Találatok a következő kifejezésre: Jo a mérete 6 (9 db)

A hipermarketekben kapható babaruciknál sokszor nincs számozás, csak annyi, hogy "newborn" (újszülött), vagy hogy 3-6 hónapos korig jó. Milyen méretnek felelnek meg ezek? 56? 62? Stb.

Legjobb válasz: Szia, a newborn felel meg a 56-os méretnek, a 0-3 hónapos ruhák meg a 56-62-ig átfedésben! Az én lányomnak a kórházból hazajöttünk és egybõl tudtam ráadni õket persze kicsit logott rajta, de szépen belenõtt a 0-3 hónaposba, 2 hete vettem meg a 3-6 hónapos hosszú karú és lábú rugit, mert kinõtte a 0-3-ig méretet kinõtte, pedig még csak most 5,2 kg és 63 cm. Nekem nagyon bejöttek ezek a rugik!! Remélem tudtam segíteni neked a válaszommal

Szia, a newborn felel meg a 56-os méretnek, a 0-3 hónapos ruhák meg a 56-62-ig átfedésben! Az én lányomnak a kórházból hazajöttünk és egybõl tudtam ráadni õket persze kicsit logott rajta, de szépen belenõtt a 0-3 hónaposba, 2 hete vettem meg a 3-6 hónapos hosszú karú és lábú rugit, mert kinõtte a 0-3-ig méretet kinõtte, pedig még csak most 5, 2 kg és 63 cm. Nekem nagyon bejöttek ezek a rugik!! Remélem tudtam segíteni neked a válaszommal
Hát ez nehéz kérdés. Nem tudom. Ha csak a számokat nézzük azt szokták javasolni, hogy 62-eset inkább, mert az 56-ost nagyon hamar kinövi a pici. Hát talán azt tudom javasolni, hogy mérd hozzá egy másképp számozott ruhához, vagy menj egy tapasztalt anyukával vásárolni, lehet az ránézésre megmondja neked. Vagy menj egy bababoltban ott segíteni fognak. Meg a mérõszalag sem rossz dolog. Meg majd rá fogsz jönni hogy van 56, meg 62-es méret is nagyobb is, kisebb is. Érdekes, de én már láttam nem egyet. Hát sokat nem tudtam segíteni, de remélem sikerül vkit találni.
Ez volt neked a furcsa. Hogy nincs 0-3 hónapos korig a kérdésedben. Na igen a legelsõ válaszoló jól írta. A newborn az 56-os, a 0-3 hós az átfedés a 56-62 között és a 3-6 hós a 62-es.
nekem
Az én babóm 55 cm-rel született mégis 50-es ruci kellett 2 hétig, aztán 56. 56-osban hoztam haza, de majd elveszett benne. Szerintem vegyél 1-2 early babyt is, az az 50-es. A Newborn az 56-os. (1-2 hónap alatt ezt is kinövik.) A 0-3 hó már tovább jó lesz neki, mi 4 hósan nõttük ki. Ez felel meg a 62-esnek. A 3-6 hó a 68-as. 6-9 hó a 74-es, 9-12 hó a 80-as méret. Valóban egyik 56-os nagyobb, mint a másik, úgyhogy folyamatosan lehet selejtezni a kinõtt ruhákat. Nekem az egyik 56-os ruhát 3 hósan nõtte ki, mikor már az összes többi ruhája 62-es volt!
Kb. 56-osnak. De szerintem nem árt "igazi" 56-osból is venni egyet-kettõt, még akkor is, ha hamar kinövik. Az én babám 3800 grammal és 56 centivel született, de a 62-es ruha nagy volt rá.
A tescos ruhák papirján kisbetüvel rajta van az eredeti méret.Amugy ezekre nem lehet adni.A lányom álltalában 80-86-os ruhákat hord de van 56-os ami még jó rá.

Jo a babám mérete? 6 hetes 2 naposan CRL:3.8 Mindenhol más méretek vannak megadva. A doki csak rámkacsintott és annyit mondott h már sejthetö a szivmüködés.

Legjobb válasz: Abszolút jó! A köv. UH-n már a szivecskéjét is látni fogod dobogni! Sok boldogságot4

Abszolút jó! A köv. UH-n már a szivecskéjét is látni fogod dobogni! Sok boldogságot4
/www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 boldog babavárást
Szia! Hogy vagy, mi lett veled?

Egy 2 hónapos babának aki 4kg fölötti súllyal született kb. mekkora a súlya nagyobb méretű ruhát vegyek e neki pl.3-6 hónapig méretet vagy jó a 0-3 hónapig méret (Tesco) és strandra lehet e vinni ekkora gyereket-nem vízbe persze?

Legjobb válasz: Nekem 4 kg feletti súllyal született a lányom, alapból a 62-es ruhákkal kezdtünk. Viszont az ilyen nagy babák nem híznak olyan tempóban mint a kisebb súllyal született babák. Én a helyedben biztos a nagyobb ruhákat venném. Gondolom az elsõ idõre elvannak látva most rendesen mindennel, de hamar kinövik, akkor viszont jól jön, hogy nem kell venni. Én azt mondom lehet vinni egy ekkora gyereket strandra, aztán lehet a többségnek más a véleménye.

