Találatok a következő kifejezésre: Jo-e ez adat, (7 db)

Jo-e ez az adat, nem lesz kicsi a babam, osszefugg-e a Bpd a baba sulyaval? BPD- 93 mm.

39 hetes kismama vagyok, most voltam a dokinal a baba Bpd-je 93 mm. Egy kicsit aggodom, hogy nem fog e kis sulyal szuletni. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban szivesen fogadom a valaszat. Elore is koszi!

Legjobb válasz: A hasam oriasi, mar nem szeretek az utcara menni, mert mindenki azt kerdezi, nem ikreket varok e.

A kérdező hozzászólása: A hasam oriasi, mar nem szeretek az utcara menni, mert mindenki azt kerdezi, nem ikreket varok e.
Az én babámnak is ennyi volt a bpd-je és 3250 grammal született. Nem volt kicsi, szép formás volt már akkor is. Ne aggódj, ez teljesen normális adat!
Szia! Én is 39 hetes vagyok, nekem 96 mm a bpd. Szerintem a tiéd is tökéletes. Az orvos azt mondta nagy baba lesz.(Hatalmas pocakom van, de sehová máshová nem híztam csak hasra.) Nem sokára kibújik és meg tudom. Ne aggódj ha pici lenne akkor azt az orvos közölné veled! Boldog babavárást. Üdv. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat.
a második értéket nem tudom, mi, de az elsõ teljesen tökéletes.
Az AFP. sok. De nagyon idejétmúlt a vizsgálat, önmagában ezt nem szabad figyelembe venni. Bármi megzavarhatja, és az idõt, amikor leveszik is nagyon pontosan el kell találni. A terhességet is el lehet számolni, tehát az sem biztos idõpont. Ne izgulj.
Én úgy tudom a normál tartomány 20-100 ng/ml.
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint nekem minden jó? nagyon örülök :) köszönöm


