lánnyal egy szobában a kórházban, akik aventessel fejtek, és mindkét lánynak kétszer kellett ez alatt a két hét alatt csillagot cserélnie benne. 900 forint egy csillag a több, mint 10 ezer forintos mellszívóhoz, az én 4 ezer forintos Tescósom pedig még mindig mûködõképes. 10 hónapja.
Tényleg nincs olyan akinek személyes rossz tapasztalata van az Aventes mellszívóról?Nem mástól láttam meg halottam hanem olyan aki megvette kipróbálta és nem mûködött nem volt jó olyat szeretnék legalább egyet!
A kérdező hozzászólása: Mamos cumisüveget vettem. De nem tudom milyen lehet a Mam mellszívó.
Én tesco márkájut vettem totál ugy néz ki mint a belinkeltjeid.kicsit öszvér de nagyon jó.én imádtam találtam gy linket ilyen http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://n2.vatera.hu/photo.. olcsó és jó szerintem.én keveset használtam sajnos.Mondjuk még szoptatok de nem kelett fejnem.4 hónapos a babám
Szerintem is a Medela a legeslegjobb!

Medela vagy Avent elektromos mellszívó a jobb?

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/23985?storetype=s..

Legjobb válasz: Nekem medela kézi volt, és nagyon fájt vele fejnem, így avent kézire mentem át, ami sokkal (!) jobban bevált... ha megtanulod helyesen használni, akkor nagyon jó!

Nekem medela kézi volt, és nagyon fájt vele fejnem, így avent kézire mentem át, ami sokkal (!) jobban bevált... ha megtanulod helyesen használni, akkor nagyon jó!
Nekem Medela van és nagyon megvagyok vele elégedve!A kézi és az elektromos változata is nagyon szuper szerintem!
Nekem is Medela volt. Én meg voltam vele elégedve.Azt nem tudom, hogy az Aventos milyen.
Nekem van egy használt eladó avent elektromos iq mellszívóm. Én maximálisan elégedett voltam vele, csak ajánlani tudom. Lehet kéziként is használni, van hozzá akumulátor, hogy akár a kertben is tudd használni. A medelát nem ismerem.
Nekem mindkettõ volt, úgyhogy van összehasonlítási alapom, de nem biztos, hogy neked is ugyan az jó, mint nekem. Medela jó erõsen szív, de nekem nem indította meg a tejleadó reflexemet, úgyhogy nem tudtam használni.Kórházi szobatársnõm viszont 10 perc alatt leszívott vele 150 ml-t. Avent nem szív annyira erõsen, de a masszírozó párnájának köszönhetõen jól megindította a tejleadó reflexemet, úgyhogy nekem ez vált be. Üdv
Nekem az avent nagyon bevált
Nekem az elektromos medela vált be!Anyatejleadó lettem május óta s ma már 13 hónapja csinálom vele!
szia Aventet és Medela Minit, Medela Swinget is adok bérbe így elég sok tapasztalatom halmozódott fel. Nagyon eltérõ az anyukák véleménye. Van aki a medela minit sem használja maximális fokozaton, másnak meg max-on sem elég a szívóerõ. Az Aventtel döntõ többség elégedett. Az avent készülék hibája, hogy véges az élettartama, használtat nem vennék mert lehet hogy kifekszik pár hónap után. A Medela Swing szerintem a legszuperebb, de drágább is. A bérlés elõnye, hogy több típust is meg tudsz próbálni mielõtt sok pénzt beruházol egy készülékre. Én azt is meg szoktam engedni, hogy ha valaki a bérelttel nincs megelégedve, akkor másik típusra cserélem, és nem kell külön-külön fizetnie. Vecsésen tudsz nálam bérelni, de kiszállítás is van, ha beütöd a keresõbe (Vecsés mellszívó bérlés) , megtalálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Aventest vettem ésnagyon jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!