Találatok a következő kifejezésre: Jobb, ha a (3139 db)

Miért jobb ha a gyerekem bölcsödébe jár én elmegyek dolgozni de nem 8hanem 6órába vagyok bejelentve?

Legjobb válasz: Kicsit bõvebben? Kinek jobb? Miért? Ki mondta? Kapsz gyest? Mert ha jó tudom, gyes mellett lehet 6 órában dolgozni. De ha nem, akkor rosszabb, hisz kevesebbre vagy bejelentve, kevesebb táppénzt kapsz...

Kicsit bõvebben? Kinek jobb? Miért? Ki mondta? Kapsz gyest? Mert ha jó tudom, gyes mellett lehet 6 órában dolgozni. De ha nem, akkor rosszabb, hisz kevesebbre vagy bejelentve, kevesebb táppénzt kapsz...
Úgy van. Heti 30 órát dolgozhatsz a gyes mellett, az meg egy más dolog, hogy ha megegyezel a munkáltatóddal, hogy a 8 órás bérért dolgozol természetesen 8 órát, de 6-ban vagy bejelentve, mert akkor kapod a gyes-t is, meg a rendes munkabéredet is.
6 óra mellet még kapod a gyest, így anyagilag jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat De ha mondjuk 6órásba vesznek fel de nem dolgozhatok annal többet akkor viszont nem járok "jobban"-nem? Csak ahogy az utolsó irta akkor
Attól függ, mennyi a gyeded, és mennyi a gyes+6órás béred?
Miért lenne baj, ha 6-ban vesznek vissza? Mégiscsak jobban jársz anyagilag, mint a gyes magában. Szépen meg kell beszélni a fõnökkel, ha engedi engedi, ha nem akkor sajnos be kell érned a 6 órás béreddel. Én ha fõnök lennék akkor megengedném minden gyes-es anyukának, hadd boldoguljon. Csak az a baj, hogy a vezetõk nem így gondolkoznak, pedig hát nekik semmi anyagi káruk nem származna ebbõl, mert úgyis dolgoznál a 8 órás béredért. Na száz szónak is egy a vége, beszéld meg vele, hátha megengedi.
A kérdező hozzászólása: Gyedem 60-valamennyi pontosan nem tudom a gyest meg még annyira sem mert a fiam meg nincs egy éves sem, de úgy tudom 23ezer körül lesz....az meg mire lenne elég???....jóformán semmire
Ja igen, mennyi idõs a gyereked?
most kb. mennyi a bruttó béred?

Az oviban miért jobb ha a gyerekek nem csak harisnyában hanem szoknyában is vannak?

Szerintem elég rájuk egy harisnya. Úgyis nagyon meleg van bent.

Legjobb válasz: Mert esztétikusabb... Egy kisszoknya nem melegít annyira, mégis jobb ránézni a gyerekekre, fel vannak öltözve.. Nyáron se csupán egy bugyiban vannak, akármilyen meleg is van.

Mert esztétikusabb... Egy kisszoknya nem melegít annyira, mégis jobb ránézni a gyerekekre, fel vannak öltözve.. Nyáron se csupán egy bugyiban vannak, akármilyen meleg is van.
Mert a harisnya alsóruházat...te sem rohangálsz egy szál harisnyában mások elõtt.
Mert sokkal csinosabbak és nem utolsó sorban esztétikusabb is! A lányomra és a fiamra is szoktam adni, mivel a mi óvodánkban az óvónénik azért kérik mert egyszerûbb nekik az öltöztetés, ha udvarra akarnak kimenni csak ráhúzzák a nadrágot és kész.
persze hogy vehetnek fel a gyerekek is szoknyát, semmi baj nincs vele :)
Szerintem is esztétikusabb, meg talán azért is mert már kb 4 éves korra kezd kialakulni a szemérmesség érzés náluk, kezdenek szégyelõsek lenni.Oviban sosem volt még a lányom csak harisnyában, de amint hazaérünk vetkõzik és itthon nem hajlandó szoknyát felvenni hozzá:)
Hát mert, úgy öltözködik fel rendesen. Senki nem hord csak harisnyát, akkor már inkább nadrágot.

Szerintetek hogy jobb, ha a férfi vagy a nõ dönt egy kapcsolatban? A párom szerint az, ha a férfi, és õ ezt gyakorolja is, mert otthon is ezt látta.

Szóval sok mindent megbeszélünk, de a végsõ döntést mindig õ hozza meg(bár van némi korkülönbség is), valamint a szexben is szinte követel dolgokat. Én szivesen megteszem amikre kér, mert végülis nem túl nagy kérések, de mégis...