Nekem 4 kg feletti súllyal született a lányom, alapból a 62-es ruhákkal kezdtünk. Viszont az ilyen nagy babák nem híznak olyan tempóban mint a kisebb súllyal született babák. Én a helyedben biztos a nagyobb ruhákat venném. Gondolom az elsõ idõre elvannak látva most rendesen mindennel, de hamar kinövik, akkor viszont jól jön, hogy nem kell venni. Én azt mondom lehet vinni egy ekkora gyereket strandra, aztán lehet a többségnek más a véleménye.
én biztos nagyobb ruhát vennék neki, mert így tuti hogy jó lesz. A strandra le lehet vinni. vízbe csak a lábát lógattam bele.

Pelenka kérdés! Fiam 3 hónapos és 6kg. A 6kg jó pelenka kicsi mert elszorítja mindenhol. Az 5-8ig és a 6-9ig nekem meg nagynak tűnik felér a mellkasáig. Valaki tapasztalt hasonlót? Melyik pelenka vált be és milyen méretbe?

Legjobb válasz: Én úgy tapasztaltam, hogy amikor a babóca eléri mondjuk a 6 kilós súlyt akkor olyan pelust kellett neki venni ami 6-9 kilóig volt. Simán ráadhatod, nem baj ha nagynak látod, ez így van, fiamnak is eleinte a köldökéig ért fel a pelenka, ahogy nõnek úgy lesz jobb és jobb :)

Én úgy tapasztaltam, hogy amikor a babóca eléri mondjuk a 6 kilós súlyt akkor olyan pelust kellett neki venni ami 6-9 kilóig volt. Simán ráadhatod, nem baj ha nagynak látod, ez így van, fiamnak is eleinte a köldökéig ért fel a pelenka, ahogy nõnek úgy lesz jobb és jobb :)
Nézzél meg több pelenkamárkát, mert mindegyik máshogy osztja el a kilókat. Mi DM-eset és Liberót használtunk, ált. ahogy elérte az alsó határt, már kellett a nagyobb. Nem baj, ha nagyon felér, a combjánál ne folyjon ki a cucc, az a lényeg.
11 hónapos most :)
igen jo, nekem 28 hetesen már II.érett lepény volt
kifejezetten jó!

Mérni kell a hőmet minden nap.1-2 tized eltérés lehet gond? Az alaphőm 36.4 Két napja 36.3 tegnap 36.4 volt ma pedig 36.6! sosem méretem még nem tudom mi lehet a jó. Azt tudom ha felmegy 37ig akkor peteérés van. Esetleg egyéb fontos tudnivaló?

Legjobb válasz: Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36,4, ma pedig 36,6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.

Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36, 4, ma pedig 36, 6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.
Mnden a hõmérõzésrõl: babatervezok.otthona.net de a kismamablog.hu is hasznos oldal.
A kérdező hozzászólása: Minden reggel 6.15kor mérem általában ekkor kelek hétköznap. Csakis felkelés elõtt és szájban. Ma már 36.7 volt.
Ez jó jel, szépen kúszik felfelé:-) Mennyi idõd van még a nem vártig?
átlagos
hát én 20 éves vagyok 189cm 100 kg és 15/4-es méretem van.Az asszony nem panaszkodik! :D
én 17 vagyok 5-6 centi ha áll 10 centi szerintetek ez kicsi ??
én 17 vagyok 5-6 centi a pucum . szerintetek kicsi ? ha áll akk 10 centi
Átlagosnál valamivel nagyobb. És még nõhet is. A magasság és a péniszméret között nincs összefüggés.
én 25 éves vagyok, 166 cm 14 cm a farkam szerinted jó ?
Mek.
A kérdező hozzászólása: de ekorával megelékszenek a nõk ?:
Jóméret.
HUH.. jó vastag méretekkel rendelkezel.... a hossz még lehet hogy nõni fog 19 éves korod ig nincs kicsukva hogy lesz simán 20 cm feletti is csak lehet hogy a vastagság nem marad ilyen mert megnyúlik.Nagyon elõnyös már most is nem mindenkinek lehet 16 cm es.
hosszra átlagos, és jó vastag, szal jó
Bõ átlagos.
Jó méret. De ezek közé a nõi szemmel mért kategóriák közé helyezd el: 1 - Kicsi 2 - Közepes 3 - Nagy 4 - Úristen! 5 - Van fehérben is?
én is 14 vagyok, és ugyan ekkora a rudam :)

Aki Clarks cipőket-szandikat használ a babájánál. Megmondanátok, hogy milyen betűjelűt és milyen széles a babátok lába? Főleg 22-23-24 méretet hordók érdekelnének. (Uk 5, 5, 5 6) Csak hogy tudjak viszonyítani, vajon melyik lenne jó.

Legjobb válasz: Sajnálom h csak most látom a kérdésedet,mert már lefektettem a gyerekeket és nem tudok bemenni a szobájukba.Az enyémek 16 hósak,és Clarks cipõjük van,nagyon szeretjük,puha,masszív félcipõ,tépõzáras.Holnapra megnézem neked,ha jól emlékszem C vagy G 3 az egyik,2 1/2 a másik(egyáltalán nem biztos).

Sajnálom h csak most látom a kérdésedet, mert már lefektettem a gyerekeket és nem tudok bemenni a szobájukba.Az enyémek 16 hósak, és Clarks cipõjük van, nagyon szeretjük, puha, masszív félcipõ, tépõzáras.Holnapra megnézem neked, ha jól emlékszem C vagy G 3 az egyik, 2 1/2 a másik(egyáltalán nem biztos).
Megnéztem, a miénk G3.5 a másik G4.De gondolom ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, neked nagyobb méret kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!