Találatok a következő kifejezésre: Jobb, ha a páromnak, (113 db)

Ha egy centire nyitva van a külső méhszájam 30 hetesen akkor szeretkezésnél jobb ha a párom nem belém élvez? Vagy egyáltalán nem is kellene együtt lennünk? Megindithatja a sperma a szülést?

Legjobb válasz: általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd

általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd
Teljes házasélet tilalom!!! Fertõzésveszély.

Mit szólnál ha a párod kimenne külföldre dolgozni és havonta csak egyszer vagy jobb esetben kétszer jönne haza?

Hogyan lehet így életben tartani a kapcsolatot?

Legjobb válasz: Azt, hogy vannak nehéz helyzetek, és nekem is elég szar lenne, ha emiatt hagynának el. Fenn lehet tartani a kapcsolatot, nem egy meg nem két párnak sikerült már.

Azt, hogy vannak nehéz helyzetek, és nekem is elég szar lenne, ha emiatt hagynának el. Fenn lehet tartani a kapcsolatot, nem egy meg nem két párnak sikerült már.
Nem hiszek a távkapcsolatokban, idõvel úgyis mind ketten kerestek vallaki mást.
Ha jól keresne és szerezne nekem is kint melót akkor simán!
Ugyanez a helyzetem lassan 1 éve! Kibirtam mert szeretem!
Vidéken élünk, a férjem néhány éve egy évig Pesten tanult, csak hétvégeken találkoztunk. Két gyerekkel egyedül itthon. Nekünk szétzúzta a kapcsolatot, ami addig a szerelemre épült, hétvégén nem tudtunk egymással mit kezdeni. Hálistennek vége, minden rendezõdött, de bizony idõbe telt, míg visszarázódtunk a régi kerékvágásba.
A férfinak mindig rosszabb mert nincs vele se gyerek, se a környezete. A nõknek ennyivel könnyebb talán.
Az enyém kint van.Most jön haza 6 hét után pár napra. Nagyon nehéz, 2 gyerekkel és kismamaként baromi nehéz.De akkor nem volt más megoldás.Ha 2x jönne havonta, már jobb lenne.
Netán nem nemzetközi kamionosnak megy?
Ki kell bírni! Ha lehet a férjnek is, a feleségnek meg pláne. Nyilván nem szórakozásból megy külföldre, hanem pénzt keresni. Teszi ezt a család érdekében. Készülj fel az örömteli találkozásokra és ápold a szeretetet magadban és a gyermekeidben, amennyiben vannak.
Támogatnám. gondolom a pénz miatt megy ki, amibõl pedig mindannyiunknak kevés van. Havi két alkalom az teljesen jó, egy ilyen melónál. Nekünk 12 éve megy. Ha ez van ezt kell csinálni.Hogy lehet így életben tartani? Millió embernek sikerült.
Az én férjem már 8 éve kint dolgozik.12 éve vagyunk együtt, van egy 9 éves lányunk és tökéletesen mûködik a dolog.Sajnos szerelembõl még egy embernek sem sikerült rezsit fizetni meg gyereket etetni , iskoláztatni ennyire egyszerû az egész nem kell ezt túl misztifikálni.Én sosem csaltam és csalnám meg õt és ez viszont is így van.Egy normális pasi melózni jár ki nem k.....ni.Nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni, sokan mondják hogy õk ezt nem csinálnák meg jaj nem engedem el a férjemet.De hogy nem engedné el ha nem volna mit enni még küldenék is.Én meg azoktól az emberektõl irtózom akik csak vinnyognak hogy jaj nincs mit enni meg jaj nem tudom fizetni a rezsit, inkább éhen hal a szerencsétlen mint hogy meg mozduljon.
Én nem bírnám ki.....az én párom is ki akart menni már nem egyszer és mindig választás elé állítottam!Mondtam neki, hogy én azt sehogy sem bírnám ki, összetörne a szívem hogy nem láthatom, érezhetem és hallhatom!Mondtam neki vagy a meló vagy én!És mindig engem választott!Imádommmmm....!!!!XD
A kérdező hozzászólása: Nálunk nincs gyerek, nem is vagyunk összeköltözve, csak járunk 3 éve és nagyon szeretjük egymást. Igen, a pénz miatt menne ki. Azt mondta, ez lenne az igazi próbája a szerelmünknek.
vagy megyünk együtt, vagy marad õ is itthon, igy több év elteltével is minden bajom van (de neki is), ha csak 2-3 nap nem látjuk egymást... nem is akarom kipróbálni hogy milyen lenne csak havi 1-2x látni...
Nálunk 9 hónapja ez megy... Havonta egyszer látom, nem könnyû, de ki lehet bírni. Még pár hónap van hátra, aztán itthon lesz véglegesen. Van egy 1, 5 éves gyermekünk és 7 éve vagyunk együtt. Biztos vagyok benne, hogy nem csal meg, én sem lépek félre. Ha 2 ember tényleg szereti egymást, akkor ki lehet bírni. Inkább egy-két év külföldön, mint hátralévõ életünkben gondolkodni, hogy mit-mibõl teremtsünk elõ. Megjegyzem mióta ritkán találkozunk még jobban szeretem, és mikor találkozok vele bizsereg a gyomrom, mint anno.... :)

Mi minden van a járókában? Az a jobb ha tele pakoljuk játékkal, vagy az a jobb ha csak pár darab van benne?

Legjobb válasz: Szia! Én egyszerre max. 2-3 játékot teszek be és a következõ alkalommal másokat. Ha telepakoltam, azt figyeltem meg hogy a kislányom zavarában nem tudta mihez nyúljon és igazából egyik játék se érdekelte. Így viszont szépen eljátszik, bár ritkán teszem bele, csak ha olyan dolgom van. Másnap másfajta játékokat adok neki.

Szia! Én egyszerre max. 2-3 játékot teszek be és a következõ alkalommal másokat. Ha telepakoltam, azt figyeltem meg hogy a kislányom zavarában nem tudta mihez nyúljon és igazából egyik játék se érdekelte. Így viszont szépen eljátszik, bár ritkán teszem bele, csak ha olyan dolgom van. Másnap másfajta játékokat adok neki.
Szerintem is jobb a kevesebb. Egy ismerõsöm héliumos lufikat kötött felülre és órákon át elvan vele a baba, ahogy húzogatja õket. Én az egyik zenélõ könyvet rögzítettem fejmagasságban, nálunk ez a nyerõ, meg a zenélõ körforgó.
Mindenképpen keveset! Nagyobb gyerekeknél is úgy van, hogy ha nagyon sok játékot veszel, már azt sem tudja, melyikkel játsszon...Tapasztalat. Állíts össze minden napra pár darabot, és cserélgesd. Jobban fogja értékelni, amit pár napja nem látott már, örülni fog neki. Nálunk legalábbis ez vált be.
Nálunk viszonylag sok játék van a járókában. (De nem rengeteg, csak többféle.) Így maga választhatja ki, hogy milyen típusúval akar játszani (mûanyag, plüss, fa, gumi). Nem tudom, hogy "pszichológiai szempontból" mi a jó, ezt egy régebbi, '70-es évekbeli gyermeknevelési könyvben olvastam, hogy nagyobb választékot kell nekik biztosítani.

Mi a jobb a kisbabámnak, ha a párommal maradok vagy ha nem?

28 hetes terhes vagyok,Szerelmemmel 2 éve vagyunk együtt, közösen akartuk a babát. Nagyon várjuk mindketten, ennek örömére nemrég össze is költöztünk. Azóta mégsem vesz figyelembe bennünket, hetente többször ugyanúgy eljár szórakozni mint el?tte és részegen jár haza. terhesen ez engem nagyon zavar, sokat idegeskedek és fáraszt az állandó éjszakázás.Ha megszületik a baba, merjek-e vele lakni vagy inkább költözzek vissza a szüleimhez.Félek így nem tudok nyugalmas életet biztosítani a babának.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez egy több lépcsõs folyamat. Mindenekelõtt ülj le a pároddal és beszélj vele! Elõször is mondd el neki, hogy TE mit érzel, majd, hogy mit szeretnél. Kérdezd meg tõle, õ hogy mit javasol, hogy boldogok lehessetek. Fontos, hogy mikor beszélsz vele, ne légy indulatos. Írj, ha nem vált be!