Legjobb válasz: közösen jobb

közösen jobb
ha vki az életben egy latyatag kérdõjel (és itt nem feltétlenül Rád gondolok), akkor amellé nyilván egy határozottabb egyén illik, mert az ilyen emberek igénylik is az irányítást. Ha mkét fél sacc per kábé azonosan határozott, ott azért nem árt, ha nem névleges a demokrácia
A kérdező hozzászólása: Persze, kielégít õ is engem, ezzel nincs gond. Csak mondjuk elvárja, hogy a számba élvezhessen, és társai... nyilván sok pornót nézhetett elõtte?
#12: na mesélj, hol akadtál el, hátha tudunk segíteni, hogy legközelebb el tudj igazodni a bonyolult rendszerünkben ;-)
kérdezõ, ha téged zavar, hogy a szádba élvez ill. nem tetszik a dolog, vagy viszolyogsz tõle, akkor mondd meg neki szerintem. vagy mondjuk, ne mindig így legyen befejezés, ha neked ez jobban megfelelne.
Arra még nem gondoltál, hogy lehetne normális kapcsoltatod ehelyett az apuci rájár a kislányára típusú helyett?
"Megkérdeztem egy táncost a tangó titkáról. Azt mondta: „A férfi parancsol, és a nõ engedelmeskedik.” Ugyanezt megkérdeztem a társától, egy szép és okos táncosnõtõl is. Azt felelte: „Jól mondja a párom, ez tényleg így van. Csak a szavaink mások. Az igazi férfi nem parancsol, hanem irányít. És a nõ nem engedelmeskedik, hanem bízik a férfiban." (M. P.) Úgy gondolom, egy kapcsolatban mindkét fél egyenrangú. Persze, a férfi legyen férfi, a nõ legyen nõ. Mindent meg kell beszélni, sok kapcsolat pont azért megy tönkre, mert nem mondod ki, ha valami nem jó és nem beszélik meg, mi nem jó, mire vágynak, stb. Mindketten ugyanúgy számítotok, hiszen a kapcsolatotok kettõtöktõl szól. :)
A kérdező hozzászólása: Ugyan szállj már le az apuci-témáról, 12 év a korkülönbség, tehát apám semmiképpen sem lehetne! Mindent megad nekem, és érzem, hogy szeret, csak vannak ezek a dolgok, ennyi. Úgyhogy nem mondanám, hogy nem normális a kapcsolatom!!
Ne az egyik döntsön. Ha nem tudnak megegyezni, nem illenek össze. Az ágyban olyasmit erõltetni, amit a másik nem akar, néhol már megerõszakolásnak is számít.
A kapcsoatban lévõ személyeken múlik.. A egcélravezetõbb általában a közös.. Én rühellem, ha helyettem, vagy nélkülem döntenek, kivéve ha én kérem. Nem is tudnék egy ilyen férfivel közös nevezõre jutni, nemogy kapcsoatba
Az apuci-kislány viszonyt nem a korkülönbségre értettem.
12 vagyok. Nem hallottatok még arról, hogy a nõk jelentõs részének soha az életében nincs orgazmusa? De azt továbbra is tartom, hogy a farokverést elég nehéz elrontani, míg a nyalást/ujjazást azért könnyebb.
jó farokveréssel életemben alig találkoztam. az is nehéz a nõknek. jó szopással is csak egy nõnél. 30+
Szóval te lényegében most kaptál egy új apukát. Gratulálok...
mi olyan bonyolult és nehéz egy nyalásban?
pár függõ. van ahol tökre jó ha egyoldalú a döntéshozatal, sõt kényelmes annak a párnak akinek nincs semmi felelõssége. lehet ezt az egészet akár viccesen is kezelni:) de azt mondják egy okos nõ mindig eléri a célját.. és mindezt úgy, hogy a pasi azt higgye õ döntött úgy.:D ezért imádjuk a nõket:)
közös, utálom ha irányítanak.
Egy párkapcsolat számomra legalábbis két emberrõl szól, ha valami döntést kell meghozni, azt közösen hozzuk meg.
A kérdező hozzászólása: Én sokszor nem is tudok dönteni...
ajaj, hát a hozott otthoni mintát nehéz lesz megváltoztatni, ha nem lehetetlen... egyébként nyilván közösen kellene a döntéseket meghozni egy párkapcsolatban és nem pedig az alapján, hogy az lesz amit én akarok mert én vagyok a férfi és már az anyámnak is kuss volt a neve ha apám otthon volt. és a szexnél is legalább megköveteli, hogy akkor tedd szét a lábad, amikor neki kedve van hozzá, vagy azért mondhatsz nemet is?
Attól függ miben. Ruha ügyben inkább bizzuk a nõkre a döntést, jobban értenek hozzá, mûszaki cikkben meg inkább egy férfi. Ami pedig a közös életet illeti, vagy a pénzügyeket a döntés KÖZÖS kellene legyen! Akkor lehet valamit ha mindkét fél zöld jelzést ad. :)
Szerintem közösen. Legyenek neked is kéréseid az ágyban.
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogyis az, hogy tegyem szét és kész... de mondjuk minden nap igényli, és ha nem szexet, akkor legalább másféle kielégítési módot. Meg vannak egyéb dolgai, amiben szeret irányítani, pl. szopásnál... csak meg akarom érteni az irányító pasikat, hogy miért ilyenek.
Ha te nem tudsz dönteni, valakinek akkor is kell, kizérésos alapon a párod.
Kérdezõ, és a párod ugyanilyen lelkes abban, hogy napi szinten kielégítsen téged? De most egyébként van valami komolyabb gond, ami miatt kérdezed, vagy csak úgy általánosságban vagy kíváncsi? Esetleg zavar téged valami, amin szívesen változtatnál?
11: Azért általában véve egy férfit nem túl bonyolult kielégíteni, szemben a nõkkel.
Szerintem az a lényeg, hogy mindent megbeszéljenek a felek egy kapcsolatban, és ne erõltesse rá senki a másikra az akaratát. Amíg ez megvan, addig szerintem nem gond, ha esetleg szeret a pasi irányítani. Lényeg, hogy ne történjen semmi az akaratod ellenére.
Fogadd el hogy Õ a férfi... egy kapcsolatban meg döntsön a józan gondolkodás...