Nem, szar... max egy Super mario fut el rajta..
Parancsolj. COOLERMASTER RC-430-KWN1-GP Elite 430 http://ipon.hu/?product_id=165164
A kérdező hozzászólása: és ez mennyire jo és amit irtam a legelején ebbe belelehet szerelni azokat a dolgokat??????
Igen.
Csak szerintem kevés az alaplapban lévõ H61-es chipset? Ha játékra kell, akkor már inkább P67-es, de a legjobb, ha a Z68-at választod.
A kérdező hozzászólása: és attol hogy más az alaplap nem kell megváltoztatni semmit ?????
A kérdező hozzászólása: ird le teljesen hogy te melyik alaplapra gondolsz!!!
A kérdező hozzászólása: És amit most elküldtél linket az jo alaplap azon jobban mennek a játékok???Ja és akkor nem kell semmit kicserélni csak az alaplapot és ugy minden jo lessz hozzá amit irtam??????
A kérdező hozzászólása: nézd meg ezt az oldalt és ird le hogy igy jo e az összeállitás:ipon.hu/site/builder_final/17
Ha ezt az alaplapot választod, akkor bõvíthetõ marad a géped, pl: tehetsz bele 2133MHz-es ramot, amit az alaplap, és a proci is támogat. Amúgy tudtommal a H6x chipset az integrált GPU-ra van kitalálva, a P6x a játékokra, a Z68 pedig a két chipset összevonása, szal neked P6x-es chipset is jó, ami kicsit olcsóbb a Z68-nál.
A kérdező hozzászólása: na akkor megnázed azt a linket amit irtam??és ha meg nézted akkor megmondod hogy jo e ????
A kérdező hozzászólása: na valamilyen gépházat tudsz:??????, , , ,
A kérdező hozzászólása: ezek benne vannak ja és ugygondolom hogy másik ház jobb lenne nem tudsz valami nagyon jo fajtát????
A kérdező hozzászólása: Alaplap: GIGABYTE GA-H61M-S2V-B3 Processzor: INTEL Core i5-2310 2.90GHz 1155 BOX Memóriakártya: KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz KIT Videókártya: SAPPHIRE 11179-09-20G HD6870 1GB GDDR5 PCIE Merevlemez: SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ Optikai egység: NEC AD-7260S
A kérdező hozzászólása: tényleg?????mert ezt akarnám megvenni amit leirtam!!!
1.vagyok: Ironikusan mondtam, ez egy erõs gép.. mennyiért vennéd?
A kérdező hozzászólása: 138 ezer mennyire jo mennek rajta a komojabb játékok???
Persze, ezen minden megy, az ára is egész korrekt.
A kérdező hozzászólása: pl:gta 4 star wars the force unleashed 2 crysis ezek is mennek rajta??????
az én gépem 2 magos, a videókártya feleilyen jó, és mégis megy rajta a gta 4 meg crysis, iga nem maxon, és élsimítás nélkül, de szép és élvezhetõ. ezzel minden menne
de kéne táp márka, hogy tudjuk jó e, nem pedig valami codegány
Tökéletes összeállítás ennyi pénzér, itt még a Battlefield 3, ArmA3 és a Call of Duty: Modern Warfare 3 is szépen fog futni. http://pc-pc-pc.5mp.eu/web.php?a=pc-pc-pc&o=zGte1U67rB
A kérdező hozzászólása: ez a tápegység:CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
Ez még hiányzik a konfigból. Ház GIGABYTE GZ-PB Táp CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
A legutóbbi linkbeli összeállításból hiányzik a processzor és a videoártya, de am passzentos!
Akkor már meg is válaszoltad kérdésedet. Egy jó tenyésztõ kizárólag a kutya végleges tulajdonosának ad el.
Nem, abszolút nem ad egy jó tenyésztõ, legalábbis magamból kiindulva soha nem adnék kereskedõnek kutyát. Rengeteg ilyen kereskedõs oldalt találsz. Õk megveszik 80.000 Ft-ért tõled, és eladják 1200-1500 euroért, vagy még többért õket. Mondjuk, ha jól tudom akkor ebben az árban az utazás ára is benne van. Mármint a pici utazásának az ára. De gondolj csak bele, szerinted ki vesz ilyen emberektõl, közvetítõkön keresztül kutyát?? Ha a gazdi annyira nem veszi a fáradtságot, hogy körül nézzen, ellátogasson egy pár kennelbe, akkor mennyire fogja utána a picit becsülni. Én úgy gondolom az ilyen emberek vagy csak játékszernek tekintik a kutyát, vagy meghatározott céljuk van vele, és azt szerintem nem kell ecsetelnem, hogy mi lenne az...
Kutyát csak a gazda kezébe! Kereskedõnek lisztet, cukrot, bontott téglát, de nem élõlényt. Van esély rá, hogy élve nem is érkezik meg a másik országba.
Nálam is bepróbálkozott egy kereskedõ, elég durván elhajtottam melegebb éghajlatra. Engem is érdekel, mi lesz a sorsuk, pontosan hova is kerülnek. Adtam el már külföldre, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, nagyon jó helyre került a kutyám! JÓ Tenyésztõ vagy! Csak így tovább!
Nem ad kereskedõnek sehova sem kutyát. Viszont sok tenyésztõ ad el külföldi gazdának kutyát, és az nem baj.
Csatlakozom :D jó tenyésztõ vagy!
Hát kontra: azért nem adnék el, mert esetleg nem tudom, hogy milyen körülmények között szállítják õket, meg hová kerülnek. Pro: ha egyesével, igazolható helyre adják el õket, miért ne. Én külföldön lakom, és mondjuk nyugatabbra Magyarországtól sokkal nagyobb az esélye, hogy jó helyre kerül a kutya (ha családba kerül) - de még akkor is ott az esélye, hogy kísérleti célra viszik õket például. Én akkor adnék külföldre kutyát, ha tudom, hogy hová megy. Amúgy nem igazán tudom, hogy sok kutyát egyszerre hová visznek, mert én se Németországban, se Hollandiában, se Belgiumban nem találkoztam olyan állatos bolttal, ahol kiskutyákat árultak volna.
A kérdező hozzászólása: Na ez az ha csak 1%esélye is van, hogy bajuk eshet már kizárt nálam a dolog!!!Márpedig ahogy itt is olvasom jóval több is mint az az 1%-ék!Ezért nem mentem bele!Ezek élõlények nem pedig csak pénz!De sokaknak csak azt jelentik, mint kettõvel elöttem is irták, hát ez szörnyû!
Azért ez nem teljesen így van. Külföldön is sokan akarnak fajtatiszta kutyát, és egy kutya 1200 euró fölött van, pl. konkrétan egy bolognese. Amikor megtudták, hogy a kutyámat átszámítva 600 euróért vettem, csak néztek, hogy hogyhogy ilyen olcsó Magyarországon a kutya? És megéri nekik, mert azért egy átlagos családnál külföldön tök jól él a kutya, de a gazdik nem annyira szakirodalom-mániások, mint itthon, és nem nézik annyira a kutya hátterét. Az megint teljesen más kérdés, hogy a magyar fuvaros milyen körülményeket teremt a kutyáknak, és hogy a nagy haszon érdekében hány kutyát és hogy szállít (teljesen elítélendõ). De a kutyavásárlás nem úgy zajlik külföldön, ahogy néhányan itthon elképzelik, egyáltalán nem annyira körültekintõen vásárolnak kölyköket, mint gondoljátok. (A kolléganõmnek most sikerült összehoznia egy breton-spániel-labrador mix almot, és azokat a kutyákat árulja most 400 euróért...)
ne adj el kereskedõnek. Vannak külföldi oldalak is, ahol tudod hirdetni a kiskutyákat, és ott a gazdi jelöltek fognak téged keresni.
Parasztvakítás az is, hogy az europuppy küld képet. Feltesznek az oldalukra néhányat csalinak, bárgyú szöveggel, név nélkül. Egy ismerõsöm csak fuvarozni talált meg egy ilyen kereskedõt. Megérkeztek a célállomásra a kutyák, ott kapásból le is tartóztatták õket, mert egy suzukiban 27 kölyökkutyát vittek 3-4-et egy macskaboxban. 10 már nem is élt, az ismerõsöm kutyája meg ott halt meg az új gazdi kezében. A dolog másik fele: volt már olyan a történelemben, hogy a gazdi meggondolta magát és még az elvitel elõtt, vagy néhány nap-hét-hónap múlva visszaadta a kiskutyát. Vajon ki fogja visszahozni a kereskedõ által állítólag gazdához került kutyát? Ha egy külföldi annyira kutyát akar venni, akkor simán bekapcsolja a számítógépét, beírja a gugliba a fajtát és keresgélni kezd. (Ugyanez magyarban is igaz, csak nem a gyakorikérdéseknél:) ) Sosem hallasz többet a kutyádról, ha valaki elviszi. Egy tenyésztõ fejében ilyen meg sem fordul.
A kérdező hozzászólása: Jah igen én is rengeteg helyen nézelõdtem sõt a kis kan kutyusomra 1-évet vártam!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: bocs 3-mal elöttem!