Szia! Szerintem ez egy több lépcsõs folyamat. Mindenekelõtt ülj le a pároddal és beszélj vele! Elõször is mondd el neki, hogy TE mit érzel, majd, hogy mit szeretnél. Kérdezd meg tõle, õ hogy mit javasol, hogy boldogok lehessetek. Fontos, hogy mikor beszélsz vele, ne légy indulatos. Írj, ha nem vált be!
A párod úgy néz ki, hogy egyáltalán nem nõtt fel még a feladathoz, hogy kis babátok legyen.Nagyon valószínû, hogy ha megszületik a pici ugyanúgy semmibe fogja venni a te igényeidet+ a babáét is.Szerintem csak te akartad nagyon a babát õ meg rádhagyta, hogy leszereljen és ha már otthon lesztek még õ lesz a legjobban felháborodva, hogy vele nem foglalkozol csak a picivel.Az ilyentõl rövid úton meg kell szabadulni mert örökre megkeseríti majd az életed + a babáét.
Én 22 évvel ezelõtt gondolkoztam ezen.Nekem nem voltak szüleim akikhez mehettem volna.Egyedül meg talán nem volt bátorságom nekivágni az életnek.Megszületett a baba, és folytatódott minden ami elõtte volt.Kimaradozás, részegség, veszekedések.(Mármint amikor visszaszóltam.)Pedig néha megtettem, mert az ember egy darabig tûr és visszafelesel.Nagyrész egyedül neveltem a gyerekünket, néha ez volt benne a jó, senki nem szólt bele hogyan csinálom.De a felelõsséág is mindig az enyém volt.16 éves volt a fiam, mikor felhívtam "férjuram"figyelmét, hogy van 1-2 éve ha ki akar alakítani valamiféle kapcsolatot a fiával, most tegye meg, mert késõbb nem valószínû hogy lesz rá lehetõsége.Akkor kezdett foglalkozni vele, többször elvitte magával és beszélgettek.Hozzáteszem a fiamnak szinte közömbös volt az apja, példaképe meg egyáltalán nem volt.Most 22 éves, fõiskolára jár, szereti amit választott, nem iszik, rendezett az élete.Hazajár minden hét végén, és nagyon sokat beszélgetünk.Mi ketten.Ha az Õ életét nézem, jól tettem hogy maradtam.Biztonságot adott nekem, hogy meg tudom adni amire szüksége volt, van!Most is mert a taníttatása nem kevés pénz.Kezd önálló lábra állni, dolgozik és tanul is.De mi van velem?Fiam szerint nekem most kezdõdik az életem!Lehet hogy igaza lesz?
Bocs, de én egyáltalán nem látom a problémát. Ha elõtte is ezt csinálta, akkor mit vártál? Még teherbeesés elõtt dobnod kellett volna, ha nem ilyen apát akarsz a gyerekednek. Ez nekem olyan gyerekkel talán meg tudom fogni dolognak tûnik, ami nem jött be. Egy gyerek nem játék, ezen elõbb kellett volna gondolkoznod.
Szia! Õ teljesen másképp éli meg a dolgot, mint az anya. Õ nem érzi a picit a pocakjában. Nálunk nem tervezett baba volt, viszont mégis vállaltuk. Párom szintén nem úgy foglalkozott velem, ahogy én vártam volna de megértettem, hogy õ ezt teljesen másképp éli meg mint egy nõ. Néha szívesen átadtam volna neki a kicsit, hogy õ is azt érezze - ragaszkodást - amit én. Mikor megszületett a lányunk, akkor is 3 nap telt el mire megszokta a gondolatot, hogy megváltozott az élete ismét. Megértettem, mivel ez nekem két napomba telt. Türelem kell és sok beszélgetés. Beszélj vele. Kérdezd meg miért csinálja ezt és ne hagyd elmenekülni a válaszadás elõl. Õszinte választ kérj tõle, mond meg neki, hogy megérted, hogy fel kell dolgozni a változás gondolatát, de tudatosítsd benne, hogy te mit érzel és vársz. Mond el neki, hogy ez rosszul esik neked és nem érted miért csinálja ezt veled.
Nem olvastam el a válaszokat csak az én véleményemet mondom el.Szerintem próbálj beszélni vele.Ha nem megy akkor még légy türelemmel mert lehet, hogy még õ sem tudja milyen apa szerepben és hogyan kéne viselkednie.Én ezt tenném.Ha nagyon nem éri fel ésszel, hogy ez egy másik szerep és így apa nem viselkedhet talán költözz vissza ha nagyon szeret és megérti miért mentél el utánnad megy és remélhetõleg össze szedi magát.Nagyon drukkolok ám!
Szia! Amit tanácsolni tudok, az az, hogy ne maradj a pároddal csak azért, mert nem akarsz egyedülálló anya lenni, vagy még kevésbé egyedülálló kismama. Nálunk is hasonló helyzet volt, csak én az állandó veszekedést elégeltem meg, és azt, hogy az édesapuci nem kezelt felnõttként, hiába akartuk mind a ketten a babát. Egy hónapra vagyok a szüléstõl, és mostmár egészen jól kezelem azt a helyzetet, hogy egyedülálló kismama vagyok. Ha úgy érzed, hogy nem fog menni a dolog a pároddal, azt még most dötnsd el, ne a szülés után, mert akkor sokkal nehezebben szánod rá magad egy ilyen döntésre, viszont ha gondok vannak, akkor a kisbabádnak is megkeserítitek az életét. Ha van kedved, beszélgessünk, sokat jelenthet ilyenkor, ha ismersz olyat, aki hasonló helyzetben van. Ez a mail címem: [email protected] Légyszi mások ne küldözgessenek mindenféle marhaságot, bár van másik címem is, amit nyilvános helyen nem adnok meg, de erre sem kéne.

Szerintetek hogy jobb, ha a férfi vagy a nõ dönt egy kapcsolatban? A párom szerint az, ha a férfi, és õ ezt gyakorolja is, mert otthon is ezt látta.

Szóval sok mindent megbeszélünk, de a végsõ döntést mindig õ hozza meg(bár van némi korkülönbség is), valamint a szexben is szinte követel dolgokat. Én szivesen megteszem amikre kér, mert végülis nem túl nagy kérések, de mégis...