Biztonság szempontjából mi a jobb, ha a hóban (nem jégen! ) meg van patkolva a ló (és van benne hókivetõ) vagy ha mezítlábas?

A ló fizikális és egészségügyi szempontját tekintve gondolom jobb ha mezítlábas. Heti 2x van lovagolva.

Legjobb válasz: Én a kovácsot kérdeztem meg, mert elég jóban vagyunk, hogy mondja meg õszintén, mit ajánl télre. Ha nem heti hat napot megy a ló, meg ugrik, vagy komoly síkmunkát csinál, azt mondta, hogy akkor jobb leszedni róla a patkót. Fõleg, ha hetente kétszer van lovagolva.

Én a kovácsot kérdeztem meg, mert elég jóban vagyunk, hogy mondja meg õszintén, mit ajánl télre. Ha nem heti hat napot megy a ló, meg ugrik, vagy komoly síkmunkát csinál, azt mondta, hogy akkor jobb leszedni róla a patkót. Fõleg, ha hetente kétszer van lovagolva.
A kérdező hozzászólása: Rendben, nagyon szépen köszönöm!
Mindenképp a mezítlábasság, de nem csak télen. Ez a természetes, a patának, lábnak is jó. Akkor patkolj ha irdatlanul töredezett a patája (de akkor is elõször takarmánykiegészítõkben gondolkodj) vagy ha sokat jár betonon.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a tanácsot!
Hó alatt lehet jég, hiszen ez a kettõ együtt jár. Télen elég ritkán kell patkó a lóra.
Én is megkérdeztem a kovácsot. Nekem azt mondta hogy ha nincs rendszeresen lovagolva akkor nem kell hókivetõ mert az nem tesz jót a patájának. Én nem azért patkoltatom a lovat mert törik a patája vagy mert betonon jár. Megkaptam már egy kedves lovastól hogy akkor minek. Sárban sem utolsó, nagyobb akadályokat ugratni fõleg füves pályán patkó nélkül életveszélyes.
sarok nélkül a patkó sokkal jobban csúszik, mint ha mezítláb lenne (pl. vizes füvön meg a patkó életveszélyes), de szerintem is a kovácsot kérdezd, fõleg ha megbízható! viszont vídia sarokkal ellátott patkó az, ami még jégen is megfogja a lovat, azt viszont csak akkor ajánlom, ha vagy kicsavargatod a sarkakat lovaglások után (amit nem fogsz, mert elég szívás a 4 sarkot ki-be csavargatni, fõleg télen, lefagyott ujjakkal), vagy ha homokos helyen van a ló, beton aljzatú boxba nem ajánlatos!
Patkó akkor kell, ha a ló betonon, vagy egyéb kemény talajon közlekedik, ha ugrik, ha kocsizik, ha a patkó helytelen láb-, vagy pataállást korrigál, vagy egyéb sérülés, betegség indokolja a felütését. Egyébként felesleges. Jó talajon, heti kétszer lovagolva felesleges rá, ha amúgy jók a lábai.

