Találatok a következő kifejezésre: Jo dolog a tejet (2 db)

Most a tej az jó vagy rossz dolog diétánál?

gondoltam tolom a zabpelyhet reggelire (még nem próbáltam), de hát azt kell valamivel szóval gondolom vagy tej vagy natur joghurt. De a tej az biztosan tele van szénhidráttal, ha jól emlékszem, nem? Betolok belőle három decit naponta az lehet nem diéta, nem? jobb a joghurt?

Legjobb válasz: Tápi ma zabos:) Kedves elsõ válaszoló! Bármilyen meglepõ, a tej 100g-ban 3,4 g fehérje mellett 5,3g szénhidrát van.

Tápi ma zabos:) Kedves elsõ válaszoló! Bármilyen meglepõ, a tej 100g-ban 3, 4 g fehérje mellett 5, 3g szénhidrát van.
A tejben nem szénhidrát van, hanem Kalcium és D vitamin. mindkettõre szüksége van a szervezetednek.
Off Dehogy kezdem. Csak látom, hogy ma nem vagy top-on. Elkezdõdött a suli?
munkát keresek, ma plazmát adni voltam.. szabadidõmben nem tudok már mit kezdni. Elmegyek verekedni egyet, elleszek én..
Rohadt kevés d-vitamin van a tejben, káliumból meg aligha szenved hiányt bárki is. A tej mesébe illõ. Akarsz olyan lenni mint egy szép nagy borj? Inzulinszintrõl hallottál már. Nézz utána a zab és a tej valamint az inzulinszint összefüggésének.
Már Te is kezded? Legyen zab. Mindjárt betolok egy csokis zabos sütit :D
Komoly, hogy a tej szénhidráttartalma miatt aggódsz, mikor ZABPEHELLYEL akarod enni.:D Amúgy a reggelim nekem is így néz ki most.:) (mondjuk én tömegnövelek, de fogyózás alatt is ettem, fogytam.. De én 50 g zabpelyhet fõztem össze 2 deci tejjel.:)
A kérdező hozzászólása: nem értem a zabpehely az jó, nem? ha fogyásra kell, akkor mi az arány, mennyiség tej és zab között?
Sokféleképpen lehet fogyni.. péksütievéssel is. DE ! Aki gondolkodik, jó eredményt akar, egészségesen és hosszútávon, az sem tejjel, sem keményítõben dús töltelék kajával (zabbal) nem nehezíti a saját dolgát. Nem, az zab nem jó fogyáskor, a zöldségek és a húsok a jók, alapvetõen. A zab eléggé más.

Jo dolog fagyasztgatni a tejet? Mit csináljak? Fagyasztgassam, érdemes? Meddig áll el?

8 hetes baba anyuka

Legjobb válasz: hogyan lehet késöbb olvasztani? mikro? vagy csk kiteszem? vagy forro vizbe rakom dobozostol?

A kérdező hozzászólása: hogyan lehet késöbb olvasztani? mikro? vagy csk kiteszem? vagy forro vizbe rakom dobozostol?
Ha van böven, akkor fagyaszd, jó lessz késöbb fözelékbe, esetleg reggelire. Ird rá a dátumot mindeggyikre.Én úgy tudm, hogy 5-6 hónapig áll el.Melegvízbe állítsd bele, vagy mikroban is olvaszthatod.
Én is fagyasztom, egyrészt megnyugtató, hogy van tartalék, másrészt viszont késõbb nagyon jó lesz fõzelékbe.Sok baba állítólag nem fogadja el a lefagyasztott tejet, nekem szerencsére nem volt ilyen gondom, pedig a 4. hét környékén rászorultam a tartalékra egy kis átmeneti tejválság miatt. 6 hónapig eláll, a mikrós melegítést viszont nagyon sokan nem tanácsolják. Boldog babázást!
5 hósak vagyunk eddig fagyasztgattam de valószinüleg soha nem fogom felhasználni mert van elég tejem, tehát a fõzelékbe is tudok "friss" tejet tenni. Egyébként másra van szüksége egy 2 hós ill. 6 hós babának a tej összetételét illetõleg, hiába áll el 6 hónapig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!