Legjobb válasz: közösen jobb

közösen jobb
ha vki az életben egy latyatag kérdõjel (és itt nem feltétlenül Rád gondolok), akkor amellé nyilván egy határozottabb egyén illik, mert az ilyen emberek igénylik is az irányítást. Ha mkét fél sacc per kábé azonosan határozott, ott azért nem árt, ha nem névleges a demokrácia
A kérdező hozzászólása: Persze, kielégít õ is engem, ezzel nincs gond. Csak mondjuk elvárja, hogy a számba élvezhessen, és társai... nyilván sok pornót nézhetett elõtte?
#12: na mesélj, hol akadtál el, hátha tudunk segíteni, hogy legközelebb el tudj igazodni a bonyolult rendszerünkben ;-)
kérdezõ, ha téged zavar, hogy a szádba élvez ill. nem tetszik a dolog, vagy viszolyogsz tõle, akkor mondd meg neki szerintem. vagy mondjuk, ne mindig így legyen befejezés, ha neked ez jobban megfelelne.
Arra még nem gondoltál, hogy lehetne normális kapcsoltatod ehelyett az apuci rájár a kislányára típusú helyett?
"Megkérdeztem egy táncost a tangó titkáról. Azt mondta: „A férfi parancsol, és a nõ engedelmeskedik.” Ugyanezt megkérdeztem a társától, egy szép és okos táncosnõtõl is. Azt felelte: „Jól mondja a párom, ez tényleg így van. Csak a szavaink mások. Az igazi férfi nem parancsol, hanem irányít. És a nõ nem engedelmeskedik, hanem bízik a férfiban." (M. P.) Úgy gondolom, egy kapcsolatban mindkét fél egyenrangú. Persze, a férfi legyen férfi, a nõ legyen nõ. Mindent meg kell beszélni, sok kapcsolat pont azért megy tönkre, mert nem mondod ki, ha valami nem jó és nem beszélik meg, mi nem jó, mire vágynak, stb. Mindketten ugyanúgy számítotok, hiszen a kapcsolatotok kettõtöktõl szól. :)
A kérdező hozzászólása: Ugyan szállj már le az apuci-témáról, 12 év a korkülönbség, tehát apám semmiképpen sem lehetne! Mindent megad nekem, és érzem, hogy szeret, csak vannak ezek a dolgok, ennyi. Úgyhogy nem mondanám, hogy nem normális a kapcsolatom!!
Ne az egyik döntsön. Ha nem tudnak megegyezni, nem illenek össze. Az ágyban olyasmit erõltetni, amit a másik nem akar, néhol már megerõszakolásnak is számít.
A kapcsoatban lévõ személyeken múlik.. A egcélravezetõbb általában a közös.. Én rühellem, ha helyettem, vagy nélkülem döntenek, kivéve ha én kérem. Nem is tudnék egy ilyen férfivel közös nevezõre jutni, nemogy kapcsoatba
Az apuci-kislány viszonyt nem a korkülönbségre értettem.
12 vagyok. Nem hallottatok még arról, hogy a nõk jelentõs részének soha az életében nincs orgazmusa? De azt továbbra is tartom, hogy a farokverést elég nehéz elrontani, míg a nyalást/ujjazást azért könnyebb.
jó farokveréssel életemben alig találkoztam. az is nehéz a nõknek. jó szopással is csak egy nõnél. 30+
Szóval te lényegében most kaptál egy új apukát. Gratulálok...
mi olyan bonyolult és nehéz egy nyalásban?
pár függõ. van ahol tökre jó ha egyoldalú a döntéshozatal, sõt kényelmes annak a párnak akinek nincs semmi felelõssége. lehet ezt az egészet akár viccesen is kezelni:) de azt mondják egy okos nõ mindig eléri a célját.. és mindezt úgy, hogy a pasi azt higgye õ döntött úgy.:D ezért imádjuk a nõket:)
közös, utálom ha irányítanak.
Egy párkapcsolat számomra legalábbis két emberrõl szól, ha valami döntést kell meghozni, azt közösen hozzuk meg.
A kérdező hozzászólása: Én sokszor nem is tudok dönteni...
ajaj, hát a hozott otthoni mintát nehéz lesz megváltoztatni, ha nem lehetetlen... egyébként nyilván közösen kellene a döntéseket meghozni egy párkapcsolatban és nem pedig az alapján, hogy az lesz amit én akarok mert én vagyok a férfi és már az anyámnak is kuss volt a neve ha apám otthon volt. és a szexnél is legalább megköveteli, hogy akkor tedd szét a lábad, amikor neki kedve van hozzá, vagy azért mondhatsz nemet is?
Attól függ miben. Ruha ügyben inkább bizzuk a nõkre a döntést, jobban értenek hozzá, mûszaki cikkben meg inkább egy férfi. Ami pedig a közös életet illeti, vagy a pénzügyeket a döntés KÖZÖS kellene legyen! Akkor lehet valamit ha mindkét fél zöld jelzést ad. :)
Szerintem közösen. Legyenek neked is kéréseid az ágyban.
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogyis az, hogy tegyem szét és kész... de mondjuk minden nap igényli, és ha nem szexet, akkor legalább másféle kielégítési módot. Meg vannak egyéb dolgai, amiben szeret irányítani, pl. szopásnál... csak meg akarom érteni az irányító pasikat, hogy miért ilyenek.
Ha te nem tudsz dönteni, valakinek akkor is kell, kizérésos alapon a párod.
Kérdezõ, és a párod ugyanilyen lelkes abban, hogy napi szinten kielégítsen téged? De most egyébként van valami komolyabb gond, ami miatt kérdezed, vagy csak úgy általánosságban vagy kíváncsi? Esetleg zavar téged valami, amin szívesen változtatnál?
11: Azért általában véve egy férfit nem túl bonyolult kielégíteni, szemben a nõkkel.
Szerintem az a lényeg, hogy mindent megbeszéljenek a felek egy kapcsolatban, és ne erõltesse rá senki a másikra az akaratát. Amíg ez megvan, addig szerintem nem gond, ha esetleg szeret a pasi irányítani. Lényeg, hogy ne történjen semmi az akaratod ellenére.
Fogadd el hogy Õ a férfi... egy kapcsolatban meg döntsön a józan gondolkodás...

Ha lenne "igazságszérum", bevennéd-e ha a párod kérne rá? Vagyis lehet-e olyan titok, ami jobb, ha titok marad örökre?

A igazság tönkretehet-e egy jó kapcsolatot?

Legjobb válasz: Van ugyan olyan, amit nem tud a párom, de nem ezért, mert nem tudhatja, hanem mert nem tartozik rá (pl. ismerös elmondott dolgokat a saját életéböl, meg hasonlók). Tehát nem félnék, attó, hogy mit mindhatok, csak nem érezném tisztességesnek a másokkal szemben. Ha ragaszkodna egy ilyen teszthez, akkor ezzel a kapcsolatunkat befejezettnek tekinteném, mert ezzel azt mutatná, hogy nem bizik bennem, és szerintem egy tartós kapcsolat alapja a bizalom. Éppen ezért nem kérném én sem soha öt ilyenre.