Csajok! Melyik a jobb? ha a pasi bejön nektek és próbál titeket meghódítani vagy hogy ugyanez hogy bejöttök egymásnak csak a csávó kéreti magát? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Én azt szeretem ha megakarnak hódítani. Bókok, kedvességek stb. :) Azt viszont gyûlölöm ha valaki kéreti magát. Legyen tökös hiszen õ hordja a nadrágot nem?:P 16/L

Én azt szeretem ha megakarnak hódítani. Bókok, kedvességek stb. :) Azt viszont gyûlölöm ha valaki kéreti magát. Legyen tökös hiszen õ hordja a nadrágot nem?:P 16/L
Mindenképpen az elsõ, de nem szeretem a nyálas romantikázást sem...ami már tényleg csöpögõs. Ne legyen papucs. Legyen igazi férfi. Legyen okos, talpraesett tudja hogy mit akar...:)

A dolgozatoknál nem lenne úgy jobb, ha a tanárok adnák meg a választ és nekünk, diákoknak a kérdést kellene felírnunk?

Legjobb válasz: Szerintem nem, mert az életben is ez mindenhol így mûködik, ha problémával találkozol. Felteszed magadnak a kérdést, hogyan tudnád az adott gondot megoldani, és utána rá kell jönnöd a válaszra. Mellesleg szerinted miért lenne jobb, ha megírt válaszokra kéne kérdéseket kitalálnod?

Szerintem nem, mert az életben is ez mindenhol így mûködik, ha problémával találkozol. Felteszed magadnak a kérdést, hogyan tudnád az adott gondot megoldani, és utána rá kell jönnöd a válaszra. Mellesleg szerinted miért lenne jobb, ha megírt válaszokra kéne kérdéseket kitalálnod?

Melyik a jobb ha a gpu kisebb nanométeres gyártástechnolóiával készült vagy ha több nanométeresen?

és ez miben látszik meg?

Legjobb válasz: Gondolkozz!!!! Mindig a kisebb méret a jobb (egy bizonyos szintig). Te nem látsz különbséget olyan kicsi mértékegység a nanométer :) De félretéve a viccet, kisebb fogyasztás, hõ, az elõny.

Gondolkozz!!!! Mindig a kisebb méret a jobb (egy bizonyos szintig). Te nem látsz különbséget olyan kicsi mértékegység a nanométer :) De félretéve a viccet, kisebb fogyasztás, hõ, az elõny.

Szerintetek xbox 360-ba jobb ha a cpu bordát rakok a gpu-ra is? Hidegebb?

Több videón láttam hogy 2 darab cpu borda volt. Egy a cpu-n és egy a gpu-n?

Legjobb válasz: Ha a borda nagyobb/jobb mint a gyári és rendesen fogod szellõztetni is mondjuk ventilátorral, akkor elvileg csak használsz neki. Csak ugye a rögzítést meg kell oldani valamiképp. Persze ügyelj, hogy ne használj túl sok hõvezetõ pasztát sem, épp csak amennyi kell.

Ha a borda nagyobb/jobb mint a gyári és rendesen fogod szellõztetni is mondjuk ventilátorral, akkor elvileg csak használsz neki. Csak ugye a rögzítést meg kell oldani valamiképp. Persze ügyelj, hogy ne használj túl sok hõvezetõ pasztát sem, épp csak amennyi kell.

Ha egy centire nyitva van a külső méhszájam 30 hetesen akkor szeretkezésnél jobb ha a párom nem belém élvez? Vagy egyáltalán nem is kellene együtt lennünk? Megindithatja a sperma a szülést?

Legjobb válasz: általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd

általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd
Teljes házasélet tilalom!!! Fertõzésveszély.

Tényleg jobb, ha a reggeli rozskenyeremhez főtt tojásfehérjét és zöldséget eszem zöldség-sajt-sonka rátét helyett?

Legjobb válasz: Diétában mindenképpen jobb, mivel így nem viszel be a sajtból és a sonkából (bár attól függ milyen sonka) plusz telített zsírokat. De tömegelésnél belefér. Nem tudom, hogy mi a célod, mert azt nem írtad.

Diétában mindenképpen jobb, mivel így nem viszel be a sajtból és a sonkából (bár attól függ milyen sonka) plusz telített zsírokat. De tömegelésnél belefér. Nem tudom, hogy mi a célod, mert azt nem írtad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!