(nem biztos, h. ez jó kategória. ) de:Szerintetek, ha közösen lottózom valakivel, úgy, h én fizetem a szelvényt, a másik, pedig adja a számokat, pl. pont 5-öt, és azok nyernek, jár e nyeremény fele az illetőnek?

...Szerintem, lehet, bután gondolom, de mivel, ha nem adja a számokat, nem nyerek-így igen!

Legjobb válasz: Egyértelmûen nem jár, mert õ is csak tippelget, és veszteség esetén õ semmit sem veszít, így nem fektet be és nem vállal kockázatot, ezért jogilag a tied a pénz. Ha még nem nyertetek, a legegyszerûbb, ha õ is ad bele pénzt, és akkor nincs vita, de errõl mindenképp jobb elõtta megegyezni :D

Egyértelmûen nem jár, mert õ is csak tippelget, és veszteség esetén õ semmit sem veszít, így nem fektet be és nem vállal kockázatot, ezért jogilag a tied a pénz. Ha még nem nyertetek, a legegyszerûbb, ha õ is ad bele pénzt, és akkor nincs vita, de errõl mindenképp jobb elõtta megegyezni :D
A kérdező hozzászólása: Hááát, én lehet ekkora hihetetlenül "balek" vagy jó indulatú lennék? :D Szerintem evidens lenne (mindezek csak feltevések, nem is lottózom), hogy ha nyerünk így -mondjuk egy nem horribilis összeget, - mondjuk 50 milliót, annak is oda adnám a felét, mert én sem nyertem volna meg a pénzt, ha nincsenek a másik fél számai. Sztem.
betyár becsületen múlik szerintem, hogy feleznéd e a nyereményt szerintem hivatalból az kapja meg a pénzt, aki kiváltja a szelvénnyel

Az xxlgsm jó telefon áruház? Vagyis szabad tőlük venni (nem lopott, használt cuccok, adnak e garanciát? ) És melyik a legmegbízhatóbb gsm ha ez nem az?

Legjobb válasz: gsmline-t kerüld! Meghirdetnek egy telefont jó áron, de ha már dobozt meg tartozékokat is akarsz, akkor már nem is olyan olcsók. Sok a becsempészett átírt product codú telefonjuk. Felejtõsek! Egyszer vettem tõlük telefont, soha többet nem teszem. Nálam eddig a legtisztességesebbek a Part Nero GSM-nél voltak. Az XXL-rõl nincs tapasztalatom.

gsmline-t kerüld! Meghirdetnek egy telefont jó áron, de ha már dobozt meg tartozékokat is akarsz, akkor már nem is olyan olcsók. Sok a becsempészett átírt product codú telefonjuk. Felejtõsek! Egyszer vettem tõlük telefont, soha többet nem teszem. Nálam eddig a legtisztességesebbek a Part Nero GSM-nél voltak. Az XXL-rõl nincs tapasztalatom.
jó bolt. rendelj nyugodtan.. de ha bizalmatlan vagy menj el személyesen
A kérdező hozzászólása: Köszi és inkább innen vagy a gsmlineból?
A kérdező hozzászólása: Köszi
Igen, a gsm line-val az a baj, hogy ami oda van írva, hogy 10.000 ft-tól, az csak a telefon, meg a töltõ. De a drágább sem jobb. Egyszer rendeltem tõlük, hoztak egy "új" telefont nyitott, ill szakadt dobozba. Belül semmi nem volt zacskóba, a töltõ is mellé volt baxva. Mondtam is a futárnak, hogy viheti vissza. Azóta nem rendeltem onnan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!