Elvbõl nem venném be. Egy kapcsolat alapja a bizalom, innentõl meg tisztán látszik, hogy nem bízik meg bennem... akkor meg mirõl beszélünk? Ha vmivel szemben vannak kételyei, vagy kíváncsi vmire, akkor kérdezze meg tõlem személyesen. És sztem igenis jó, ha egy kapcsolatban vannak kimondatlan dolgok, titkok-vannak olyan dolgok, amikrõl az ember nem szívesen beszélne (és nem megcsalós stb. dolgokra gondolok most).
Van ugyan olyan, amit nem tud a párom, de nem ezért, mert nem tudhatja, hanem mert nem tartozik rá (pl. ismerös elmondott dolgokat a saját életéböl, meg hasonlók). Tehát nem félnék, attó, hogy mit mindhatok, csak nem érezném tisztességesnek a másokkal szemben. Ha ragaszkodna egy ilyen teszthez, akkor ezzel a kapcsolatunkat befejezettnek tekinteném, mert ezzel azt mutatná, hogy nem bizik bennem, és szerintem egy tartós kapcsolat alapja a bizalom. Éppen ezért nem kérném én sem soha öt ilyenre.
Én simán bevállalnám" És ha vissza lehetne menni a múltban az exemnek is beadnám...egy szemét volt és össze vissza hazudott... szerintem borítaná a bilit rendesen... Tényleg, amúgy lehet ilyet valahol kapni?
A Nátrium pentotál nevû vegyületnek van ilyen hatása, hátránya viszont az, hogy egy óra múlva kb meg is öl az anyag (csak ezt a tényt nem népszerûsítik az amerikai filmek) úgyhogy nem!! Egyébként sincs semmi titkom elõtte közel 10 év után!
Én bevenném, nincs titkom a párom elõtt. Maximum olyan dolgokban nem vagyok vele teljesen õszinte, hogy tetszik-e a legújabb pulcsija, ilyenkor sokkal finomabban mondom el a véleményemet, mint ahogy gondolom. Ettõl viszont nem hiszem, hogy annyira megsértõdne, hogy véget vetne a kapcsolatnak. Neki viszont soha nem adnék be ilyesmit, mert nekem így most jó, ahogy van. Nem akarok semmi olyat megtudni, amit magától nem mond el.
Sosem kérném ilyesmire a párom. Viszont abban biztos vagyok, hogy õ nem így állna a dologhoz.
Tyû... Ez kemény lenne. Pedig elég korrekt fazon vagyok.:)
Nem venném be és a páromat sem kérném ilyesmire. Megbízom benne annyira, hogy minden fontos dolgot elmond.
Én nem kérném ilyenre a páromat, ha pedig õ kérne engem ilyenre, akkor sem tenném meg(meg nincs is párom amúgy). 13:55: Nem létezik ilyen; a nátrium-pentotál egy tudatmódosító szer, aminek néha ilyesmi hatása van tudtommal.
Simán bevenném, nincs semmi titkom. Kivételesen én tényleg úgy élek a kapcsolatomban, hogy semmi kis sötét folt, vagy titok, mindent tud rólam, olyat meg soha nem tettem, ami miatt szégyenkezni kellene. Ember vagyok, de én nem fogok hibázni, hogy félre megyek, vagy valami kis hülye kalandba kerülök. Páromat nem kérném, õ eldöntené, hogy akarja-e vagy sem.
Hála égnek ilyen hülyeség nem létezik :) Ez a legjobb dolog az egészben...
Én bevenném, és megkérném, hogy kérdezzen tõlem olyan dolgokat, amikre még magamnak se mertem válaszolni :D Engem amúgy nem zavar, ha van néhány dolog, emlék, amit nem oszt meg velem. Ha valami fontos történik, úgyis elmondja, szóval nem követelném, hogy vegye be. Azért kíváncsi lennék arra, hogy hogyan fogalmaz, amikor tulajdonképp át se gondolhatja, hogy mit mondjon :)
Ha viszont az ellenségednek adagolnád be, ott aztán érhetnék az embert igazán kellemes meglepetések is:) A párnál inkább rosszabb lenne ezáltal. Ha baj van, az anélkül is ott van a levegõben úgyis, nem feltétlenül kell ahhoz pontosan megtudni, mi az.
nem venném be, és nem adnék a férjemnek sem ilyet. semmi szükség rá. amúgy igen...az igazság, tönkretehet egy jó kapcsolatot is...
Nem venném be.Semmiképp.
Ugye az a fõ kérdés, hogy a "párod" az fiú-e vagy lány. ha fiú simán beveszi, miután halálosan megígéred neki, hogy utána te is beveszed. Persze, hogy nem fogod bevenni ha lány vagy, miért adnád ki magad, csak hátrányod származhatna belõle.

Hogy jobb szülni ha a párunk bent van velünk, vagy ha nem lássa mi zajlik le egy szülésnél? (félek hogy ha bent lesz velem amitöl kicsit tart is! nem fog kivánni utánna és tönkremegy a kapcsolatunk! )

Legjobb válasz: Szia!Nekem ugyan ez a helyzet,hogy a párom hezitál és azt monta csak miattam teszimeg,mert sztem õ is fél..de a doki megnyugtatott,hogy a kedves apuka nem fog látni alulról..szval csak a babát látja ahogy kiemelik.De sztem ezt te is megmondhatod,hogy csak a fejedhez állhat.NEm tudok egy férfi fejéével gondolkodni ,de sztem ez az esemény pont,hogy az ellenkezõjét kellene,hogy elindítsa benne,nem pedig az elfordulást...de ha nem akar bemenni,ne erõltesd.Én sem fogom.

Szia!Nekem ugyan ez a helyzet, hogy a párom hezitál és azt monta csak miattam teszimeg, mert sztem õ is fél..de a doki megnyugtatott, hogy a kedves apuka nem fog látni alulról..szval csak a babát látja ahogy kiemelik.De sztem ezt te is megmondhatod, hogy csak a fejedhez állhat.NEm tudok egy férfi fejéével gondolkodni , de sztem ez az esemény pont, hogy az ellenkezõjét kellene, hogy elindítsa benne, nem pedig az elfordulást...de ha nem akar bemenni, ne erõltesd.Én sem fogom.
Ha hezitál szerintem inkább ne legyen benn, vagy legfeljebb a fejednél legyen, ne nézze mi történik lenn veled és a picivel. Az én férjem ha véletlenül épp tud velem jönni biztosra eldöntötte, hogy végig benn lesz. Már szülésvideókat is nézett a neten (készül rá).
ha csak miattad, akkor ne erõltesd, az enyém bent akar lenni, . de megbeszéltük, akárhogy is kell állnia, csak a fejemnél lesz, a lábaimnál nem, mert õ is fél azt hogy bírná, de ha ott áll melletted, fogja a kezed, az valamicsodás, és megnyugtató, és megható lehet.De ha tényleg nem akar, nem érdemes erõltetni.
Szia! Nekem bent volt a férjem, õ akart bejönni, de mondtam neki, hogy lehet hogy közben úgy fogok dönteni, hogy menjen ki, vagy ha õ dönt úgy menjen nyugodtan. Ezt neki kell igazából eldönteni, erõltetni egyik félnek sem szabad. Õ utólag azt mondta, sosem hagyta volna ki. (végig bent maradt) A fejemnél állt, persze látta hogy van vér, látta hogy szurnak edát, és látta, hogy mikor készülnek a gátmetszése, de nem teliben látott mindent. Tudnotok kell azt is, hogy közben is bármikor kimehet. Nekem nagyon jó volt hogy ott volt, a vajúdás alatt sokat dumáltunk, nevettünk. Nem olyan szörnyû ám :) ))) Sõt. Most várjuk a másodikat, és persze újra bejön. Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!és szép szülést kivánok nektek!
Én megkértem, hogy ugyan ne akarjon már bejönni. Ez szerintem megkönnyebbülés volt neki, nem nagyon bírja az ilyesmit. Velem édesanyám fog bejönni, segítség szempontjából jobb lesz így, a szerelmem pedig nem erre emlékszik majd mindig, ráadásul nem kezd el veszekedni az orvosommal, meg nem õt kell majd fellocsolniuk, mert elájult. Úgyis azonnal bejöhet, ha a kisfia megszületett, az elsõ mozdulatokról nem marad le. Amúgy ha egy kapcsolat azért menne tönkre, mert a szülés rossz élményként marad meg a férfiban, az a legkisebb más dologtól is tönkremenne. Ennek a közös élménynek, ha valódiak az érzelmek, csak összekovácsolnia lehet a párt.
szia! :) fontos kérdés! egy orvos rokonom szerint, ha a nõ nem akarja, hogy a párja bent legyen, ne is menjen be a férfi, mert csak "gátolja" a szülés lefolyását jelenlétével (zavarja az anyát), ha pedig a férfi nem szeretne bemenni, ne erõltesd, nem szül jó vért a késõbbiekben. náluk a párom be szeretne jönni, azonban én nem szerettem volna , ha látja a dolgokat. azóta eltelt két hónap, most úgy vagyok vele, hogy a fejemnél állhat, de nekem ne videózza a dolgokat, mert akkor kiborulok :) ))).majd csináljon pár képet a kislányunkról ha már kibújt , de altáji videó és kép marhára nem hiányzik. gondolom ez mindenkinél más, nekem ez az elsõ gyerek, talán ezért vagyok kicsit feszültebb a témával kapcsolatban :) . üd 28 hetes mami
Nekem az elsõ gyerkõcnél bent volt a párom.Rábíztam a döntést, õ szeretett volna ott lenni. Nekem nagyon sokat segített a jelenléte, észre sem vettem, hogy már 10 órája a szülõszobán vagyok. :-) Nem bánta meg, sõt! Azt mondta, hogy a következõnél is ott szeretne lenni! Ez szerintem igazából az õ döntése, szerintem csak miattad ne menjen be. Ezt nektek kell eldönteni. Gyors és szép szülést kívánok Neked, bárhogy is döntötök! 20 hetes kismami

10 év élettársi viszony után 2 éve összeházasodtunk a párommal. Szóba került az örökösödés. Ha a párom hirtelen meghalna, mi történne végrendelet nélkül? Hogyan "osztozkodjunk". /bocsának ez egy undorító szó, de nem tudok jobbat/bővebben lent.

Közös gyermekünk nincs, sajnos betegség miatt nem lehetett. Neki két felnőtt, nekem egy felnőtt önálló fiam van. Az ő gyerekei még a váláskor megörökölték a nagyszülői házat és az akkori családi házat is, az akkori teljes vagyonnal.. Mi a nulláról kezdtünk új életet. Én a válásom után vettem egy házat ami a fiam nevére került, tehát ő is biztonságban van. Kapcsolatunk elején a párom vásárolt egy házat, amit közösen javítgattunk, majd bővítettünk, de jelenleg még minden az ő nevén van.Állítólag épp idén változtak e téren a jogszabályok, ezért kérdezem..Mi a jelenlegi jogszabály az öröklés terén, a mi körülményeinket figyelembe véve? Mit tanácsolnátok a legjobb megoldásnak?

Legjobb válasz: Erröl nem hallottam, de az az egy biztos, hogy akárki is örököl (csak a gyerekek), az özvegyi haszonélvezet megillet téged minden esetben! De a legcélszerübb, ha megkérdezel egy örökösdéssel foglalkozó ügyvédet, hogy mi a célszerü. Az ajándékozás (mármint, hogy a férjed neked ajándékozza a ház felét) 15 éven belül megtámadható és megsemmisíthetö, az nem jöhet szóba, hogy a felét eladja neked (a vagyonközösség miatt), és ha végrendeletet irna, az is csak részben hatályos, mert a köteles rész mindenképpen jár a gyerekeknek.

Erröl nem hallottam, de az az egy biztos, hogy akárki is örököl (csak a gyerekek), az özvegyi haszonélvezet megillet téged minden esetben! De a legcélszerübb, ha megkérdezel egy örökösdéssel foglalkozó ügyvédet, hogy mi a célszerü. Az ajándékozás (mármint, hogy a férjed neked ajándékozza a ház felét) 15 éven belül megtámadható és megsemmisíthetö, az nem jöhet szóba, hogy a felét eladja neked (a vagyonközösség miatt), és ha végrendeletet irna, az is csak részben hatályos, mert a köteles rész mindenképpen jár a gyerekeknek.
A párod által vásárolt ház - amennyiben a házasságkötés elött vette - saját vagyonának számít, és csak a házasság alatt történt értéknövelés (felújítás, hozzáépítés, hiteltörlteszés) az, ami közös vagyon. Ha a férjed netán meghalna, akkor a az újabb jogszabályok szerint egyenlöen oszlik meg az ö gyerekei és közted (mert a feleség egy "gyereknyit" örököl), viszont az egész házra lenne övegyi haszonélvezeti jogod, addig, amig nem házasodsz meg újra. A haszonélvezeti jogot a többi örökös nem tudja semmilyen esetben sem megszüntetni, és a házat csak az lakhatja, akinek te megengeded, még a többi tulajdonos sem.
Mivel nincs közös gyerek gy az Õ gyereki örökölnek mindent ami a nevén van.Te mint feleség arra a lakásra amit a gyereki örökölnek haszonélvezeti jogot fogsz kapni addig benne élhetsz ameddig akarsz nem tudják eladni. Hiába javítgattátok közösen a párod lakását ez nem jelent semmit van róla számla?mert abból nem jár neked semmi bizonyíték hiányában.Azt a gyerekei öröklik te haszonélvezeti jogot kapsz.
A kérdező hozzászólása: remélem érthetõen leírtam.. és ne értsétek félre, senkinek nincs szándékában senkit sem kitúrni az örökségbõl, a párom sem akarja a gyerekeit és én sem! Egyformán igazságosnak gondoljuk az 1/3, 1/3, 1/3 arányban való elosztást..de azért ezt jó lenne tudni, már csak a részletekre való kitérés miatt is..
A kérdező hozzászólása: tehát ha jól értelek semmiképpen nem biztonságos lenne számomra az a megoldás, ha a ház lenne az enyém, minden egyéb/ készpénz, betétkönyv, jármûvek stb/ a gyerekeké, mert a házat 15 évig elperelhetnék tõlem? (Ezek értéküket figyelembe véve egyébként pontosan egyformán volna elosztva) Ez roppant érdekes, már csak azért is, mert az idõsebbik fiú felesége sajnos kegyetlenül pénzéhes fajtából lett összegyúrva és igazi zsarnok a fiú felett.. :( tõle aztán én nyugodtan kerülhetnék akár az utcára is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, igen ezt írtam, jelenleg minden az õ nevén van, ezt szeretnénk rendezni most. De én úgy hallottam, hogy idén valami új örökösödési jogszabály lépett életbe, pont a hozzánk hasonló gyerektelen házasságokat érintõleg.. ÁLLÍTÓLAG AZ A KAPCSOLAT, AHOL NEM NEVELNEK KÖZÖS GYERMEKET NEM MINÕSÜL VAGYONKÖZÖSSÉGNEK, MÉGHA HÁZASSÁGBAN ÉLNEK, AKKOR SEM!!!! Ez pedig annyit jelent, elvileg, hogy az örökséget/amit te is leírtál fent/ az elhunyt gyerekei el is perelhetik az özvegytõl.Lehet én értelmeztem rosszul de e szerint csak az az enyém a férjem halála után, ami már elõtte is a nevemen volt...Ezt nagyon fontos lenne tudnunk, kérlek ha szakember vagy, vagy legalább is némiképp szakértõ válaszolj..
A kérdező hozzászólása: Értem.. és ha én jobban szeretném a házat? Van arra lehetõségünk, hogy pl. még a párom életében a gyerekeket kifizessük a házból, és közjegyzõ elõtt aláírnának egy olyan nyilatkozatot, miszerint a házból a továbbiakban semmiféle követelésük nincs? Bevallom nekem ez a ház nem egy ingatlan, nekem az otthonom, nem nagy, de itt minden sarok egy-egy emlék, történet, a szívem szakadna meg, ha el kellene hagynom... a gyerekek meg úgyis csak pénzé tennék, már volt errõl szó többször is..szóval eképpen megoldható lenne? És késõbb ezt nem támadhatnák meg?
Meg.Még most írassa rád a lakást:) ))Azt nem vehetik el tõled.Vagy csináljon végrendeletet amelyben rád hagyja ezt a lakást, bár nem tudom melyik szülõ semmizné ki egy másik személy miatt a gyerekét.Beszéld meg vele belemegy e ebbe.Vagy mit mond erre?
A kérdező hozzászólása: jelenleg is ketten írjuk ezt a szöveget, itt ül mellettem.. :) és a gyerekek a házon kívüli juttatásokkal(gépek, jármûvek, készpénz) is SOKKAL jobban járnának, magának a háznak nincs akkora értéke, mint az összes többi "vagyonnak"... :) azt hiszem felkeresünk egy ügyvédet, eltévedtünk a jogszabályok útvesztõjében.. köszönjük a segítséget mindenkinek! :)
Szivesen.Ha belemegy ebbe akkor én ezt tudom javasolni amit leírtam.DE ha végrendeletben rád hagyja azt megtudják támadni, de ha a nevedre íratja azt nem.
Hol van ez az új törvény? Érdekelne, még nem hallottam róla.

Miért legyen kész délre az ebéd, ha a párom csak 6 után ér haza? Nem jobb, ha minden friss?

Kb 3 hete vagyok itthon, mert "nincs munka". Fizetetlen szabadságon vagyok, mindig ígérgetik, hogy majd hétfőtől kell menni. Szóval, délelőtt általában alszom vagy netezek, délután 2- körül állok neki takarítani és főzni. Mire a párom hazaér (5-6 körül szokott, de van hogy csak 8kor ér haza), mindennel készen vagyok. Állandóan cseszeget, hogy miért nem főzök meg takarítok délelőtt, mint a többi háziasszony. Szívesebben eszek vele, mint egyedül. És azt hittem, jobban örül, ha frissen tálalom neki a főtt ételt. Szerintetek? Csak ketten vagyunk, gyerek nincs.

Legjobb válasz: mit válaszolt?

te jó ég. Nem mindegy neki, mit csinálsz? Minden nap nem kell fõzni meg takarítani. Szerintem is jobb lenne frissen a kaja, nem kell pluszban melegíteni, kevesebb energia fogy.
Kitalálom: párod kedves édesanyja A mintaanya, minden nap reggel 5-kor kelt, megfõzött , elküldte a srácokat a suliba, aztán 3 mûszak a gyárban, vagy estig a földeken, aztán este még kitakarított...megmondom õszintén:a nagyim négy gyereket nevelt falun, napszámba járt, állataik voltak, építkeztek, stb...fogalmam sincs, hogy én hogy bírnám, de a rossz tüdõmmel a felét se szerintem, de a szükség nagy úr.AKKOR muszáj volt.És ez itt a lényeg: ma már tökre nem muszáj, de ha a párod ragaszkodik hozzá:hát fõzzél meg reggel, estig hagyjad a szabad levegõn "száradni", este ártatlan képpel szolgáld fel neki, aztán amikor húzza a száját, megmondod neki: de édesem hát ma reggel fõztem, direkte neked, anyukád is mindig így csinálta, nem? 1 esetben van gáz:ha tényleg az állottat szereti.
mit válaszolt?
És mit mondott?
Mondd, hogy délelõtt 10-kor készítetted! Úgy biztosan jobban ízlik majd neki. Amúgy részvétem!
mondhatod neki hogy delelõt fõztél amit nem tud az úgysem faj, de komolyra a szót szerintem úgy van vele hogy delelõt is hasznos dologra fordítsd az idõd, vannak ilyen férfiak ma mondhatod neki hogy nem az a legyen hogy hánykor foszol vagy takarítasz az a legyen hogy megcsinálod.
Errõl miért nem õt kérdezed?
Hát figyelj akkor játssz te is vele :DD. Megfõzöd szépen az ebédet délre egy hétig, meg kitakarítasz.. délután meg alszol netezel és kész. Aztán majd görbül a szája, hogy melegített kaját kell ennie.
Én már a fejébe húztam volna egy lábost. Nem viccelek. 23/N
Nálunk is ez van, szerinte egész nap megy a gép (ami nem igaz, pl. most is sütök, addig alvóállapotban van és áramtalanítok mindent), de a lakás szalad, stb. Párszor megkapom a csipkelõdõ megjegyzést. Egyik este nagyon durván viselkedett, szabályosan féltem tõle. :( Õ korán feküdt le, mert hajnalban kelt, délelõttös volt, de én még fent maradtam. Felébredt és mondta nekem a magamét, kiabált. Mintha nekem nem lenne jogom használni az áramot, pedig én fizetem a felét, akkor is, ha most nincs munkám, mert attól még van pénzem, nem õ tart el.
Most mit is kérdezel?
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki tegnap, hogy legyen úgy, ahogy akarja. De én 4kor lefekszem aludni, és ha fel mer ébreszteni, vagy rendetlenséget csinál, akkor nagyon mérges leszek.
És mit mondott rá? Szerintem így is talál majd kivetnivalót.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy ne aludjak délután.
Ez kész:) ) Akkor aludj 11-ig, utána állj neki az ebédnek. Hozzáteszem közben is lehet fészbukozni, pakolni. 1-2re kész a kaja, utána még netezhetsz, és amig hazaér az embered, a tûzhely is kihül...
Esetleg azt nem akarja megszabni, hány órakor mehetsz pisilni?
Fõzz meg neki délre, rakd a hûtõbe és ha hazaér, rakd úgy elé...=)
Menekülj!!!!!!
Azért válaszolj majd, hogy mi lett :) . Komolyan érdekel..
A házasságban nagyon fontos, hogy összeszokjanak a felek, és ne ellenségeskedjenek. Vagy megtanuljátok ezt, vagy elválnak útjaitok.
Szerintem foglalkozzon a saját dolgával, még egy ilyen idiótát...
Részvétem a párod miatt! Akkor kellene felháborodnia ha CSAK facebookoznál egész nap és a szennyes, mosatlan a hegyekben állna, és még fõt étel sem lenne.
Anyám, ez de beteges pasi! Kérd meg õt hogy mondja meg nyíltan mi baja veled, nem hülyeségekkel túráztasson.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: Hogy ne lustálkodjak délelõtt, hanem fõzzek és takarítsak. Éjjelente nem tudok aludni, mert horkol. És nem engedi, hogy a másik szobában aludjak.
A kérdező hozzászólása: Észreveszi, hogy még meleg a tûzhely.
Fõzne neki a halál! Én is délután fõzök. Délelõtt sok dolgom van, így ebédre tegnapi van. A csicskája vagy, vagy miafranc? Nem tök mindegy neki mikor fõtt az a kaja?!
Naaztán. Nekem is késõn ér haza a férjem, és én is itthon vagyok egész nap (szülési szabadság), de sosem veti szememre, hogy nem reggel fõztem (én is úgy idõzítek, hogy mire hazaér friss legyen). Bár mondta, hogy ne éheztessem magam, nyugodtan egyek nélküle is, de nekem úgy nem esik jól. Õ megértette. Ami a horkolást illeti - hogyhogy nem engedi?! Mi is külön alszunk, bár este megvan a közös lefekvés aztán én átköltözök - õ horkol, én meg forgolódok meg izgekmozgok (8 hónapos terhesen az alvás nem a legegyszerûbb dolog), szóval együttaludva egyikünk sem tudna pihenni, de nálunk ebbõl sincs gond.
Á, igen, nálatok is kezdõdik, hogy érezteti veled, hogy haszontalan vagy... Nálunk ugyanez, egy hónapja vagyunk munkanélkül, de már megkaptam, mit hogyan kéne csinálnom, érezteti velem, hogy õ a góré, mert õ dolgozik és keres. (mondjuk ez így nem igaz, még kapok álláskeresési járadékot, és tartalékom is van) Én is ha este fél 11-re jön, akkor 9 körül állok neki fõzni, felesleges délben megcsinálni.
*vagyok munkanélküli
Ezt ha vele nem tudod megbeszélni, mi nem tudunk segíteni!
A kérdező hozzászólása: Nem él az édesanyja. Azt mondta, elege van abból, hogy egész nap a facebook elõtt ülök. Unatkozom, akkor felmegyek és beszélgetek a barátnõimmel, amelyik épp fent van.
Most irigykedik? Nagyon megmérgezi ezzel a légkört, miért jó, ha cseszeget?
Miért, ha délelõtt fõzöl meg akkor meg délután fogsz a Facebookon beszélgetni a barátnõiddel, nem mindegy neki? Örüljön, hogy ki van takarítva és meleg kaja várja! Micsoda egy tapló...
A kérdező hozzászólása: Én sem értem, miért nem mindegy. Én sem örülök, hogy nem dolgozhatok, de sajnos nem tudok mit csinálni.
Te szegény, nagyon sajnállak. Némely embert igazán nem értem, köztük a párodat sem. Tiszta a ház, van meleg étel és ez sem elég? Valamelyik hozzászólónak nagyon igaza van: Fõzz meg kora reggel, lehetõleg rögtön azután, hogy dolgozni ment.Hagyd a szabad levegõn, sõt, ha lehetõséged van, tedd ki a napra. Majd este melegítés, minden nélkül tedd elé a száraz riszt/tésztát, és az összeállt, kihûlt pörköltet. Megnézném az arcát.
Szerintem teljesen normális, inkább örülhetne neki. De én biztos mondanám, hogy ha nem tetszik akkor mától nem fõzök neki, egyen amit akar. Párszor fõzd meg délelõtt és akkor le fog neki esni, hogy sokkal jobb a friss kaja.
Mi lett a dolog vége?

Mit csináljak ha a párom nem hisz abban, hogy én lehetek jobb is?

Mikor összejöttünk főleg szexuálisan a párom sokkal perverzebb és vadabb volt nálam. Mivel én nem rendelkezem valami nagy férfimúlttal, 1-2 barátot leszámítva, nem volt túl sok tapasztalatom a szex terén, és így nem is voltam olyan perverz úgymond, amilyennek ő szerette volna. Elég gyorsan elkönyvelt "prűdnek", és semmit se mondott a vágyaiból, kívánságaiból, csak tudtam, hogy vannak dolgok, amiket nem mondd el, pedig én szívesen megtettem volna bármit a kedvéért, nem vagyok zárkózott. Próbálgattunk számomra új dolgokat, de csak ilyen egyszerűbb szinten, azon felül semmit nem akart mondani. Egy év után ezen összevesztünk, hogy miért nem beszéli meg velem a vágyait és másokkal meg igen, akár nyíltan is, és miért nem hiszi el, hogy én is képes lennék mindarra amire mások? Ezek után nyíltabban beszélt, és én készségesen kitaláltam neki mindenféle őrültséget, nem kényszerből, nekem is tetszettek a dolgok, csak nekem ez így új volt, de szívesen benne voltam. De mintha semmi se változott volna. Mintha bármi, amit én csinálnék, az béna lenne. Persze lehet, hogy az, de azért csak nem. Úgy érzem magam már lassan szex közben, mint aki az olimpiai edzésére készül. Már soha nem az jár a fejemben, hogy dejó, itt vagyunk ketten, szexelünk, szeretjük egymást, hanem hogy mit találjak még ki, hogy még perverzebb, szexibb,dögösebb, kívánatosabb, erotikusabb, őrültebb,vadabb, izgalmasabb legyen az egész? És a végén mindig olyan érzésem van, hogy bármit is csináltam, az még mindig édeskevés, és a szemében ez így semmi, csak egy prűd kislány próbálkozása. Nem lehet vele ezekről normálisan beszélni, mert mindig leráz azzal, hogy én túlkomplikálom a dolgokat, de aztán később csak odatesz a legváratlanabb pillanatokban egy szúrós megjegyzést, hogy valami nem jó úgy. Én úgy érzem, hogy megőrülök, hogy egyszerűen tényleg nem vagyok normális, mert állandósult jelleggel meg akarok felelni és mintha nem is hinné el, hogy tudok olyan jó lenni, amilyet szeretne. Van ennek az egésznek bármi értelme? Vagy tényleg h.ülye vagyok már? Mit csináljak, forduljak pszichológushoz? Gondoltam rá, mert már senkitől nem tudok tanácsot kérni... 20L

Legjobb válasz: Elöször is ne felejtsd el, hogy a szex társasjáték,ahol két egyenrangu ember kölcsönösen örömet szerez egymásnak, örül a másik örömének . Miért gondolod azt, hogy neked mindenképpen "teljesitened" kell, meg kell felelned az elvárásoknak ? Mi lesz ha nem fogsz neki megfelelni ? Elzavar ? Megnyugtatlak hogy nem fog, nem olyan egyszerü dolog jól idomitható alázatos rabszolgát találni mint ahogy gondolod. Érezze , hogy nem függsz töle, és ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor képes vagy lecserélni õt olyanra, aki boldoggá tesz. Nem derül ki pontosan, hogy miért is "perverz" a párod, de ennek a szónak negativ kicsengése van,mintha egyáltalán nem vonzana amire gondolsz vele. Én soha nem gondolom se magamról, se a barátnömröl, hogy perverzek lennénk , pedig sokszor eléggé eltérünk a "normi" szextöl. Ha tényleg nem vonzanak a "játékai", akkor ne csináld , egyszerüen mondd meg neki, hogy vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy keressen magának másik barátnöt. Saját magad megnyugtatására nézz szét a neten, gyakorlatilag minden extrém, "perverz" irányzatban találsz közösségi oldalakat, megismekedhetsz hasonló beállitottságu emberekkel, tapasztalatokat cserélhetsz, és rá fogsz jönni, hegy semmi baj nincs veled, nem vagy kevesebb,rosszabb mint mások, ezn kivül kaphatsz uj ötleteket, tanácsokat, hogy a saját szemedben is elég jó tudj lenni. 35/F

kérdezõ, ez borzalmas. Szerintem menekülj, mielõtt egy életre megundorodsz a sexualitástól. Ez nem verseny-ki mit tud, és fõleg nincs helye perverziónak - ami megromlottságot jelent - ha még akarsz a világon legjobb érzést érezni: szerelmet akkor ezt abbahagyod. Az egészbõl érzõdik: neked ez nem jó, csak meg akarsz felelni. De hát minek? Ez megértésnek, örömnek, boldog együttlét kellene legen, hogy legyen. Nem egy görcsös igyekezet perverz, beteg hajlamok kielégítésére.
lehet, hogy csak nem illetek össze.... az elején az ember elájul a másik csókjától is, nem veti be elsõ nap a bilincset vagy a vibrit, talán csak pár év múlva, újításképp. ha már tartós a kapcsolat, akkor beadagolom a másiknak, hogy én ezt így szeretném, azt meg úgy, de ez nehezen megy, BIZALOM kell hozzá. ha nem érzed jól magad vele szexuálisan és nem lehet ezen javítani, mert számodra irreális elvárásai vannak, akkor hagyd a csudába. fiatal vagy még, találsz mást, jobbat, aki úgy szeret, ahogy vagy, és a szerelmetek szeretkezésben teljesedik ki... ami néha gyengéd, néha vad, néha egy gyors menet, néha órákig tartó kényeztetés.ki hogy szereti, de kötelezõ jelleggel nem lehet mindig akrobatikus-pornós :D amúgy ezek a kérdéseim: õ örömet okoz neked? törõdik veled? kielégít? vagy csak az a fontos hogy pornófilmekbõl ellesett kunsztokat mutasson be szeretkezés címszóval? tényleg kíváncsi vagyok, hogy ez akkor most milyen. és mit mond? mivel tör le? 30N
Elöször is ne felejtsd el, hogy a szex társasjáték, ahol két egyenrangu ember kölcsönösen örömet szerez egymásnak, örül a másik örömének . Miért gondolod azt, hogy neked mindenképpen "teljesitened" kell, meg kell felelned az elvárásoknak ? Mi lesz ha nem fogsz neki megfelelni ? Elzavar ? Megnyugtatlak hogy nem fog, nem olyan egyszerü dolog jól idomitható alázatos rabszolgát találni mint ahogy gondolod. Érezze , hogy nem függsz töle, és ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor képes vagy lecserélni õt olyanra, aki boldoggá tesz. Nem derül ki pontosan, hogy miért is "perverz" a párod, de ennek a szónak negativ kicsengése van, mintha egyáltalán nem vonzana amire gondolsz vele. Én soha nem gondolom se magamról, se a barátnömröl, hogy perverzek lennénk , pedig sokszor eléggé eltérünk a "normi" szextöl. Ha tényleg nem vonzanak a "játékai", akkor ne csináld , egyszerüen mondd meg neki, hogy vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy keressen magának másik barátnöt. Saját magad megnyugtatására nézz szét a neten, gyakorlatilag minden extrém, "perverz" irányzatban találsz közösségi oldalakat, megismekedhetsz hasonló beállitottságu emberekkel, tapasztalatokat cserélhetsz, és rá fogsz jönni, hegy semmi baj nincs veled, nem vagy kevesebb, rosszabb mint mások, ezn kivül kaphatsz uj ötleteket, tanácsokat, hogy a saját szemedben is elég jó tudj lenni. 35/F
"Vagy tényleg h.ülye vagyok már?" Igen. A többi csak körítés...
Nekem is úgy tûnik, mintha csak ürügyet keresne, hogy kritizálhasson.
és õ mennyire próbálkozik, hogy megfelejen Neked? ha neked ez így jó lenne, akkor nem írtál volna erre az oldalra...
A kérdező hozzászólása: 25 éves a barátom. Nem tudom, szerintem mindig ilyen volt, csak nem hozta szóba a dolgokat, csak láttam, hogy elfojtja, és máshol - neten, pornón ilyesmiken - éli ki magát. Nem akartam, hogy elfojtsa, aztán kitörjön belõle, és végül megcsaljon, vagy akármi. A lazacos elképzelés poén, bár ilyesmikre nem vágyik. :D Csak amiket felsoroltam. De én nem érzem õt betegnek, csak ilyen... valaki többmindenre vágyik. Amúgy értelmes és okos, ne egy ilyen debil b.unkónak képzeljétek, aki kb sz.rba sem vesz, mondom nagyon jól kijövünk, és mindenrõl hasonlóan gondolkozunk, hasonló célokkal... Nem tudom mit csináljak. Én tényleg szeretem, és nem lehet csak úgy eldobni vkit, minden nélkül, ha szereted.
és válasz a kérdésedre (bocs, de nem bírok leszakadni a témáról, engem tényleg sokkol, már csak az életkorodnál fogva is, annyi idõs vagy mint a kisöcsém) - NEM, nem kell bizonyítanod, hogy vagy olyan jó mint mások, mert ez nem a "mások" szint. ez pornós qrva szint. mert egy igazi férfi önmagadért szeret. a szexben is. és egy átlag, normális hapsi összeteszi a két kezét, és ágyba viszi neked a reggelit, és magában felmagasztal mindennek, ha mondjuk csak úgy letepered reggel, és kap váratlanul egy orált , úgy, hogy nem vársz cserébe semmit, csak mosolyogva megtörlöd a szád. de komolyan :D
Szerintem hagyd ott. Ez nagyon nagyon nagyon rossz. Egyet értek az utolsó két hozzászólóval is. ez a pasi nem tudja, mi fán terem a szeretkezés, ennélfogva nem szerelmes beléd, ezt így ki merem jelenteni látatlanban, a leírtak alapján. ha szeretne, szeretkezne veled, hiába hajtogatod az ellenkezõjét. és mi az, hogy veled sz*rabb, mint mással, meg ilyenek? lehet kisebbségi komplexusa van mert pl kicsi neki és így kompenzál. vagy túl sok pornót nézett. vagy mindkettõ. vagy terrorizálta az anyja, vagy molesztálták gyerekkorában. addig fog durvulni a helyzet, míg soha nem hevered ki. teljesen leépül majd az önbizalmad, pedig veled NINCS. SEMMI. BAJ. húszévesen NEM az a normális, hogy az ember lánya felcsatolhatós vibrivel s..be ....a a párját. és nem, nem vagyok prûd sem :) vagy majd a következõ pasid (mert lesz következõ, nem is egy. ez száz százalék) meresztheti a szemét, hogy mit matatsz a hátsó fertáján egybõl, vagy miért kell hogy az arcodra élvezzen pornósan az elsõ szeretkezésnél... és nem biztos, hogy ki tudod majd magyarázni... ha meg kimagyarázod, el is ijesztheted, majd azt fogja hinni, hogy unalmas hozzád. bizony. a másik meg, hogy ilyen, vagy hasonló szex játékokra, ha szükség van is, hogy felfrissüljön a nemi élete egy párnak - vagy mindkét fél odavan érte akkor lehet betegesen perverz is, de nem állandó jelleggel. mondjuk, 10bõl legyen egyszer. vagy négyszer. de a szeretkezés lényege nem ez. hány éves a párod? az elején is már ilyen volt??? mert ha mondjuk 40 és tényleg elunta a szeretkezést...de ez akkor is beteges. abszolút. hallgass az idõsebbekre... a belsõ hangod már megsúgta, hogy ez nem normális. ki tudja, mi lesz a következõ lépés, remélem valami vicces, majd megkér, hogy sz*rd szájba és közben csapkodd egy fagyasztott lazaccal? hol van a határ? hol van a Te határod? 30N még mindig :)
Rég rossz ha valakinek egy 20 éves csaj mellé felcsatolhatós vibrivel kell csapatni, hogy élvezze.... :D
Borzalmas. Mi lett a szép szerelembõl? "A testnek rendeltetése a gyönyörûség de a szerelem nem övé S most már hiába is akarnám megtartani szellemed Szökik szökik tõlem mindenfelé mint egy felriasztott kígyófészek" Apollinaire http://mek.niif.hu/00300/00310/html/egyeb.htm#52
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszem, hogy épkézláb srácként olyan sokáig tartana új klassz csajt találni, szóval soha nem gondoltam magamról azt, hogy egy pótolhatatlan valaki vagyok, és csak a szerelem aztán annyira hozzám láncolna bárkit is. Lehet, hogy vannak olyan fullos csajok, akik minden tekintetben tökéletesek, és megtehetik, hogy csak úgy ímmel-ámmal tesznek oda, és már ezért is õrülten oda vannak értük, de én szerintem átlagos vagyok, és ha nem hozom ki magamból a maximumot, akkor csak úgy a két szép szememért senki nem fog mellettem maradni... Ezt nem önbizalomhiányként élem meg, mert simán össze tudnék kaparni valahonnan bárkit, ha nagyon akarom, de én a barátomat szeretem, szerintem õ is engem, csak úgy gondolom, ha nem vagyok ilyen téren elég jó neki, akkor nem fog foggal körömmel ragaszkodni hozzám. Pedig szerintem én simán lehetnék/vagyok olyan jó, csak mintha nem is hinne benne, mert régen nem ez volt... És igen, én esetek 99%-ban ugyanúgy elmegyek - tényleg ritka ha nem - fontos neki, hogy én is élvezzem, a negatív megjegyzései meg olyasmik voltak - mikor elõször szóba került vmi kapcsán -, hogy a mi nem életünk régen sz.r volt, ahhoz képest kicsit javult, de ekkor még nem volt hajlandó elmondani mit hiányol csak késõbb, és miután megcsináltunk (egyébként ez ilyen dominás szerepjátékok-fecsatolhatós vibri-meg úgy amúgy a "durvább" szex, de nem verjük egymást, csak olyan kemény... azelõtt anál-másmilyen szerepjátékok-mindenhova élvezés-stb akármik voltak, nem az volt, hogynem akarom az orált v. vmi) amik mint írtam, nekem is bejöttek, meg néha odatett 1-1 megjegyzést, hogy azért a szex szarabb, mint másokkal volt... Lehet, hogy tényleg, én már nem tudom... Van értelme próbálkoznom? Mármint, hogy bizonyítani, hogy ezekben én is vagyok olyan jó, mint mások? Vagy már sosem fogja elhinni? Minden más téren jól kijövünk, azért keserít el, hogy ez meg annyira tönkretesz mindent... Köszönöm az eddigi válaszokat!
kérd meg hogy tanítson ;) biztos örülni fog neki
Ha szeret, akkor is veled marad, ha halálra kínzod, nemhogy lecserélne, csak mert nem lesed a kívánságait...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!